mesi

Anonyymit testipakkomielteiset, vol. 2

429 posts in this topic

Selkeitä haamuja. Eihän noita tartte edes tihrustaa. Toivottavasti vahvistuu. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin minäkin ajattelin etten ihan kuvittele harhoja. Odottelin tässä uutta kiertoa alkavaksi, lueskelin tätä ketjua ja ajattelin liittyä jännittämään/testihulluilemaan teidän seuraan. Mutta sitten tulikin tällainen yllätys (tässä kierrossa 3 negatestiä testanneena, tänään 3 haamua). Tässä kierrossa sain elämäni ensimmäisen ovisplussankin. Kierrot on olleet suht normaaleita 28-32 päiväisiä, mutta edellinen kierto venähti 121 päiväiseksi :o

 

Voi mahdoton, kädet täällä täristen odotan miestä kotiin. Tiedostan kyllä, vähän liiankin hyvin, että kaikkea voi vielä sattua, menkat alkaa tms. mutta jonkilainen todiste siitä että kroppa toimii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuolla odotuspuolella on aktiivisempi testijännitysketju. Plussa vai ei nimeltään. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minni- , näkyy punertava viiva ja toisessa myös selkeä plussa :)

Edited by nasunen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paniikki iskee! Täytyy varmaan vielä muutama testi tehdä todisteeksi. Jos nyt kumminkin huomiseen odottaisi ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä kans yks pakkomielteinen :D Tässä kierrossa alko kummallinen rintojen aristus kp16, tällästä esiinty viimeks syksyllä ennen plussaa ja kahdessa aiemmassa raskaudessa. Kaks testiä oon jo ehtiny tekemään (nyt kp20) ja yritys on kova, että malttaisin ootella ainakin viikon ennen seuraavaa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep tääl kans yks pakkomielinen :P tämänpäivän r testi..menkkoja odottelen iha lähipäivinä alkavan huoh taas varmaan :(

 

http://aijaa.com/dIS9Xe

Edited by pikkukakkonenhaave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jahas, en todellakaan olekaan ainoa joka "tuhlaa" testejä (jotka ovat muutenkin menossa vanhaksi pian). Tosin tällä hetkellä testausinnokkuutta hillitsee se tieto ettei vielä ole mahdollista mitään testata. :)

 

Tilasin muuten kunnon paketin brittiläisestä verkkokaupasta jossa oli varmaan puolet halvempia esim. Clearbluen testit kuin mitä täällä myydään verkkokaupoissa. Ja apteekeissa ovat vielä kalliimpia.  :wacko: Edes postikulut eivät olleet paljoa (4 puntaa).

 

Tilasin siis hedelmällisyystestin itselleni ja miehelleni, sekä hieman ovulaatio- ja raskaustestejä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen tässä viikon verran kuulostellut tuntemuksiani että olenkohan raskaana. Tulen ihan hulluksi näiden mietteiden kanssa. Ihan kuin olisi ihan pieniä oireita. Esim. tänään toisesta rinnasta tuli pieni tippa maitoa (?) ja aamulla bussipysäkillä huomasin yhtäkkiä että vieressä seisovalla on todella voimakas partavesi. Se sama mies on ollut siellä monena aamuna, enkä ole koskaan ennen huomannut hänen edes käyttävän partavettä. Eli hajuaisti herkistynyt?

 

Kuukautisten pitäisi alkaa vasta viikon kuluttua, joten minkään testin ei pitäisi vielä näyttää mitään. Siitä huolimatta olen pari testiä jo tehnyt, ja huomenaamulla täytyy testata taas. Täytynee tilata kiireesti lisää testejä, ennen kuin loppuvat.

 

Kaiken huippuhan on ettei meillä ollut edes yritystä tässä kierrossa, vaan käytettiin kondomia. Tosin sählättiin sen kanssa aika lailla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liityn tänne testipakkomielteisiin  :grin:

 

Olen ennenkin ollut kova testailemaan ja nyt kun päätettiin että kolmas voisi vielä tulla niin haalin heti satsin tikkuja netistä. Testailuja on jo suoritettu kierukan poiston jälkeen useita. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä on ihan selvästi mun paikka. Vaikka vasta eka yrityskierto nykyisen miehen kanssa, mutta aikaisemmasta elämästä tietäen olen tuhlaamassa rahani turhiin tikkuihin.

 

Vielä en ole sortunut, (mennään päivillä 25/28), mutta huomisaamuksi on r-testi hankittava. Ihan vaan siksi että tietää uskaltaako sitä juhannussiideriä juoda vaiko ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä tuun tänne kans. Hirveä yritys olla testaamatta. Ff piirtänyt oviksen, ja epäilen sen olleen, silti testailen ovistesteillä JOS vaikka raskaus näkyisi :D oon ihan kreisi. Heitin vahingossa r-testit roskiin roskien mukana, hitto ku ärsyttää. Tänään ehkä dpo 8. Tai dpo 6.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä kuulun kans tänne :D Eka kierto pitkään aikaan kun ei oikeestaan tee yhtään mieli testailla ja tää on outoa. Mieli kuitenkin jo ihan luovuttanut tän kierron suhteen vaikka vasta dpo6 tai 7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omalla tavalla tks hermoilija lisää. Vähä yli viikon testaillu liuskat, apteekin, earlyn ja apteq testit läpi kun naisten vaivat juuri viikon myöhässä. Ja alotin testailun vähä ennen niiitä päiviä kun oli outoja nipisttksiä mahassa. Sitä täs alkanu näkee ehk omiakin, et löytys harmaa viiva testinaikana tai sen hälkeen ns roskishaamuna. Ei oo ekakerta kun testit näyttäny plussaa 11 -14päivää myöhemmin ees haalean plussan. Ihmiskeho on outo :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen testaillut taas niin että ihan hävettää. Eilen peräti kaksi kertaa ja tänään aamulla taas kerran. Ei ihan halpaa huvia kun käytän vielä varmuuden vuoksi herkempiä testejä. Yhtään ei ole kylläkään tunne että olisin raskaana, mutta kuukautiset ovat myöhässä eikä ole tunne että alkaisivatkaan. Ehkä minulla onkin jo vaihdevuodet. Pitänee vaihdevuositestikin tehdä :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin kuulun tänne. Vielä en ole yhtään raskaustestiä tehnyt, kun tiedän, ettei ole mitään testattavaa. Pakko kuitenkin ehkä ostaa semmoinen herkkä testi, jotta voin testata ennen kuukautisten alkua. Voi, kun voisi testata, onko hedelmöittyminen tapahtunut, sitten tietäisi suoraan, tartteeko oottaa ens kertaan vai pitääkö jännätä alkaako raskaus :lol:

Edited by aivansama

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki! Ensimmäistä kertaa kirjoittelen, yk 2 vasta, mutta heti ensimmäisestä kierrosta lähtien tikuttelin ovista, eli oikeassa paikassa taidan olla :D 10 vuoden pillerikäytöstä huolimatta ovis on molemmissa kierroissa löytynyt, mutta raskaustesti tuotti ekassa kierrossa pettymyksen ja seuraavana päivänä sain menkkojen muodossa vahvistuksen negalle. Nyt sitten early predictorilla tein tällä kertaa 4 päivää ennen oletettua menkkojen alkamista (dpo 11) testin, kun oon jostain dpo 8:sta saakka ollut tuntevinani oireita. Negahan sekin oli...mutta mieli tekisi testata uudelleen, kun aikaistahan tuo oli. Onko kellään käsitystä, miten mittavaan otantaan nuo pakkausten 99 % oikea tulos jo 5 päivää ennen-lupaukset perustuu? Kun googlettelun perusteella vaikuttaisi siltä, että HCG-tasojen kipuaminen voi olla hyvinkin yksilöllistä, samoin kiinnittymisaika. Uskottelen siis itselleni, että vielä olisi mahdollista, ettei tullut tyhjää arpaa tälle kierrokselle. Kuinka tiuhaan tuota viitsii testata? Pitäisikö jaksaa odottaa, kuuluuko menkkoja?

 

Oireina levottomuus ja nukahtamisvaikeudet (ei yleensä ole), mielialanvaihtelut (noh, näitä nyt on jonkin verran aina, en ole tasaisimpia), menkkakipumaiset muljahtelut alavatsassa, leukaluuta molemmin puolin yhtäkkiä todella runsaina reunustavat finnit (voi toki liittyä pillereiden lopetukseenkin, mutta miksi vasta nyt?), jäätävä jano koko ajan, väsymys, ajoittainen lievä kuvotus/kuitenkin nälkä olisi koko ajan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei cecce!

 

Mä en osaa sanoa mihin tuollaiset "tulos jo 5 päivää ennen" perustuu, mutta ite järkeilisin että kyse on ennemminkin siitä että r-testit _voi_ näyttää mahdollisen positiivisen tuloksen monilla jo vaikka dpo 10 tienoilla (osalla varmaan jopa jo dpo 8, dpo 9?) kun taas luteaalivaihe noin niinkun "ideaalitilanteessa" lienee se n. 14 päivää? Jos ajatellaan että kierto olisi 28 päivää ja ovis puolenvälin paikkeilla.

Silloinhan voisi ajatella että jos normaali lutealivaihe olis 14 päivää niin joo-o, r-testi _voi_ näyttää sitä positiivista jo 5 päivää aiemmin eli dpo 9 (?) mutta emmä ihan usko että ae 99% todennäköisyydellä näyttää vielä niin aikaisin...?

 

Oli varmaan sekavaa pohdintaa, hah.

 

Jouduitko uuteen kiertoon cecce?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahtaakohan täällä käydä vielä ihmisiä pakkomielteilemässä..? Oma pakkomielle on räjähtänyt käsiin tässä kierrossa ja mies vaan puistelee päätään ja komentaa lopettamaan tikkuihin pissaamisen  :girl_crazy: Aikaisemmissa kierroissa en ole tikuttanut ovista, joten jäänyt raskaustestitkin vähemmälle. Nyt tikutin oviksen ja siitä innostuneena aloitin raskaustestit dpo 8. Ekaks tuli toki  nega, mutta sitten olin  erottavinani haamun dpo 11 sekä dpo 12 ja dpo 13 oli mielestäni jo selkeä viiva ja dpo 15 plussa oli vahvistunut. Ongelma on etten osaa lopettaa testailua  :girl_sigh: Käytössä ollut sofin one step ja apteekin omat ja huomisaamulle on taas molempia tikkuja yks odottamassa (ja ehkä niitä löytyy myös kaapista lisää sekä vkonlopulle yksi digi). Lokakuussa 2016 plussasin ja se meni ihan alussa kesken, joten nyt on vaan pakko saada seurata viivan vahvistumista. Tukea pakkomielteisen tikkupissailun  lopettamiseen? Kohtalotovereita ja ymmärrystä?  :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Onnea! Tervetuloa syyskuisiin :) vai jokos sulla menee LA lokakuun puolelle?

 

Mä testasin dpo8 lähtien ja muutaman päivän oon malttanut jättää välistä :D yks pc:n liuska olis vielä, ehkä ens viikolla teen sen :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Cheri  :wub:  Ja onnea sullekin! Katselinkin tosta sun allekirjoituksesta että olet plussannut  :)  Kun varasin aikaa neuvolaan mulle sanottiin, että LA tulee varmaan laskettua vähän aikaisemmaksi kuin se oikeasti on, koska mulla on tyyliin 5 vkon kierto (tai välillä pitempi). Syyskuulle sen siis pitäisi kai joka tapauksessa tulla, joten ajattelin tohon syyskuisten ryhmään liittyä heti kun saan pakolliset viestit täyteen.

 

Niin ja testasin tänään  aamusta sen apteekin testin ja one stepin  :girl_haha: Kyllä ne molemmat onneks oli vahvistunut, se apteekin selvemmin. Saa nähdä mihin sitä seuraavaks malttaa odottaa ennen kuin kaivaa taas tikkua kaapista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now