Sign in to follow this  
Followers 0
Murkelo

Mobiili- ja täysversion valintaongelmia

5 posts in this topic

Luen foorumia päivittäin sekä koneelta (täysversio) että mobiililaitteelta (mobiiliversio). Aiemmin tämä on toiminut hyvin, että eri laitteilla tulee erilaiset näkymät. Nyt jossain vaiheessa kesä-heinäkuun aikana laitteissa ei nämä eri näkymät enää toimineetkaan. Jossain välissä (muistaakseni näin päin) mobiililaitteessa oli mennyt päälle täysversio. Kun vaihdoin sen takaisin mobiiliversioon, niin seuraavalla kerralla tietokoneella foorumia lukiessa olikin myös mobiilinäkymä. Tämä vastaava toistuu nyt jatkuvasti, eli aina yhdellä laitteella näkymää vaihtaessa tuo muutos tulee voimaan kaikilla muillakin laitteilla, vaikka ennen ei näin ole ollut. Ja käytännössä joudun siis nyt joka kerta laitetta vaihtaessa vaihtamaan tuon näkymän taas kyseiselle laitteelle oikeaksi.

 

 

Mikä vikana/avuksi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä yritän ehtiä kohta katsomaan tietokoneen kautta miltä sun asetukset näyttää adminpaneelissa. Luultavasti sieltä valikoituu sulle päälle jompikumpi, joten se lyö päälle kumpaankin toisen eikä anna normaalina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos sille (laura! ?), joka tämän ongelman tuolloin viimeksi korjasi! Nyt kuitenkin taas sama homma, eli väkisin on sama versio molemmilla laitteilla. :(

Edited by Murkelo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0