akasha

Toiveet, jotka herättävät oireet, vol. 5

262 posts in this topic

^Käääk! Onneksi olkoon! 

 

Itse heräsin tänään aikaisin aamulla hurjaan alavatsa vihlomiseen, joka pian alkoin tuntumaan myös alaselässä. Josta hyvin pian tiesin että maha menee sekaisin. Ihan perus juttu joka kuukautisten alussa. 

Siinä jo sitten valmistelin kuukuppia asennusvalmiiksi, mutta ei, eivät alkaneet vieläkään! Ihan minimaalista tuhrua vaan. Ärsyttävää!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä menossa kp40 eikä menkoista tietoakaan..

Viimeyönä oli huono olo ja alavatsasta vasemmalta puolelta nippaili oudosti. Nyt päivällä nippailu on siirtynyt keskelle alavatsaa ja lisäksi vatsaa turvottaa ikävästi.

Onkohan mulla näillä oireilla toivoakaan haaveilla olevani edes mahdollisesti raskaana..

Se pieni olisi niin odotettu ja toivottu. <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Mulla heräs epäilyt raskaudesta juurikin yöllisen pahoinvoinnin vuoksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kp44 menossa,aamulla rfsu:n testi puhdas nega... edelleen oireet päällä, eli vatsan nippailu, närästys, ajoittainen huono olo ja päänsärky etenkin iltaisin.. Toiveet on pilvissä, mutta mitään ei tapahdu. :( onko joku onnistunut plussaamaan pitkistä, epäsäännöllisistä kierrosta huolimatta? Jos on, niin minä kp:nä plussasitte, onko vielä siis toivoa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun kaveri viime vuonna!  Hänellä oli juurikin noita yli 40vrk:n kiertoja mutta jossain vaiheessa oli sitten oviskin ollut ja hän plussasi kun raskaus oli jo 6.-7. viikolla. Eli toivoa on kyllä :) Onko sulla ollut ovista? Onko ajankohdasta tietoa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

En jaksanu enää koko kiertoa tikuttaa, joten en tiedä. Jotenkin turhauttavaa, kun MITÄÄN ei tapahdu suuntaan,eikä toiseen... Mutta kiitos wiki tsempistä, jaksan vielä toivoa. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heii ! Oon käynyt itseni kanssa taistelua etten lähtisi näihin keskusteluihin kirjoittelemaan, oon kyllä kaikki mahdolliset viestiketjut käynyt läpi kun oon jo toista vuotta kuumeillut. :)

 

Menossa kp 30/25-35 eli aikamoisen raastavaa kun vielä täytyy ootella.. Tein negatestin hätäpäissäni kp 25 kun oli mukamas niin paljon oireita.. Tietysti siitä suuri pettymys. :( oviksesta ei ole täyttä varmuutta mutta kyllä toimintaa on makkarin puolella riittänyt kierron alkupäivistä asti..

Mutta niitä oireita..

kp 18-20 rinnoissa välillä ihmeellistä paineen tunnetta, muutenkin esim lenkkeillessä ja ratsastaessa jotenkin tuntuu rinnoissa normaalia enemmän (jatkunut enemmän ja vähemmän tähän päivään asti). Menkkoja enteileviä alavatsatuntemuksia.

kp 20-27 todella hirvee mahan turvotus (melkein ympäri vuorokauden) joka on täysin riippumaton syömisistä/juomisista.

kp 21 nousee kuume ja hirveä flunssa (jatkuu 3pv), todella haalean vaal.ruskeaa valkovuotoa jäi paperiin pyyhittäessä yhdellä wc-reissulla.

kp 22 aivastaessa tunnen viiltävän kivun alavatsalla.

kp 24 alkaen, alavatsassa todella ihmeellisiä tuntemuksia.. Välillä paineen tunnetta, nippailuja yms. Viime päivinä alavatsaa painellessa on tuntunut pahalle. Tuntemukset vaihtelevat.

kp 25-26 tissit tuntuu kuumottavan ja "painavilta". Todella kova makeanhimo joka on normaalista poikkeavaa.

kp 26-30 moneen otteeseen ollut sellainen tunne että pakko juosta vessaan tarkistamaan alkoiko menkat, eli "lorahtelu". Enintään valkkaria pyyhittäessä.

kp 27 lähtien oon ollu tosi väsyny jo alku-illasta vaikka yleensä oon sellainen yökukkuja.. Eilenkin nukahdin jo 21.30..

kp 29-30 kova nälkä iskenyt parin tunnin välein vaikka on syönyt olevinaan ihan riittävästi enkä ole tehnyt mitään normaalia raskaampaa. Hienoista heikotuksen tunnetta/pahoinvointia jos ei syö, voi olla että alan jo kuvittelemaan -> toive raskautumisesta valtava.

Tässähän näitä.. Nyt vaan menkkoja odotellessa.. Takana yksi km viime vuodelta, osin oireet/tuntemukset kyllä samanlaisia kuin silloin raskautumisen tapahduttua, mutta kovasti kuumeilevana oon onnistunut kehittämään kaikenlaisia oireita monessa muussakin kierrossa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on aika omituinen kierto nyt menossa. Nyt taitaa olla kp18 ja rinnat on olleet aristavat jo useamman päivän, samalla tavalla kuin yleensä vasta muutama päivä tai max viikko ennen menkkoja. Kierto on yleensä se noin 28 päivää ja ollut aikas säännöllinen, parin päivän heittoja lukuun ottamatta.  Ovislimoja yms en ole bongannut nyt myöskään kuin ehkä ihan vähän, usein ovat ihan selkeät. Tuo rintojen kipeytyminen tässä vaiheessa kiertoa on mulle kyllä epätavallista, en muista koskaan ennen moista olleen. Meillä ei ole kyllä yrityskään oikein vielä alkanut, korkeintaan ollaan oltu tjottailun esiasteella, mutta ehkäisy on ollut niin ja näin ja raskaus on kyllä teoriassa mahdollinen. No, tuskinpa nyt olen raskaana, mutta tämä on eka kerta ikinä kun oireista tulee se mahdollisuus mieleenkään :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

VilmaMarialla oli kyllä lupaavan kuuloisia oireita, onko päivitystä tilanteeseen saatavissa? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oireet jatkuneet edelleen, enemmän ja vähemmän. Tänään kuitenkin aamulla testasin ihan selkeen negan.. Ei siis edelleenkään menkkoja. Nyt kp 36.. Aattelin huomen aamulla testata eri testillä.

Työkaverikin oli ihan varma viikonloppuna että nyt oon vihdoin raskaana, sanoi että vaikutan jotenkin siltä.. Itsekkin kyllä oli jotenkin olo että plussa sieltä tulee, jotenkin kumman varma tunne siitä. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noh, tilanne on aika lailla pysynyt stabiilina :) rinnat edelleen kipeät, vaikka tässä vaiheessa kiertoa se onkin jo normaalia, kun menkkojen pitäis viimeistään viikon päästä alkaa. Semmosta olen huomaavinani että ns "kuiva kausi" ei ehkä ole niin kuiva kuin normaalisti. Huhhuh, kaikkea tässä tuleekin spekuloitua :) voisko olla että ihan vauvakuumepalstan lukeminen ja raskausjuttujen kelailu olis tuntemusten syynä ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plussakierron tuntemuseroni "valeraskauskiertoihin":

 

  • Hengästyminen kävelyllä
  • Väsymys
  • Aivan tappavan hirveä ja pitkä PMS-oireilu
  • Yöllinen levottomuus, aikainen aamuherääminen
  • Flunssainen olo ja kainalon imusolmukkeet arat n. dpo 7-9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä kans yksi oireilija. Kp 30/28-30 ja testi näyttää negaa. Menkkajuilintaa oli pari päivää kp 25-27 mutta vuotoa ei ole näkynyt. Myös nenän tukkoisuutta ja nännien arkuutta on. Ihmetyttävin oire on tosi runsas valkovuoto. Tai siis kirkasvuoto. Ihan kirkasta ja venyvää limaa tulee paljon (sori jos liikaa tietoa). Tällaista en ole koskaan aiemmin huomannut loppukierrosta. Mitään oloja menkkojen alkamisen suuntaan ei ole ja olin ihan varma raskaudesta jo muutama päivä sitten. Mutta pc on edelleen täysi blanko. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 DPO vasta menossa, mutta alamaha on tuntunut kumman turvonneelta ja kipeältä jo pari päivää. Perinteinen ovulaation jälkeinen kuivuuskin on muisto vain. Nämä ei tietenkään vielä indikoi raskautta, kun on niin varhaiset päivät ettei kiinnittymistäkään varmaan ole vielä tapahtunut, mutta ehkä siellä hormonaalinen tilanne on kohdillaan? No, en tiedä. En muista edellisestä raskautumisesta muuta kuin sen, että oli menkkojenalkamisolo (valkkari)lorahteluineen monta päivää suunnilleen silloin, kun vuodon olisi pitänyt alkaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testasin eilen eli siis kp 37 eri testillä kuin kaksi aiempaa ja negaa näytti. Eilen illasta alkoi sit niukka vuoto joka vielä tähän aamuun mennessä ei ole runsastunu merkittävästi mutta eipä tarvii enää jännäillä... :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei raskaana tällä kertaa, mitä lie ollut sitten tuo yli puoli kiertoa jatkuva rintojen arkuus. Mutta ainakin se vaikutti itseeni vauvakuumetta nostattavasti, pienenpieni pettymys nosti päätään kun menkat alkoi  :girl_pinkglassesf: Eli ehkä tästä voisi ihan oikeasti siirtyä tjottailun esiasteelta tjottailuun ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla taitaa olla menossa dpo 2 ja olo kovin menkkamainen. Paineen tunnetta alavatsalla, hieman kramppailua, kurkku vähän kipeä ja alaselkä jomottanut. Voiskohan tämä enteillä jotain. :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now