Lilly

Toiveet, jotka herättävät oireet, vol. 4

1011 posts in this topic

Onnea BlueEyes!

 

Ja kiitos tiedosta Lily, toivotaan että meilläkin tästä tulisi tärppikierto :) Itsellä ei vaan kierron lyheneminen ole kovin toivottavaa, kun kierto on jo valmiiksi lyhyenpuoleinen. Ei kai se auta kuin odottaa ja katsoa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos tsempeistä, mutta olen itse kyllä hyvin skeptinen testituloksen suhteen. Ovis ei ollut myöhässä, joten mahdollisesti kyseessä kiinnittymisyritys tms. Pakko hakea uus testi ja kokeilla huomenna..

 

Lupaavat oireet Maisamou! Täällä sormet ja varpaat pystyssä, että nyt tärpännyt :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnittelut multakin plussanneille :) itse vielä koitan kärsivällisenä jaksaa odottaa maanantaihin ja ehkä pidemmällekin :P oma äitini kun sanoi että pitäs koittaa rauhottua asian kanssa xD vaikka tuntee ja tietää tyttärensä.....

Oireet muuttuneet hiukan viime kirjoittelun. Eli kipuilut alavatsassa vähentyneet, tissit muuttuneet aremmiksi mutta niin toisaalta aina tässä vaiheessa ennen menkkojakin, nyt ehkä vain ovat aremmat kuin koskaan ennen. Sitten tämmöinen kumma juttu että kahvista tulee helposti paha olo, eka kuppi päivässä menee hyvin mutta jos koitan toista juoda niin meinaa kyllä nousta takasin.. Toisaalta omalla äidillä maitokahvin juominen loppui tyystin kun rupesi minua odottamaan ja tietoisena tästä arvelen tämänkin olevan pelkkää toiveoireilua :/

Mutta vielä pari päivää niin testiä pukkaa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

onnea hurjasti taas kaikille plussailijoille <3

 

täällä pärähti kp1 ja yk10 käyntiin.... tuossa miehen kanssa piti jo pitää kriisipalaveri ko tuntu että romahan jo ihan tyystin... mutta kyllä  se taas tästä... onneksi on tuo mies valkotakkinen niin ei tarvii juosta vieraissa valkotakkisissa ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kappas, täällä on plussailtu! Onnea!! :)

 

impiumpille hali :lipsrsealed:

 

Itse join tässä kierrossa greippimehua ja sai aikaan ihan hyvät limat. Mulla on viimeisen vuoden aikana muutenkin kierrot lyhentyneet, olleet about 24-26 päiväisiä. Tässä kierrossa ovis kp10 (!!) eli kierrosta tulisi sen perusteella 24 päiväinen (jos siis menkat alkavat). Oli tuuria, että oviksen pyydystin testiin, kun kp9 aamulla nega, mutta illalla (pakko-testata-tunteen-ajamana-tehty-testi) plussa, kp10 aamulla nega, joten oletan siis, että ovis tullut tuon kp9 jälkeen kp10 puolella.

 

Täällä nyt menossa siis dpo14, menkkoja ei näy.... Mahassa juilii kuten on tehnyt jo puolitoista viikkoa. Nyt muutamina päivinä juilinta on kohdistunut myös vatsan yläosaan, rintalastan taakse. Se tekee olosta vähän huonon, öklön, öllerön, miten sitä nyt voi kuvata. 56min ja voi sanoa, että menkat on sen minuutin myöhässä :blush:

 

Mä en kestä tätä piinaa..... Lämmöt kuitenkin (aamu, ip, ilta) pysyneet 37 tuntumissa, eilen illalla kävi 38:ssakin. 37,3-37,5 pysyy lämmöt.

 

Krääh. Kerrankin mä odotan maanantaita :ph34r:

Edited by Mymble

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mymblellä on tosi lupaavaa meininkiä! Tahtoo kanssa jo dpo 14! Mä kun meinasin testaa jo dpo 11 (kun silloin pitäis alkaa menkat) ;) dpo 13 pakko testaa, kun olis iltameno tiedossa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

BlueEyes, onnea haamuplussasta, toivottavasti siitä vahvistuu! :)

 

Mymblella, Maisamoulla ja Miruzilla lupaavan kuuloisia oireita, peukut pystyssä! :)

 

Impiumpille pahoittelut kp1:stä.

 

Mulla on tosiaan eka greippimehukierto menossa ja tänään kp7. Menkat loppui kp4 ja nyt kp6-7 on ollut ihan outoa vaaleanpunertavaa valkovuotoa, mitä ei ikinä ennen ole ollut tässä vaiheessa kiertoa. Yleensä tässä vaiheessa on ihan kuivaa eikä todellakaan mitään valkkaria tai tiputtelua. Siksi oletan tuon valkkarin johtuvan greippimehusta, ja kenties vaaleanpunerrus voisi johtua jostain menkkojen rippeistä mikä poistuu valkkarin mukana, en tiedä. Mutta selvästi greippimehu jotenkin vaikuttaa koska tällaista ei ennen ole esiintynyt. Oviksen pitäisi tulla ensi viikolpa, joten mielenkiinnolla odotan vaikuttaako greippimehu siihen tai ovislimoihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 BlueEyes pakko tula kommentoimaan tuota testiäsi. Mulla ei jostain syystä nuo one step ota tuulta purjeidensa alle. Nimittäin sain sillä ensin negan(päivää kahta ennen oletettuja menkkoja) ja sinä päivä kun menkkojen olisi pitänyt alkaa tein sen digin ja vastaus positiivinen jonka jälkeen tein one step(kun menkat päivän myöhässä) niin juuri ja juuri sain havaittua viiivan joka kuivuttuaan tuli ehkä paremmin esille. Että näillä omilla kokemuksilla onnea hurjasti!! :give_heart::grin:

 

Mymblelle, Maisamoulle ja Miruzille pidän kaikki ulokkeet pystyssä!! :lipsrsealed:

 

Impiumpi pahoittelut kp1 eiköhän tästä kierrosta tule plussa jouluksi :D

 

Kiitoksia  vielä kaikille onnittelijoille!

 

ps. ajattelin maanantaina vielä digin tehdä.. :rolleyes:  (ylimääräisenä kaapissa ja toivon kovasti että viikot olisi vaihtunut..)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään se tosi jännääminen vasta alkaa.. Kp25/24, dpo15. Jos menkat alkaa, ne alkaa tänään. 9 kitutuntia edessä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haudi hei! Täällä kp25 (/25) ja mielenkiinnolla odotan mitä seuraavat pari päivää tuovat tullessaan. Oon yrittänyt elää nyt tässä kierrossa maltilla, etten antaisi toiveideni nostatella oireita, mutta ainahan sitä itseään vähän kuulostelee. Kierron loppua kohden tissit olleet aristavat, mielialat heilahdelleet laidasta laitaan, (kuten taannoinen keissi kun lehdessä ollut kuva pyörätuolipojasta kissaystävänsä kanssa kävi yhenäkkiä itkettämään aivan kamalasti...) ja parina viime päivänä ollut sellaisia nippailevia vatsatuntemuksia. Negojen jälkeen ei ole uskaltanut kovasti toiveita nostella, mutta olisihan se kiva yllätys jos ne menkat eivät nyt alkaisikaan.

Vauva, tule jo! Tseh tseh, mamilla ja isillä on herkkuja! :tender:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla ei oo oikein mitään oloja.. Vatsaa turvottaa, vatsa on tyhjä ja siksi vähän huono olo mut mitään ei tee mieli. Tisseissä ei mitään tuntemuksia vaikka ennen menkkoja yleensä vähän arat. Lämpö oli 37.0.

Argh. En mä tiedä.

Pelkään että tästä tulee kp1 ja yk7 :/

Hulluksi tulen!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Impiumpi, tsemppiä uuteen kiertoon ja hirmusti plussatuulia :lipsrsealed:

 

Onnea Plussanneille, ihanaa :wub:

 

Ja peukut pystyssä kaikille jotka jännäillee ja testailee lähipäivinä.

 

Itellä nyt kp 26-27/28, luultavasti 27 kun muistaakseni menkat alkoi tiistaina 29.10 pienellä tiputtelulla. Huomenna testaan taas koska en jaksa odottaa pidempään :grin:  Oireita on tai sit ne on menkkaoireita, mut eniten vihloo ja nipistelee vatsaan, ja pientä valkkarivuotoa sillon tällön jota ei normaalisti ole oviksen jälkeen. Toisaalta oon varma et oon raskaana, mut sit se pieni skptikko joka asuu mussa, sanoo etten oo ja kaikki oireet on kuviteltuja. Perjantaina kp25 tehty testikin sanoi että puhdas nega. Mut kait sitä vielä on toivoa :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko tänne nyt minunkin taas päivitellä.. Koitan tosiaan tiistaihin jaksaa "kärsivällisesti" odottaa testin kanssa mutta oireet ovat seuraavat sitten viime päivittelyn;

- Rinnat aristuneet entisestään, vaatteetkin satuttaa. En voi edes kunnolla kutoa, kun sitten hiertää ihan mahottomasti xD

- Aamukahvi tänään meinasi jäädä juomatta mutta pakotin itseni juomaan sen yhden kupin, kofeiiniriippuvuudesta kun kärsin :P

- Eilen illalla oli tosi paha olo ja väsytti ties kuinka aikaseen ja lämmöt nousi päälle 37 vaikka yleensä iltalämpö on pyörinyt jossain 35,5-36asteessa

 

Mutta koitan pysyä tosi negatiivisena asian suhteen ja uumoilen menkkoja alkavaksi tänään tai ensi yönä...

 

Saa nähä :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

- Rinnat aristuneet entisestään, vaatteetkin satuttaa. En voi edes kunnolla kutoa, kun sitten hiertää ihan mahottomasti xD

 

Mullei vaatteet ole olleet ongelma, mutta suihkussa käyminen ja veden osuminen rinnoille - auts! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suihkussa käyminen on mulla kans paha, siksi nyt kun on vkl niin ei ole jaksanut vaivautuakaan vaikka tarve ehkä olisi mutta koska on vaan kotona niin ei pysty, ei kykene  :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei helvetti mikä turvotus kahdesta leivästä ja kupillisesta kahvia!!! Ahistaa ihan törkeästi!! Menkkajomoja ei oo ilmestynyt. Piilota tässä sitten keilapallo paidan alle, ei helvetti..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oi Nirputin, kiiiitos!! Kyseessä siis mahdollisesti vain p aska testi :) Tein aamulla marketin testin, johon tuli selvä viiva (ei kuitenkaan läheskään kontrolliviivan vahvuinen). Ehdin jo iloita, kunnes hoksasin, ettei kahta erimerkkistä testiä voi verrata.. Sinun kommenttisi omasta kokemuksestasi sai taas suupielet kääntymään oikein päin! Taidan nyt hyvillä mielin siirtyä taustalle :)

 

Mymblellä TOSI jännät paikat, tulen huomenna lukemaan plussauutisesi ;)

 

Tsemppiä jännäilijöille <3

 

Pahoitteluni Impiumpi :(

 

-BlueEyes kp 29/28

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puhelin ei jostain syystä näyttänyt kaikkia viestejä, täällähän on vaikka kuinka monta jännäilijää! Mrs Cinnamonilla, Lumikilla ja Miruzillakin tosi lupaavat oireet, nyt on tosi kyseessä :D

 

Tulen siis huomenna lukemaan ainakin neljät hyvät uutiset <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen viikon kuvitellut olevani raskaana. :D Tänään kp28/28 ja en malttanut olla testaamatta. Päiväpissasta haamunen mutta aika vaalea.

 

Viikko sitten sain huimauskohtauksia (dpo 6 ja 7), keskellä viikkoa meinasin laatata kesken työpäivän ja asiakaspalvelutilanteen. Nyt loppuviikosta rinnat ovat olleet arat ja oudon näköiset. :D Vahvin oire on pms-oireet joita ei ole, olen lauhkea kuin lammas, toisin kuin yleensä! :blush:  Naama ei myöskään kuki kuten normaalisti. Voisinkohan mä ihan oikeasti olla...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä voi ärsyttää. Viime tiistaina oli kp 1, ainakin luultavasti. Ilmeisesti olin niin varma jostain toisenlaisesta meiningistä, että sain oman kiertoni sekaisin. Kuuden päivän normimenkat olikin kahden päivän pituiset usean päivän tuhruineen. Vatsaa on nipistellyt oviksesta saakka vähän joka päivä, ja hermot on olleet ihmeen kireällä. Tätä epämääräistä menoa ei nyt kyllä olisi kaivannut lisäämään vettä myllyyn, kun muutenkin odotukset on kamalan korkealla koko ajan. Närästys ja kummallinen, hetkittäinen huimaus eivät auta asiaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin ja kummallisinta ikinä oli vihlova kipu alavatsassa viime torstaina, kun tein salilla selkälihaksia lattialla. Wtf?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now