Sign in to follow this  
Followers 0
newyork2014

Äitiyspakkauksen kuljetus ulkomaille lentokoneessa

3 posts in this topic

Hei,

 

Onko kenelläkään kokemusta äitiyspakkauksen kuljettamisesta ulkomaille? Olen lentämässä Suomesta Finnairilla New Yorkiin, ja kovasti haluaisin saada äitiyspakkauksen kulkemaan mukanani niin ettei se mene rikki (ruumassa), sillä aiomme käyttää sitä ensisänkynä vauvalle kun hän syntyy. Onkohan mahdollista saada se jotenkin matkustamon puolelle? Tai jos sen saisi vietyä portille asti käsimatkatavarana ja vasta sitten antaa ruumaan laitettavaksi, ja heti laskeuduttua saada sen taas käsimatkatavaraksi (samalla ajatuksella kuin lastenvaunut)? Ajatuksenani on kuljettaa laattikoa tyhjänä (sisälto matkalaukussa), joten paino ei ole ongelma.

 

Kaikki asiaan liittyvät kokemukset kiinnostaisivat!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kannattaa varmasti olla Finnairiin yhteydessä ja kysyä heiltä toiminta ohjeita. Koneeseen tuskin saa ottaa niin isoa laatikkoa sisään, koska laatikon koko on huomattavasti sallittua käsimatkatavaraa isompi. Myöskään ei ole mikään sataprosenttinen varmuus, että lastenrattaat saa otettua portille asti mukaan, joten ei välttämättä tuollaista laatikkoakaan saa ottaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ rattaidenkaan portille asti saaminen ei taida olla ihan itsestäänselvyys. Viime jouluna Suomeen tullessamme saimme täällä päässä (Espanja) pitää Maxicosin portille asti, mutta paluulennolla Helsinki-Vantaalla ottivat pois jo heti lähtöselvityksessä. Epäilen siis suuresti, että antavat tehdä mitään erityisjärjestelyjä laatikon kanssa. Mä itse siis "tilasin" äp:n tämän palstan kautta odotusketjukaverilta ja se tuli normipostissa ihan hienosti, laatikkokin oli aivan ehjä, eivätkä postimaksutkaan olleet kovin suuret. Tietysti rapakon taakse kuljetus on eri juttu, kuin Euroopan sisäinen posti (tulisiko jotain tulli-kuvioita?), mutta kannattaisi ehkä kuitenkin tehdä hintavertailua, olisiko postittaminen kuitenkin helpompaa / halvempaa kuin omalla lennolla kuskaaminen. Laatikon ehjänä saapumista ei tietysti mikään tapa täysin takaa :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0