Sanghi

Plussa vai ei? vol.8

1002 posts in this topic

Onnea Petite ja muut plussanneet. :)

 

Ei huoli onnitella, täällä ei viivat vahvistuneet.

 

Toivottavasti Lallis sulla vielä ottaa suunnan parempaan, kuitenkin viiva ihan selkeästi näkyy dpo 16 aamulla, jospa tuo iltainen oli vaan laimeammasta näytteestä! Tsemppiä  :give_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pahoittelut Petite: oliko viiva siis ihan kadonnut jo?

 

Digissä oli raskaana 1-2, vaikka tässä vaiheessa (dpo 17) pitäisi olla 2-3. Tein vielä apteekin oman testin ja siihen tuli kyllä heti viiva ja vahvempi kuin perjantaina... Menin sitten verikokeeseen ja saan tulokset iltapäivällä. (menin siis ihan yksityiselle ja omalla rahalla 38euroa/testi, minkä takia saan tuon veritestin, josta saa tarkan HCG-arvon, mitä julkisella tuskin tässä tilanteessa ainakaan neuvolan kautta olisi ollut mahdollista saada ainakaan suosiolla).

Edited by Lallis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulin vaan päivittämään, että verikokeessa arvo oli 97, mikä ei vastaa kovinkaan kivasti sitä, mitä pitäisi (pitäisi olla noin 200). Eli huonolta näyttää. Perjantaina otetaan uusi verikoe ja katsotaan, miten toimitaan. Pelkona on tietenkin kohdunulkoinen, kun arvo on kuitenkin noinkin ylös hilautunut ja testit antaa selvää plussaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gallery_996_774_14268.jpg

 

Mitenkäs noissa testeissä menee viivojen vahvuuden suhteen? Että voiko tästä odottaa kehittyvän kunnon tasapaksun selvän viivan vai näyttääkö huvikseen omiaan? Nythän toi viiva on siis tositosi kapea....

Kyseessä siis pc. Dpo vasta 6-7. Iltapissasta tehty. Älkää edes kysykö mikä mielenhäiriö iski näin pienillä dpoilla testata :grin:

 

Edit. Hassusti tuossa muokkaamattomassa kuvassa viiva katkeaa. Livenä on ihan yhtäjaksoinen kapea viiva. Paremmin ehkä näkyy negatiivi-versiossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkään en näe Sue Ellenin kuvassa toista viivaa :(

 

Seran testissä näkyy kyllä haamu.

Edited by Montana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jotain näkyy selvästi seran testissä! :) Toivottavasti vahvistuu! :lipsrsealed:

 

Sue Ellenilläkin olen erottavani haaleaa viivasta! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämän aamun kuvat, dpo siis 7 tai max 9. Viiva ehkä hailurampi, mutta enempi oikean levyinen. Kuvaan tyypillisesti tarttui vähän huonommin, livenä ei ees tikkua tarvinnut käännellä että erotti.

Voi kunpa....

 

gallery_996_774_2056.jpg

 

gallery_996_774_1043.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, noilla dpo:illa seralla selvä viiva! :)

 

Sue Elleninkin kuvasta bongasin hailakan viivan. Jatkaisin testien tekoa. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seralla on selvä haamu, onnea!

 

Tulin myös päivittelemään, jos joku yhtä pakkomielteinen googlailija joskus etsii tietoja, oman tarinani käänteet, vaikkei ne nyt ihan täysin tälle palstalle kuulukaan. Itseäni vaan on viime viikkojen ankaran googlailun aikana häirinnyt, että monesti tarina jää kesken ja ei ole tietoa jatkuiko raskaus vai ei...

 

Eli hitaasti vahvistuneille testiviivoille oli minulla syynä kohdunulkoinen raskaus. Minulla testiviivat kyllä tulivat tosi aikaisin, dpo 10 oli jo selvät haamut sekä pregcheckissä että apteekin omassa, mikä ei ole ihan yleistä kohdunulkoisissa.

 

Dpo 17 (raskausviikoissa 4+3) otettiin HCG, joka oli 97 ja pregcheckin viiva tuli kyllä testiajalla, mutta tosi hitaasti näkyviin ja oli melko hailura vahvistuttuaankin, ehkä 1/4 kontrolliviivan vahvuudesta ja tosiaan vasta testiajan lopulla oikeastaan nähtävissä. Tällainen HCG arvo on tyypillinen jopa ennen dpo 14 tai viimeistään niillä main. Jos dpo 16 HCG on alle 100, on melko epätodennäköistä, että raskaus jatkuu (25% todennäköisyys). 

 

Dpo 21 (vastaa raskausviikoissa 5+0) otettiin toinen HCG ja arvo oli hiukan alle 400, testiviiva pregcheckissä noin puolet kontrolliviivan vahvuudesta testiajan lopulla eikä testiviiva ylipäätään tullut kovin nopeasti näkyviin. Tällainen HCG-arvo on ok noin dpo 17-19 aikoihin. (CB:n digin pitäisi näyttää raskaana 2-3, kun HCG ylittää 200, mikä siis tapahtuu tyypillisesti siinä dpo 14-16).

 

Dpo 27 (vastaa raskausviikoissa 6+0) HCG oli noin 2000 ja pregcheckin viiva oli tässä vaiheessa hiukan kontrollia vahvempi ja viiva alkoi tulla vahvasti näkyviin samalla kuin kontrollikin. HCG 2000 saavutetaan normaalisti etenevässä raskaudessa noin rv 4+5 - rv 5+2 aikoihin (ja siinä vaiheessa, kun HCG on yli 2000, pitäisi CB:n digin näyttää raskaana +3).

 

CB:n digitestissä on tosin huomioitava se, että pissan HCG on aina vähän verestä mitattua alhaisempi ja jos on juonut paljon, voi olla huomattavastikin alhaisempi, ja voi siis tulla vääriä tuloksia.

 

Näistä kokemuksista voisin sanoa, että on normaalia, että menkkojen jäädessä pois (dpo 14-15 aikoihin) testiviiva on vielä suhteellisen haalea. Ja ainakin minun tapauksessani testiviivojen hidas vahvistuminen ja haaleat testiviivat olivat suoraan verrannollisia veren hcg:n vähyyteen ja hitaaseen nousuun. HCG:n pitäisi vähintään tuplaantua 48 tunnissa alkuraskaudessa. On tietenkin poikkeuksia ja alhainen HCG ei tarkoitakaan mitään huonoa. Niin ja mitään muuta oireita kohdunulkoisesta ei ole tähän mennessä ollut kuin tuo HCG:n hidas kasvu ja raskauden kestoon nähden alhainen taso.

 

HCG oli rv 6+6 noin 5500 ja diagnoosiksi tulikin tuulimuna... Joka sitten 8+2 muuttuikin taas kohdunulkoiseksi (HCG 6700 ja raskaustestissä kirkuvan tummanpunainen viiva, joka tuli näkyviin välittömästi, kun pissa meni testikohdan yli).

Edited by Lallis

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://aijaa.com/b88LJ0Mielipiteitä?

Kuva on surkea tiedän. Dpo 12 ja kolmena päivänä testi on näyttänyt pelkkää vitivalkoista negaa ennen tätä..

 

Muoks. Niin ja kuivuttuaan viiva kyllä selkeästi näyttää sellaselta violetilta miltä nuo pc:n viivat kuivuttuaan on. Ainakin miulla. :D

Edited by Lacrimosa

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Kyllä siinä päivänselvästi ja siristelemättä jotain on, mutta en osaa sanoa, onko haamu vai viivanpaikka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onhan siinä viiva!:) En kyllä osaa väristä myöskään sanoa. Pc:t on välillä aika kökköjä, mutta tuo vois kyllä olla muuta kuin viivanpaikka. Pidetään peukkuja että vahvistuu!:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.