nakeroinen

Meikkasitteko sairaalassa?

459 posts in this topic

Oltiin sairaalassa viikko, koska vointini oli heikko toksemian, pitkän käynnistely-yrityksen ja kiireellisen sektion jälkeen. Toiseksi viimeisenä sairaalassaolopäivänä ja kotiinlähtöpäivänä laitoin ripsiväriä ihan omaksi ilokseni. Siitä tuli sellainen olo, että olen menossa kohti normaalia olotilaa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

En meinannut. Meikkejä ei ollut edes mukana. En tosin muutenkaan tykkää meikata, ja käytän meikkiä vain kun on "pakko".

Share this post


Link to post
Share on other sites

En meikannut. Ripsiväri oli kyllä mukana, mutta naama näytti ponnistelujen jälkeen niin kauhealta että ei se ripsari olisi sopinutkaan :lol: Ei kyllä muutenkaan tuntunut tarpeelliselta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla oli viimeksi meikkipussi pakattuna synnärikassiin. Ja siinä kohtaa kun kaks vuorokautta olin valvonut, kärsinyt kovista supistuksista ja käynyt läpi kiireellisen sektion, ja olin pääsemässä ekaa kertaa näkemään vauvani 8 tuntia syntymän jälkeen katsoin itkun turvottamaa naamaani peilistä ja itkin shokissa, järkyttyneenä ja väsyneenä että en mä tän näköisenä voi mennä ensikertaa lastani tapaamaan ja yritin muistaakseni vähän valokynää ja puuteria naamaan sohia. Mun miestä tais vähän se huvittaakin. 

Sit kotiinlähtöaamuna meikkasin sen verran kun normiarkena meikkaan, jotta tuli itselleni parempi olo, sellainen et tästäkin selvittiin ja elämä jatkuu. 

Ajattelin meikkipussin nyt tällä toisellakin kerralla synnärikassiin laittaa perushygieniatarvikkeiden lisäksi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä jätin meikit kotiin ja hyvä niin, olisin vaan turhaan kantanut niitä edestakaisin. Meikkaan kyl tosi kevyesti muutenkin ja kotipäivinä en ollenkaan. Just ja just malttoi sairaalassa vauvojen ihastelun välissä käydä hammaspesulla ja suihkussa. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meikit olivat kyllä mukana ja olin etukäteen ajatellut mahdollisesti meikkaavani kevyesti tunteakseni oloni freesimmäksi. Ja mitä vielä, hyvä kun jaksoin suihkuun raahautua. Kun pelkkä sängyn reunalla istuminenkin sattui, meikkaaminen ei ollut ekana, eikä tokanakaan mielessä - eikä siinä vielä kaikki, ne maskit olisi pitänyt jaksaa myös pestä pois iltaisin. Liian ylivoimaista oli mulle, joten päätin luottaa ystäväni sanaan: "Raskausaikana kaikkien huomio kiinnittyy suhun, mutta odotahan vaan kun se lapsi syntyy, niin kukaan ei ole enää kiinnostunut susta vaan vauvasta" :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toisen synnytyksen jälkeen en meikannut osastolla enkä ees kotiin lähtiessä. Tai no mun huulirasvassa on punaista sävyä, sitä varmaan sipaisin.

Meikkipussi oli kyllä mukaan pakattuna. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now