Lilly

Toiveet, jotka herättävät oireet, vol. 4

1011 posts in this topic

Mä tein nyt testin siten, että kun oletin oviksen olevan kp 13 (aiempien kiertojen perusteella), niin testi tuli tehtyä dpo 14 eli kp 27. Kai. Kamalan hankala laskea, kun en sitä ovista missään kohtaa havainnut. Ja siis tosiaan, sellanen haamu tuli tänään illalla, huomenna ajattelin aamusta testata uudelleen. Mulla on aika kellontarkka kroppa, joten menkkojen olisi pitänyt mun mielestä alkaa tänään tai viimeistään huomenna. Voi siis olla, että huomenna petytään ihan älyttömän paljon. Sitten ei taida pystyä itkua pidättelemään..

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, mä oon testannut siinä dpo 10 paikkeilla ja siihen on jäänytkin kun täti on tullut säännöllisesti kylään. Hoppunega siinä voi tulla, varsinkin jos ei tiedä varmasti milloin ovis on ollut, mutta jotkut vannoo silti aikasen testaamisen nimeen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt Dpo7, menkkajomoilee.

 

Jotkut saaneet haamuja jo dpo7, joten toisaalta himottaisi tehdä jo huomenna tuo laatikon pohjalla majaileva r-testi, mutta en halua nähdä negaa.

Pari viimeistä kiertoa on ollut sen 32 päivää, joten jos torstaina, kp33/dpo12, ei menkkoja näy kaivan testin esiin. Tosin epäilen kyllä maltanko odottaa niin pitkään :D

Edited by Susah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samanlainen haamu tuli tänäänkin One Stepiin. Ajattelin hakea Pregcheckin ja testata sillä varmuuden vuoksi vielä, sen verran ihmetyttää nuo hailurat viivat. Tätiä ei näy, vaikka jonkin verran alaselkä ja -vatsa jomoilevat. Ja rinnat on edelleen kipeät..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alavatsajomot on mulla ainakin ollut kolme kertaa raskausoire ;) Onnea haamusta thinsulate ♥

 

Mariahs, ovispäivää ei lasketa vaan se on dpo0. Itse testasin dpo9 saaden negan. Dpo12 tuli sitten plussa ja mulla olikin menkat jo myöhässä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mariahs: täällä foorumilla varmaan aikasimmat plussaukset mitä oon joidenkin lukenut tehneen niin on ollu muistaakseni dpo 9, mutta monet testipakkomieleiset saattaa aloittaa testaamisen jo sitäkin aiemmin... Ja tosiaan niinku Yosa sano, niin vaikka dpo 9 ois nega niin vielä saattaa tulla plussa kun odottaa muutaman päivän. Minä yritän nyt tässä kierrossa tsemapata niin, että odottaisin ainakin dpo 12 asti niinkun Susahkin tuossa aikoi yrittää :) Saa nähä miten käy, kykenenkö ootteleen! 

 

thinsulate: jännittävää! :) toivottavasti viiva vahvistuu muillakin testeillä tehdessä!

 

hhenna: ihanaaaa ja onnittelut! :) voin kuvitella, miten ihanalta ne kaksi viivaa tuntuu!

Yosa ja Victoria: rohkasevaa ja rauhottavaa kuulla teidän useamman päivän ovistestiplussan tärppikierroista. =D tai siis että ei se ole mikään huono merkki se kolmenkaan päivän ovistestiplussa. ehin jo huolestua! ja muistelinkin Yosa, että sun nykynen raskaus alkoi kierrosta, jossa oli ovistestiplussa useampana päivänä... 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mariahs ollaan me kaikki oltu joskus uusia täällä ja alottelijoita muutenkin. =) täällä oppii nopeasti kaikki oleelliset (ja vähemmän oleelliset...) termit ja niksit! itse oon edelleen ensikertalainen ja 4,5 kuukauden yrityksen ja reilun parin kuukauden foorumilla palloilun jälkeen edelleenkin opin aika usein jotain uutta täältä. :P ja varsinkin jos alkaa esim. aamulämpöjä mittailemaan ja kiertoaan kartottamaan niin se tekee hommasta vielä astetta mielenkiintosempaa, ainakin minusta. :>

Edited by mesi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Menossa kp 26, mulla aina alkaa kk päivälleen kp 28. Nyt on tuntunut jo kaikenmoisia "oireita", painetta alavatsalla ja viikon on ollut pahoinvointia olen jopa oksennellut.

Oletettuun kiinnittymisaikaan oli nippailua/vihlontaa. Kääk! Mä tulen kohta hulluksi kun odotan että alkaako kuukautiset vai ei.

Meillä on tosiaan jo yksi lapsi, reilu 4 vuotias poika.

Ollaan jo vuosia haluttu toista lasta mutta esikoisen ongelmien takia meistä tuntui että ei oltaisi vielä toista jaksettu. Nyt kun pojan hommat alkaa helpottua niin toive toisesta alkaa olla kovin ajankohtainen. (Pojallamme on kielellinen erityisvaikeus sekä sensorisen integraation häiriöitä.) Tämä on eka kierto josta yritettiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia paljon kaikille vinkeistä ja avusta! Täällä todellakin oppii nopeasti kaikkea uutta ja ihmeellistä. No ehkä minunkin kannattaa odotella sitten ensi viikon loppupäähän, sillä en ole oikein varma mikä päivä ovis oli.

 

Niin joo ja sitä oon miettinyt kun monet sanovat, että tuli raskaaksi ensiyrittämällä niin tarkoittaakohan se, että ensimmäisestä kierrosta vai ensimmäisestä suunnitellusta oviksesta? Meilläki tämä helmikuun kierto oli ensimmäinen suunniteltu ja "ajoitettu", joulukuun alussa jätettiin pillerit pois eli toisaalta ollaan jo 3kierrolla.

Edited by Mariahs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mariahs, tuo "ensiyrittämällä" -termi taitaa tosiaan olla vähän tulkinnanvarainen. Minä laskin meiltä varsinaiseksi yritykseksi vasta marraskuun, vaikka lokakuussa jätimme jo ehkäisyn pois. Toisaalta lokakuun ovis oli ehtinyt ihan varmasti mennä jo ohi, ja raskautumisen todennäköisyys siitä kierrosta oli aika minimaalinen, ellei jostain syystä ovis olis ollut tosi myöhässä. Marraskuussa aloitinkin sitten heti tikuilla metsästään ovista. Ehkä siis vois erikseen määritellä "tulee jos on tullakseen" -yrityksestä ekasta kierrosta plussanneet ja "aktiivisesta" -yrityksestä ekasta kierrosta plussanneet. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

hhennalle onnea plussasta ja thinsulatelle haamusta!

 

Itse olin jo varma, että nyt ne menkat alkaa, kun perjantai-iltana ja lauantaiaamuna tuli rusehtavaa valkkaria ja mahaa on juilinut viime päivinä. Tänään kp 29 eikä ne menkat ole kuitenkaan vielä alkaneet, joten mieli alkaa taas kehittelemään toiveita ja oireita. Viime päivinä on ollut lievää närästystä; suklaa mokoma on alkanut närästää. *kriisi* Toisaalta helpottaa ehkä suklaansyönnin vähentämistä, jos tuo alkaa olla toistuvaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulle on tullut tätä pikkuvuotoa jo viikon verran. Alkaa jo epäilyttää onko tämä "sitä" vai kuinka kauan tätä voi tulla? Ensi viikolla pitäisi tulla täti (alan oppia) käymään. Jospa sitä malttais odottaa siihen asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko thinsulatella viivat vahvistuneet? Mites Nerpan vahvat oireet, ootko jo testannut?  :girl_smile:

 

Täällä dpo 3 ja luget alotettu eilen. Maha ollut vähän kipee, ja vähän vuotoakin tullut puuhailujen jälkeen, mutta aika vähäistä verrattuna aikasempiin kiertoihin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dpo9, iho kosketusarka ja kuumemittari näytti melkein asteen normaalilämpöä enemmän. Onko tämä oire sairastumisesta vai jostain toivotummasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En ole vielä uskaltautunut testaamaan. Jos ei pariin päivään kk ala niin sitten testaillaan. Alavatsaa nipistelee ja juilii, silleen huonlla tavalla :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Susah: jännää! :) onko sulla vielä monta päivää oletettuun kuukautisten alkamispäivään?

Share this post


Link to post
Share on other sites

mesi: tänään kp 30/28-32. Vielä pari päivää ja jos tätiä ei näy niin testiä kehiin. Yritän olla tekemättä hoppunegaa, saa nähdä pystynkö :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oo! Susahilla on jännät paikat! Nerpallekin peukkuja, vielä ei ole peli menetetty!

 

Itsellä piinapäivät alkamassa. Bongasin oviksen ja se hyödynnettiin, joten nyt vain odottamaan. Dpo 3 menossa, joten pakko laittaa jäitä hattuun! :D

Maisamoun kanssa mennään näemmä just samalla päivällä :)

Edited by Vesililja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vielä kk ei näy eikä kuulu... pieni jei! siitä. Tullut ainoastaan sellaista kirkasta limaa, samaa kuin oviksen aikaan. Lisäksi tänään aamusta alkaen ollut kuvotus, joka jatkuu edelleen.

Äsken oli taistelua pojan nukkumaan menon kanssa, homma sitten meni siihen että mä sain jonkun ihmeen hillittömän itkukohtauksen.

Vähän jännittävää sillä moisen olen kokenut viimeksi silloin kun odotin esikoista. Mut ei joo pidä vielä liikoja toivoa /kuvitella kun voivathan ne kuukautiset vielä alkaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nerppa: Monesko päivä sulla on menossa? Taidetaan osua samoille päiville. Mulla nyt 25/26, mutta kuten aiemmin kerroinkin, minulla on vain yksi normaali kierto takana, joten voi hyvinkin mennä 27-30pvää. Mutta torstaina ajateltiin miehen kanssa testata, jos ei nyt nämä kk.t ala sitä ennen...... miten nää päivät tuntuukin niin matelevan ;)

Edited by Mariahs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vesililja, jee, jännääjäkaveri  :dancegirl:

Nerpalla ja Mariahsilla on jo niiiin jännät päivät! Milloinkohan sitä itse testais...? Ehkä sunnuntaina, dpo 9, vaikka siellä varmaan vielä nega silloin näkyykin joka tapauskessa... Ma tai ti pitäis mulla normikierron mukaan alkaa. 

 

Kokemuksia lugeista näin muutaman päivän perusteella: vuotoa ei ole, Teroluteihin verrattuna vähemmän sivuvaikutuksia, ei turvota eikä tissit oo kipeet... eikä mieliala heittele... Voiko noi kaikki johtua oikeesti niistä  :girl_sigh:

Mulla on kyllä yks toinenkin kikkakolmonen ollut käytössä, Bemer. Vähän olin skeptinen, mutta jostain syystä tää kierto on ollut erilainen kuin aikasemmat. Kk aikaan tuli hirveitä hyytymiä mikä ilmeisesti johtui kehon puhdistumisesta. Ja nyt tää, että ei ovisvuotoa juuri ollenkaan, jo ennen kuin lääkkeet alkoi. Jos mä tästä kierrosta raskaudun, niin vannon ton laitteen nimeen! Täällä lisää mikä vehje siis kyseessä: http://www.bemer.fi/bemerGroup/welcome/

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Itse olin jo varma, että nyt ne menkat alkaa, kun perjantai-iltana ja lauantaiaamuna tuli rusehtavaa valkkaria ja mahaa on juilinut viime päivinä. Tänään kp 29 eikä ne menkat ole kuitenkaan vielä alkaneet, joten mieli alkaa taas kehittelemään toiveita ja oireita. Viime päivinä on ollut lievää närästystä; suklaa mokoma on alkanut närästää. *kriisi* Toisaalta helpottaa ehkä suklaansyönnin vähentämistä, jos tuo alkaa olla toistuvaa.

Tänä aamuna testattu plussa. Kp 31. Epätodellinen, mutta onnellinen olo.

 

Maisamou, tuo sunnuntai voi olla vielä kovin aikainen testipäivä.

 

Nerppa, koskas testaat? Oireet on lupaavat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea kvarkki!

 

hienoa maisamou, että nyt ei ole ollut sivuvaikutuksia ja vuotokin puuttuu! Mahtavaa! Toivottavasti tulisi se toivottu tuloskin vihdoin! :lipsrsealed:

 

Täällä laskeskelin, että tänään pitäisi alkaa menkkojen, vielä ei näy. En tosin tikuttanut tässä kierrossa, joten voi olla, että ovis olikin vähän myöhemmin. Päänsärkyä ja pahaaoloa on ollut, mutta tuskin liittyy nyt mihinkään paitsi lopuillaan olevaan flunssaan :rolleyes: Sen kummemmin ei kyllä ole oireita suuntaan tai toiseen, lämmöt on kyllä laskeneet jo alle 37, mutta miulla on ollut flunssaa ja kuumeilua ja oon joutunut panadolia ottamaan viimeksi yöllä, joten nuo lämmöt tuskin on kovin luotettavia nyt. No, katsellaan mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Neganhan tietysti testasin jo eilen hätäpäissäni, mutta ehkä se oli vain hoppunega...

 

tsemppiä kaikille oireilijoille ja toivotaan paljon plussia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnittelut Kvarkki! Juu, onhan tuo dpo9 aikainen, mutta jos sais edes sen haamun siihen niin kivahan se olis :D

 

iiki, älä muuta sano, jospa tää nyt olis jo se THE kierto  :tender: Joka tapauksessa olisi hienoa, että noi ylimääräset vuodot olis historiaa. Sullahan on tosi lupaavaa menoa jo. Toivotaan että eilinen oli vaan hoppunega  :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuukautisia ei näy. Kamala paineentuntu alavatsalla, kova väsymys ja olo on taas vähän etova, mut ei niin etova kuin eilen. Välilä tuntuu et nyt siltä tulee vuotoa, mut sit kun meen vessaan niin pelkkää kirkasta limaa. Kävin ostamassa raskaustestin ja huomenna aamulla ajattelin testata, sikäli mikäli kk eivät ole alkaneet.

Ja sit mua vähän ihmetyttää kun tästä aamusta alkaen ollut ranteissa ja sormien nivelissä sellaista voimattomuutta. Esikoista odottaessa mulla oli juuri noita ongelmia, erityisesti aamuisin oli niin pahaa voimattomuutta sormissa ettei pystynyt edes kahvikuppia pitelemään.

Voisko olla.....????? :girl_sigh:

Niin ja dpo taitaa olla nyt jotain 14 tai 15, kp 29/28.

Edited by Nerppa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now