Lilly

Toiveet, jotka herättävät oireet, vol. 4

1011 posts in this topic

Jännittävää iiki! Mulla oli ennen plussaa myös ihmeellisiä kiukkupuuskia, muutama päivä siellä täällä sellasta tunnemyteriä että morjes vaan.. Mieskin ihmetteli kun oon yleensä aika vakaa tyyppi ja sillon vaan yhtäkkiä paloi hermot ihan täysin :hysteric:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli mullekin se hattaramieli sitten myöhemmin, kun alun hormonimyrskyt vähän tasottui  :grin:

 

Kikherne, me kanssa tosiaan pohdittiin, että osattaisko (minä lähinnä) olla ajattelematta kalenteria hetkeen... Päätettiin kuitenkin vielä yrittämällä yrittää, eli tikuttaa ovis ja käyttää luget. Aika hyvin toi alkukierto meni, nyt just vasta otin kalenterin esiin ja yllätyin että mennäänkö jo näin pitkällä  :girl_sigh:

 

Täällä taitaa tänään olla dpo 0, tein aamupäivällä ovistestin ja oli niin haalea kuin olla voi, ja iltapäivällä jo häipynyt täysin. Näin ne on mulla mennyt, oviksen lähellä tulee haaleeta viivaa ja plussan jälkeen katoaa täysin. Se plussa jäi nyt metsästämättä tikkuun, mutta uskon että se johtuu vaan siitä että meni nopeasti ohi. Tänään nimittäin tuli myös verta, ja mullahan se on varmin ovismerkki  :girl_crazy: Ajoissa ollaan, kerta kaikkiaan. kp 13. Mietin myös, laskinko edellisen kierron oikein, kierto vähän pitkittyi niiden lugejen kanssa. No jaa, samapa tuo. Talletukset tehty, ja tänään jatkunee  :pupu_1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei mitään sen kummempaa. dpo 9 luulin tunteneeni jotain omituista tunnetta alamahalla, kesti jotain tunnin se tunne :ph34r:  aamulämpö 37 tasan ollut jo monta päivää. dpo 12 nyt menossa ja hoppunegan tietysti testasin äsken, vaikka vannoin oottavani huomiseen. No, nyt aattelin ootella aprillipäivään, jos on vielä aihetta :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, täällä toiveillaan nyt ihan kunnolla, dpo 14, kp28 ja menkoista ei merkkiäkään. Ei oo yhtään tuhrua näkynyt(poikkeuksellista kyllä), mutta valkkaria kyllä ajoittain ihan hulahteleekin, joten aika monta kertaa oon käyny kurkistamassa, että nyt ne alkoi, mutta ei. Menkkajomoja on ollut jo eilisestä asti, mutta muuten menkkaolot ja oireet on pysyneet vielä loitolla (päänsärky, turvotus, näppylät jne). kiukuttanut on kyllä välillä, mutta yhtä nopeasti se sitten vaihtuukin oikein hyväksi tuuleksi :grin:  Univaikeuksia on ollut, mitä miulla ei yleensä oo, varsinkaan vapaitten jälkeen, mutta illalla olin kyllä väsynyt, mutten saanut unta ja silti aamusta heräsin ennen kun kello soi, enkä saanut enää nukutuksi. Lämmöt on lähinnä sahanneet, joten niistä en osaa sanoa mitään. No, nyt kun tän tähän kirjotan niin eiköhän se täti kurvaa vauhdilla kylään :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nonni. Täällä on kehitetty uusi valeraskausoire: huimaus. :girl_crazy:

Varmaan oiskin raskausoire heti ensimmäisestä päivästä alkaen.. mutta mieli on ihmeellinen, se näkee ja tuntee välillä ihan mitä haluaa.. :rolleyes:

 

Toivottavasti iikillä (ja tietty muillakin) on pullat paremmin uunissa.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

kiitos ihanat :lipsrsealed:  kp1 ja harvinaisen kamala sellainen, piti lähtee kesken pois töistäkin(tai siis oikeestaan miut käskettiin pois) kun niin hirveä migreeni. Että ei tule jouluvauvaa meille ei :girl_cry2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:(

 

Tänne ketjuun jäikin laittamatta, että saatiin miehen sperma-analyysin tulokset. Diagnoosi teratozoospermia (näytteessä 100% epänormaaleja siittiöitä) joten toiveilu ilman hoitoja on vähän turhaa. Vajaa 2 viikkoa ja lääkäri jossa selviää enemmän.

 

Jäi lugesteron-kuuristakin 1 päivä välistä ja heti tiputteli, tää on niiiin tätä. Dpo 9.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei! Täälläpä yksi uusi toiveilija/haaveilija/ oireiden kyttäilijä. Meillä on kolme ihanaa lasta, ensimmäistä odotettiin vuosia ja saatiin lopulta hoidoilla ( 3 ICSI), mutta kaksi nuorimmaista on ollut aivan todellisia yllätyksiä ilman hoitoja :) 

 

Nyt mulla menossa ehkenpä dpo 5, ainakin luulen tunnistaneeni ovulaation lauantaina. En oo tikuttanut ovulaatiota ollenkaan, joten mennään vähän että tullee jos on tullakseen. Vauvakuumetta kyllä on ilmassa :) Eilen illalla palelsi ihan kamalasti, ja tänään väsyttänyt ja paleltanut, mutta koska dpot on  noin vähäiset niin tuskinpa mitään raskaudesta johtuvaa ;) Eihän varmaan kiinnittymistäkään ole tapahtunut.. Lämmöt olen mitannut nyt joka aamu, tänään 36.9. Kierrot mulla on aika lyhyitä, joten ensi viikon perjantaina tai lauantaina varmaan menkat taas alkaa.

 

Mukava vähän piinailla täällä teidän muiden kanssa.. :) 

Ja tsemppiä teille, jotka hoitoihin olete menossa! Kokemuksesta voin sanoa, että rankkojahan ne on, mutta lopputuos mahtavan ihana <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oonpa ollut epäaktiivinen tässä ketjussa. 

 

Maisamou viime viikolla kun kyselit niin oli tosiaan oviksen odottelu meneillään. Nyt on ovis ohi ja lämmöt noussu kivasti. =) Luulisin nyt olevan dpo 2. Höh tolle sun tiputtelulle ja sperma-analyysin tulokselle! :/ Toivottavasti apujen avulla voisitte sitten silti onnistua. Kerro ihmeessä sitten parin viikon päästä miten lääkärissä kävi! 

Iiki:n juttuja olen seurannut nyt muutamassa ketjussa ja olet ollut ajatuksissani! Kurja kp1 ja vielä juuri tyhmään aikaa! :| Onneksi sinne aukkariin pääsee silti ja kuulostaa siltä, että asiat etenee. 

ON: Täällä todnäk dpo 2 eli vielä ei voi olla mitään toiveiden herättämiä oireita. :D Tää viikko on lomaviikko ja olen ollut pari päivää Tampereella siskon luona ja ihan kohta lähetään mökille Keski-Suomeen loppuviikoksi. Ens viikolla voin sit piinailla. =D Mutta oikeastaan ainakaan vielä ei ressaa eikä oo mitenkään yltiötoiveikas olo vaan ihan mukavan rauhallinen mieli. Hyvä näinpäin!

Edited by mesi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä tänään dpo6 ja aamulämmöt 36.6!! Onko teillä kokemusta, että kun alkio kiinnittyy niin lämmöt käväisis vähä alempana...??  en oo muissa raskauksissa lämpöjä mittaillu niin ei itellä oo mitään kokemusta.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raita14, ilmeisesti "kiinnittymisdipit" on ihan yleisiä, siis että kiinnittymisen aikaan lämpö kävis vähän matalammalla ja nousee sitten takaisin ylös, joten toi vois hyvin olla juuri sitä. :)

 

Näib ei kuitenkaan kaikilla tapahdu, eli raskaana voi olla vaikkei mitään dippiä tuliskaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään dpo9, aamulämmöt 37.0... Eli vähän meinaa toiveet nousta.. :) muita oireita on: tänä aamuna jotenki inhottava, etova olo. Aamupalan syöminen oli vaikeeta. Ja paleltaa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nonni. Täällä on kehitetty uusi valeraskausoire: huimaus. :girl_crazy:

Varmaan oiskin raskausoire heti ensimmäisestä päivästä alkaen.. mutta mieli on ihmeellinen, se näkee ja tuntee välillä ihan mitä haluaa.. :rolleyes:

 

 

 

Tästä tulikin mieleeni.. Kävin asiasta jopa lääkärissä, kun ei tuo huimaus millään meinannut loppua. Tehtiin kokeita, mm. verikoe. Rohkaisin mieleni ja kysyin lääkäritädiltä, että näkyiskö niissä tuloksissa, josko olisin raskaana?

Lääkäritäti naurahti ja sanoi "No eipä tullut mieleenkään sitä testata!" :D

Minä: -_-

 

Vaikka joo, ymmärrän, ettei hän (ihan syystä) pitänyt oireitani raskausoireina, mutta jotenkin luulin että moinen testitulos olisi ihan automaattinen otettava, kun kuitenkin kyseessä on lisääntymisikäinen henkilö. Tyhmä minä.

 

Tai vain vanha! :girl_cry:

Edited by Nutty

Share this post


Link to post
Share on other sites

kiitos vielä kanssaelämisestä ja pahoitteluista :lipsrsealed:

 

Raita: lupaavalta kuulostaa, toivotaan toivottua tulosta ;)

 

Nutty: joo, ei peruslabroissa näy raskaus ollenkaan, pitää ottaa hcg, että näkyy. Ei ne ihan helposti sitä määrää, jos ei itse tuo esiin, että voisiko se olla siitä kyse, ja jos epäilyksiäkin on, niin ekana antavat pissakupin ja tikun yleensä. Vatsakipuisilta naisilta otetaan yleensä ainakin tuo virtsanäyte ihan poissulun kannalta, jos on yhtään epäilystä, että vois olla raskaana. Huimauksen takia taitavat harvemmin ottaa, joten ei oo iästä kiinni ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Kiitos tarkennuksesta.

Ja joo, oma järkikin sanoo ettei ehkä ole iästä kiinni.. sitä vaan on jotenkin niin yliherkkänä näitten asioitten kanssa nykyään. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liitynpäs minäkin tänne teidän kanssa jännäilemään.

Ehdin jo melkein tuonne odottavien puolelle, kunnes sitten reilu kolme viikkoa sitten napsahti spontaani keskenmeno, rv 7+.

Kohtu ultrattiin täysin tyhjäksi parin päivän päästä vuodon alkamisesta ja toivoteltiin tsempit uuteen yritykseen.

 

Että tästä lähdetään ja nyt menossa tämän ensimmäisen kierron viimeiset päivät. En oikein edes tiedä mistä se kierto pitäisi alkaa laskea, mutta jos edes teoreettisesti ajattelen aloittavani tyhjennyvuodon ekasta päivästä, olisi tämän viikon perjantaina se kp28, jolloin yleensä sitten viimeistään on menkat alkaneet. 

Viimeksi tulin raskaaksi niin ihmeellisen helposti, etten oikein edes tajunnut miettiä mitään oireita tai niiden puuttumista, ehkä eniten pistin merkille tosi turvonneet ja arat tissit, joista yleensä en kärsi ennen menkkoja.

Nytkin erityisesti nänni kipeät, tissit muutenkin raskaan oloiset, mutta eivät samalla tavalla arat kuin viimeksi plussatessa.

Jos näistä viimeisistä jännityspäivistä nyt selviää, niin kai sitten loppuviikosta testailemaan vaan ellei menkkoja kuulu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uusi kuumeilija liittyy joukkoon. Ensimmäistä täällä yritetään ja menossa yk1 ja kp23. Dpo 8 tai 9. Aikaisemmin ajattelin, ettei mitään oireita ole vielä ollut, mutta kun tarkemmin miettii, niin onhan niitä: Outoja ja tosi tapahtumarikkaita unia on ollut jo jonkun aikaa, ja tuntuu, ettei yöllä ole sitten saanut kunnolla levättyä ja päivällä väsyttää. Flunssainen olo, tai ehkä on vain flunssa tulossa.. Eilen huomasin rintojen vähän turvonneen ja mies sanoi, että suutun ihan ihmeellisistä asioista. :blush: Saattaahan nuo tietenkin johtua PMS:stäkin.. Nyt olen tuntevinani metallin makua suussa ja nivusia jomottaa välillä. Illalla myös tuntui niin kuin olis vti tulossa, mutta meni yöllä ohi... Tiedä sitten onko nämä mitään oikeita oireita vaiko vaan toiveajattelua :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo-o.

Mielikuvitus lähtee näköjään aina vähän pitkälle laukalle näin kierron loppupäässä.

Jos jonkin näköisiä ikinä-ennen-ole-tällaisiä-tuntemuksia-ollut-täytyy-olla-raskausoire -fiiliksiä.

 

Että :rolleyes: vaan ittelleni.

 

Kp 25 /24..29

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mukava lukea teidän oireita, etenkin kun itsellä on ollut muutamana aamuna etovaa oloa :D Taidan olla liikaa raskaushaaveiden lumoissa.. Ja ei, ei ole vielä mahdollista olla raskaana, aloitettiin yritys vasta eli yk1 menossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeps, kipeytyihän ne tissit ihan kunnolla lopulta, suussa maistuu veri ja turvottaa kuin pahemmankin mässäilyn jälkeen.

Plussa napsahti tänään aamulla, eli uskomatonta mutta totta; suoraa KM'n jälkeen raskaaksi! Ehkä uskon itsekin parin päivän (tai viikon..) kuluttua ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now