urppis

Anonyymit testipakkomielteiset

1008 posts in this topic

Leleth, Aaa, mullahan siis piirtyy ovistestiin aina se toinen viivakin, ihan himmeenä, tai siis on ainakin aina piirtynyt kun olen testaillut. Niin nyt tässäkin kierrossa, mutta tosiaan ei oo sitä plussaa vieläkään näkynyt. :/ Ehkä huomenna?? Toivottavasti sulla myös pian!

MieliKettu, no niimpä, toivottavasti tulee vielä se ovisplussa... Tuo ovuloimattomuus vetäis kyl niin mielen matalaks! Tsemppiä sulle piinailuun! :)

muffinssi, oho, tulipas selvästi eri aikaan! mutta kiitos kun kerroit, tuo vähän lohduttaa. :) mullakin on enää 1 digi jälellä ja sen jälkeen täytyy mennä vaan liuskoilla (niitä riittää..!) tai sitten käyn ostamassa ökykalliit digit jostakin. tilata kun ei enää tähän kiertoon ehdi. :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mesi - Mulla ei piirtynyt useampaan päivään niihin yhtään mitään. Jos ei tietäisi mihin kohtaan se viiva tulee niin ei olisi pystynyt edes arvaamaan. Viime kierrossa sama juttu. Tänään sain aikaiseksi jo haamun, joten eiköhän se tästä lähde vahvistumaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jesh! Ovistestiin hymy. Tää uusi Clearblue on siis näyttänyt vilkkuvaa hymyä (ti, ke ja to aamuina) ja nyt illalla sitten pysyvä hymy eli ovulaatio varmaankin tapahtuu nyt.  (En ole aivan varma, että olisiko tuolla saanut testata kahta kertaa päivässä, mutta oli aivan pakko). Ainut ongelma on, että talleteltu on viimeksi tiistaina ja mies on toisessa kaupungissa huomiseen asti. Eli taitaa mennä parhaimmat hetket ohi.

 

 

Mutta käyttökokemuksia tuosta CB:n advanced testistä; oon tykänny. Vilkkuva hymy (estrogeenin nousu) antaa viitteitä, että onko ovulaatio edes tuloillaan ja saa siihen varmuutta. Hinta toki on aika suolainen. Raskauskeijussa hinta nyt 62 euroa (20 kpl) ja kai oikea hinta vielä korkeampi. Itse tilasin Iso-Britannian Amazonista, jolloin hinnaksi jäi n. 40e eikä postikuluja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täälläkin vihdoin niin vahva ovisplussa että ei tarvii miettiä onko vaiko ei :) perus liuskatestillä, ne näköjään toimii mulla ihan hyvin :) eilen oli vielä siinäkin ihan hailuraa viivaa. Ens viikon lopulla sitten tulkitaan mahdollisia kiinnittymistä ym. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leleth ja Masiamou onnittelut ovisplussista! :)

 

Mulla ei ovisplussaa vieläkään näy ja nyt on jo kp 19. Viime kierrossa ovisplussa tuli tosiaan kp15. Haaleaa viivaa näyttää joka päivä. Digitestit on jo loppuneet ja kävin parina päivänä kiertelemässä apteekkeja ja kauppoja etsimässä niitä CB:n digejä, mutta kun vihdoin löysin niin 7kpl pakkaus oli reilu 39 euroa! Jäi sit kauppaan... Kotitesti.fi:stä kun saa tilattua 10 kpl pakkauksen tarjouksessa 26,90e.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Melkonen ero noissa testien hinnoissa. Nopeasti toi voi muuttua, mulla eilinen puikkotesti näytti melko vahvaa viivaa päivällä ja iltapäivällä liuskatesti oli haalee. Mietin jo että ei tuu ovista ollenkaan. Huomenna en jaksa enää tikutella.

 

Mulla on pari sovellusta ladattuna puhelimeen, toisen mukaan oviksen piti olla keskiviikkona ja toisen mukaan torstaina. Ei ihan pysty luottaa niihin :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maisamou, juu ei todellakaan kandee luottaa niihin sovelluksiin jos ne laskee vaan kalenterin perusteella. :) Tietty ne voi jotain osviittaa antaa, varsinkin jos kierto on säännöllisen pitkä. 

 

Mulla nyt aamulämpöjen mittaus + liuskatestit + välillä varmistelut cb digillä antaa silleen milenerauhan, että millon se ovis oikeesti on/oli. Lämmöistä tietysti näkee vasta jälkikäteen, mutta on toi FF aika kiva systeemi! Ihan innolla merkkaan sinne lämpöjä ja petitansseja. =D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä oon kolme päivää testannut davidillä negan aamuisin ja oon ollut niiiin alamaissa....

 

Kävin ostamassa sitten markettien halpistestejä ja tein yhden iltapissasta parin tunnin pidätyksistä...

 

dpo11 ilta kp 28

 

http://aijaa.com/UrGxhE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielikettu kyllä tossa mun mielestä on haalea/haamu viiva! Toivottavasti vahvistuu, onhan dpo 11 lopulta aika varhainen vaihe vielä testata, mutta plussapuhuria!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muo ei niin hirveesti ehkä stressaa toi vahveneminen kuin normaalisti. Jos se menee kesken sille eisimaha mitään, mutta haamu on plussa...

 

Aamulla kello 6 en pystyny pidättää pissaa ja tein sitten kolme erimerkkistä testiä.

 

http://aijaa.com/14ehL0

 

Pregcheck oli kaikista selkein. si oli rsfu:n oma ja davidiinkin piirtyi joku hyviiiin kaukainen haamun sukulainen, jota mies ei tunnistanut haamuksi, mutta itse näin sen kyllä. Kaikki testiajan sisällä.

 

En voi suositella noita David testejä, joita tilasin raskauskeijusta kelleen... Noiden pitäisi olla herkkiä aj vähemmän herkät antaa jo haamua. toki kenenkään ei tarttisi olla tämmöinen sekopää aikaisilla päivillä testaava. Nyt menossa dpo12 aamu.

 

Mä oon myös tehnyt havainnon, että mulla tulee vahvempia viivoja ilallla kuin aamulla... En tiedä mistä se voi johtua  :girl_crazy:

 

Tässä kuva vahvimmasta "plussasta" http://aijaa.com/ioyDxe

 

Kaapissa on huomiselle aamulle pregcheck ja Clearbluen plussatesti... keskiviikolla käyn ostamassa elämäni ekan digitestin, jos tää onni vaan jatkuu  :girl_pinkglassesf:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikäääää ihanaa MieliKettu!!!! :) Toihan on ihan selvä plussa!

 

Täällä nyt oletan, että ovis on tapahtunut joskus tämän viikon aikana kp 20-23 ehkä ja nyt sitten alan piinailemaan. Jotenkin tuntuu, että kroppa on kesken menneestä vähän vielä ulapalla eli ei mitään ihmeellisiä toiveita raskautumisesta ole. Mutta uutta kiertoa sitten ainakin odotellessa (ja uusia ovistestejä himoitessa) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea mielikettu! Selvä plussa PC:n testissä :give_heart:  tuosta kuvasta näkyy hyvin, miten eri testeillä näkyy ihan eri tavalla viivat! Alimmassa tikussa ei miun näytöllä näy kuin aavistus viivaa (onko davidin testi?), keskimmäisessä testissä haamu, mutta pc on selvä plussa! :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

MieliKettu IHANAA, aivan selvä plussahan tossa ylimmässä on! Jee! :)

 

ON: Mä sain tänään vihdoin ovistestiin plussan ja nyt iltapäivällä vielä testasin uudelleen ja selkeempääkin selkeempi kontrolliakin vahvempi! Jihuu! 5 päivää myöhemmin tuli kuin viime kierrossa... Katotaan venyykö kiertokin sitten 5:llä päivällä tms. Mutta pääasia, että se ovisplussa tuli jee! Heti nosti mielialaa. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

MieliKetulle onnittelut <3 :)

 

Mesille onnittelut ovisplussasta ;)

 

ON: Täällä tuikataan huomenna pregnyl piikki ja ovulaatiotestit otettiin tänään käyttöön.  Tänään tuli hailura viiva, toivon että keskiviikkoon mennessä ovulaatio tapahtuisi, koska nyt jo menossa kp 14...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos kaikille ihan hirveesti onnitteluista. En ite oikein tajua tätä vielä, mutta aamulal tein taas etstin ja se näytti jo näin vahvaa:

 

http://aijaa.com/NFxkeD

 

Tossa on nytten pöydällä 7 testiä missä näkyy väriä, että on kai aika mennä odottavien puolelle....

 

Mä niin toivon teille kaikille ihanille testipakkomielteisille plussatuulia, ovistuulia ja kaikkia. ootte olleet aivan ihania ja melkein haikee täältä lähtee, mutta jatkan teidän seuraamista  :girl_pinkglassesf:

Share this post


Link to post
Share on other sites

sohvin testissä näen kyllä viivan, mutta näyttää harmaalta ja jos on tullut testiajan jälkeen, epäilen, että on viivanpaikka. Tokihan viivanpaikkakin voi vahvistua vielä kunnon viivaksi, toivotaan niin, että lähtee vahvistumaan!

 

Mieliketulla selkeä plussa! onnea vielä! :give_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä en alkuun nähnyt Sohvin testissä mitään, mutta sitten kun tiesin mihin pitäisi viiva tulla sen näkikin siinä :D toivotaan viivan vahvistumista :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

On vähän haikeaa kun MieliKettu siirryt odottajien puolelle :) toivottavasti me kaikki muut tullaan pian perässä!

 

Piinapäivät vasta alkaneet täällä.. ensiviikolla oletettavasti alkaisivat menkat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljon onnea mieliketulle :) Toivottavasti tullaan perässä!

Täällä yksi testipakkomielteinen testasi (kolmella eri testillä :D ) ovisplussan aamulla. kp34 mennään, joten olin jo vaipunut epätoivoon ettei sieltä plussaa tule ollenkaan.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now