Sanghi

Plussa vai ei? Vol.7

984 posts in this topic

Joko pitää alkaa toivo heittää  :girl_cry:

 

13774317.t.jpg

 

- Ylhäältä täs päivänen 3h pidätyksellä

- Eilen 2h pidätyksellä

- Ti aamu

- Ma aamu

 

??????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arya: mulla vaaleni testit jossain vaiheessa, mutta tuolla tuo 9kk nukkuu nyt. :) Tsemppiä! ToivottToivottavasti pysyy matkassa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arya: teeppä huomenna taas aamupissasta! Mä tein aina aamusin ja pc on siihen hommaan hyvä. Pidetään peukut pystyssä et pieni pysyis kyydissä :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koko eilinen meni jo valmiiksi surressa ja aamulla tallustin vessaan kun viimeiselle tuomiolle, mutta mutta

 

13776095.t.jpg

 

tälläinen sieltä pamahti ruutuun ja sitten onkin itketty tää aamu  :tender:  :wub:  :lipsrsealed:  :lipsrsealed: En tajua kuin noi voi noin heittää, mutta nyt en kiitollisempi voisi olla!! Suur kiitos myös te kaikki ihanat tsemppaajat!  :lipsrsealed: Jospa me vihdoin saatas pieni käärö syliin asti!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko nää tänne on tuoda, vaikka melkolailla selvähän tää on. Alkaa vaan omat silmät jo seota ja taitaa rillitkin olla liian pinkit....

 

Eli viivanpaikka (tai puhdas nega), eiks je?

(Sori jos kuvat on kovin isoja..)

 

20150329_172920_zps6ywvr0pi.jpg

 

20150329_172455_zpsnq1yxsk8.jpg

 

Nää siis tänään ip melko "laihasta" pissasta tehdystä testistä. Davidin tais olla (midstream - tjsp).

 

Kp ois 40, viime kierrot 36 pv, mut nyt ovis tais olla myöhemmin. Nyt ois ehkä dpo 10-12. Raskauden todennäköisyys on olematon, mut oli pakko kaapista viimeinen testi tuhlata ja vauvakuume tekee osansa :rolleyes::grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oih, kiitos kaikille  :give_heart:  :lipsrsealed:  :lipsrsealed:

 

^ Mä ainakin viivanpaikan nään. Toivotaan, että muutaman päivän päästä tulis väriäkin!

Edited by Arya

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin näen viivanpaikan. Toivottavasti se enteilisi vaaleanpunaisuutta lähipäiviin..! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla ei riitä taidot kuvien lataamiseen edelleenkään. Mutta sanallisesti jos sopisi kysyä mielipidettä.

 

Perjantaina tuli cb:n testiin sellainen haalea plussa, ei ihan haamu mutta ei yhtään vahvakaan. Lauantaina vähän vahvempi ja sunnuntaina taas vähän vahvempi mutta ei edelleenkään tasavahva. Tälle aamulle ei mies ollut tajunnut ostaa samanlaisia testejä, niin tein digin, ja se näytti "raskaana 1-2". Imetys täällä loppui viikko sitten, oli vasta 2,5 kuukautiset takana ja ovulaatiosta ei varmaa ajatusta, mutta oletuslaskelmien mukaan nyt pitäisi olla jo dpo 17! Toisaalta kai on jotenkin mahdollista, että ovis olisikin ollut vasta myöhemmin, esim. niin että nyt ois ikään kuin dpo 15. Sen myöhempään en meinaa uskoa.

 

Niin miten pitäis suhtautua? Voiko tätä pitää plussaamisena, vai kuinka huonolta teistä tilanne näyttää? Onko mahdollista, että hcg nousee noin hitaasti? Kun sanotaan, että nousu on "yksilöllistä", niin pitäiskö sen olla kuitenkin saman henkilön eri raskauksissa samanlaista, vai onko jokainen raskaus erilainen?

 

(Oltiin miehen kans luultu, ettei me voida luomuplussaa mitenkään edes saada.)

 

Tai sitte mun vaan pitäis opetella lataamaan niitä kuvia tänne.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Blixen Eri testejä ei voi vertailla keskenään, mutta uskon, että sun plussa on ihan oikea plussa. Toi hcg:n nouseminen on niin yksilöllistä :) (ja sun pitää opetella lataamaan niitä kuvia tänne ;) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea plussanneille, seralla minäkin näen haalean viivan, vaikea sanoa onko vaan viivanpaikka, toivotaan vahvistumista!

 

Blixen: eri raskaudetkin on erilaisia samalla ihmiselläkin ja hcg voi nousta hitaammin. Kyllähän siellä ainakin jotain yrittää tapahtua, jos digikin antoi tuon tulokse. Miullakin tais dpo 15 antaa digi vielä 1-2 viikkoa ja tuossa tuo nyt tuhisee :) toivotaan parasta, kannattaa testata uudestaan parin päivän päästä ni siitähän sen näkee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^Kuulostaa mustakin tosi hyvältä :). ja mulla ainakin toi hcg on noussut tosi eri lailla eri raskauksissa, esikoisen kohdalla plussasin jo viikolla 3+3 ja ihan tosi vahvasti, nyt sain haamujen haamun viikolla 4+2 ja seuraavana päivänä haalean plussan. Vielä 4+4 tein samanmerkkisen testin kuin esikoisesta, eikä siinä ollut viiva vieläkään yhtä vahva kuin esikoisen kohdalla. Vahvistunut toki tuosta haamusta ja haaleasta plussasta, mutta ei eri raskauksia näköjään voi vertailla :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos oikein kovasti kommenteista!! :lipsrsealed:  Kun perjantain totaaliylläriplussahaamuviiva piirtyi, aioin olla kauheen tyynen coolin rauhallinen ja malttavainen tän asian suhteen. No ei tarvi mennä ku pari päivää eteenpäin ku ei työnteosta tuu mitään ku vaan googlailen hcg-määriä. Dääm!!!

 

Nyt just sain oivalluksen, että määhän voin aukaista sen digin ja tihrustaa sitä viivaa siellä sisällä! Agentti matkalla tärkeään tehtävään!

 

(ja pivi kyllä mää vielä opettelenkin! Mutta ku klikkaan auki ton kohdan ja se alkaa sillä URL-hommalla niin lannistun.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.