Sign in to follow this  
Followers 0
wii

New born-kuvaus

6 posts in this topic

Kuinka monen lapsesta on valokuvaaja ottanut ns.new born-kuvia?  :) Olisi kiva kuulla kokemuksia, esim. minkä ikäisen vauvan veit kuviin, paljonko maksoi, jaksoiko vaiva olla hyvin kuvattavana jne. Ja jos jollain on malikuvia niin olisi ihana nähdä millaisia kuvia tuli :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me käytiin 3,5 vko ikäisen kanssa valokuvattavana. Kuvat otettiin studioissa, kuvaaja osasti ottaa tosi hyvin huomioon sen että kuvattavana oli vauva, esim. tilassa oli lämmittimet ja kuvaus kesti vain n. 20 min. Hintaa tuli 70e, johon sisältyi kolmen kuvan sarja, lisäkuvat maksoi extraa päälle. Vauva oli kuvausten ajan erittäin yhteistyökykyinen, nukkui lähes koko ajan :) Ihania kuvia saatiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tuli kuvaaja kotiin kuvaamaan, kun tyttö oli 5 päivän ikäinen :) Hinta oli muistaakseni noin 180 EUR ja tämä sisälsi matkakuluja. Tyttö jaksoi hyvin olla kuvattavana, mutta haastavinta oli se että tytön sai nukkumaan ja sitten vaihdeltua asentoja. Olisi vaan halunnut tuijotella silmät auki. Kuvista jäi aivan ihanat muistot sellaisesta aivan pienestä vastasyntyneestä :girl_in_love: En voi kuin suositella!

 

Niin ja kuvia saatiin muistaakseni 10 kpl digitiedostoina värillisinä ja mustavalkoisina.

Edited by zinnia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0