helyes

Toiveet, jotka herättävät oireet Vol.3

993 posts in this topic

elkää miettikö :grin:  Minulle eilen puhelimessa sanottiin, että kaikki stressaaminen asiasta vaan minimoi raskautumisen mahdollisuutta.

 

Pitää itelläkin keksiä muuta stressaaminen aihetta, että paraskin se minäkin oon täällä neuvomaan. koitetaan yhdessä. Minä odotan ens kerralla, että on kunnolla menkat myöhässä ennen kuin testaan mitään. En halua edes miettiä koko asiaa, niin kiukuttaa jo :D keskityn kovaan kiinteytyskuuriin. 2 kiloa jo pois :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

:DVenica: mullepa onkin tullut lisää painoa! Puoli kiloa :D Mutta silti näytän ja tunnun kiinteämmältä, sitä ne lihakset teettää ;) 

 

Mä odottelen vaan ovista.. Tänään on kai kp17. Viimeksi ovis tuli kp24 suunnilleen. Sitä edelsi migreenit ja aivan järkyttävä panetus :D Nyt on ollut lievää päänsärkyä, mutta veikkaan, että mulla on vain niska niin jumissa noista treeneistä. Ja niitä hulluja panetuksia ei oo tullu. Täytyy vaan toivoa, että ovuloin... :) Mutta enpä mä siitä mitään stressiä ota! Jotenkin luo toivoa jo se, että viime kierrossa ovuloin suht fiksuun aikaan ja jotain yritti jopa tapahtua! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se on hienoa Helyes, että oot saanu mielenrauhaa :) koitan itsekkin niin ahkerasti vaan kiinteytyä kuin mahdollista! Jotenkin innostuin tästä ja sain draivin nyt päälle. Mulla on kalorit niin alhaalla, että rasvaa lähtee tehokkaammin ja korkealla sykkeellä treeniä. Muista venytellä! :)

 

minä en nyt mieti omaa kehoa ollenkaan. koitetaan nyt sitte vaan paneskella ainakin joka toinen päivä, vaan saapi muuten kalenteri tuolta osin jäädä nurkkaan! Eiköhän se Helyes ovis tule! Kaikki tulee silloin kun niitä vähiten odottaa :) Kaikille oikein paljon onnea matkaan ja mietitään muita asioita :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha miten te saatte ne miehet paneskelemaan joka toinen päivä. Meidän isäntä oli sanonu kaverilleen, että akka on hullu ;D

Nyt ottasin muuten vastaan jotain alamaaston ph:n ylläpitovinkkejä. Ensin oli se emätintulehus ja kuhan ei nyt jotain hiivaa yrittäs. Voi vee :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

pöppis: Meillä tilanne on niin, että ennemmin saa olla miestä toppuuttelemassa että ei nyt hei ihan joka päivä :grin:  Ei siis tarvitse kyllä houkutella yhtään.. Ja mitä tuohon ph-asiaan tulee, niin eikös niitä sellaisia puikkoja ole? Joku Vagifem tms, joka pitää sen ph:n hyvänä ja samoin siis bakteeritasapainon. Jossain oli myös, että ihan tavalliset maitohappobakteerit, joita siis suun kautta otetaan, vois auttaa asiaan :)

 

Muoks Niin ja vielä noista tulehduksista: Mullahan todettiin kans gynellä emätintulehdus, johon sain kunnon ab-kuurin. Sen jälkeen alkoivat menkat ja kun menkat oli ohi, havahduin siihen, että kutisee ja limakalvot ovat rikki. Otin suun kautta otettavan hiivalääkkeen ja sillä helpotti. Mutta osasyyllisenä pidän sitä antibioottikuuria (+menkkojen aikaan siteet saa mun limakalvot aina huonoon kuntoon).

Edited by helyes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo itse kans sain antibiootit ja sen jälkeisten menkkojen jälkeen tämä. Ehkäpä pitää käydä jotain rohtoa hakemassa ennen kuin pahenee:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

pöppis: Oho, sulla siis ihan samalla tavalla ku mulla! :o Hurjaa. :D  Mulle meni ab-kuurina siis Tricozol siihen emätintulehdukseen. Ja se hiivajuttu hoitui fluconazolilla :) Olihan hurja hinta yhdelle tabulle! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä kp23/28 ja oletetusti oviksesta nyt dpo10.

Tänään vatsassa kipristeli ja kramppasi todella paljon. Ja alkoi tulla pientä punaista vuotoa valkovuodon mukana.

Nyt iltaa kohti vuotoa on tuhrutellut enemmän, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, että tarvitsisi sidettä.

Menkkajuilintaa vatsassa ja rinnat kipeät.. Mitäköhän tästä nyt pitäisi ajatella?

 

En haluaisi taas toivoa liikoja, etten putoa korkealta...

Tosin peittoa heiluteltiin ahkerasti vähintään joka toinen päivä koko häämatkan ajan.. Eli ovis on kyllä saatu hyödynnettyä.. :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uijui Katju88 toivottavasti tuo on sitä mitä pitääkin! ;)

Helyes, pitää kai raaskia ostaa se tabu. KAIKKEE SITÄ NAISET JOUTUUKIN! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liityn mukaan joukkoon =)

 

Luin muutaman sivun ketjusta, mutta en mä enää muista yhtään mitään mihin piti kommentoida  :rolleyes: (onks muistamattomuus oire  :grin: )

 

Mut tsemppiä kaikille tähän hetkeen tai uuteen kiertoon.

 

).( Meillä vasta 2 yk, nyt kp 23/28, kakkosta odoteltiin 2.5 vuotta suunnilleen, et  yrityskertojen alussa ollaan jos siihen katsoo.

oireita tällä hetkellä nipistely alavatsassa, tissit hellänä, aamu äklötys (mut niin oli viime kierrossakin) väsymys ja ärtyisyys (toki voi liittyä alkaviin menkkoihinkin) Mut toivossa on hyvä elää. Kuitenkin kun oon yli 30 ja mies reilusti niin olis kiva jos ei tarttis kahta tai kolmea vuotta plussaa odotella =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruokavaliolla on merkitystä alamaaston huolenpitoon. Vältä vehnää, hiivaa (eli vaaleita leipiä) ja turhia hiilareita. Liika sokeri myös joillekin aiheuttaa heti hiivan. Happamia marjoja syömään ja myös oriflamelta (Feminelle) saapi alapään pesuun mietoa pesuainetta, jota olen käyttäny yli vuoden enkä vaihda. Eli ei saa käyttää äkäisiä saippuoita.

 

jos syö liikaa vaaleata leipää, se aiheuttaa myös jalkapohjiin ja suuhun hiivatulehduksia. Esim kielen päälle jos tulee herkästi sitä keltaista tai valkoista massaa, syöt liikaa hiivaa ja vaaleata leipää. Pari ruisleipää riittää päivässä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisäys vielä, että mä kärsin pari vuotta sitten vielä tosi herkästi virtsaputken tulehduksesta aina yhdyntöjen jälkeen. Noilla ruokavalio-ohjeilla en ole kärsinyt siitä. löytyy myös tutkimuksia siitä, että on yhteyttä vehnän ja naisten alapäätulehduksilla. Se vissiin jotenkin epätasapainottaa sitä phta, niin pääsee hyökkäämään tulehdukset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vehnän en uskois olevan ongelma, oon ruisleipätyttö eikä pullakaan vedä puoleensa. Pesunestekin on ph-neutraali. Karkkihammasta vaan kolottaa liian usein. Oli miten lli, niissä miun antibiooteissa (oli emätiovoide) sanottiin että voi aiheuttaa hiivatulehdusta (nerokasta, eikö), eli sieltä varmastikkin peräisin. Nyt lähinnä jo ajattelen eteenpäin, en hhalis enää yhtään mitään tulehdusta joka voi omalta osaltaan vaikeuttaa lisääntymistä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Karkit on myös sellaista joka aiheuttaa hiivatulehdusta ja ylimääräinen sokeri vähentää myös hedelmällisyyttä. Kannattaa vältellä :)

Karkeissa on sokerin lisäksi sellaista ainetta, kuin glukoosifruktoosisiirappia, se on tiivistettyä sokeria (myös vähäkaloriset karkit sisältää tätä). eli on sama kuin söisi sokerin kahteen kertaan. aiheuttaa myös voimakasta sokeririippuvuutta... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Ainahan antibiootit voi aiheuttaa hiivan. Ne kun tuppaa tuhoamaan omia bakteereita ja siis heilauttaa bakteeritasapainoa sen verran, että ns. vieraille pöpöille on hyvä kasvualusta, kun ei oo niitä omia bakteereita siellä suojelemassa. Tuosta oon kyllä kuullutkin, että sokeri voi aiheuttaa hiivaa, mutta sit on kyllä melko herkkä sille sokerille tai vaihtoehtoisesti syö sitä tooooosi paljon :D 

 

Venica: Mulla on estolääkitys toistuvien vti:n takia. Tai en mä sitä enää ihan joka kerta seksin jälkeen ota. Mut aikoinaan mulla oli kolme tulehdusta kuukaudessa, joten sain sen estolääkkeen. Siihen ei kyllä auttanut mikään syömisjuttu. Ei karpalot tai mitkään muutkaan. Joillain naisilla elimistö on enemmän altis noille. Olkoonkin vaikka pesis kuinka hyvin ennen ja jälkeen seksin. :D Sen tiedän, että ainakin karpaloiden vaikutusta on tutkittu ja niissä on jotain aineita, jotka estää sen bakteerin (e-coli tais olla se yleisin vti:tä aiheuttava) kiinnittymisen sinne virtsaputkeen.. 

 

Sori OT :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

katju88: toivotaan parasta! Kuulostaa ainakin oireet lupaavilta!

 

Täällä dpo 12, eilen havaitsin aavistuksen vaaleanpunertavan viirun valkovuodon seassa pyyhkiessä ja tänään vessassa käydessä toisen kerran, vähän enemmän mutta vain haalean punaista ja tosiaan siellä valkovuodon seassa vain. oiskohan tää nyt sitä, vai enteileekö huomenna alkavia menkkoja :ph34r:  jos viime kierrossa ei ois ollut tuhrua, oisin superinnoissani nyt. vieläkään en oo testannut, enkä taida enää edes uskaltaa. ja niin, onhan miulla oireita  :D  Kahvi ei maistu, on tosi pahaa, ja ajatuskin kahvista etoo, mutta tuotahan miulla on kyl ollut usein just ennen menkkoja (ainakin kierroissa, joissa oon saanut haamuja..). Tissit ei ookaan enää kipeet, tuntuu kyl oudoilta, ja ei ihan omilta, mutta ei näitä kipeiks voi sanoa, mitä ovat usein olleet ennen menkkoja. pms-kiukkukin loistaa edelleen poissaolollaan. lämpö oli koholla aamulla mitatessani.. jänskättää, ja olo tuntuu lupaavalta,  mut toisaalta oon ihan varma, että täysin ajallaan huomenna alkaa vuoto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi iiki, huiskin plussatuulia sulle ihan turbotuulettimella asti!

Minä testasin toisen täysin kirkkaan negan tänä aamuna, ei haamuja ei mitään. ÄÄH. Puolukkapäiviä odotellessa... :girl_mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iikille peukut ja varpaat ilmassa, että nyt ois tärppi!! :girl_in_love:

 

Omaa napaa.. Tänään jatkunut tuhru edelleen vähäisenä ja testistä tuli haamu/ viivan paikka..

(Nyt en vaan kovin tarkkaan katsonut kelloa, että kuinka kauan tän haamun ilmestymiseen kesti..)

Jännät paikat!! Eikö toi teistäkin näytä haamulta/ viivan paikalta? Luonnossa erottuu huomattavasti selkeämmin..

 

hoem.JPG

Edited by katju88

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ihan selvästi näkyy ainakin mun silmiin hailakka punainen viiva :D Mahtavaa katju88

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now