Sanghi

Plussa vai ei? Vol.7

984 posts in this topic

Mörrimöykky, näkyy selvästi viiva, varsinki siinä herkemmässä! :) Onnittelut! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uskaltaiskohan sitä varovaisen onnellinen jo olla!  :wub:  Jotenkin en vain uskalla tähän vielä uskoa, niin paljon on epäonnea ollut matkassa ja useampikin pitkäaikaissairaus raskautumista hankaloittamassa. Kunpa pysyis matkassa, jos nyt oikeasti raskaana olen!!  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnittelut kaikille viime aikoina plussan saaneille!

 

 

viivojen vahvistumisia sitä kaipaaville!

 

 

Päike mikä kp sulla on nyt ja millaset kierrot sulla on yleensä? meinaan että oot jo hyvän tovin testaillu, niin luulis jo viivojen vahvistuneen ihan kunnolla siinä ajassa? Aattelin myös että kun sulla jo useampi lapsikin on, niin tunnistaisit kaiketi raskausoireet jos raskaana olisit (ja etenkin jollain 8+ viikolla?)...

 

 

Ja laitan heti että nuita testienne kuveja en ole nyt katsonut mutta tekstien perusteella kirjoittelin ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oon varmaan tehnyt testailun ennätyksen. Mulla oli hormonikierukka joka piti vuodot pois. Se poistettiin syyskuussa ja sen jälkeen ei ole vuotoja ilmenny. Toki näin monen lapsen jälkeen tiedän alitajuisesti olevani raskaana. Nyt oon vielä dippaillut noita viimeisiä halpistestejä, vaikkei siinä mitään järkeä ole. Olen huomannut että mulla on pissa ihan vaaleeta yleensä, nyt kun saan normaalin värisen pissan aikaan, teen testin. Viivat vahvistuu (oon tehnyt ei herkkiä (25). Ei vieläkään kontrolliviivan vahvuisia. Ruokahaluttomuus ongelma ja paino tippuu aika reipasta vauhtia, ajattelin että oisko se syy laihaan pissaan. Nesteethän ne ensin poistuu ja pissan mukana. Lääkäri ensi viikolla. Tänään sain haamuplussat (plussat) sofiin ja johonkin Ebaylta tilattuun halpikseen. Lääkäri on suomalainen, yleislääkäri. En enää kuvaa enkä säilyttele testejä vaan heitän ne testiajan jälkeen roskikseen, eli olen selvästi kyllästynyt :). Oon myös miettinyt että voisko (43v) alkavat vaihdevuodet aiheuttaa raskausoireet ja viivat. Mahan turvotus ei katoa vaikka muuten laihtuu, myös liivit tursottaa kaikki. Onneksi pahoinvointi on enemmän iltaisin, eli töissä pystyy käymään ja saa ajatukset pois mielestä. Iltapahoinvointiin olen ottanut primperan pahoinvointilääkettä.

Edited by Päike

Share this post


Link to post
Share on other sites

jos juo paljon vettä/muita nesteitä niin se pissa on senkin takia aika vaaleeta, sullahan on päike saattanu olla ovis tuolloin kun olet ekan(?) testikuvasi tähän (vol7) ketjuun laittanu ja siitä on nyt reilu pari viikkoa(?)? onko välissä tullut pelkkiä negoja ja nyt sitten testit alkaneet taas antamaan haamuja? jotkut testit käsittääkseni saattaa jollain tapaa reagoida myös alkaviin kuukautisiin. mä kans suosittelen sitä digitestiä vaikka lääkäriin olet menossa! ja onko muuten kaikkiin testeihisi tullut viiva ihan testiajan sisällä? 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ton ekan postauksen jälkeen en ole yhtään täysin negaa saanut, tosi sekavia on tulokset olleet. Jossain vaiheessa ne oli sellaisia käänneltäviä ja väänneltäviä, ennen kuin alkoi selkeemmin näkymään. Välillä herkät oli aika punaisiakin, ajattelen etä niihin oli lipsahtanut enemmän sitä  viivan väriin vaikuttavaa ainetta. Nyt on jotain logiikkaa kun testit vahvistuu, kun teen vahvempaan pissaan. Aamulla ei kannata edes kokeilla. Juon tosi vähän, liiankin vähän, tai jugurttia kyllä, se on ainut mikä menee alas. Viivat tulee heti näkyviin, alle minuutissa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

En halua pelotella Päike,mutta ei kuulosta kyllä ihan normaalilta että et juo kunnolla,mutta pissa on todella laimeaa. Pitäis kyllä olla ihan eri tavalla tuo tilanne. Hyvä että pääset lääkäriin. Tule kertomaan sit mitä selvis. Tsemppiä!

 

Mörrimöykylle isot onnittelut!selkeitä viivoja siellä! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miten voi täysin järkevä ihminen seota tässä hommassa.. Aamulla oli rusehtavaa valkovuotoa ja olin varma, että tää oli nyt tässä (vaikka siis eletään juurikin mun menkkojen oletettuja alkamispäiviä ja tiedän että tämä voi olla täysin normaalia). No nyt juoksen vessassa tarkastamassa, ettei ne nyt vaan ala ja kuulostelen kaikkia mahdollisia oireita.  :rolleyes: Mies piilotti viimeiset raskaustestit, etten käytä niitä kaikkia samana päivänä!  :lol: Toivotaan, että plussa säilyy ja vahvistuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljon onnea Mörrimöykky! Aivan selkeästi plussa. :) Ja tuo jatkuva vessassa ramppaaminen ja varmistelu on kyllä niiiin asiaan kuuluvaa, se helpottaa kyllä, mutta tuo on myös just ihanaa aikaa omalla tavallaan. Tsemppiä ja nauti! :)

 

Päiken tilanne sangen erikoinen, joten hyvä, että olet menossa lääkäriin. Toivottavasti kaikki on hyvin. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tippaleipä, minä en nää muuta kuin yhdet viivat vaikka koitin oikein käännellä näyttöä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos viestistäsi Sanghi.Joo, ei ole normaalia. Olo on kamala, huimaa ja oksettaa. Töissä olen käynyt ja yrittänyt juoda, saatiin vesikoneeseen onneksi vettä. Tästä ei varmaan hyvä seuraa. Mulla on vaan jotain Ebayn pilipalitestejä. Miksei ne viivat voi vaan hävitä. Ne on haaleita ja punaisia, näkyy ilman kääntelyä, en usko yhtään raskauteen kun ei tule sitä kontrolliviivan vahvuista viivaa. Joku muu ylläpitää noita punaisia viivoja, mutta mikä?

 

Onnea Mörrimöykky!

Edited by Päike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei mulla tainnu koskaan tulla yhtä paksua ja tummaa viivaa kun kontrolliviiva.

Edited by Katju

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.