urppis

Anonyymit testipakkomielteiset

1008 posts in this topic

melisah: oikeestihan kannattaisi odottaa ainakin siihen päivään, kun menkkojen pitäisi alkaa, eli yleensä n. dpo 14 Aika monella on jotain näkynyt kuitenkin jo dpo 10 ja vielä useammalla dpo 12, jossain ketjussa oli taulukkokin siitä, millä dpo:illa minkäkin verran plussat näkynyt, nyt en kyllä muista missä se taulukko oli.. Tsemppiä piinapäiviin! Tiedän kuinka vaikeaa on olla testaamatta, nimim dpo 8 nega testattu :blush:

 

sasa85: elä vielä luovuta, aika harvalla vielä dpo 10 on mitään näkynytkään! Ja monillahan näkyy vasta, kun on oikeasti myöhässä kuukautiset. Se riippuu niin paljon siitä, miten nopeasti alkio kiinnittyy ja miten nopeasti oma hormonitaso nousee. Siitä hormonitason nousustakin oli jossain ketjussa muuten hyvä taulukko, josta näkyi viitearvot r-viikkojen mukaan ja niissä oli runsaasti viahtelua! Tsemppiä! Toivotaan, että vielä plussaksi muuttuu!

 

katya: Tervetuloa joukkoon. jep, tää ketju on aivan huippu! Ihanaa kun on kärsimättömiä kanssasisaria! Toivotaan, että vielä plussaksi muuttuu.

 

urppis: mie se varmaan pyytäisin tuomaan testin tai pari :grin:  toivotaan, että se jotain muuttuisi vielä viivaksi! Tsemppiä!

 

Mie onnistuin olemaan testaamatta tänä aamuna! Tosin ennen aamuvuoroa testaaminen vaatii aikasemmin heräämistä, niin se saattoi auttaa asiaa :D  Huomenna voi olla jo toinen juttu, kun vasta yöksi meno ja tajusin juuri, että oon yksin kotona huomen aamuna, voi olla, että maanantaihin on vähän liian pitkä aika ja onhan huomenna jo dpo 10 :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos iiki ja urppis! Pitää nyt vaan malttaa mieli ja odotella ainakin sinne dpo10 ;)

 

Testaile iiki uudestaan vaan, jospa sieltä se toivottu tulos ilmestyisi :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahtavaa kun on paikka näille tunnustuksille, tuolla muissa kuumeketjuissa ei oo aivan kaikkea kehdannut paljastaa.. Siis kun tekis mieli mennä testaamaan, vaikka kp1 kolkuttelee nurkan takana ja tuhruttaa jo! :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

sasa85, noi One Stepit myös näyttää aika usein tosi haaleita viivoja vaikka onkin herkkiä testejä. Mä testasin ekassa raskaudessa sen haamun dpo 10 Pregcheckillä, sitten dpo 13 One Stepillä tuli jopa haaleampi haamu ja seuraavana päivänä vähän tummempi. Tasavahvan viivan saatoin huvikseni testata joskus rv 5. Eli se nega voi kyllä vielä plussaksi muuttua. :)

 

iiki, maltoin olla pyytämättä niitä testejä ja heti kadutti kun mies poistui kotoa.  :grin: Mut ei se auta, pitää vaan odottaa lauantaiaamuun perjantai-iltaan. :P Jännitän sit aamulla sun testitulosta!

 

katya, kyllä mä varmaan testaisin, vaikka kp1 kolkuttelisi. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

kp 13, ja nyt jo 9 negatiivista ovulaatiotestiaamua takana. Huomenna vaihdan clear bluen digitesteihin - se kp 14 ois niinku looginen paikka aloittaa niiden käyttö. Kyllä tää tästä. Toivottavasti kohta saa vaihtaa jo toisiin testeihin, eikä aina näitä ovulaatioita kytätä.. :gmake:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yohh, toivottavasti saat pian ovisplussan, niin pääsee oottamaan milloin saa testailla r-testeillä :grin:

 

melisah, tsemppiä odotteluun! Ja joo, saatoin testata..

 

katya: miekin testaisin, ja varmuuden vuoksi vielä vuodon jälkeen :grin:

 

urppis: hyvä sie! Siis mitä, näyttääkö one stepit hitaammin plussaa kun pc, vaikka on herkempi? Pitää ehkä sittenkin käydä vielä testikaupassa, vaikka noita onkin kaapillinen tuolla :grin:  Puhdas nega nimittäin tänään tuolla one stepillä testattu (ovistikussa lähes yhtä vahvat viivat jälleen), en ois ehkä ostanut koko testejä, jos oisin tajunnut, että on huonompia kuin pc.. Ehkä miun pitäs nyt malttaa sinne maanantaille vaan, tai kokeilla jotain muuta testimerkkiä tuolta kaapista :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahaa.. Mulla ei ookkaan muita testejä ku noita one step rtestejä. Tarvis varmaan ostaa muitaki mut toisaalta, kyllähän ne sitten näyttää kahta viivaa jos on aihetta näyttää (ajattelisin) ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nojoo, saatoin nyt vähän ehkä muistaa väärin. :blush: Nyt pääsin kotiin ja kaivoin kuvan noista testeistä esiin, ja ne olikin kaikki pc:tä mitä tein. :blush:

 

Ja mullakin on noita One Stepejä, kaksi viivaahan nekin näyttää ennemmin tai myöhemmin. :grin:

Nyt kun tein testin kotiin tultua, niin siinä on ehkä jotain. Vajaan kolmen tunnin pidätyksellä siis. Nyt sit koitan vielä mahd. pitkällä pidätyksellä tuleeko jotain selkeempää ja sit joudun odottamaan aamuun asti. Onneksi noita testejä nyt sitten on. :girl_sigh:

Edited by urppis

Share this post


Link to post
Share on other sites

No pitihän se nega sitten eilen testata. :D Ja tänään odotetusti kp1.

 

Siis onko noi kaikki One stepit nyt ihan rupuja? Ne ovistestit mä jo havaitsinkin aika huonoiksi, mutta onks ne rtestit ihan yhtä onnettomia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun kokemuksella One Stepit antaa helposti viivanpaikkoja, mutta jos vaan jaksaa muistaa että vaan värilliset viivat lasketaan niin toimiihan nuokin. :) Ja mullakin tosiaan noita iso pino, eli en niitä vihaa. Plus pc:t maksaa enemmän. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä en taas ole saanut one stepin raskaustesteihin ikinä viivanpaikkaa. Sillä aloinkin epäilemään, että näyttääkö ne ikinä mitään... Niihin ovistedteihin tulee kyllä viivoja, mutta niin hailuroita, että on aika mahdoton verrata kahta hailuviivaa, että olisko ne nyt yhtä hailakoita vai ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla kp 18 menossa ja oviksen tikutin kp 14-15. Arvatkaa poltteleeko r-testit jo kaapissa  :grin:  Jos nyt jonkun päivän vielä malttais mielensä, ennen kun alkaa seuraavia testejä tekemään  :blush:  Meillä mies ei yhtään ymmärrä, miks testailen ovista ja raskautta enemmän kun yhdellä testillä, kun itselläkin niitä on läjä kaapissa  :gmake:  Kyllähän noihin testeihin jää vähän niinku koukkuun, vaikka itse kyllä tunnistan mielestäni oviksen ilman testiäkin...silti sitä pitää vaan tikutella  :girl_crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja pc:n testeillä mennään nyt seuraavat kierrot, sit tilailen netistä vielä halvempia, jos plussaa ei ala kuulua  -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miullakaan ei ole tällä muutaman testin kokemuksella vielä tullut viivanpaikkaa one stepin raskuastesteihin, pc:n testeihin taas olen saanut useammankin, tosin niitä paljon enemmän käyttänytkin :grin:  Miulla taas one stepin ovistesteihin tulee aina viivoja, oviksen aikaan oli todella vahva testiviiva, kontrolli oli yhtä hailakka kuin aina, muuten näyttänyt koko aika yhtä vahvajoa/lähes yhtä vahvoja hailuroita viivoja..mut kyllä sain noilla oviksen silti hyvin bongattua :)

 

cathy ehti väliin, joo, tiedän kyllä tunteen kun testit polttelee kaapissa :grin:  tsemppiä piinailuun ja testaamatta olemiseen :D  pc:n testeihin ainakin olin itse tyytyväinen, vaikka viivanpaikkaa/haamuviiva niihin näkyviin sainkin, mut jotenkin uskon, että silloin on jotain edes yrittänyt tapahtua ja testi vain on niin herkkä ;)  ja joo, meilläkään ei mies yhtään ymmärrä testaamista.

Edited by iiki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, no meneeköhän mulla sit vaan Se hormonihuippu niin äkkiä ohi ettei jää tikuilla kiinni kerran päivässä testaillen.. Ehkä pitää tilata varmuudeks vielä jotain toista merkkiä ja tikutella molemmilla ja monta kertaa päivässä.

 

cathys, ei ymmärtäisi minunkaan mies. Siksipä se ei mun testailuista mitään tiedäkään, lämmönmittauksista puhumattakaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä taas en ole koskaan saanut pc:n testeihin viivanpaikkoja. :o Ehkä se johtuukin ainakin mun tapauksessa siitä että One Stepejä oon tuijottanut enemmän ja tarkemmin, vaikea sanoa. :grin:

 

Uusi testi tehty ja kyllä mä tuonkin negaksi lasken. Aamulla sitten vielä, mutta koitan nyt saada takasin sen valmiiksi negatiivisen asenteen. -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testiaddikti ilmoittautuu :D

 

Tänään dpo12 ja testattu tässä kolmen päivän sisään 4 r-testiä ja 3 ovistestiä  :girl_haha:  Mielestäni kaikkiin r-testeihin on tullut viivanpaikka (david), mikä ärsyttää ihan sairaasti. Ovistestejä (david) oon käyttäny sen takia, et esikoisesta näytti plussaa ennen r-testiä :D Tänään aamulla ovistestiin tulikin jo melkein plussa.. saa nähdä vahvistuuko toi vai huvikseenko se siihen tuli. Jännää  :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:girl_crazy: Voi meitä. Ens viikolla on kyllä pakko joku testi jo kokeilumielessä tehdä. Noista ovistesteistä vielä. Itselläni pc:n ovistesti näyttää tasavahvoja viivoja tai melkein tasavahvoja viivoja muutama päivä ennen menkkojen alkua ja silloin kun menkat alkaa. En tiedä mistä johtuu, mutta itsellä ei ovistestiin ole mitään luottoa raskautta tikutellessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meikäläisellä on vahva luotto noihin ovistesteihin "raskaustestinä". Tänään saatu nimittäin tosi vahva viiva ovistestiin (ei vielä plussa), mutta myös haamu raskaustestiin!  :girl_in_love:  Toivottavasti pysyy matkassa.

 

En tiedä näyttäiskö ovistesti vahvaa viivaa normaalikierrossa ennen raskautta ku en oo koskaan kokeillut muuten kuin silloin kun on ollut epäilys raskaudesta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea anye! Toivotaan haamulle vahvistumista! Miulla itelläni ainakin ovistikut näyttävät lähes positiivista ennen menkkoja ja tässä kierrossa koko ajan oviksen jälkeen, mutta nehän voi käyttäytyä eritavalla eri ihmisillä :)

 

Palattu yövuorosta, suosiolla jää testailu huomiselle, jos en sitten herättyäni päätä testailla :ph34r:  mies on onneksi toppuuttelemassa kotona :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa Anye, mä kaipasin vähän tähänkin ketjuun onnistumisia! :g32:

Tääl on kp15, ovista ei näy ei kuulu.. Tokkopa sellaista taas saadaan edes aikaiseksi.. Huoh, tikuttelu jatkukoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

(Roskis?)haamu bongattu.. En tiedä ilmestyikö ajallaan vai ei. Helpompaa ois testailu ilman vauhtivauvaa. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oi urppis, lupaavaa! Mie en muista, että miulla ois ilmestynyt koskaan mitään testeihin testiajan ulkopuolella, niin on kyllä käynyt(kemiallisissa), että haamu on vahvistunut testiajan jälkeen selkeemmäksi. Toivotaan, että on ihan oikea haamu! Aamulla uus testi!

 

Tsemppiä oviksen bongailuun yohh!

 

Miekin ehkä testaan aamulla, tänään malttanut ihme kyllä olla testaamatta..ja niin toivon, että tulis jotain muuta kuin nega :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now