Mintel

PCOS hoitokertomuksia ja onnistumisia

314 posts in this topic

Rain, tosi kiva, että tungit tänne! :) On kiva kuulla onnistumiskokemuksia! Luo vähän uskoa itseenkin  :rolleyes: Ei muuta kuin tsemppiä kakkosen yritykseen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaveissa: Juu, vuoto tuli ja meni, oli kovin niukka.. mut siis nyt mennään kp6 ja pian alottelen uteliaisuusovistikuttelut.. :) onneks tässä on kaikenlaista muutaki touhua ja mietittävää nii ei ehdi liiaksi stressaamaan ite yrittämistä.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiaxa82, hyvä että vuoto alkoi ja loppui :D

 

Huhhu, nyt tikuttelemaan ovista vaan ;) se on hyvä että on muuta ajateltavaakin, ei sitten koko ajan ole päällimmäisenä ajatuksissa lisääntyminen :D

 

Täällä piinapäivät menossa, kp22 tänään ja dpo6, viimeksi kun aloin odottamaan meidän enkelikaksosia, sain ekan plussan jo dpo6, mitä en kylläkään uskonut edes todeksi ja testasin siitä viikon päästä kunnon plussan sitten seuraavan kerran.

 

Peukkuja sulle :)!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaveissa, ootko malttanut pysyä erossa r-testeistä?  :P

Kiaxalle mukavaa tallentelua ;)

Ja tsemppiä kaikille omiin kiertoihinsa!

 

Omaa napaa: Polilta ei kuulunut soittoa vielä viikko käynnin jälkeenkään, niin eilen sitten soitin itse sinne. Labratulokset oli kuulemma ihan kunnossa, sen verran ymmärsin. Kilppariarvot oli ok. Ja jotkut muutkin oli ok. Ja se joku oli korkeampi kuin se joku toinen, joka viittaa juurikin siihen ovuloimisongelmaan. Ja sain luvan letroilla kesän, vaikka aukkaria ei ehditä ennen kesäsulkua tekemään! Letro-kesä edessä, jee!  :dancegirl: Sitä ennen toki 10 pv Terolutteja, että saadaan kierto käyntiin. Tässä hommassa kyllä kasvaa ihan kieroon, kun hihkuu onnesta siinä vaiheessa kun SAA tunkea kehoonsa jotain tiukkaa hormonilääkitystä...   :D

 

Ylihuomenna suunnataan ulkomaille. Saapahan pääkoppa tuulettua vaihteeksi ihan muissa ympyröissä :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täälläkin vähän et koskas Haaveissa ois sit testauspäivä edessä? :)

 

Tinhi, hyvä että arvot ok ja itse myös odottelen että saan käytyä labroissa että saa lisää lääkkeitä :D mutta jee että on nyt jotain tässä edessä ja hauskaa ulkomaan matkaa! :)

 

Napaa. Viiminen Tero tänään naamaan ja sitten odotellaan että koskas vuoto alkaa ja pääsee labroihin ja toivottavasti aukkariin 8) en usko että tässä puolentoista vuoden aikana oon odottanu tätiä näin paljoa saapuvaksi :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tinhi, kiitos kannustuksesta, vielä kun saisi aikaseksi et raahais ton puoliskon makkarin puolelle.. :D tässä touhattu kaikkee muuta et on oltu sit aina niin väsyksis loppuillasta et ees jaksanu miettii seksiä.. mikä on hyvin rasittavaa kyl, koska se puuha kuitenki aikas mukavaa on, et miks se on aina nii kovan työn takana alkaa siihe.. :D hyvä kun olen jaksanu edes ovistikkuja testailla.. kp9 eka ja tänään kp11 toka.. haaleita on viel.. hmmph.. ehkäpä repäsen ja otan lasillisen punkkua ja pakotan väsymyksen sivuun tänään.. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tinhi, hieno homma että arvot oli ok :) ja nyt ei sitten muuta kun Letroilemaan <3;) ihanaa matkaa!!!!!!!!!

 

Froz, joko on vuoto alkanut? Hahha, mä niin tiedän tuon tunteen kun odottelee tätiä Terojen jälkeen saapuvaksi :D ja miten iloinen sitä on kun ne sitten vihdoin alkaa! Toivotaan puolukkapäiviä sulle pian alkavaksi:)

 

Kiaxa82, oletko bongannut ovista? Ei muuta kun isäntä makkarin puolelle heti kun alkaa viivat vahvistumaan :)

 

Täällä ei valitettavasti mitään uusia uutisia kerrottavana :/ keskiviikkona sain Pregcheckillä aamupissasta roskishaamun, torstaina apteekin herkällä testillä negan (ja silloin jo olin sitä mieltä että eiköhän tää kierto ollu tässä, tuolloin dpo9) noh, perjantaina aamupissasta ensin Sofin liuskatestillä sitten sain testiajalla haalean haamun tikkuun ja menin niin jäihin, että työnsin vielä pregcheckin pissakuppiin ja siihen tuli myös testiajalla haamulainen. Luotto ei tuolloin ollut kyllä vahva, että plussa olisi. Tein 4 h päästä digin ja nega oli. Tänään iltapäiväpissasta (dpo12) kaks negaa, jotain viivanpaikkaa näkyi mutta eiköhän pitäisi olla vahvistunut jo. Lisäksi tänä aamuna vaalean ruskeaa vuotoa pyyhkiessä. 11 päivä teroja menossa, tänään kp28 eli täsmällistä jos täti tulee. Syön tässä kierrossa 12 Teroa limakalvon vahvistamiseksi.

 

Itku tuli tänään, kun oli jo vähän ehtinyt toivoa, että josko ne perjantain haamut olis vahvistunut, vaikkakin samalla tiedosti, että ihan yhtä mahdollista että eivät vahvistu. Välillä tämä tuntuu vähän rankalta, mutta luovuttaa ei saa!!!!! 

 

Pitäkäähän ajan tasalla kuulumisianne :) tsemppiä kaikille <3

Edited by Haaveissa

Share this post


Link to post
Share on other sites

rain: mulla metformiini käynnisti kierron, joka oli ollut täysin kadoksissa jo 6kk. Kierto alkoi heti säännöllisenä 32 pvä kierrolla ja kolmannesta metformiinikierrosta tulin raskaaksi. Mulla oli munasarja täynnä rakkuloita ja hoitanut lääkäri sanoi tilannetta vaikeaksi. Mulla ei ollut ylipainoa, vaan olen aina kärsinyt ennemminkin alipainosta.

Edited by Kipinä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kipinä, kiitos kommentista. Miten nopeasti nostit annosta vai aloititko isolla annoksella heti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaveissa :( pahoittelut negoista :( toivotaan että harmitonta ois se vuoto ja se plussa sieltä vielä tulisi :)

 

Ja kyllä, huomenna todennäköisesti kp1 nyt sitten :) voi että kun on tyytyväinen olo kun mun kierto nyt sitten oikeesti ois sen 28 päivää! :D kummallista! Mutta huomenna sitten aamulla soittoa polille siitä aukkarista että tehdäänkö tässä kuussa vaikka kaikkia labravastauksia ei ole todennäköisesti vielä sillon vastattu.. No, eiköhän kaikki selvine 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänä aamuna samanmoinen viiva kun perjantaina, eli ei vahvistunut ja tunti tuosta hanat aukesivat. Kyllä taas itketti niin, että piti töistä lähteä, niin rikki tämän kaiken arpomisen kanssa, ja välillä epätoivo ottaa vallan...


 


Tänään gynellä selvisi se, mitä epäilinkin jo viime folliultrassa, limakalvo oli yhä ohut, vain 4,8 mm ja kp29 kuitenkin menossa. Enpä ihmettele miksi jäi kemialliseksi tämä raskaus. Kp10 se oli 3,6 mm ja silloin ei ollut gyne huolissaan. Että hohhoijaa... kun yhteen ongelmaan löytyy ratkaisu, niin toinen ongelma ilmaantuu. Kyllä on veto pois, täytyy myöntää.


 


Clomithan ei tosiaan paranna tätä limakalvon tilannetta vaan gynen sanoin mukaan "pitävät limakalvon ohuena". Nyt siis mietimme, uskallammeko enää Clomeilla yhtä kiertoa kokeilla.. Gyne sanoi, että paremmat lääkkeet ja hoidot saamme yksityiseltä hedelmöitysklinikalta, jolloin Clomit voidaan korvata muulla (menopur, letrot tai femar). Sinne soitan huomenna ja kysyn milloin saisi aikaa. Jos ei saa lähiaikoina, kai testaamme vielä kierron näillä. Viimeksi kun saimme tärpin, limakalvo ei ollut kuin 6,8 mm kp12. 


 


Onko kokemuksia ohuesta limakalvosta jollain???


 


Froz, hieno homma, että kierto tasaantunut ja vuoto alkoi!!!! :) Mulla kans Terojen avulla kierto 28 päivää, mulla ei siis menkkoja tullut lainkaan. Toivotaan, että pian saat vastauksia ja pääsette kunnolla "treenaamaan" :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaveissa :( itselläkin on kaiketi ohut limakalvo myös. Ajattelin tässä kierrossa katsoa kun monet kokee että greippimehu ois auttanut tähän ongelmaan :) En toki muista että auttoiko kun tätä joskus kokeilin mutta mitäpä sitä nyt ei voisi uudestaan kokeilla.. Samoin vehniksen on sanottu tuovan apuja myös.. No, nää on näitä että joillain auttaa :)

 

Joo kp1 täällä! Nyt odotellaan soittoa että pääseekö sinne aukkariin tässä kierrossa vai pitääkö odotella ens kiertoon.. Toki ei tässä nyt kuukauden siirrolla sit enää niin väliä ole mutta olisihan se kiva päästä jo paremmin hommaan kiinni kun ei se luomuna kyllä onnistu :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

rain, metormiini-annoksen nostin kerran viikkoon 500mg, maksimiannokseen 500mg 1+2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaveissa: HöhPöhMöh :( 

 

Mulla on tällä hetkellä oikeastaan sama tilanne kuin Frozilla oli viikko sitten: Tänään kp 74 vaihtui viimein kp 1:ksi   :dancegirl: Eli takana 10 pvää Teroluteja, jotka tekivät sen, mitä pitikin ja kierto saatiin vihdoin katkaistua! Eilen oli kyllä jo pientä tuhrua, mutta en vielä laskenut sitä kp 1:ksi. Letrojen popsiminen alkaa siis ylihuomenna. Onpas tää taas jännää, päästään taas yrittämään aktiivisesti!   :lol:  Nyt on vain ruvennut miettimään, että pitäisikö sitä varata yksityiseltä aika, että saisi seurantaultrattua... Edellisistä letro-kierroista on jo niin kauan aikaa, että tuntuisi mukavalta saada varmuus toimivuuteen. (Meillä on poli ollut kiinni jo tämän viikon alusta lähtien, joten siksi yksityiselle.) Ovistikuista olen pysynyt toistaiseksi kaukana ja ajattelin jatkaa samalla mallilla. Joskus kp 10 tienoilta alkaen vaan tallettelua joka toinen päivä. Ovistuntemusten jälkeen varmaan hiljenee taas seksielämä loppukierron ajaksi, kun ei jaksa enää ylläpitää samaa rytmiä ja voi ruveta nukkumaankin, jos väsyttää :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Froz, greippimehut täälläkin käytössä :D puristan joka aamu verigreipin mehut ja vetäsen huiviin + vehnänalkioöljyä kans, viime tärppkierrossa oli myös mukana ja pidemmällä ajalla vaikutti myös hiuksiin kivasti! ja itseasiassa olen tällä hetkellä lievällä vhh:lla, mut se on vähän huono sitten taas toisaalta omalla kohdalla, kun tahtoo viedä kiloja mennessään kun pitäis saada lisää.... :/ 

 

Toivottavasti pian pääsette aukkariin, mutta niinkuin sanoit, ei enää kuukausi sinne tänne tunnu missään :) ilmoittelehan kuinka hommanne etenee :)

 

tinhi, iiiiisso peukku kp1 :)Terot on ihme lääkkeitä, monille on löytynyt apu niistä, hienoa kuulla että myös sinulle! Käy ihmeessä siellä seurantaultrassa ekassa kierrossa niin saat varmuuden, että Letrot on antaneet vastetta, ei tarvitse sitä sitten miettiä! Joo se ovistikuttelun passaaminen voi olla välistä ihan hyvä juttu, kun se on sellaista kyttäämistä joka päivä :D Toivotaan että Letrot nyt auttaneet <3

 

(.)Klinikkakäynti takana, saimme ajan jo parin päivän päähän soitosta! Lääkäri oli sitä mieltä, että Clomit jätetään, kun mulla tosiaan valmiiski ohut limakalvo, niin ei ainakaan paranna tilannetta. Täällä siis myös Letroiltiin kp3-7 ja nyt pistetään masuun Menopur-pistoksia kp8-12 ja kp12 (nyt perjantaina) onkin sitten seurantaultra, jossa tarkistetaan vaste. Jos ei ole lähtenyt follit kypsymään, niin suurennetaan pistosannosta, jos sitten taas vaste ollut hyvä (1-2 follia) niin tohtoritäti antaa päviän jolloin pistän irrtotuspiikin (Pregnyl) ja sitten peitto heilumaan. 

 

Lääkäri sanoi, että peittoa noina "varmoina päivinä" saa heiluttaa niin paljon kun vaan jaksaa, mitään välipäiviä ei tartte pitää :D ja sanoi myös, että saunasiideri on täysin sallittu hoitoaikana, että mahdollisimman normaalia elämää vaan pitäisi pyrkiä elämään. Noh, joku saattaa ajatella että kumpi nyt on tärkeämpää "alkoholi vai lapsen saanti" mutta minä kyllä saan joskus nautinnon siitä muutamasta siideristä kovan työviikon jälkeen :) sitä vain koko ajan on takaraivossa ollut ajatus, että voinkohan nyt tätä yhtä siideriä juoda... Mutta kun sain ammattilaiselta luvan, niin ehkä uskallan sen hyvällä omallatunnolla nauttia :P

 

Onko hoidot vaikuttaneet teidän suhtautumiseen alkoholia kohtaan tai yleensäkään arjen valintoihin?

 

Tsemppiä kaikille hirmuisen paljon <3

Edited by Haaveissa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaveissa, miten sujui Letrojen + Menopurin kanssa? Oliko vaste ok?

 

Mä olen tullut siihen tulokseen, etten aio juuri juoma- tai ruokatottumuksiani muuttaa ennen kuin on plussa testissä. Silloin kun aloitettiin tämä koko yrityshomma, niin ajattelin vielä, että en nauti alkoholia "varmuuden vuoksi". Nyt on tullut siihen tulokseen, että jos haluan saunasiiderin, niin sitten sellaisen otan. Tai jos kilistellään jollekin, niin en minäkään kuoharista kieltäydy. Eli käytännössä yritän pitää elämän mahdollisimman normaalina... Tällainen pitkän kaavan yrittäminen kävisi ihan kohtuuttoman rankaksi, jos miettisin jatkuvasti, että "entä jos olenkin raskaana?". Se JOS on tuntunut sen verran isolta ja kaukaiselta, että en halua ns. lopettaa/laittaa tauolle omaa elämistä sen takia. Ainoa muutos, minkä olen tehnyt on raskaus- ja imetysajan monivitamiinien syönti. Yleensä syön monivitamiineja vain talven ajan. Ja nyt tässä kierrossa ajattelin ottaa testaukseen punaviinin :D

 

ON: Nyt mennään kp 9. Ekat menkat pitkään aikaan tuli ja meni ja Letrotkin muistin ottaa aina ajallaan. Nyt jännätään, tuleeko ovistuntemuksia jossain vaiheessa. Päätin, etten tähän ekaan Letrokiertoon varaa ultra-aikaa. Jos ovistuntemuksia ei tule, niin varaan ajan seuraavaan kiertoon. Osasyynä päätökseen on toki Juhannus... Eli ollaan mökillä noi kaikki otolliset ultra-ajat :D

 

Rentouttavaa ja hauskaa Juhannusta tänne kaikille! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi kaikille pitkästä aikaa, kaikki muu arkitouhu pitänyt mua poissa täältä.. nyt jussi ja meillä ei mitään erikoista suunnitelmissa niin ehtii tännekin lueskeleen ja päivitteleen kuulumisia.

 

Haaveissa, hyvä että teillä nyt haetaan lääkitystä oikeemmaks jos ei kerran clomeista ollu apua. Ja ei, en bongannut ovista tässä kierrossa, mutta kuten jo muuallakin mainostin, en oo jaksanut sitä kytätäkkään niin tiheesti kuin ois ehkä pitänyt.. viivan vahvuudet vaihteli eestaas eikä tosiaan missään kohtaa ollut tasavahva. tuohon alkoholihommaan, en oo muuttanu mitään enkä aio muuttaa, sit jos plussaan nii tietty sit jää pois.. en muutenkaan enää käytä niin paljoa alkoholia ku nuorempana tuli käytettyä, joten ei sinänsä ole mikään iso juttu.. tuota punkkua ny koittanu juua sen lasillisen iltosin, ainaku muistaa.. :D

 

tän hetkinen "murhe" mulla lähinnä nyt se, et epäilen terojen toimivuutta mun kohdalla.. yli viikko edellisen 10pv kuurin lopetuksesta eikä menkkoja näy eikä kuulu.. ainoo mitä aiheuttivat oli kovemmat iho-oireet niiden lopetusvaiheessa.. että sellasta täällä..

 

tsemppiä kaikille omiin yrityksiin! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiaxa, onko kierto jo käynnistynyt vai tuskailetko edelleen?

 

ON: Ovis taisi tulla jo kp 13 (nyt kp 17). Hämmentävän aikaisin, mutta veikkaan, että alavatsan kipuilu johtui siitä. Vähän harmittaa, että se tapahtui niin aikaisin! Ehdittiin kyllä hyödyntää se juuri ovispäivänä ja seuraavana, mutta harmillisesti sitä aiemmin ei. Meniköhän tämä kierto sitten "hukkaan"... :unsure: Nyt olen sitten yrittänyt kompensoida vähäisiksi jääneitä talletteluja punaviinilasillisella  :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki ihanat täällä <3 anteeksi kun en ole ehtinyt kommentoimaan!!

 

Tinhi, mikäs tilanne teillä?:) joko olet testaillut? Jännittävää<3 pidähän ajan tasalla kuinka kierto etenee :) ja ymmärrän tuon "normaalin" elämisen, itsekin olen tullut siihen tulokseen että nyt loppui jossittelut !! Jos tekee mieli saunasiideriä niin juon ja juon ehkä toisen ja kolmannenkin jos maistuu :P eikai ihminen voi montaa vuotta elää "varaliekillä" raskautumisen toivossa, minä en ainakaan, on käynyt nämä hoidot ja toivo raskautumisesta jo aika raskaaksi... :blush:

 

Mä niin pidän teille peukkuja kierron loppupäivien jännäilyyn :give_heart:

 

Kiaxa82, joko on menkat alkaneet? Jos ei Terolut-kuurilla 1 tabu päivässä riitä, oon kuullut, että saattaa tohtori määrätä kaksi tabua päivässä ja usein on laittanut kierron näin kohdilleen :)

 

(.) täällä alkoi menkat.... :( kyllä oli niin surullinen olo kertakaikkiaan kun sunnuntaina vessassa käydessä lurahti verta pönttöön.... Minulla oli ovulaation jälkeen heti raju oksennus- ja kuumetauti, joten arvelin ettei alkio olisi tuosta taudista selvinnytkään. Mutta silti pettymys oli ihan valtavan suuri. Sain taas Sofeihin selviä viivanpaikkoja testiajalla kp 25->, ja olen tullut siihen tulokseen, että ne näyttävät viivanpaikan joka tapauksessa minun kohdallani, eli ei varmaan parilla viimeisellä kierrolla ole ollut edes kemiallisia, vaan vääriä positiivisia. Päätimme ettemme testaa enää ennenkuin menkat on myöhässä, niin ei tarvitse arpoa noiden viivojen kanssa. Sitä vaan hätähousuna onnistuu saamaan sen testaamisvimman ennen aikojaan :D

 

Kiitos kysymästä Tinhi, Letrozol + Menopur antoi juuri sellaisen vasteen mitä toivottiin, eli kp 12 oli yksi 19 mm folli kypsynyt ja ovulaatio oli ovella, joten irrotuspiikki pistettiin heti saman päivän iltana. Kohdun limakalvokin oli ottanut kasvuspurtin!!! Liekö poppakonstit (greippimehu ja vehnänalkioöljy) auttaneet ;) tai sitten vaan Clomien poisjättö!!!! :D Noh, tärppiä ei hyvästä vasteesta huolimatta tullut, ja uuteen kiertoon pelkillä Letroilla, koska klinikka on kiinni heinäkuun. Jos ei tärppiä kuulu, aiomme pitää pienen tauon hoidoista, kun tämä on henkisesti aika raskasta tällä hetkellä.

 

Hyvää vointia kaikille, olette ajatuksissa ja peukutan täällä teille <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaveissa, pahoittelut kierron alkamisesta :( Ja onpas hölmöjä testejä, jos aina antaa viitteitä siitä, että jotain tapahtuisi! Varmasti todella turhauttavaa!

 

Suosittelen tosiaan mahdollisimman normaalia elämää tässä yrittämisvaiheessa :) Jos-elämä on liian raskasta...

 

Täällä menossa kp 23. Ja dpo 10, jos se ovis oli silloin kuin epäilen. Ja kyllä, testasin tänä aamuna tyylipuhtaan negan. Onhan se vähän aikaista, mutta mutta mutta... En voinut olla testaamattakaan :D Ei mitään tuntemuksia ole tai mitään sellaista, osasin arvata tuon negan. Seuraava testi sitten maanantaiaamuna, jos ei menkat ala ennen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas pitkä tauko tässä välissä, mutta..

 

Haaveissa, täytyy kanssa aloittaa noi vähän paremmin kun itsellä oli mainintaa ohuesta limakalvosta.. Ainoa ongelma on että miten sitä muistaa joka päivä ottaa :P Ja tohon alkoholi-kysymykseen niin ennen plussaa eletään ns.normaalia arkea :P vaikka tosin eihän se holi nyt mitenkään terveydelle hyvä ole mutta kyllä se vaan välillä tohon mielenterveyteen on jeesinyt :P Ja täällä toinen kenelle Sofin testit antaa virheellisiä viivoja :(

 

Tinhi, vielä on aikaista ;) mielenkiinnolla odottelen maanantain tulosta!

 

 

Täällä varmaankin huomenna virallisesti kp1 ja saa soittaa aukkariin aikaa 8) tässä kuussa kyllä ollut se tunne kun ei taas etene asiat.. Tosin on sitä sitten ajatukset ollu muualla enemmän kuin tässä touhussa niin ehkä sekin on ollut hyvä vain :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tinhi, voi kuinka jännää <3 maanantain viivoja odotellessa :)

 

Froz, aivan näin, normaalia elämää ja vähä nestemäistä terapiaa joskus :) ja hei, siis Sofeilla voi heittää vesilintua ainakin aikaisena testaajana :D mulla on nyt menkat päällänsä Tein testin tänään aamupissasta ihan vain siksi, että nään millaisen viivan Sofi antaa ja sain taas ihan selvästi näkyvän viivanpaikan testiajalla, jossa hieman väriäkin havaittavissa!!! Rinnalla apteekin oma herkkä selkeä nega... 

 

Tsemppiä limiksen kasvatukseen :) mä oon ottanu ihan rutiiniksi tuon itsepuristetun greippimehun aamuisin ja illalla vehnänalkioöljyn :D minä ja poppakonstit....

 

No niin sitten vain aukkariaikaa varailemaan ja hommat eteenpäin :) Kerrohan mulle sitten millainen se aukkari oli kokemuksena! Itse menen syksymmällä tosiaan jos ei tärppiä klinikkahoidoilla pian kuulu. Aukkaria ei tosiaan tehty vielä ennen ekaa uutta hoitokiertoa, kun arveltiin että kemiallisia ollut muutama, mutta nyt oon kyllä sitä mieltä että ne on ollut valeSofien plussia, ei raskauksia...

 

Halaukset <3 

Share this post


Link to post
Share on other sites

kanssamatkustajat!! :) kiva lukea, että täällä kiinnostaa kuulla miten mulla terot on tehonneet.. :D

noh, ei tosiaan häävisti.. kp39 asti kerettiin ihmetellä et missä ne viipyy, kp1 tuli 1.7. ja koko päivän oli toooooosi niukkaa vuotoa vain.. vasta toka vuotopäivä oli kunnon vuotoa, mutta kuten moneen muuhunki ketjuun jo mainitsin, on mun menkat e-pillereiden ajan olleet mun mielestä paljon runsaammat ku yhetkää nyt terojen aikana...

Kp9 nyt lauantaina ja kai täs pitäis ovista jaksaa sit pian tikutella, tosin saa nähdä miten tiheesti tulee jaksettua, mut ehkä aika ajoin kuitenki ku niit tikkuja kerran on tuos.. mut taloprojektiin taidettaa keskittyä nyt sitte enemmän tiistaista lähtien ku saadaan avaimet käteen. jee!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla monen kierron tauon jälkeen terot toimi taas niin kuin alussa eli 3 päivää viimeisestä tabusta. Lähdin maanantaina töihin ja tiesin et on kolmas päivä, mut aattelin et ei ne kuitenkaan taas toimi ja joutuu oottelee parikin viikkoa. No nyt taas yhtäkkiä sit toimi ja oli pieni katastrofinpoikanen lähellä kun ei ollut siteitä saati kuppia mukana. Onneks vieressä on kauppa. :D

 

Noh, menkat oli sit hyvin hämmentävän niukat, kivuttomat, oireettomat kaikin puolin ja loppui lyhyeen. Eli toisin sanoen limistä ei ollut varmaan yhtään..

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ just toi hämmentää muakin, ei oireita ei kipuja.. ja vuoto tässäkin kierrossa, vaikka toisena päivänä runsaampaa olikin, oli kuitenkin melkein kuin vain veristä vettä.. todella outoa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now