Lilly

Toiveet, jotka herättävät oireet, vol. 4

1011 posts in this topic

Joo, mä yritän odottaa, kiitos kannustuksesta RouvaH! Onneksi töissä on huomenna ja vielä lauantaina niin paljon hommaa, ettei ehdi asiaa ihan koko ajan ajatella :D Tosin oon tässä viime päivänä juossu vessassa vähän väliä katsomassa joko ne alkoi. Koko ajan on sellainen olo, että jotain valuu, mutta ei ole pikkareissa edes valkovuotoa. Hämmentävää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime kierto päättyi sitten menkkoihin ja nyt ollaan taas kierron loppupuolella.. Ovis oli luultavasti viime viikolla, ehkä noin viikko sitten.. Oireita oli siihen suuntaan.. Nyt on ollut sitten vähän iltaisin pahaa oloa, yleistä ärtyisyyttä ja väsymystä.. Yhtenä päivänä töiden jälkeen oli pakko nukkua päikkärit, mitä en yleensä tee. Noh, viikon päästä ehkä viisaampi, miten kävi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä niin haluaisin tänne :) Jospa keksisin itselleni oireita, vaikka kierukka on paikoillaan ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitä mä tänne edes kirjoitan, mutta mietin silti. Tänään kp34, normaalikierto 26-28pv. Kaiken järjen mukaan en voi olla raskaana, kun kondomi ollut käytössä koko ajan. Mutta kun oireita löytyy :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä oireet jotka herättävät toiveet ;)

 

Toinen on siis vasta 3kk ja täysimetyksellä. Viimeksi kierto palasi osittaisimetyksellä ja tulinkin heti (toivotusti) raskaaksi. Tällä kertaa ei kuukautiset ole palanneet mutta raskausoireita senkin edestä :blink: Kondomien kanssa pelleiltiin hieman huolimattomasti aiemmin. Kun näitä oireita alkoi ilmaantua niin alkujärkytyksen jälkeen päätettiin unohtaa ehkäisy ja antaa kolmannellekin lupa tulla (ellei ole jo tulossa). Vauva nukkuu öisin erinomaisesti joten imetyksen ehkäisyteho on siltä osin huonontunut.

 

Eli noin 12.7. alkoi alavatsaa jomotella hieman silloin tällöin. En sen kummemmin ajatellut mitään, kunnes 14.7. tuli pyyhkiessä pari tippaa verta. Ajattelin että menkat. Seuraavalla vessareissulla ei siteessä ollut tipan tippaa, pyyhkiessä taas hieman verta. Tuon jälkeen ei pisaraakaan ole näkynyt. Olin ihmeissäni, mulla ei ole koskaan (e-pillerit, pillereiden lopetus, raskauden jälkeen) ollut mitään ylimääräistä, täysin säännöllisestä menkkavuodosta poikkeavaa. Kiinnittymisvuoto? Ovulaatio?

 

Tuon jälkeen on ollut

- runsastunut valkovuoto, ei ollut lainkaan minkäännäköistä vuotoa sen jälkeen kun jälkivuoto loppui yli 2kk sitten

- menkkajomotusta, voimistunut erityisesti tällä viikolla

- kuvotusta, voimistunut kunnes oksensin eilen

- pyörrytys

- "kimalaiset" eli näkyy valopisteitä näkökentän sivussa

- rintojen aristus imetyksen/pumppauksen alussa (samalla tavalla kuin viimeraskaudessa)

- maito ollut tiukemmassa, mutta voi johtua helteestäkin

- hiukset lähtee taas päästä

- pientä turvotusta jaloissa ja käsissä

- itkuherkkyys ja väsymys

 

Eli kaikki oireet mitä viimeksikin oli. Suurin osa näistä selittyisi imetykselläkin, varsinkin jos tulisivat yksittäisinä oireina. Mutta että kaikki ja aivan yhtäkkiä, vaikka imetykseen ei ole kummempia muutoksia tullut. Kimalaisia ja pyörrytystä on ollut vain raskaana ollessa, menkkakipuja vain raskaana tai runsaina vuotopäivinä jne.

 

MUTTA. Kymmenen raskaustestiä 18.7.-6.8. sanoo että ei raskaana :o

 

Jos tuo vuoto olikin vaikka ovulaatio niin kuukautiset olisivat silti jotain 1,5 viikkoa myöhässä. Plussan olen aiemminkin saanut vasta kun menkat on tuon 1,5-2 viikkoa myöhässä, tosin ultrassa on sitten hieman siirretty aina laskettua aikaakin.

 

What is going on?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tappoflunssa :( oksettaa (pari kertaa juostu pöntälle mutta ei ole juuri mitään oksennettavaa kun en saa mitään alas) ja kaiken lisäksi niistäessä tuli verta nenästä. Tietenkin luonnollista että limakalvot voivat olla ärtyneet (vaikka flunssa on aivan alussa) mutta mulla ylipäätään on vuotanut nenästä verta VAIN raskauksien aikana. Ikinä. No, kerta se olis ensimmäinenkin. Huoh...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kylläpä ovat taas jännittäviä nämä päivät!

 

Eilen (dpo6) tuli aamulla pyyhkiessä ihan kunnon kirkasta verta ja ajattelinkin, että joko jo ne kuukautiset alkoi. Sen jälkeen ei enää tullut mitään, vaikka kuinka kävin varmaan tunnin välein tarkistamassa :). Oiskohan voinut olla jo kiinnittymisvuotoa... Kesken menneessä raskaudessani vuotoa tuli mielestäni paria päivää myöhemmin.

 

Vuodon lisäksi turvottaa vatsaa todella paljon ja turvotus ei ole minulle mitenkään normaalia. Väsyttää myös aivan valtavasti. Väsymyksen kyllä selittää maanantainen töihin paluu kesän jälkeen... Ei auta muuta kuin jännittää viikon verran, jos kuukautisia ei aiemmin kuulu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos, hasselpähkinä. Yskä ja tukkoisuus vaivaa vieläkin, nenästä ei oo kyllä tullut enää verta vaikka nenän ympärys on arka niistämisestä :P

 

Plääh, tiistaina tein viimeisen testin ja se oli nega, ylläri pylläri. Hiustenlähtökin on ihan järkyttävää ollut viimepäivinä. Kaipa se kroppa vaan tajus vasta muutama kuukaus synnytyksestä että hei mä synnytin? En kyllä tiedä millä selitän nämä kaikki oireet, osan voin uskoa ihan hyvin imetyksestä johtuvaksi. Ja se kun viimeksi osoittautui melko täsmälleen samassa tilanteessa että olin negoista huolimatta raskaana niin suorastaan ärsyttää että näyttäis et tällä kertaa olen väärässä :D ei mitään väliä että mitä se plussa käytännössä tarkoittais meille.

 

Mutta joka tapauksessa päätin nyt vakaasti että seuraavan testin teen joskus sit kun mahassa potkii! :girl_sigh::D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Irtiotto forumista ja vauvaprojektin ajattelusta auttoi! Nimittäin tein juuri (2x) positiivisen raskaustestin. Kun emme "yrittäneet" niin tärppäsi! niinkuin mieskin hämmästeli et eihän me edes yritetty. En laskenut kiertoa enkä tunnistanut ovista ja nyt clearbluen testi näytti pregnant 3+ ♥♥♥♥

Edited by Mariahs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin ja se piti sanoa että ennen kk.n poisjääntiä ei oikeastaan ollut mitään oireita tai sitten yritin ignoorata ne tietoisesti. Kk.n poisjäännin jälkeen ihan niin kuin kk.t alkais ja ihan niinku rakko olis täynnä koko ajan, toivottavasti tämä tunne ei kestä koko raskautta. Nyt 10pvää siitä kun kk.t piti alkaa nii edelleen "täysirakkotunne" & sit iltaisin on toista nänniä kutittanut ihan kauheesti. Ps. Otettiin 100% varman päälle ja tehtiin testi vasta nyt (10pvä yliaikaa). Hämmästyttää ja kummastuttaa... mutta onnellisesti :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hurjan paljon onnea sulle Mariahs! Ihan mahtavaa! Eikö tosiaan mitään oireita ennen menkkojen poisjääntiä? Eikö rinnat/nännit reagoineet muuten kuin nyt kutinalla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea Mariahs :) Mulla on myös ollut aina tuo tunne että menkat alkais. Monta kertaa juoksin kurkkimaan pöksyihinkin että nytkö kuitenkin alkoi mutta eipä sitten alkaneetkaan :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu,en huomannut mitään. Rintojen kutituskin alkoi vasta viime päivinä eli vko sen jälkeen kun menkat olis pitänyt alkaa.

 

Edellisillä kierroilla kyllä sain mitä ihmeellisempiä oireita ja nyt päätettiin miehen kanssa loppukesä keskittyä muihin projekteihin enkä sitten enää "tarkkaillut" sillä tavoin kuin ennen. Varmaan jotain viitteitä olisikin ollut mutta en muista niitä.

 

Minulla on epäsäännöllinen kierto, 19-31pv joten oli vaikea ovistakin ennustaa. Tikutuksella aikaisemmalla kierrolla kyllä sain kerran mutta se kierto ei tuottanut tulosta ja sitten päätin etten enää edes tikuta kun sekään ei tuo toivottua lopputulosta. Enemmänkin vain stressasi. Nyt siis oltiin summan mutikassa spontaanisti. Luoja hoiti asian puolestamme nyt näin ja päästiin helpommalla.

Edited by Mariahs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja tsemppiä Hasselpähkinä ja Lyhty! Kuulostaa kyllä lupaavalta toi kiinnittymisvuotoepäilys :)

Kiitos vain tsempeistä. Tänäänhän ne kuukautiset sitten alkoivat, huoh. Ihmeellisen lyhyt kierto taas tulikin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihania uutisia mariahs! Paljon onnea!

 

Mullakin se menkkajomotus oli oire, josta gynekologiksi erikoistuva ystävä mainitsi, kun valitin, että jomottaa vaan, mut menkkoja ei näy, jotta pitäiskö pissiä tikkuun. Oli yk 16, niin en kauhean herkällä ollut enää tikkuun pissimässä siinä vaiheessa. 

 

ON: Kp 26, edellinen kierto oli vain 27 pv, tosin mulle epätyypillisen lyhyt. Niin nyt vähän jomottelis alavatsaa jo... Toiveet, pysykää kurissa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jomottelu meni ohi, mutta vähän etoo välillä, huimaa, palelee, ja ainakin toinen (!) rinta on vähän arka. Kp 29/27-36. Vieläköhän mä viikon jaksaisin odottaa (tuskin)...

Share this post


Link to post
Share on other sites

RouvaH:lle paljon tsemppiä! Toivotaan parasta  :girl_in_love:

 

Muistelin tässä itsekin kun näitä oireita luin, että sellanen jännä pakotus tuolla alamahassa/alapäässä joka oli juurikin sellainen menkkamainen tunne. Tätä kesti mulla varmaan 8-9 viikolle asti. Ollut jokaisessa raskaudessa aina mukana. Mistähän moinen tunne tulee :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päänsärkyä, väsymystä, palelua… Toiveista heränneitä oireita täällä. Tai vaan PMS, sillä testi oli nega (kp 31/29).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivotaan, että olis väärä nega akashalla! Niin kauan kun ei ole menkkoja, on toivoa.

 

ON: Ei näy menkkoja. Oireet on aika lieviä kyllä. Mies oli sitä mieltä, että testataan vasta viikon päästä. Urgh!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testasinkin sittenkin tänään (kun meinasin ottaa nuhalääkettä, joka ei käy raskauden aikana) ja haalea plussa tuli!!  :girl_pinkglassesf:  Uskomatonta, mutta upeaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now