Sanghi

Plussa vai ei? Vol.7

984 posts in this topic

Noin tunnin pidätyksellä päiväpissasta rfsun liuska. Testiajan sisällä näkyi jotain..

 

post-7533-0-88784100-1423993953_thumb.jpg

Edited by ansku_1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huomenta. Vihdoin kuulumisia, ei hyviä eikä pahoja. Menin siis gynegologille, joka ei puhunut taaskaan kunnon englantia, eli elekielellä mentiin. Vatsan koko taas herätti ihmetystä, kysyi olenko syönyt normaalia enemmän, no en ole :), sitten ultrattiin, mitattiin ja mitattiin, eli jotain häikkää ilmeiseti oli, en osannut kysyä. se antoi mulle 5 pilleriä, joiden avulla mun pitäisi alkaa vuotamaan, jos en ala niin kuukauden päästä uudelleen. Epäilen että limakalvo on paksuuntunut. Antaako noi raskauskeijun ei herkät aina suht vahvaa viivaa, mulle tulee siihen paljon vahvempi kuin herkkään. Eli edelleen epätietoisuus vaivaa, onneksi papakoe sentään otettiin. Kuukauden päästä otan tulkin mukaan. Täällä on pakko opetella kärsivällisyyteen. Toi klinikka millä kävin on puoliksi suomalainen, eli  odotin että lääkäri puhuu englantia, siksi menin yksin. Täällä tosi harva lääkäri puhuu englantia, mikä tuntuu suomalaisesta kummalliselta. En saa kuvia testeistä ulos puhelimesta, arvioitavaa riittäisi, joku hormoni ne viivat saa aikaan, edellen ihmettelen mikä? Tsemppiä alkavaan viikkoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harmi päike ettet saanut varmuutta tilanteeseen.

Mä oon ymmärtäny että paksuuntunu limakalvo voi viitata syöpään? Korjatkaa ihmeessä jos mun väite ei pidä paikkaansa. Myös kystaa aloin miettimään. Ne ilmeisesti voi herkkiin testeihin antaa hailuraa. Jos lääkäri ei kerran ultraamalla nähnyt alkiota,joka nyt kyllä pitäis näkyä jo,oot haamuillu niin kauan,niin raskaushan ei silloin kyseessä ole vaan sun kropassa on nyt jotain muuta menossa..

 

Toivottavasti seuraava lääkärikäynti tois vastaukset.

Edited by Sanghi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voisko olla keskeytynyt keskenmeno? Jos siellä on hieman raskauskudosta kerennyt muodostua, mikä nyt saa sut haamuilemaan, eikä vaan ole tajunnut vuotaa ulos. Silloinhan ultrassa voi näkyä juuri vain paksuuntunut limakalvo ja testit haamuilee. Ehkä ne pillerit saa sen vuotaan nyt ulos. 

 

Tsemppiä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti vuotaa. Onneksi kävin syyskuussa gynegologilla edellisen kerran ja silloin oli tulkkikin mukana. Kohtu oli silloin ihan puhdas, eli en ole nyt kamalan huolissani. Tosin olo ei ole kehuttava, nytkin oli pakko lähteä töistä kesken pois. Kyllä tää selviää vielä. Kiitos tsemppauksesta! Mulla ne viivat tulee nimenomaan eiherkkiin testeihin. Kolmeen PC:n oon saanut haalean, näkyvän viivan, neljättä en raaski käyttää. Muutenkin täytyy sanoa että tympii jo noi testit, pakko vaan tehdä kun kaapit niitä pullistelee :)

Edited by Päike

Share this post


Link to post
Share on other sites

On kyllä jännä juttu. Ja jos kerran vatsakin turpoaa ja virtsa on pelkkää vettä vaan.. :/ Mä pidän peukkuja ettei tosiaan ole mitään vakavaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On tää aika mysteeri, ja toki voi olla jotain vakavaakin. Mittasin tosiaan tarkasti itseni lokakuussa, vyötärö oli se 88 ja nyt 109-115 ajankohdasta riippuen. Enemmän kuin mitään muuta toivoisin saavani omat vaatteet takaisin käyttöön. Rinnanympärys ei ole kasvanut kuin 5 senttiä, takamus ei yhtään. Nännit on pienen lautasen kokoiset, nystyröitä täynnä, onneksi oli vanhoja isoja liivejä, niitä on täältä vaikea löytää. Oon tosiaan nyt käynyt kolmella lääkärillä ja kukaan ei keksi miksi toi vatsa on noin huima, kai siihen joku syy on olemassa, ei kukaan saa edes syömällä näin nopeasti tällaisia muotoja, ja mulle ei tosiaan maistu mikään muu kuin jugurtit ja joskus banaani. Pissan väri voi johtua noista monista vitamiineista joita syön, osa puhdistaa elimistöä. Tosin sama vika on ollut aina, pissatulehduksetkin on löydetty ainoastaan viljelyssä. Ottaispa joku tän tosissaan, ja saisin lääkkeet masun poistoon. Voiko ihmisen hormonit mennä näin sekaisin. Tosin gynegologi sanoi ettei vatsa johdu hormoneista, muut lääkärit sanoi että johtuu hormoneista, itse olen jälkimmäisen kannalla. En tiedä maltanko sitä kuukautta odottaa, noi pillerit on primoluteja, en usko että vuoto niillä käynnistyy. Katsotaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajattelin palata foorumille parin kuukauden tauon jälkeen :)

 

Kahden tunnin pidätyksellä päiväpissistä. Ovistestiin selkeä plussa nyt kolmen päivän ajan, minkäänlaisia oireita suuntaan tai toiseen ei ole ollut. Yleensä jo viikkoa ennen tietää että menkat on alkamassa.

 

kp27/28

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä mie ainakin näen toisen viivan pipulla. :) Muutaman päivän päästä toivottavasti jo vahvempi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä siinä jotain testiviivan kohdalla on :). Kuva vaan on sen verran samea, että ei oikein osaa sanoa onko siinä väriä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näyttää haalean pinkiltä ja selkeämmältä livenä. Mutta menkat jo kaks päivää myöhässä eli kyllä varmaan viivan pitäisi jo olla vahvempi..taitaa olla kemiallinen koska oireet on voimakkaat. Ja ei ole tosiaan tilauksessa vauvaa, ihan tosta yhdestä taaperosta oon tyytyväinen!

Edited by Kultimo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein aamulla viimeisen PC:n, kaksi viivaa, jotka näkyy kääntelemättä, tuli testiajalla. Lopputulos on se että mulla tulee kaikkiin testeihin kaksi viivaa, vaikken raskaana olekaan. Ennen luotin PC:hen, liekö sekin aikojen saatossa muuttunut :(. Ootan niin puhtaan valkoista testi tulosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kultimo'lla ihan selkeä plussa! :) En mä kemiallisessa saanut noihin epäherkkiin mitään aikaseks.. :D Toivotaan että vahvistuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.