Lilly

Toiveet, jotka herättävät oireet, vol. 4

1011 posts in this topic

Kiitti yllytyksestä :D ookoo, testataan huomenna! Totta puhuen en kyllä malttais enää olla testaamattakaan..

 

Oon kahtena kuluneena yönä nähnyt unta siitä että pitelen plussatestiä kädessä.. eihän nää asiat yhtään tuu uniinkaan, vai mitä ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tuu ei, mä näin viime yönä unta että sain testiin plussan ja unessa kerroin sitä vanhemmilleni. Taidetaan olla aika sekaisin molemmat, febe :girl_crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai ollaan vai? :D nyt mäkin haluisin laittaa tähän ton saman kreisin hymiön jolla nuo hampaat töröttää, mutta puhelimesta ei saa laitettua niitä.. tosi tärkee huomio vai mitä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hih... Tästä saa hupia nyt, kun ite ei oo vielä aloittanut tikkupissailua. Toivotaan plussia aamun testeihin. Jännäilen täällä mukana.

 

Niin ja se on ihan normaalia, että koluaa sen roskiksen läpi löytääkseen testin vaikkei tietenkään pitänyt... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oikeasti on aika lohduttavaa kyllä kun huomaa ettei ole yksinänsä hieman hullua ja yli-innokas... :) Kyllä tässä saa niin isot toiveet päälle, että ihme olisi ainakin minun luonteella jos en vähän samalla sekoilisikin ;) Mutta ei siinä mitään pahaa liene niin kauan kun ei liiallista stressiä itselleen hommaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä en ainakaan aio stressata vaikka aionkin huomenna taas testailla.. Jos ei tuu plussaa niin sit yritetään uudelleen :) Mutta jänskää tää silti on :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noin se on ollut kyllä mullakin! :) Vaikka on kovat toiveet ja sen synnyttämät oireet ja vaikka mitä kaikkea mahdollista niin silti en koe olevan mitään kauheita stressejä asiasta. On vaan jotenkin kiva tehdä jotain (=testailla) tässä odotellessa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsemppiä huomisille testailijoille! :lipsrsealed:

 

Siirrän oman tekstin tuolta vanhasta ketjusta tänne, kun en jotenkin huomannut tätä uutta ja vanha oli lukitsematta:

 

Taas mentiin. Ensimmäinen kierto keskenmenon jälkeen, nyt jotain dpo 9-14 välillä.

Vatsaa vihloo ja polttelee, väsyttää ja itkuherkkyys on rantautunut.

Ärsyttävää, kun ei nyt oikein tiedä mikä on vaan keskenmenosta johtuvaa kropan heräilyä / normaalia pms:ää.

Kauheasti ei uskaltaisi toivoa, ettei taas tipahda korkealta, mutta...

Edited by Sartsuli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sartsulilla myös jännittävät ajat! Oletko ajatellut kokeilla jo testailla pian? Toivotaan sinne myös kovasti plussaa ja vauvaa syliin saakka. Mä just taas tänään mietin tuota toiveasiaa ja tulin kyllä siihen tulokseen että pettyy sitä joka tapauksessa, joten taidan kuitenkin toiveillakin ihan rauhassa. Ainakin tällä hetkellä sellainen olo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä ollaan jo kurkkimassa testituloksia. :D Huhuu!?!

 

Toivottavasti Sartsulilla olis kans oikeet oireet ja vauva sitten syliin saakka. Ymmärrän kyllä, että pelkojakin riittää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puhdas negahan se sieltä taas tuli :( en mä jotenkin muuta odottanutkaan, mutta on se silti vaan aina pettymys tietenkin. Pienempi mitä voisi kuvitella, mutta pettymys silti. Nyt testasin herkällä testillä ja silti ei näy mitään. Täytyisi kai alkaa uskoon ettei raskautta tosiaan ole. Eiköhän se konkretisoidu paremmin sitten kun uusi kierto alkaa. Onhan tässä pieni hetki vielä armoaikaa, mutta koitan olla elättelemättä toiveita liikaa!

 

Mitenkäs febe?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos tsempeistä Sankku ja Katinkainen! :)

 

Sankulle pahoittelut negasta, tosin aina on toivoa niin kauan, kun ei menkkoja näy.

 

Mä ajattelin testailla vasta viikonloppuna jos ei menkkoja näy siihen mennessä. Edellinen raskaus näkyi testissä vasta pari päivää sen jälkeen kun menkkojen piti alkaa ja en haluaisi nähdä turhaan testissä hoppunegoja. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi kurjuus sankku :( onko sun oireet vielä tuntuneet? Jos oot vielä vaan liian aikasessa??

 

Mutta kuulkaas immeiset.. Täällä vaan testi teki sen toisenkin viivan.. Eli plussalla täällä ollaan! :) Totta puhuen olin kyllä niin vakuuttunut oireista, että ei hirveesti yllättänyt :)

 

Uskokaa tai älkää, näin viime yönä jo kolmannen kerran unta plussatestistä.. nyt vaan unessa testissä oli kolme viivaa jotka oli kullanvärisiä :D

 

Nyt kai mun pitäis mennä tuonne lokakuisiin odottajiin, huh, pitää vähän kyllä tässä koota itseänsä ennen kuin tajuu mitään :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

IHANAA febe! Mä olin kanssa ihan varma, että sä saat sen plussan, viimeistään ne tissit vakuutti! :D aivan mahtavaa, roppakaupalla onnea! :) olen niin iloinen puolestasi!

 

Olen varmaan vähän aikaisessa, kun arvioisin että menkat alkaisi huomenna tai perjantaina ja useimmiten sillon pe. Kierto ei ole ihan tarkka, joskus on alkanut jo tässäkin vaiheessa mutta harvemmin. Epäilen aika vahvasti muutaman päivän sisään alkavaksi. Jolloin on tietenkin vielä mahdollista, että olen aikaisessa. Oireet tulee ja menee, tänään ei ole ollut mitään. Keskimäärin oireita on vähemmän ollut nyt parina päivänä. Toivoa tuo enää se, ettei ole myöskään näkynyt menkkoja edeltäviä järkyttäviä alakulokohtauksia, mutta ne tuleekin yleensä päivää ennen joten kerkeehän ne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi kiitos nyt kovasti kaikki! :) ♡ pitää laittaa kuulumisia kunhan pää ei vain olisi näin pyörällä :) tsemppiä hurrrjasti kaikille ja plussia, plussia!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea febe, loistava uutinen, ihanaa! Tissijuttu oli vakuuttava, niitä odotellessa.. :grin:

 

Sankku, tsemppiä sulle!! Kyllä mekin toivon mukaan kohtapuoliin siirrytään odottajien puolelle! Mua kanssa huvittais alkaa uudemman kerran testailla, saisko plussan tikkuun.. Mut jos ei, niin paremmalla onnella ensi kierrossa! No, hyvä jos puuhailut ovista edellisinä päivinä voivat olla riittävät.. Täällä on "oireet" vähän helpottanut. Kuvotusta ei ole ollut enää, mutta mahakipua kyllä ollut. Esimerkiksi eilen illalla kun menin nukkuu, sattui niin paljon, että en meinannut saada unta vaan piti ääneen miehelle valitella. Huutelin makkarista miehelle sympatiaa saadakseni, että auau, kun kultsi katto futista. Näin meillä  ;)  No, ei mutta kyl kultsi sitten tuli lohdutteleen, ja mä nukahin.

 

Plussatuulia vaan kaikille!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eiköhän ne plussat aikanaan tule! Pian täytys tietenkin.. ;)

 

Nega testattu taas tänään. Menkat pitäs alkaa ihan näinä päivinä joten taidan alkaa nyt vaan oikeasti uskomaan noita testejä. Vähän sitä ajatellen teinkin aamulla testauksen kahdella eri herkällä testillä ja niihin ei kyllä tule minkäänlaista jälkeä kumpaankaan joten selvä on peli. Nyt ajattelinkin koittaa hieman rauhoittua siinä mielessä, etten ihan joka aamu testaisi vaikka menkat ei heti alkaisikaan. Hassua kun tänäänkin jo tiesi että nega tulee niin silti oli pakko testata! Ei tuosta nyt niin harmiakaan ole, mutta kuitenkin.

 

Erikoinen kierto kyllä, varsinkin ne oviksesta viikon päähän sijoittuneet todella erikoiset vatsakivut jäi mieleen kun sellaista ei ole ikinä ollut. Mitä lie olikaan, silloin kyllä toiveet heräsi voisiko ne olla kiinnittymisvuotoa mutta ei ollut. Lisäksi viikonloppuna taisin sairastaa jonkun kevyen mahataudin koska pari päivää oli kuvotusta ihan kunnolla. Mutta nyt nämä kaikki on mennyt ohi, ei oikein mitään oireita. Väliin vihlasee mahasta, mutta kevyitä vihlasuja mulla on ollut ennenkin pitkin kiertoa joten jäljellä ainoastaan ns normaalioireita. Ei muuta uutta kiertoa kohti! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miulla on ollut yhdessä negakierrossa siinä puolessa välissä luteaalivaihetta tiputtelua ja sillon kyllä oli toiveet korkeella. Sit, kun menkat alko, putos tosi korkeelta ja pettyi kroppaansa pahasti. Tiedä sitten oliko siellä jotain yritystä vai kettuiliko kroppa muuten vaan. Sen oksuolon saan helposti kuviteltua. Jos joku perheestä/työpaikalla on mahataudissa, niin heti miullakin on yöksisolo ilman oikeeta syytä. Ja ne toiveet, jotka herättää oireet... ;)

 

Mutta tsemppejä kaikille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mullakin kävi mielessä tuo onko jotain yritystä ollut, koska se mahan painaminen, repiminen ja viiltely oli kyllä todella voimakasta, välillä piti pysähtyä kotona liikkuessakin kuulosteleen et onkohan kaikki ihan ok. No, se voi olla mitä vaan, mutta raskaus ei näemmä ainakaan. Ja allekirjoitan tuon pahoinvointiasian! Sitä ei kyllä tartte kuin kuvitella niin alkaa ja pahenee vaan..

 

Kiukuttaa vaan oman kehon tämän kierron oireet, ne oli niin voimakkaita! Ajatellen siis tulevaa, niin ei kyllä oireisiinsa uskalla luottaa tai niiden perusteella osaa sanoa juuta eikä jaata siihen onko tärpännyt. Kun vaan muistaisi sitten ensi kierrossakin tämän kierron oireet ja ei alkaisi kuvitteleen niistä liikoja. Eipä.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, tälle aamulle testattu taas. Testasin sekä davidilla että pregcheckin liuskalla ja hyvänen aika, olen näkevinäni niissä jotain.... Jotain todella pientä, enkä tiedä jos se on viivanpaikkakin. Varsinkin pc näyttää "jotain". Mä oon jokusen noita testejä tehnyt enkä ole saanut niihin edes viivanpaikkaa (arvatkaapa muuten monessako valossa ja kulmassa oon yrittänyt katselala :D ), joten kylläpähän taas toiveet heräsi. Noista testeistä ei ihan oikeasti voi vielä sanoa juuta eikä jaata, voi todellakin olla vain viivanpaikka, joten nyt jäitä hattuun...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now