Sign in to follow this  
Followers 0
Killikissa

Ikean pinnasängyt ym. Tre, Espoo, Vantaa

6 posts in this topic

Löytyisikö täältä ketään, joka olisi lähiaikoina käynyt Tampereen, Espoon tai Vantaan Ikeassa? Tarkoitus oli suunnata Tampereen Ikeaan pinnasängyn, hoitopöydän ja muun vauvakaman ostoon. Rupesin nyt katselemaan valikoimaa netistä ja esimerkiksi mitään noista pinnasängyistä ei muka ole myynnissä Tampereella eikä myöskään Espoossa tai Vantaalla. Ei viitsisi hukkareissuakaan tehdä. Enkä ole aiemmin noissa Ikeoissa käynyt, joten kertokaa viisaammat onko noissa ylipäätään mitään vauvojen tuotteita myytävänä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

On myynnissä. Taitaa nettisivuilla olla jokin virhe. Joskus saattaa jokin malli olla tilapäisesti loppu varastosta, mutta kaikki mallikappaleet ovat kyllä esillä. Huonekalujen lisäksi löytyy vuodevaatteita, pyyhkeitä, harsoja, unipusseja, leluja ym.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä testasin just valkoisella Gulliverilla ja Hensvikillä ja näytti että Gulliveria ei ole Tampereella valikoimissa, mutta sitä pitäisi löytyä hyllystä Espoossa ja Vantaalla ja taas Hensvikiä ei saisi Vantaan myymälästä, mutta sitä pitäisi olla saatavilla Espoossa ja Tampereella.

 

M: meillä on Ikeasta myös pinniksen patja, vauvan peitto ja tyyny (ei vastasyntyneelle vielä tarte ostaa tosin, vaan me otettiin käyttöön n. vuoden ikäisenä :)) syöttötuoli, muovisia astioita, amme, säilytyslaatikoita ja koreja ja varmaan jotain muutakin mitä ei nyt tuu mieleen.

Edited by Lainie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tampereen Iksussa on usein ei oota sellaisten juttujen kohdalla, joita esim. PK-seudun Iksuista löytyy vakiona. Kannattaa katsoa varastoennustettakin, mutta kävin Iksussa viime viikolla ja jotenkin se pinnasänkysektori tosiaan näyttää aika kapoisalta siinä "tenavasäläesittelyalueella".

 

Pinnis meillä on muualta, mutta Treen Ikeasta on pinnasuoja mainittuun sänkyyn, tolkuton määrä froteisia ruokalappuja, maalausessuja eli "opettelen itse syömään" -essuja, ruokailuvälineitä, Antiloop-syöttötuoli (sama myös mummulassa) ja muuta pikkusälää, huppupyyhkeistä lähtien. Toisen tenavan pinnikseen on hommattu Ikeasta patja ja peitto.

Edited by Jenny-Maria

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0