helyes

Toiveet, jotka herättävät oireet Vol.3

993 posts in this topic

Täällä hentoinen plussa saatu aamupissasta. Blogista löytyy viimeisimmät kuvat testistä, jos jotakuta kiinnostaa analysoida :) Uskomaton olo. Aamuksi on apteekin oma testi odottamassa.

 

Markke, kuulostaa hyvältä et viiva vahvistuu. Sehän tarkoittaa sitä että myös hcg:n määrä kasvaa. Tsemppiäja kovasti vauvaliimaa mukaan! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi että mitä uutisia täällä! Ihanaa! Onnea markke vahvistuvista viivoista, monellahan on ollut kaikenlaisia vuotoja alkuraskaudessa ja silti pikkuinen on sinnitellyt! Voihan se olla, että alunperin on kaksi alkiota ollut ja toinen tulee pois, olen kuullut, että silloin on kipuja ja runsaita vuotoja ollut. Joka tapauksessa onnea ja viivan vahvistumista jatkossakin :give_heart:

 

kuukiurun testissä näen selvästi viivan, varovaisesti onnea sinnekin ja viivan vahvistumista!

 

vauvakuume:) : uutta testiä kehiin?

 

Täällä joku dpo6 menossa ja yritän olla kehittelemättä mitään. Omituisia massutuntemuksia kyllä on ollut ja eilen illalla/viime yönä runsaasti valkkaria jossa seassa ehkä aavistus vaaleanpunaista? Siis nyt otan silti vaan rennosti :grin:  mutta oishan se hienoa, ettei tarviis tutkimuksiin/hoitoihin lähteä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varovaiset onnittelut Markelle ja KuukiurulleKuukiuru, kyllä siitä viiva on havaittavissa :) Näyttää kovasti samalta kuin minun viiva perjantai aamuna.

 

Itse testailin tänä aamuna uudelleen apteekin testillä ja nyt tuli jo selkeästi vahvempi viiva :wub:  Nyt uskalsin jo näyttää miehellekin. Oli se kyllä jännää, kun kädet täristen kiikutin testin miehelle. Kerrankin meni sekin sanattomaksi.  :)  Nyt vain toivotaan että tämä ihme pysyy mukana menossa.

Apua, en edes tiedä mitä pitää tehdä seuraavaksi?! Koska sinne neuvolaan voi varata aikaa testin varmistukseen?

 

Summa summarum oireita ei tähän mennessä ole ollut juuri mitään. Se outo vatsakipu pari viikkoa sitten ja melkoiset mielialan vaihtelut viikko sitten.. That´s all. Katsotaan mitä jatkossa sitten  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tepsa, kaikenlaista on vuotanut. Kirkasta limansekaista verta! Tummaa menkkatyyppistä verta sekä tänään aamupäivällä ruskeaa ns. Vanhaa verta. Kipuja ei tosiaan ole ollut ja vuoto alkoi 3 päivää ennenkin oletin tädin saapuvan. Pitkä kierto kyseessä joten saattaa olla et senkin takia vuotoa oli. Kp:t menee n. 40 tällä hetkellä..

 

Mut tosiaan uskon olevani nyt raskaana ja toivotaan et kaveri pysyy tiukasti kiinni loppuun asti! ♥

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnittelut plussasta Mill@ ja Kuukiuru!

 

Täällä ovis hyödynnetty huolella ;) perjantaina tuli tosiaan supervahva plussa ovistestiin. Tänään siis ilmeisesti dpo1. Pikkasen on vuotanut verta, huomenna saa alottaa Terolutit niin toivottavasti loppuu ja alkio pääsisi kiinnittymään. <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

huippu uutisia kaikilta :) ja onnea kovasti plussailijoille!!! kerrassaan hienoa että nyt paukkuu saluunoidenovista ja ikkunoista plussia :) luo uskoa tähän omaankin tekemiseen ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihania uutisia täällä  :wub:  :lipsrsealed:

 

On: Oireita! kp  n. 20/28. Mulla nyt olo et menkat alkais. Sellasta tuntemusta alaselässä ja tuntuu et jotain lorahtaa pöksyyn. No paksua valkovuotoa vaan lorahtelee välillä ja tätäkään ei ole aikaisemmilla kierroilla tapahtunut.. voisko muka olla jo niitä the oireita näin aikaisin? No kunhan vaan kuvittelen  :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poistun tästä ketjusta nyt.... Vahva plussa saatu  tänä aamuna apteekin omaan testiin <3 Enää en epäile tulosta ja viivat kelpasi miehellekin todisteeksi. :) 

 

Nyt vain tsemppiä täällä kaikille kuumeilijoille ja ++++tuulia tai oikeastaan +++myrskyjä!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oikein paljon onnea kuukiuru:give_heart:  Ihanan vahva plussa :girl_pinkglassesf:  ihanaa odotusaikaa ja toivotaan, että täältä mahdollisimman moni pääsee seuraaamaan odotuspuolelle perässä!

 

Tsemppiä kaikille piinailijoille ja oireilijoille tasapuolisesti!

 

Täällä joku dpo 7, enää ei oikeestaan sen kummempia oireita, välillä vielä outoja mahatuntemuksia, jotka alko dpo 4 ja oli sillon dpo 4-5 yöllä pahimmillaan, nyt lähinnä normaalia tissiturvotusta, joka nykyään siis kuuluu asiaan. Ylihuomenna lähetään sinne reissuun, joten ainakaan en ole sortumassa testaamaan liian aikaisin, vaan aikaisintaan dpo 16 on mahdollisuus testata, joten toivottavasti sitten on aihetta ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuukiurulle onnellista odotusta, olipa ihanan näköinen plussa! :)

 

Iiki, hyvää reissua ja jäädään jännäämään reissun jälkeen :).

 

Täällä menossa kp 2 joten oireilua ei taida olla tiedossa ainakaan pariin viikkoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hirmuisesti onnea Kuukiurulle ja Markelle varovaiset onnittelut! :))) Mahtavaa Kuukiuru, että heti ekasta kierrosta tärppäsi! 

 

Meillä on täällä vähän jännät paikat, kun meillä olis omat häät tulossa maaliskuussa, mutta ajateltiin tämä kierto vielä katella ennen kutsujen lähettämistä, että mitä tapahtuu..Ristiriitaiset fiilikset - välillä ajatukset on ihan häämoodissa ja välillä taas täysin vauvamoodissa. Näin alkukuusta häämoodi ja oviksen jälkeen sit taas vauvamoodi, otaksun ;) Ajattelimme, että antaisimme luonnon päättää, että onko meillä häät maaliskuussa vai kenties vauva masussa..Nyt menossa kp9 vasta.

Edited by Chione

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla nähtävästi oireettomuus oli The Oire. Tänään digiin Raskaana 2-3 vkoa!! Ja siis mulla loppu menkat viime viikolla eli kuvittelin eläväni uutta kiertoa kp11 tänään.

 

Aamulla hiukan panetti ja ajattelin siks tehdä ovistestin. Siihen lävähti ihan kirkuva plussa. Ihmettelin jopa viivan tummuutta siinä määrin, että päätin tehdä r-testinkin. Se näytti täysin selvät kaks viivaa! "Plussasin" aikoinaan kolmosesta ovistestillä, siksi epäilyt heräs. Nyt olo on vähän WTF :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitokset onnittelijoille! Tsemppiä kaikille teille kuumeilijoille ja toivotaan nyt oikein kunnon plussa-aaltoa marraskuulle!  :give_heart:  Minunkin mieheni on pikku hiljaa alkanut tajuta, mitä on tapahtunut  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

kiitos scarpetta, kerrankin saattaa mennä piinapäivät kivuttomasti, kun on reissussa, eikä kotona testejen kanssa :D

 

Onnea Yosa ylläriplussasta! Mahtavaa, että voi noinkin käydä, eli ei oo ihan pöhköä testata silloin, kun yhtään asia epäilyttää ;)  onnea vielä! :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea yosa ylläriplussasta <3

 

Mulla lisää kuviteltuja oireita, (jotka toki voi liittyä hyvinkin menkkoihin) sain itkupotkuraivarit kun läppärini hajos yhtäkkiä. Ei oo mun tapaista itkeä ja ärsyyntyä tollasesta :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos kaikille ♥

 

Maisamou, oli ihan normaalin oloiset menkat, jopa runsaanpuoleiset. Ihmettelinkin jopa kuudetta päivää jatkunutta vuotoa. Kp1 menkkajomotkin oli aikamoiset. Vedin silloin miranaxia nassuun ja pikkujouluihin bilettämään hyvillä mielin, kun raskautta ei tarvinnut menkkojen takia edes testata :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

yosalle ja kuukiurulle paljon onnea!!!! :)

 

mie  se en tänäaamuna saanut ees controlli viivaa testiin xD et en tiedä voiko suurempaa pottuilua noiden testien osalta olla :D tänään kp 26 ja dpo 10 :) no huomenna aamulla se on sitten taas tehtävä :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now