Sign in to follow this  
Followers 0
COST Action IS0907

Haluatko auttaa eurooppalaisen äitiyshuollon kehittämisessä?

1 post in this topic

Oletko saanut vauvan viimeisen viiden vuoden sisällä?

Haluatko auttaa eurooppalaisen äitiyshuollon kehittämisessä?

 

Haluaisimme kuulla sinusta!

 

Olemme noin sadasta tieteilijästä, kätilöstä, lääkäristä, päättäjästä ja terveydenhoidon asiantuntijasta koostuva ryhmä. Työskentelemme suuressa EU-rahoitteisessa tutkimusprojektissa ja tehtävänämme on saada tietoa parhaista äitiyshuollon käytännöistä ympäri Eurooppaa.

Kyselyn avulla pyrimme saamaan tietoa naisten äitiyshuoltoon liittyvistä näkemyksistä ja kokemuksista eri Euroopan maissa. Tutkimusryhmämme (COST Action IS0907) käyttää saatuja tietoja parhaiden äitiyshuollon käytäntöjen tunnistamiseen ympäri Eurooppaa.

Jos olet kiinnostunut auttamaan meitä, pyydämme sinua vastaamaan erittäin lyhyeen verkkokyselyymme. Kysely koostuu enintään 20 kysymyksestä ja niihin vastaamiseen kuluu alle 10 minuuttia. Sinun ei välttämättä tarvitse vastata kaikkiin kysymyksiin ja vastauksesi pysyvät nimettöminä. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi kyselyyn osallistumisesta yksinkertaisesti sulkemalla selaimen. Tietojen nimettömän keräämisen takia ei kuitenkaan suostumusta ole mahdollista perua sen jälkeen kun vastaukset on lähetetty meille kyselyn viimeiseltä sivulta.

Jaamme kyselyn tuloksia niin laajalti kuin mahdollista. Aloitamme tulosten jakamisen Internetissä 01/04/2014 ja päivitämme tietoja säännöllisesti. Voit katsoa sivultamme säännöllisesti mitä kaikkea kyselyn kautta on saatu selville (
www.iresearch4birth.eu).

 

Osallistu kyselyyn osoitteessa

www.iresearch4birth.eu/iResearch4Birth/en/ab2.wp

 

Jokainen vastaus on tärkeä – kiitos kun varaat aikaa kyselyn täyttämiseen!

Edited by COST Action IS0907

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0