helyes

Toiveet, jotka herättävät oireet Vol.3

993 posts in this topic

Hööh. On niin mälsää kun toiveet vauvasta vaihtuvatkin kp1:een. Huono vaihtokauppa minusta.  :(

 

Häntä pystyyn kuomaset ja kuono kohti uusia ovulaatioita, kyllä se sieltä vielä napsahtaa.  :lipsrsealed: Täällä on eletään uuden kierron alkua, ja vaikka ei vielä pystytä miehen kanssa mitään asialle tekemään, niin kovasti ollaan puhuttu vauvajuttuja. Mies tuumaili, että mitähän meidän kissat tuumaa "kun se patukka tulee sitten taloon". Patukka  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on ollut ihan ihme oireita...

 

- Alavatsa nippailee/juilii

- Hampaita pestessä parina päivänä meinannut tulla oksennus

- Ihan hirvittävä nälkä kokoajan. Siis ihan kokoajan. Ja jos syö vatsan täyteen niin tulee taas huono olo.

- Hinku kaikkeen suolaiseen. Makea ei maistu, mikä on tälläiselle sokerihiirelle aika outoa

- Vilun väristykset ja kylmä kokoajan. Silti posket hehkuu kuin kekäleet.

- Menkkakipuja

 

 

Katsotaan miten käy... Tiistaina pitäis olla kp1.

 

Edit. Tai siis tietysti toivon, ettei olisi kp1 tiistaina, mutta jotenkin oon vaan jo niiin monesti pettynyt, kuten varmasti moni muukin.

Edited by Sartsuli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sartsuli: Toivottavasti ovat niitä oikeita oireita! :) Enää pari piinapäivää jäljellä, tsemppiä niihin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Eikös se oireettomuuskin ole joillain the merkki? Toivotaan ettei menkat ala ja saat plussan testiin! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä onkin tapahtunut hurjasti sitten viime käynnin. Pahoittelut Katju88lle, Venicalle, iikille ja MrsCinnamonille (ja muille, jos joku jäi epähuomiossa listasta)!

 

Onnittelut myös plussanneille ja tsemppiä piinapäiviin!

 

Olen itse ollut ihan tarkoituksella vähän aikaa poissa sivulta, mutta on se kumma, kun loppukierrosta alkaa aina ajatus juoksemaan ja niinhän sitä piti sitten tännekin tulla kurkistelemaan. Itsellä ei sinänsä oo kauheen suuria toiveita tämän kierron suhteen, sillä oletettavasti ovis sattui juuri työmatkan ajalle. Tosin ihan aktiivisesti heilutettiin peittoja ennen ja jälkeen reissun... Näin ollen ei oikein itse uskalla kauheasti herätellä toiveita, mutta automaattisesti on tullu kiinnitettyä huomiota tiettyihin tuntemuksiin. Viime päivinä on ollut hieman etovaa oloa, tosin voi ihan hyvin johtua päällä olevasta flunssastakin. Lisäksi on myös tullut muutaman kerran yökkäysreaktioita hampaita pestessä, palellut ja ollut "kirvelevää" tunnetta alavatsassa. Ja tietty saa pissillä ravata vähän väliä. Tällä hetkellä menossa kp 25/27-36 (oletettu dpo 9 tai 10). Toiveissa siis, että menkat pysyis poissa tai alkaisivat ensi viikolla (lauantaina olisi nimittäin lähtö pitkään odotetulle lomareissulle).

Share this post


Link to post
Share on other sites

).( täti hukassa.. nyt on jo kp36 ja dpo:sta en osaa sanoa, koska näyttää et mun laskut ei pidä yhtään paikkaansa.. <_<  Menkkaoireita ei ole lainkaan, mut eipä ihmeemmin oo muitakaan oireita.. Mulla ei oo ollut testejä joten viikonloppuna en ole pystynyt testaamaan. perjantaina sain viimeksi harmaan hailukan viivanpaikan pc:n testiin, mut mulla usein siihen niitä viivanpaikkoja tulee. Tänään pitäis tulla postissa lisää testejä joten testaillaan joko tänään iltapäivällä tai sitten huomenna aamulla.. Viime yönä näin muuten unen et tein plussatestin.. :ph34r: Ja yllättäen nosti toiveita, vaikken todellakaan usko tärpin käyneen.. :dash2: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaiks Markke! Onpa jännät paikat! Onko sulla noin pitkä kierto muuten normaalisti? (Hailukka viivanpaikka pregcheckiin  - mulle ne mokomat tikut ei anna edes hailuroita. Niillä on selvästi jotain mua vastaan :lol: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jospa Markke olis nyt tärpänny :) Koita olla miettimättä.

 

Itse taidan laittaa jäähylle koko raskautumisen, kun menee miehen kans niin huonosti :( Itkua on väännetty joka päivä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla ei nuo harmaat viivanpaikat tarkoita mitään. Mulle niitä tulee aina silloin tällöin tolla pc:n testillä. Testit ei tullut postissa vielä joten jään odottelemaan huomista. Kaupasta en käy testejä ostamassa, sen päätin! Nyt tosiaan aika hälläväliä fiilis testailua suhteen, eli rauhassa odotan postin tuomion testejä ja testaan sitten kun tulevat jos vielä tarvetta on. Söin muuten tuossa terolut kuurin tässä kierrossa ja viimeisen pillerin otin keskiviikkona, eli tänään on 5 päivä kuurin jälkeen. Mulla on täti tullut yleensä 3 päivänä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaksamisia kaikille! itsellä ei ole tilanne muuttunut.. kovaa yritystä kuitenkin.. nyt odotellaa vaa seuraavaa ovista joka osuu ens vklopun tienoille, tai niin ainakin pitäs...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi Venica, lähetän sulle hyviä viboja  (kas näin) ~~~~~~ Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oon kyllä niin amatööri. Oon koko ajan laskenu menkat alkavaksi siitä menkkoja edeltävästä tuhrusta :D ohwell.. tämän asian ois kenties voinu tarkastaa jo aikoja sitten! Ei voi kun nauraa. No, menkkoja odotellessa/ei odotelessa. Viime yönä olinki sata varma että olin raskaana, olipa tyhmä herätä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lumiki ja kaksi kääpiötä: kiitos sinulle. :)

 

Toivottavasti Markke tärppäisi nyt. Olisi meillekin ilouutinen se :give_heart:

 

Pöppis: toivottavasti tärppää. on niitä meillekin varmasti sattunu kaikenlaisia laskentavirheitä :grin:

 

Ja taas itseeni. Minä tosiaan koitan miettiä, että miten saataisiin ensin suhde toimimaan ja sitte ehkä lasta joskus. niin vähän harrastetaan seksiäkin, että ei varmasti tärppää. Taidan odotella aivan turhaan, että saisin ukolta anteeksi pyyntöjä kunnollisia. Olen vieläkin niin vihainen viikonlopusta, kun ajatteleekin. En vieläkään tiedä, kannattaako enää jatkaa, vai lähteä eri teille. :girl_cry:  Ei mitään pettämisiä ole sattunu, mutta kummkin sellaista laiminlyöntiä kesästä asti, että sattuu kovasti henkisesti. Minä olen niin herkkä... miksi miehet on niin tolloja? :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi Venice! Toi sun tilanne kuulostaa niin tutulta! Mä olin jokunen aika sitten lähdössä meidän liitosta. Meillä ongelmana oli mminun ja esikoisen laiminlyönti ja siitä ja monesta muustakin ikävästä tapahtumasta seurannut luottamuspula. Todella vaikeitakin asioita olen joutunut käsittelemään.. Meillä isäntä sairastaa myös vakavaa masennusta ja se tietenkin tuo lisämausteen tähän meidän tilanteeseen! Nyt meillä menee tosi hyvin ja 10 yhteistä vuotta tulee vuodenvaihteessa täyteen! Mut haluan tällä kai kertoa että kaikesta, tosi vaikeistakin asioista voi selvitä jos halua ja tahtoa riittää! Mutta suosittelen sua nyt vahvasti punnitsemaan vaihtoehtoja ja miettimään mitä haluat! Ja jos tuntuu et haluat jatkaa niin rohkeasti vaan kissa pöydälle ja keskustelemaan miehen kanssa! Tsemppiä tilanteeseen, voimia sinulle ja toivotaan et asiat kääntyy parhainpäin! ♡

 

).( täällä ei vieläkään tätiä. Ei oireita suuntaan eikä toiseen. Esikoisen odotuskin oli oikeastaan koko raskausajan täysin oireeton. Loppuvaiheessa tuli lonkkasärkyä ja närästystä mut muuta ei ollut. Eli eli, voisikohan.. en uskalla edes toivoa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Venica, sen mä opin (kantapään kautta!), ettei ikuisesti kannata antaa anteeksi ja kestää.  Itsekäs/paska mies ei ikinä tule muuttumaan, ikävä kyllä. :( Voimia!

Edited by Marina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin. Ihan totta Marina :( Pitää jutella tänä iltana ja kertoa mitä minä haluan häneltä ja mitä en siedä. Ennemmin vaikka yksinäinen ku onneton toisen kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä komppaan Marinaa myös.. Toista kun ei voi muuttaa, niin jos se ei itse tajua aiheuttamaansa mielipahaa, niin kyllä on toisella osapuolella keinot aika vähissä. Minäkin lähdin edellisestä suhteesta juuri sen takia. Päätin, että oon mieluummin yksin kuin onnettomassa suhteessa. Ja hyvä niin :) Vaihdoin vähän niinku lennossa tähän nykyiseen mieheeni, koska aloimme tapailemaan jo kun olin vielä eksäni kanssa. Ei ehkä se paras ratkaisu, mutta mulle se toimi. Sain kasvaa taas omaksi itsekseni, nykyisen miehen tuella, mutta ilman mitään painostusta suuntaan tai toiseen :) Siksi meillä kai meneekin niin hyvin :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin vaihdoin lennosta tähän nykyseen idiootti ex:ästä! :D Asuin exän kanssa mutta kävin treffeillä nykysen kanssa.

 

mutta siis pointti se,että jos ei saa ymmärrystä mieheltä,niin parempi lähteä pois. Itse seurustelin melkeen 6 vuotta narsistin kanssa. Pelotti tottakai lopettaa suhde,mutta olin kyllä tyytyväinen että päästin irti..

Share this post


Link to post
Share on other sites

No minä en usko, että mun ukko on narsisti... se ei vaan ymmärrä mitä minä tarkoitan... jos minä en valita asioista, niin se olettaa että kaikki on erittäin hyvin. ja se ihmettelee sitten, että minulla muka mieliala vaihtelee laidasta laitaan. ei siitä enempää, niin ei mene turhaan aiheen vierestä palstatilaa :)

Ihanaa että olette löytäneet itsellenne sopivat miehet :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now