Sign in to follow this  
Followers 0
orkidea83

kuukautiset, silti raskaana?

14 posts in this topic

Mulla on siis otsikon mukainen dilemma. Lopetin ehkäisyn viime kuun lopulla (ehkäisyrengas) ja sen jälkeen tuli normaalisti tyhjennysvuoto. Nyt odottelin menkkoja alkavaksi ja alkoivatkin 6pv "myöhässä" ainakin jos menisi vanhan kierron 26pv mukaan mikä oli ennen rengasta. Tein nega testejä viime viikon aikana useampia ja viikonloppuna sain viivan paikkoja/hailuja haamuja Pregcheckin liuskatesteihin. Sunnuntaina alkoivat menkat ja oletin että se taisi olla kemiallinen. Eilen kuitenkin jostain syystä tein päivällä testin parin tunnin pidättelyn jälkeen ja hailu plussa tuli testiajalla näkyviin, oli siis huomattavasti vahvistunut sunnuntaista. Tänä aamuna tein apteekin raskaustestin missä vielä selkeämpi plussa. Temppuileekohan kroppa mulle vai voinko tosiaan uskoa että heti olisi tärpännyt ekasta kierrosta eikä olisi mennyt kesken kun plussat vahvistuu. Neuvolaan soitin ja käski vaan testailla alkuviikosta uudestaan.

 

Toivottavasti saitte selvää monimutkaisesta seltyksestä. Onko kellään tapahtunut vastaavaa? 

post-7419-0-58330600-1408629855_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuukautiskierron pituus voi hyvinkin heitellä renkaan käytön jälkeen, itselläni ainakin vaihteli aikoinaan (huikeat 2 kiertoa taisi olla ennen raskautumista silloin). Nykyisen raskauden alussa oli ns. valemenkat, vuoto oli vähän normaalia niukempaa. Mun silmiini näyttävät plussilta nuo testit , samanlaisen hailakan viivan sain vielä 9. viikolla kun testailin tokien valemenkkojen jälkeen hädissäni keskenmenon pelossa (ja todellakin pelkäsin keskenmenoa tollasten hailakoiden viivojen takia) ja nyt porskutetaan jo 25. viikolla :). Itse testailisin vielä joidenkin päivien kuluttua uudestaan ja ottaisin varmuuden vuoksi raskausajan rajoitukset käyttöön. 

Edited by Tassukka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän hyvin selkeältä plussalta näyttää jo tuo alin. Onhan näitä ollut tälläkin palstalla, että nk.menkat tulee, vaikka onkin raskaana.

Uskaltaisin jo varovaisesti onnitellakin! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa lupaavalta Tassukka. Kiitos Nelimo,mutta jotenkin en uskalla tästä vielä yhtään iloita, en edes uskonut että raskautuisin vielä kun kroppa on sekaisin noista ehkäisyhormoneista. Menkat ainakin loppuivat kuin seinään keskiviikkona ja torstaina ei enää mitään tiputtelua edes, aika nopsat menkat siis su- illasta keskiviikkoon. Pari päivää normaalia lyhyemmät. Täytyy jatkaa testailua viikonloppuna, toivottavasti pysyisi mukana :)

 

Edellisenkin raskauden aikana kaikenlaisia vuotoja pitkin raskautta aina 21vko:lle saakka, mutta ei sentään menkkoja silloin tullut. Keskenmenon pelossa silloinkin mentiin koko ajan, varsinkin kun siitä edellinen meni rv10 kesken...

 

Pelonsekaisin, mutta toiveikkain tuntein siis täällä odotellaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orkidea83, ihan pakko taas kommentoida. Sain juurikin tuolla samaisella Pregcheck-liuskalla pelkän haamun 10. viikolla (tai 11., sanoin tuossa ylempänä väärän viikon...) verenvuodon jälkeen ja olin ihan varma, että kesken meni. Olo oli niin raastava että hain vielä kuitenkin apteekin raskaustestin ja kappas vaan, sieltä tuli ihan selkeä plussa. Sekavin fiiliksin odotin rakenneultraa ja siellähän tuo nytkin vatsassa potkiva muru polskutteli. Eli suosittelen kokeilemaan vielä jotain muuta testiä varmuuden vuoksi. 

Edited by Tassukka

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm...viikkonäytöllinen olisi kaapissa ja toisaalta sen normi apteekin testin voisin huomenna vielä hakea. Nyt illalla vielä tein pregcheckin liuskan ja näytti haaleaa plussaa. Ihan kummallista, ollakko vai eikö olla?! Hulluksihan tässä tulee... Kiitos näistä sun kannustuksista toivottavasti kääntyisi parhain päin kuten sinulla! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein, Cb Digital antoi tuomionsa; "ei raskaana".

Kai on nyt uskottava vaikka jotain oireita onkin...

Edited by orkidea83

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm...apteekin testissä tänäaamuna haalea plussa. En tiedä, jos olisi normaali raskaus niin viivojen luulisi olevan jo vahvoja. Keskeytynyt keskenmeno tai spontaani, mutta jotain on kohtuun vielä jäänyt? Raivostuttavaa tälläinen. Olisi selkeästi jompaa kumpaa, siis raskaana tai sitten ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tai soittaa uudelleen neuvolaan, jos pääsisit verikokeeseen, kun on noin epäselvä tilanne vieläkin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neuvolaan soittelin eilen ja antoi vaan ajan ens viikon puoliväliin, että neuvolassa ultraavat sitten. Käski soitella mikäli alkaa vuotaa. Ruskeaa tuhrua tullut eilen ja tänään pyyhittäessä, muttei muuten mitään. Se sopisi kans molempiin; radkauteen ja keskenmenoon. Tosi epäselvä homma...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0