Lilly

Toiveet, jotka herättävät oireet, vol. 4

1011 posts in this topic

Ei voi mitään, on jotenki niin vahvoja tuntemuksia että väkisellä tulee mieleen, jos tää ois sitä.  :unsure: vihloo, jomottaa vietävästi, kuplii merkillisesti. Yleensä ei kyllä tälleen.. Tai sitten vaan ajattelen tätä asiaa piiikkusen normaalia enemmän. Sain tänään testejä postilaatikkoon, ja heti koekäytin yhden. Yks viivahan siihen vaan samantien ilmestyi. Sit tuli kaveri käymään kahvilla, ja ilta-hulabaloota muksuilla siinä, ja testi jäi sinne vessan pöydälle. Jonku ajan päästä vilkasin niin sellanen heikko haalea viiva siinä vieressä kyllä näkyi..ainaki joten kuten. Voikohan se olla joku virhe tai jotain? Nyt on vasta kp..hmm..mikäs nyt onkaan..kp24 menossa. Ja kierron normaali pituus on hieman arvoitus, kun en ole laskeskellut. Mut ei se kovin säännöllinen kuitenkaan oo. Tekis mieli ainakin vähän hymyillä, ja kuvitella että testitulos vahvistuis lähipäivinä. 

 

Tämmöstä. Piti johonki saada avautua, kun en kehtaa reissuhommissa olevalle miehellekään enää soitella, sillä menis vaan yöunet. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

...vihloo, jomottaa vietävästi, kuplii merkillisesti. Yleensä ei kyllä tälleen.. Tai sitten vaan ajattelen tätä asiaa piiikkusen normaalia enemmän.

 

Mulla on ollut koko viikon tällaista. Hyvällä tuurilla mä menen jossain dpo 9 kohdalla, mutta kun en ole ovista tikuttanut niin mikä tahansa dpo -500 ja 9 väliltä voi olla todellisuus.

Yirtän pistää tän liian analysoinnin piikkiin ja testaan vasta sitten kun ollaan jossain kp27 (nyt kp19), jos sitä ennen ei ala menkat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ärsyttää omat tuntemukset. Työkaveri kertoi tänään olevansa raskaana ja olen iloinen hänen puolestaan, mutta se hiton kateus  :girl_cry: Varsinkin kun omat toiveet tästäkin kierrosta on niin pienet. Kai sitä taas ens viikolla kuvitellaan kaikenlaista oiretta, mutta YRITÄN pysyä maan pinnalla. 

 

DPO 3, vuoto loppunut kun Terot alkoi  :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin koitan pysytellä maanpinnalla, mutta PÖH! Ei jotenkin onnistu!  Tein toisen testin tänä aamuna, ja siihen tuli taas haalea viiva reilusti testiajan ulkopuolella (n. puolen tunnin - tunnin kuluttua). Mitä tuollasista pitäis nyt ajatella, vai pitäskö mitään? Pitäskö lopettaa tuollanen haamuviivojen kyttäily. Nyt sitten on kp 25. Onneks nää piinapäivät loppuu pian, tavalla tai toisella. Menkat alkaa, tai sitten toivottavasti ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei kai ne testiajan ulkopuolella tulevat haamuviivat välttämättä taida tarkoittaa mitään. Parasta olisi kai yrittää odotella rauhassa kunnes menkat on oikeasti myöhässä, mutta eihän se ole aina niin helppoa :) Tsemppiä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miks nää päivät menee niin hitaasti... Tänään vasta kp.... Öö.... 8? Vehnis ja greippimehu jatkuu, toivotaan parasta :) Mieskin käyttää vehnistä ja valitti että iho menee huonoon kuntoon. Mä en oo huomannut ihossa mitään muutosta. Greippimehuakin meinasi juoda, mutta kerroin että se vaikuttaa kyllä vaan naiseen :D

 

Mites muut?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Souls: Täälläkin käytetty vehnistä +greippimehua jo reilu kk. Nyt siis toinen kierto näiden avulla ja dpo 3.

Oma ihoni on mennyt tosi huonoon kuntoon. Kamala määrä finnejä ja näppyjä tullut etenkin otsaan. :(

Kai tämä joskus menee ohi :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos mäkin vähän taas päivittelisin, tuntuu että viime kerrasta on ikuisuus :D
 

Eli täällä vähän sekava yhä tilanne.. mulla saattaa olla nyt menossa kp16 tai sitten kp47. Kun siis siinä kohilla missä menkkojen piti tulla, tuli vaan jotain epämääräistä vuotoa, niin vähäistä etten kyllä menkoiksi menis haukkumaan, kun ei mitkään menkkoja edeltävätkään oireet helpottanut näiden vuotojen jälkeen. Päinvastoin kaikki tunteet raskaudesta on vaan kasvanu ja lisääntyny tässä viikkojen aikana.. Mutta testi näyttää silti negaa, viimeksi tein viime viikonloppuna ja totesin että "paskat, otetaan tää nyt niin ku ois uus kierto ja katotaan jouluna uusiks" 

 

Oma äitini tosin tällä hetkellä juuri sairaalassa kohdun poistosta toipumassa joten nyt vähän talletuskerrat jäänyt vähiin oviksen tienoilla. Mutta yleensä tosin oviksen tunnen eikä sitäkään vielä ole tuntunut niin enpä tiedä :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko Nenalla viivat vahvistuneet? Mulla ei oo minkäänlaisista haamuista kokemusta, mutta olettaisin olevan hyvä merkki jos testiin tulee jotain näkyviin. Toivotaan parasta :)

 

Viimeksi kirjoitin että vuoto loppui kun Terot alkoi, mutta eipäs kuitenkaan. Vähän tiputtelee siltikin, eli mahdollisia kiinnittymisvuotoja ei pysty bongaamaan.

 

Sinänsä hassua tää mun oireiden kyttääminen, kun esikoinenkin oli ihan oireeton. Testasin plussan vasta rv 9 :D silloin ei ollut näitä vuotohäiriöitä, mutta 2 kuukautiset (tosin niukat) tuli kuitenkin.

 

En tiedä miten noi gelee royalet vaikuttaa, aiheuttaako ne vuotoja... Ainakin ovis tuli pari päivää aikasemmin ja nännit kipeet, tosi arat. Pitsiliivit on ihan nou nou! :D

 

Onko MrsCinnamon taas tulossa oireilee? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maisamou ja muutkin, hengissä ollaan! B)

Joulukuun ovisikkuna meni totaalisen huti. Olin ostanut jo testit ja kaikki, mutta käyttämättä jäivät nekin nyt. Kaikkihan johtuu tietenkin siitä, että ollaan asuttu syksy enimmäkseen eri paikkakunnilla miehen töiden takia, mikä on ollut tosi rankkaa. En suosittele kenellekään eikä tää kaikki ole ollut todellakaan sen saadun tilipussin väärti. Kuviota mutkistaa vielä se, että mies on asunut vanhemmillaan tämän ajan, ja koska olemme samalta paikkakunnalta kotoisin, olen paikkakunnalla vieraillessani itsekin kämppäillyt omilla porukoillani. Oviksen aikaan olin siellä visiitillä, mutta ei ollut kyllä mitään saumaa yhteisiin hetkiin kun aina on jonkun isä tai äiti oven takana tyrkyttämässä pullaa ja kahvia. Huoh. Vauvantekohommat on nyt yrittämällä yrittämisen osalta ainakin vuodenvaihteen jäissä kunnes saadaan joku pysyvämpi järjestely meidän arkielämään. (Saattaa olla mulla muutto miehen työpaikkakunnalle edessä. En ole siitä mielettömän innoissani, mutta vielä kamalampaa olisi jatkaa tätä eri paikoissa asumista.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

 

MrsCinnamon, toivottavasti saatte asumiskuviot järjestymään mahdollisimman pian! Tuo tilanne kuullostaa kyllä harmilliselta  :( Meillä kans mies on työnsä puolesta paljon reissussa. Nyt tosin kuukauden oli aika paljon kotona, mut jatkossa taas saattaa olla viikon tai enemmänkin kerrallaan pois. Siinä kyllä mahdollisuudet tärppiin pienenee merkittävästi.

 

Maisamou kiitos kysymästä. Viivat ei todellakaan oo vahvistunut, päin vastoin ihan blankkoja tulee. Ja en oo nyt jäänyt tiirailemaan roskishaamuja. Katotaanpas ensiviikolla tilannetta uudestaan..huomenna kp28, eli ratkaisun hetket ovat lähellä! Nyt oon alkanut pikkuhiljaa pudottautumaan pilvistä alas, ja lopettanut toiveiden elättelyn. huoh. Tää vauvakuume on vaan niin voimakas tunne...

 

Oireitakaan ei oo ollut, sillon pari päivää sitte oli kyllä kipuiluja. Perjantai-iltana tunsin pari kertaa ylösnoustessa äkäsiä vihlaisuja, sellaista repäisevää kipua, tähtiä näkyi  :huh: Tokan raskauden alussa mulla oli samantyyppisiä, jo ennen raskaustestin plussaa..mut mistäpä näistä tietää. Mahakipuiluun voi olla jotain tsiljoona eri syytä!

 

Tänään vähän jomotti pottuvarvasta, voisko se olla joku merkki  :pupu_1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

MrsCinnamonin tilanne kuulostaa hankalalta! Musta tuntuu että mekään ei ehditä näkee tarpeeksi mun miehen kanssa vaikka asutaan saman katon alla...

 

Nenalla kyllä hyvät oireet, tietty toi myös ettei menkkoja näy? Joillakin se plussa tulee tosi myöhään.

 

Täällä aamulla pönttö täynnä verta, ei kai lasketa kiinnittymisvuodoksi (haha). Ei näköjään noi Terolutit auta enää. Mikähän hitto mun kroppaa vaivaa?! :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

MrsCinnamonin tilanne on kyllä ikävä.. mä oon puoli vuotta asunut miehen kanssa eri paikkakunnilla opiskeluaikana. Ja välimatkaa oli 600km ja tiedän et tuo on tuskaa! Toivottavasti saatte asumiskuviot kuntoon!

 

Maisamou noi sun vuotohäiriöt on kyllä inhottavia! :( Sori, jos on mennyt ohi, mut ootko sä käynyt tutkituttamassa niitä, eli onko mitään tietoa mistä ne vois johtua?

 

Omaanapaa täällä syöty ensimmäinen satsi clomeja ja nyt vaan odotellaan. Ultraan pitäis mennä kp12-13, mut ne osuu just tämän viikon lauantaille ja sunnuntaille. Pitää soittaa ja kysyä et voiskohan sen ultran ottaa jo perjantaina.. Mitään oireita ei mulla clomeista tullut, mikä on kyllä hyvä asia. Tai ehkä yksi, eli mielialan vaihteluita on riittänyt! :D Mies parka on saanut tuta mun kiukun kyllä viikonlopun aikana..  ;) Toki kiukkua ja lyhyttä pinnaa kiristää vielä toi 2,5v uhmapesäke jonka suusta kuuluu tällä hetkellä ihan liian usein, et "MUT KUN MÄ HALUUUUUUUUUN!!!!! :girl_cry2: "

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, olen käynyt tutkimuksissa. Mitään vikaa vaan ei ole löytynyt, ultralla on katottu 2 kertaa ja kaikki on rakenteissa kunnossa. On otettu kilpirauhastestejä ja mitattu progesteronin määrää, niissäkin tulokset oli "ihanteelliset". Silti noi vuodot. Aiemmin toi Terokuuri on auttanut, mutta nyt vuotaa siitä huolimatta. 

Edited by Maisamou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maisamou, onpa merkillistä  :huh: Mikähän siinä vois olla..

 

Ja taas oman tilanteen päivitystä; tilasin nyt muutaman r-testin. Keskiviikkona tieten testailen, Jos ei sitä ennen pyörähdä kp1. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yleisesti tsemppiä kaikille piinailijoille, toviotaan paljon plussia näin joulun kunniaksi :lipsrsealed:

 

Täällä taas kerran toiveet kamalan korkealla..Dpo on 10 ja oikeestaan ei mitään sen kummempia oireita ole ollut, tuntuu vaan jotenkin siltä, että jospa se jo vihdoin ois meidän vuoro :girl_sigh:  Kun oikein keksimällä keksii, niin onhan miulla lämmöt nousussa (heti oviksen jälkeen nous vaan pari pykälää, nyt on jo melkein 37 lämpö, kun normaali n. 36,2), nenä on vähän tukossa(varmaan flunssaa taas pukkaa), tissit on turvonneet ja hieman arat, mahaa turvottaa ja ajoittain outoja maha tuntemuksia. Muutamana päivänä olult vähän niin ku menkkakipuja alaselässä ja mahassa, muttei kutienkaan ja semmosta painon tunnetta lisäks.. No joo, nään on ihan vaan toiveitten herättämiä oireita ihan oikeesti, ois vaan niin ihanaa saada jouluplussa. Vielä ois kolme päivää siihen, että on lupa testata..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hirveästi tsemppiä iikille! Toivotaan että saatte ihanan joululahjan <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko oli tulla vielä tänne sanomaan mutta näin se on vaan nähtävä että minä sen plussan sain ja mies vahvisti asian että en mie omiani nähnyt <3 näin ollen niin la menis sinne elo syys vaiheeseen... :)))) luultavasti 30.8 :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

dpo10 menossa ja muuten ei oo mitään oireita ollut eiliseen asti. Sitten onkin mahassa velloni ja etonu jatkuvalla syötöllä.

Toivon vaan että ei oo mikään mahapöpö iskenyt just ennen joulua :( Tai ehkä se on vaan tämä Joulustressi ja jännitys :lol:

Ja onnea impiumpi!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi onnea impiumpi! Ihanaa! :lipsrsealed:  miunkin teki mieli testata tänään, mutten sitten uskaltanutkaan :blush:

 

Toivotaan azulita, ettei ole mikään mahapöpö, vaan ois sitä toivotuinta nyt ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea Impiumpi!  :give_heart:

 

iikillä jännät päivät, miten maltat olla testaamatta? Tietty se negan pelko on sellanen...

 

Täällä dpo 8 ja edelleen verinen vuoto jatkuu, ihan siitä oviksesta asti  :girl_mad: Ja kroppa käyttäytyy kummasti. Mieskin eilen ihmetteli paisuneita rintoja ja ne tuntuu ihan älyttömän raskailta kun ottaa liivit pois. Gelee royalet tai Terolutit tai niiden yhdistelmä ilmeisesti?! Ilman tota vuotoa olis jo toiveet tosi korkeella  :girl_crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeee impiumpi! Onnea kovasti! :dancegirl:

Tsemit jännäilijöille, piän teille peukkuja. :give_heart:

(Saatettiin vuokrata tänään asunto.  :ph34r:  Mutta: muutto ja pakkaaminen yääääääk.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now