akasha

Toiveet, jotka herättävät oireet, vol. 5

262 posts in this topic

Ajattelin yhtyä keskusteluun mukaan. Seurannut palstaa jo tovin. Kaikkien mahdollisten raskausoireiden jälkeen polkaistiin yk 4 käyntiin! Tsemppiä kaikille!

Edited by Misukka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moro. Mäkin ilmottaudun tänne.Koska nyt tullut uusi oire eli rinnat kasvaneet ja turvonneet hiukan arat varsinki iltaisin.ja v vuoto lisääntynyt.tällä viikolla olis menkkojen alkamis päiväki loppu viikosta joita en odota taaskaan koska vahva tunne että ny ois tärpänny.mulla ollu myös vatsan turvotusta ja nippailua.ja nyt tuli rintojen vuoro.mulla EI ennen menkkoja yleensä turpoa rinnat ja ne on nyt semmosen jännän raskaan tuntuiset.dposta varmaan joku 9-10 nytteen tarkalleen tiiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko ne vaan toiveet jotka herättää oireet vai voisiko tämä olla totta?

Aamuisin etoo. Energiajuomaholistille ei maistu energiajuoma, ällöttää pelkkä haju. Vatsassa nippailee ihan uudella tavalla. Ja kaikesta tulee hiki. Minä ikuinen palelija olen jatkuvasti läkähtymässä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

-su-ma yönä heräilin tunnin välein

-maanantaina vihlaisi alavatsasta kovasti, jouduin menemään hetkeksi sikiöasentoon että helpotti

-tiistai-aamuna oli ilmestynyt kolme pientä finniä suun/leuan alueella

-maanantaista lähtien ollut joka päivä lievää menkkamaista tunnetta alavatsalla, etenkin oikealla puolella, ei koko ajan vaan välillä nappailee

-yleensä ennen menkkoja on alavatsakipua päivää ennen tai samana päivänä kun kuukautiset alkaa, nyt nappailu jatkunut neljättä päivää

 

Kuukautiskierto on epäsäännöllinen, laskujeni mukaan nyt voisi hyvin olla menkat alkamassa. Tai sitten se on jotain muuta :rolleyes: täytyy tehdä testi viikonloppuna!

 

Onko pikkukakkonenhaave tai Tiltu saanut varmuutta asiasta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisään edelliseen viestiini, että eilen maha kupli ja porisi, aivan kuin olisi kiehunut!

 

Aamulla tein testin ja se oli positiivinen :girl_in_love:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dpo 7 alkaen pahoinvointia etenkin makuuasennossa, menkkakipuja. Dpo 9-10 valuu pari tippaa toisesta rinnasta. :D (imetys loppunut 6kk sitten et kai mahdollista muutenkin).

 

No lämmöt laski ja tulee punertavaa pyyhkiessä et menkat alkamassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lämmöt koholla/lämpöä viikon 36.4-36.9. Mutta ei yhtään kipee olo. (Yleensä tuo lämpö tekee vähän huteran olon,mutta virtaa ois!) Tänään, päivä ennen oletettujen menkkojen alkua alavatsan nipistely välillä voimakkaastikin. Nänni tosi herkät kun yleensä silloin on lieventynyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on ollut kuukautiset viimeksi toukokuun puolivälissä. En oo tehnyt vielä testiä, koska syön minipillereitä ja näillä on kuukautiset heitellyt ennenkin miten sattuu.  Nyt on vaan alkanut ilmaantumaan epämääräisiä oireita mistä oon alkanut miettimään, että joskos varmuuden vuoksi testaisi kuitenkin. Rinnat on esimerkiksi tosi kipeät, närästää koko ajan ja päätä särkee, mahaa nippailee, on ihan sekaisin ja kuin pyöreä pallo turvotuksesta, nyt on pari päivää ollut hieman huono olo ja heikottaa. Venytän sitä testin ostoa koko ajan, kun nää voi hyvinkin olla vaan kuukautisoireita ja niitä on nyt tässä odoteltu alkavaksi... mutta ainahan sitä saa toivoa, että joskos sitä oiskin pillerit pettänyt ja olisi raskaana :rolleyes: Me ei siis yritetä vauvaa ja syön edelleen pillereita, mutta kyllä muutamat kerrat kun on tullut raskaustestejä tehtyä, niin molemmat on toivoneet sitä plussaa. Joskos sitä kohta sitten jättäisi pillerit vaan pois...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on nyt kp 25 ja olen tänään kuvitellut lievää kuvotusta ja omituisia tuntemuksia alavatsalla. Viimeiset neljä kiertoa ovat olleet vain 23 päivää, eli niihin verraten on jo kuukautiset myöhässä, mutta mulla on oli niin epäsäännöllinen kierto ennen esikoista, etten vielä tänään testannut. Oviksen kuvittelen bonganneeni kp 15. Katotaan mitkä fiilikset on huomenna aamulla. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now