R.E.D.

all inclusive -matkat lapsen kanssa

29 posts in this topic

Voihan himpura, pitkä teksti tuli vain puolittaisena perille. Siispä tiivistetysti.

 

Itselläni on pelkästään hyvää sanottavaa all inclusive- matkoista. Niin pelkästään pariskuntana, kuin lapsenkin kanssa. Tämä toki varmasti on hyvin maa- ja hotellikohtaista, kuinka hyvä tuuri osuu omalle kohdalle. Täysin onnistuneen kokemuksen voin kertoa Kanarialta. All inclusive oli täydellisen kaiken kattava, ruokaa ja juomaa oli koko ajan saatavilla. Ei tarvinnut stressata mistään kokkaamisesta ja siivouksesta tai siitä, tuliko syötyä tarpeeksi, koska tulee uudestaan nälkä ja viitsiikö sitä nyt koko aikaa rahaa ravintoloissa kulutella kun sen voisi käyttää vaikka shoppaamiseen. Kun on etukäteen maksettu all inclusive, voi reissua kyllä kutsua todella onnistuneeksi.

 

Meidän kohteissa ruoka ei ole ollut mitenkään päin tylsää ja tavallista. Toki sitä lapsille kelpaavaa perusruokaakin löytyy, mikä on ehdoton plussa. Ja lapsille voi koska vain napata mukaan hedelmän, leivän tai vaikka jäätelöä. Teemat ovat vaihdelleet ja ruoka on ollut hyvin makurikasta. On ollut kattavaa salaattipöytää, eri keittoja, pastaruokia, lihoja laidasta laitaan, vasta grillattua kalaa, eksoottisia mausteita, hyviä juustoja, tuoreita hedelmiä, upeita jälkiruokaluomuksia.. Ja aina on saanut juoda juuri silloin kun tahtoo, mitä tahtoo. Altaalla jääkylmää vettä, kylmää limpparia, ruoan kanssa viiniä/kuohuvaa, illalla mies oluen tai drinkin.

 

Vain kerran on tullut vastaan hotelli jossa all inclusive-vaihtoehtona oli vain pöytiintarjoilu. Siinä sitten lammas edessä mietittiin mitä tehdä kasvissyöjänä.

 

Kaupunkimatkalle en menisi all inclusivea ottamaan, kun varmasti suurin osa siellä olosta menee johonkin muuhun kuin hotellin alueella/allasalueella olemiseen. Ja vaikka rantakohteissa niitä retkiä tekisikin, harvoin niihin kokonaista täyttä päivää menee. Ja oi että retkipäivänäkin on ollut helpottavaa kun ennen retkeä on saanut mennä syömään kattavan aamiaisen, retkelle napattua leipää/hedelmiä mukaan ja ilallla palattua runsas illallinen odottanut.

 

Suosittelen siis!

Edited by Eleanoora

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä takana kaksi all inclusive -reissua Turkkiin lasten kanssa ja kesällä lähdetään taas. Toimii loistavan hyvin. Niissä hotelleissa, joissa olemme käyneet, on ruokien valikoima ollut ihan valtava ja illallisteema joka päivä eri, eli ei ole mitenkään ollut mahdollista kyllästyä kun ei viikossa ole ehtinyt maistella edes puolia kaikesta tarjolla olevasta vaikka miten yrittää ottaa vain pienen suupalan kutakin lajia. Syömään oli kätevää mennä juuri lasten aikataulujen mukaan koska melkein aina oli jossain ruokaa tarjolla, lapsille oli helppo tarjota maistiaisia uusista ruoista ja testailla mikä olisi hyvää. Turkissa hotellit ovat hyvin lapsiystävällisiä ja siinä hotellissa, missä viimeksi olimme, oli lapsille kokonaan oma buffet josta löytyi muusia, makaronia, perusvihanneksia, kalaa ja kanaa sekä puolikkaita jälkkäriannoksia niin että nirsoinkaan lapsi ei voinut jäädä nälkäiseksi. Vauvalle olisi myös saanut keittiöstä "mittatilaussoseita", esikoisen kanssa meillä oli kyllä omat purkkiruoat mukana kun poika oli niin nirso koostumuksesta eikä suostunut syömään jos ruoassa oli pienikin kokkare. Altaalla oli tosi mahtavaa kun kylmää vettä ja mehua sai baarista mielin määrin ja iltapäivisin jäätelöä eikä tarvinnut kuljetella rahaa mukana.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostelen aihetta. Kokemuksia Karibialta? Me ollaan aiemmin oltu enemmän reppumatkailijoita, mutta lapsen kanssa kiinnostaisi helppous. Alan tulla vanhaksi, kun löhöily rannallakin kuulostaa houkuttelevalta. Ei ehkä koko lomaa, mutta melkein. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now