Betski

Tarvitsemme mielipidettäsi!

6 posts in this topic

Kävin katsomassa tuota teidän sivuanne. En löytänyt kysymyksiä. Tai onko kysymykset noissa julkaisuissa ja toivotte saavanne niihin keskustelua ja sitä kautta vastauksia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitä tutkimusta teette ja mihin oppilaitokseen? Miten käsittelette vastaajien henkilötietoja, kun kerran anonyymiä vastausmahdollisuutta ei ole? Yleensä tutkimuksiin liittyviin kyselyihin liitetään nämä tiedot sekä tutkimuksen tekijöiden nimet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ollaan kolme sosiaalipsykologian opiskelijoita Helsingin yliopistosta ja vastaukset ovat vain meidän yksitäiseen käyttöön. Se on kurssitehtävä :) laitan sen tännekin niin voi olla anonyymikin. Ollaan tosi kiitollisia jos jaksatte kertoa teidän mielipiteitä!

 

Kuten tiedämme, vanhemmat vaikuttavat äärimmäisen paljon lapsensa kehitykseen ja hyvinvointiin. Mutta mitä jos vanhempi ei voi hyvin?

Tutkimusten mukaan ”perheen ja sosiaalisen ympäristön tekijät vaikuttavat vanhemman kykyyn täyttää vanhemmuuden tehtäviä. Vanhempien keskinäinen riitely ja fyysinen väkivalta vaikuttavat haitallisesti lapseen, kun taas vanhempien keskinäinen läheisyys on yhteydessä sensitiivisyyteen vanhempana toimimisessa ja turvalliseen kiintymyssuhteeseen ja vaikuttaa myönteisesti lapsen kehitykseen”.

 

Mitä mieltä olisit tuesta, joka keskittyy (tulevan) vanhemman hyvinvointiin, käyttäen erilaisia menetelmiä, kuten rentoutumisharjoituksia, ja parisuhdetta vahvistavia harjoituksia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now