urppis

Anonyymit testipakkomielteiset

1008 posts in this topic

Onko sinulla pahana tapana olla tekemässä raskaustestiä heti kuin mahdollista? Nolottaako välillä, ettet malta odottaa pitempään?

Ei huolta!

 

Tämä ketju on teille meille, jotka repivät raskaustestin pakettia auki ennen kuin positiivinen ovulaatiotesti on edes ehtinyt kuivua. Jos kaipaat tukea, vastauksia testipohdintoihin tai vaikka paikan tunnustaa nolottavan aikaisia testauksia, tämä ketju on SE!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katsotaan ottaako tämä tuulta alleen. :grin: Jos sopisi paremmin johonkin muualle, saa siirtää.

 

Joskos alottaisin sitten itse tunnustamalla, että tänään postaamani testikuva ei ole edes tämän kierron ensimmäinen. Eilen tein liuskatestin illalla muutaman tunnin pidättelyn jälkeen ja siinä oli ehkä jotain. Ja eilenhän oli jo dpo6.. :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos urppis, tämä on juuri oikea ketju minulle.  :girl_haha:  Taidankin heti kopsata tuon edellisen kirjoitukseni tänne.

 

Muoks. siirretty tänne ketjuun: Mitenkähän nuo raskaustestit käyttäytyy, esim. jos testin herkkyys on 10miU/ml, niin tarkoittaako se sitä että se näyttää juurikin sen vahvan plussan kun virtsassa se hormoonipitoisuus on 10 tai yli? Ja sitten jos on alle 10, niin näyttääkö haamua? Vai näyttääkö testi haamua siinä hCG 10:n kohdalla? Sekavasti ehkä kirjoitettu mutta jospa joku ymmärsi mitä tarkoitan.   :girl_crazy:

Edited by whipped cream

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi miksei tällaista ketjua ollut aiemmin?! :girl_crazy: Mä teen tunnustuksen, että testasin tästä toisesta raskaudesta yli 40 testiä  plussakierrossa ja olisin kaivannut tukea siihen häpeääni. Jään ehkä taustailemaan tänne vaikka en enää olekaan testiaddikti mutta sanotaan, että toipuva sellainen.

 

whipped creamille vastatakseni, että ne herkät testit näyttää plussaa sitten kun hcg-pitoisuus on 10 tai yli ja se toinen viivanen on ainakin mulla ollut molemmissa raskauksissa herkissä testeissä hailakka piiiiitkääään. Melkein joku Apteekin Oma on näyttänyt paremmin tummaa viivaa aiemmin kuin ne herkät liuskat ja se apteekin oma taitaa olla 25miU/ml.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lohdullista löytää tää ketju. Siis ekassa kierrossa aloitin testailun varmaan dpo 5 (joo, tiedän, ei mitään järkeä!!) ja monta kertaa sitten siinä kierrossa sai katsella sitä negaa. Sitten lupasin itselleni, etten testaile ennen kuin menkat on selvästi myöhässä. No, seuraavaan kiertoon löysin Prismasta ne halpistestit ja jäin koukkuun.

Ja kun kierto venähti pitkäksi, tuli niitäkin testailtua ja turhaan taas.
Nyt lupasin, että en testaa vasta kuin ensviikolla kun menkkojen pitäisi alkaa, mutta taas tuolla kaapissa on muutama paketti testejä odottamassa. Äääh. Millähän sais järkeä päähän. :( Pelko negasta ehkä vähän hillitsee testailuintoa, mutta silti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pääseeks tänne ketjuun sellaisetkin, jotka testailee, vaikka ehkäisyä olisi käytetty niinä harvoina ei-tärppipäiviin-osuvina kertoina? :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

No en mä varmaan ihan niitä toivottomampia ole kun aloitan testailun n. dpo 10 ja jos ei parissa päivässä mitään näy niin sitten jään odottelemaan menkkoja. Jos testejä kuluu paljon, niin suosittelen tilaamaan niitä iiiiison pussillisen esim http://www.homehealth-uk.com. Siltä saa liuskatestejä 100 kpl reilulla parilla kympillä postikuluineen. Sitten voi testailla joka välissä eikä talous kaadu  :grin: (toki niitä pienempiäkin määriä saa, mutta eikös tää ketju ollut niille testien suurkuluttajille...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitenhän kauan tollanen 100 testin pussi kestäis..? :grin: Paitsi että Helmikuu, älä vaan klikkaa tota linkkiä, ettei sun addiktio pahene!

 

lavella, miltä tuntuu, ootko alkanut toipumaan? Mä luulen että vielä ysikymppisenäkin testailen ihan vaan huvinvuoks. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

En klikkaile. Pakko yrittää pitää järki päässä ja saada muuta ajateltavaa. Mut siihen ei ainakaan auta täällä pyöriminen. Huoh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihana ketju :grin:

 

aamuaurinko, toveri siellä :grin: mä tein samaa! Raskausoireitakin saattoi niissä täysin mahdottomissa ehkäistyissä kierroissa (joissa seksiäkin oli ehkä kerran heti menkkojen jälkeen ja "heti perään" toisen kerran just ennen ku seuraavat alkaa :grin: )

 

urppis, 100 testiä? 2-3 kiertoa :grin:

 

Mun on selvästi tultava tänne jos/kun tää raskaus päättyy onnellisesti ja tulee pikkukolmosen (tai niiden ehkäistyjen kiertojen..) aika :D

 

Lisäys: voi tätä hymiöiden määrää.. mut minkäs teet kun hervottoman ymmärtävän myötätuntoisen virneen toi naamalle tää ketju!

Edited by duudeli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei oo totta urppis! Sie perustit sitten tän ketjun :lipsrsealed:  huippua!

 

Ilmottaudun ehdottomasti mukaan, en vaan osaa olla testaamatta oli oireita tai ei. Testaamisen aloitan viimestään dpo10, vaikka lupaan itelleni jotain ihan muuta joka ikinen kerta ja usein teen menkkojen jälkeen vielä varmistustestin, jos olikin valemenkat :blush:  Testejä kerään aina kaappiin ja varmuuden vuoksi eri merkkisiä, että on varma tulos sitten :grin:  ja miksei miulle oo kukaan kertonut, että testejä saa 100kpl pakkauksissa! mies varmaan laittaa eston tuolle sivulle :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

duudeli, mä mietin että kolme kiertoa saattas olla liiottelua kun pääsis vauhtiin. Että ehkä just sen kaks kiertoa, ja sit vois vielä menkkojen jälkeen testata pari varmistusta. :grin:

 

iiki, tilaat pari sadan testin kasaa kerralla, hanki vessaan huomaamaton kassakaappi ja säilö testit sinne. Mies ei varmasti huomaa tai arvaa mitään! :girl_haha:

 

Ja sit just toi kuulostaa niin tutulta, että joka kerta lupaa itelleen että ens kerralla testaa sit vasta kun menkat on myöhässä. Ja kas kuinka ollakaan se unohtuu taas..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä idea urppis :grin:  ei varmasti tajuaisi mitään :rolleyes:  ei se kyllä nytkään tiiä mitä mie säilyttelen tuolla vessan kaapissa! Oon muuten aika ylpee itestäni kun on jo dpo7 ja vieläkään en oo koskenu testeihin, joita taitaa löytyä ainakin neljä pakettia kaapista :D  Hirmu hyvin aina menee johonkin dpo 6 asti, mutta sit ne alkaa polttelemaan kaapissa, ja pakkohan niitä on varata tuonne kaappiin valmiiksi :grin:

 

lavellan 40 testiä on kyllä jo kunnioitettava suoritus ;)  mut joo, jos ne menkat ei aina alkas niin varmasti tulisi testailtua täälläkin samaa luokkaa..jää nähtäväksi :D

 

aamuaurinko, ehdottomasti pääsee :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Urppis, no edelleen olis kiva kusta purkkiin ja dippailla tikkuja sinne mutta ei ole kaapissa enää yhtään testiä :grin: Siks onkin kiva käydä kurkkimassa tuolla plussa vai ei -ketjussa muiden pissitikkuja. Helpottaa niitä omia vierotusoireita :girl_haha:

 

Siis ja joo toi yli 40 tuli testattua, kun ensin olin varma, että olen raskaana mutta tyhmät testit näytti vain negaa/viivanpaikkaa ja sitten ensimmäisten hailakoiden viivojen tultua esiin piti varmistella, varmistella ja taas varmistella, että tummeneehan ne viivat (testailin kerrallaan kolmella eri testillä...). Onneks mies ei tiedä ihan koko totuutta noiden testien määrästä, kun olis varmaan kärrännyt mut jonnekin hoitoon jo :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mjoo, mä voisin kans ilmota itseni tänne mukaan. Viime kierrossa testasin ekan kerran dpo5 ( joo, lol...)

 

Tässä kierrossakin eka tuli tehtyä jo dpo7. Negaa näyttävät edelleen (dpo10), joten ens kierrossakin pääsee taas suurkuluttamaan. :D

 

Iiki, ei täälläkään mies kyl tiedä mitä mä säilytän vessan kaapissa. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja mä taas käsken miestä tuoda töistä tullessaan halvempia testejä Prismasta tai Cittarista. Ja pelkkien testien takia en viitti (vielä) ajella 40km suuntaansa. (Netistä en oo vielä tilaillut.) Mies yleensä tuo kerralla pari pakettii PC:n testejä. Kolmea ei kuulema kehtaa. Ja sit taas mun pyynnöstä parin päivän päästä hakee lisää. Ja joskus se säännöstelee (onneksi) noiden testien käyttöä ja piilottaa puolet testeistä multa. :D Yhdessä sit kyttäillään negoja ja viivanpaikkoja ja analysoidaan niitä. Eli mies on melkolailla kartalla mun testailusta. Ehkä tätä vois jo kutsuu yhteiseksi harrastukseksi. Mies tosin ei kuse tikkuihin, mut muuten tässä on kumpikin mukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jepulis! Täällä kans yksi pakkomielteinen, joka just testas toisen negan tässä kierrossa dpo 8 tai jtn sitä luokkaa :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testiaddikti hei :)

 

Mä tilaan omani aina täältä: http://www.halpa-testi.fi/

Nopea toimitus, halpaa ja oon ollu tyytyväinen testeihin. Joskus antanu roskishaamuja mutta mitkä testit ei antais...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä oon tilannut täältä. Tilasin eilenkin, aamupäivällä pistin tilauksen menemään ja puolenpäivän aikaan tuli viesti että testit on laitettu postiin. One Stepejä en halua enää käyttää, niihin tuntuu jäävän aina viivanpaikka. Tai sitten tossa mun saamassa pakkauksessa oli joku vika kaikissa. Tosin mä oon sikäli ehkä laista testipakkomielteinen, että esim. ovistestit teen suoraan digillä niin ei niitä tarvi yrittää tulkita. eBayn kautta saa niitä kuitenkin halvemmalla.

 

Mulla on nyt dpo8 ja oon tehny 6 testiä. :blush: Jos mun testit ei tuu tänään niin täytyy laittaa miehelle viesti että tuo pari Apteekin omaa kotimatkalla. Tai vois se tuoda niitä kuitenkin..

 

Meilläkään mies ei tiennyt mitä mulla on mun puolella peilikaappia. Sit muutettiin ja vahingossa varasin sen puolen kaappia jossa on pistorasia. Joten mies sitten availee sitä mun puolen ovea säännöllisesti. Sitä en tiiä kiinnittääkö se huomiota mitä siellä on, tai kiinnostaako sitä edes. :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hihihihi! Tää on ihan huippuketju! Mä ilmoittaudun kanssa testipakkomielteiseksi. Tunnustan testanneeni ehkäisyn aikana, ihan vaan vauvakuumeilun vuoksi sekä testanneeni kuukautisten jälkeen. Entä jos tehtäis kimppatilaus, saisiko hyvään hintaan? Riittäisikö 1000 testiä vai pitäisikö suosista tilata enemmän?

Edited by Kipinä

Share this post


Link to post
Share on other sites

urppis: mie luulen, että osa sitä hauskuutta on miusta just se viivan tulkinta, ja ne kaks punaista viivaa on vaan niin kivoja katsella, oli sitten ovistesti tai r-testi kyseessä :rolleyes::D  Sit jos jotain näkyy niin pakkohan se on tarkistaa digillä tai ainakin kymmenellä muulla testillä...miultakin saattaa lähteä tänään tilaus, kun mies ei oo kotona vahtimassa :grin:  Se nimittäin ihan oikeesti suunnitteli jo viime kierrossa sitä, että pistää testit lukon taakse piiloon, etten taas testaile liian aikaisin.

 

kipinä: Pitäähän sitä nyt varmistaa, kun naapurin kummin serkun nettitutullekin kävi niin että.. :D  mut joo, teen samaa. Kimppatilaus kuulostaa hyvältä, en tiiä päästäskö tuhannella alkuun..mut sit pitäs kyllä ainakin päästä vertailemaan testejä toisten testeihin, että ois tulkinnat varmasti parhaat maholliset :grin:

 

Mut hei, tää testipakkomielteinen on selvästi parantumassa, kun on jo dpo 8 eikä vieläkään oo testin testiä tehtynä. Saattaa ihan oikeesti olla, että selviin tässä kierrossa ilman liian aikasta testausta! Mut enköhän viimestään lauantaina tee testin, kun on kuitenkin ilosaarirock, niin kylhän miun pitää varmistaa miten varovainen pitää olla.. :girl_sigh:  mut dpo10 on jo ihan järkevä testauspäivä, eiks ni?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mua naurattaa lukea tätä, kun monet kommentit sopis ihan mun kirjoittamiksi :D Taidankin laittaa pian ovis ja rtesti tilausta menemään ku ei niitä taida olla enää ku muutama kymmen : p Nyt lähden Greippimehu ja vehnänalkio öljy ostoksille ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään kp 20/24-28. Vähän rupee ehkä tässä testit polttelee kaapissa, mutta millä sitä sais jotain järkee tähän touhuun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi, eihän tuhannella selviä ku pari päivää :D (muoks. siis niinkun jos kimppatilaus, kyllä yksin selviäis ehkä vähän kauemmin ku pari päivää :D)

Helmikuu: Mä saattaisin jo ehkä testata :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

No kun mulla oli niin epämääräiset ovisoireet, et epäilen et ovis oli joko normaalia aikaisemmin tai sit vasta kuluneena viikonloppuna. Joten jos oli viikonloppuna, on testaaminen vielä yhtä tyhjän kanssa. Mitään oireita ei oo. Viikonloppuna vois ehkä. Jos saan pidettyä pään kylmänä sinne asti. Ollaan menossa reissuun ja siks mietin testaamista ennen reissua. Vaikka päätin taas, etten testaa ennen kuin menkat on reilusti myöhässä. Mut niin sitä vaan taas ollaan tässä tilanteessa. Huoh.

Edited by Helmikuu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now