Sign in to follow this  
Followers 0
Yazz

Kätilötyön opiskelijat kysyvät raskaus- ja synnytyskokemuksista

1 post in this topic

Sukulaiseni löysi tällaisen kyselyn KaksPluslehden keskustelupalstalta. Kyselyssä kysytään negatiivisista asioista, jotka esiintyivät raskauden aikana, synnytyksen yhteydessä sekä sen jälkeen. Ja kuinka voidaan niihin vaikuttaa :)

 

 

Hei!

 

Olemme kätilötyönopiskelijoita Tampereen ammattikorkeakoulusta ja teemme opinnäytetyötä: ”Negatiivisen raskaus- ja synnytyskokemusten vaikutus naisen elämään”. Työn avulla pyrimme kirjallisuuteen perehtyen, sekä naisia haastattelemalla selvittämään tekijöitä, erityispiirteitä ja seurauksia, joita negatiivinen synnytyskokemus aiheuttaa.

 

Opinnäytetyön tavoitteena on vähentää negatiivisten synnytyskokemusten muodostumista. Samalla positiivisempien kokemuksien myötä ennaltaehkäistä negatiivisten kokemusten vaikutusta naisen elämään.

 

Jokainen nainen kokee raskausajan, synnytystapahtuman ja syntymänjälkeisen ajan yksilöllisesti. Myös negatiivinen kokemus voi syntyä missä tahansa raskauden, syntymän tai syntymänjälkeisen ajan yhteydessä. Toivommekin, että vastaisitte mahdollisimman kuvailevasti omasta kokemuksestanne.

 

Toivomme teiltä vastauksia sähköpostin liitteessä oleviin kysymyksiin 09.02.2014 mennessä. Voit kirjoittaa vastauksesi suoraan kysymysten perään. Pyydämme vastaukset sähköpostitse. Kaikkien vastaajien anonymiteetti säilytetään koko tutkimusprosessin ajan. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin.

 

 

Lisäifoa, josta löytyy myös yhteystiedot vastauslomakkeineen.

Kätilötyön opiskelijat kysyvät raskaus- ja synnytyskokemuksista

Edited by Yazz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0