almukka

Kasteluongelmat

4 posts in this topic

Löytyykö muita joiden jo kuivaksi oppineet lapset ovat alkaneet uudestaan kastella?

Meidän reilu 5 vee on yökastelija, mutta nyt syksyn aikana alkanut todella paljon kastella myös päivisin. Kyse ei kuitenkaan ole siitä, että pissa tulisi ihan kokonaan housuun vaan pieniä lirahteluja päivän mittaan kuitenkin niin että housut kastuu. Neiti on kuitenkin ollut jo kauan päiväkuiva ja osannut käydä ajoissa vessassa, lukuunottamatta mielenkiintoisia leikkejä joita ei malttanut keskeyttää ja sitten se pissa on kunnolla tullut housuun. 

Pissatesti on tehty ja se oli negatiivinen. Nyt olemme menossa lastenlääkärille joka toivottavasti osaisi auttaa, sillä tämä vaiva alkaa niin paljon jo vaikuttaa menemisiin ja arkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä 3,5 vuotias tyttö on ollut vuoden päivät yö- ja päiväkuiva, mutta nyt alkanut öisin heräämään siihen, että pissaa lirahtanut housuun. Itse tästä on kovin harmissaan. Meillä tässä kyllä juuri oli muutto uuteen kotiin, joten se saattaa olla syynä. Seurailen hetken ja otan neuvolaan yhteyttä, jos ei ala helpottamaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä 4-vuotias poika alkoi syksyllä pissailla (lirautella isommin, muttei koko pissaa) housuihin. Monta kertaa päivässä nyt sattuu ja tosiaan alkoi ennen kuin vauva syntyi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä taisi olla muuttoon liittyvä juttu, kastelu nimittäisi loppui yhtä nopeaan kuin alkoikin. Näköjään ns. positiivinenkin, lapsen itsensäkin odottama elämänmuutos, voi olla näin stressaavaa pienelle, että se johtaa kasteluun...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now