R.E.D.

Lastentarvikkeiden tilaaminen ulkomailta

751 posts in this topic

Laitoin Stokke-syöttötuolin oheistarvikkeineen (babyset ja pehmusteet) tilaukseen 12.12. Skandic.de-nettikaupasta ja nyt oli jo laitettu tulemaan. Maksutapana oli tilisiirto, joten luottokortilla tilatessa olisi varmaan vielä nopeammin lähtenyt. Sain sähköpostiin seurantakoodin, jonka avulla voin nähdä missä lähetys menee. Tuoli tulee kotiovelle asti. Postikulut olivat 25e, mutta silti paketille jäi vähemmän hintaa kuin vastaavanlaiselle Suomesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun paketti on nyt jo Irlannissa, eli nyt jo vahvasti uskon, että pakettini saan. Toimitusaikakin on jo tarkentunut 22.12 iltapäiväksi. Kannattaa siis vielä tilata baba me:stä bummareiden vaippoja jos haluaa halvalla saada. Näköjään toimittavat :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Hieno juttu Minga! Mullekin on paketti tulossa vihdoin ison säädön jälkeen. Mun tilaus hävisi jostain syystä kaupan systeemistä, mutta rahat oli kuitenkin veloitettu kortilta. Parin päivän sähköpostin vaihdon jälkeen tilaus ja rahat vihdoin löytyivät ja nyt paketin pitäisi lähteä huomenna. Mun kokemuksen mukaan asiakaspalvelu siis toimii Babamessa myös ongelmatilanteissa hyvin :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tietoa mistä saisi hankittua Emmaljungan City Crossit? Moni nettikauppa ei niitä myy, ja ne joissa tullut vastaan, ovat ollet hinnoiltaan kalliita. Enkä vaan löydä vai eikö niitä tosiaan ole :huh:?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Mä olen ymmärtänyt nettikeskusteluiden perusteella, että Emmaljunga on kieltänyt myymästä vaunujaan nettikauppojen kautta. Joissain nettikaupoissa niitä on kyllä esillä, mutta jos katsoo tuotetietoja tarkemmin niin siellä lukee, että valitettavasti tuotetta ei voida myydä netin kautta (vaan pitää mennä sinne heidän kivijalkaliikkeeseensä).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos tämän ketjun, meille lähti tilaukseen juuri tuolta https://www.babyhuyswebshop.nl kaukasta Maxi-Cosin Pebble + familyfix ja Quinny zapp xtrat. Säästettiin postikulujen kanssa Suomen tarjoukseen nähden 307 euroa!! ISO KIITOS siis :)

Tuolta samasta mekin tehtiin tilaus, taisivat silloin mainostaa Fruugon kautta. Haluttiin ensivuoden värillä Pebble joten jouduttiin sitä pitempään (reilu kk) odotteleen. Mies kirjoitteli sinne sähköpostia ja vastailivat mutta aika hitaasti. Kuitenkin säästö telakan kanssa oli melkoinen kun vertaa Suomen hintoihin. Kun lähetys pääsi lähtemään olikin se jo muutamassa vuorokaudessa meillä kotiovelle saakka toimitettuna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laitetaan nyt tähän väliin huonompi kokemus Baby Online Shopista. Tilasimme joulukuun alussa Gessleinin vaunut, jotka tulivatkin hienosti luvatun toimitusajan sisällä. Ainut miinuspuoli vain, että vaunut olivat eri väriset kuin tilaamamme! Ilmoittaessamme virheestä ja tiedustellessamme kuinka vaihto oikeaan malliin hoituu, saimme vastauksen, että tilaamamme malli (viime vuoden kuoseja) on loppuunmyyty ja eivät pysty sitä ollenkaan toimittamaan. Ihan käsittämätöntä toimintaa! Missään vaiheessa ei kukaan ole meihin asiasta ollut yhteydessä ja kysynyt kuinka haluamme tilanteessa menetellä kun eivät pystyneetkään tilausta meille toimittamaan. Sen sijaan lähettivät vain ihan summanmutikassa mielestään vastaavan mallin! Joka siis kuitenkin oli ihan eri värinen kuin tilaamamme..

 

Mitään pahoittelua ei ole virheestä esitetty ja mahdollisen hyvityksenkin perään sain kysellä kahteen kertaan, ennen kuin myöntyivät hyvittämään meille huikeat 25 euroa jos tyydymme meille lähetettyyn malliin. Jos haluamme vaihtaa vaunut toiseen väriin emme saa tästä sähläyksestä mitään hyvityksiä ja joudumme odottamaan uusien vaunujen toimitusta jälleen toiset viisi viikkoa. Sepä mukavaa kun laskettu aika on kuukauden päästä.. Eli tämän sähläyksen takia tuskin tullaan vaunuja saamaan ennen vauvan syntymää.

 

Kaikista turhauttavinta on, että tämä kaikki olisi ollut vältettävissä kun olisivat vain sen yhden vaivaisen sähköpostin vaivautuneet meille laittamaan, kun huomasivat tuotteen loppuneen. Mutta kai se olisi sitten ollut liikaa vaadittu. En kyllä tämän jälkeen voi suositella kyseistä kauppaa kenellekään. Itse taidan perua vaunutilauksen kokonaan kyseisestä puljusta ja tilata jostain muusta kaupasta, kun uusien toimitusaika on kuitenkin sama.

 

Samassa tilauksessa vaunujen kanssa oli Britaxin kaukalo, jota emme ole vielä saaneet. Tällä hetkellä arvioitu toimitusaika on kaksi viikkoa myöhäisempi kuin meille alunperin luvattu. Katsotaan sitten minkä värisen kaukalon keksivät sieltä vielä arpoa..

 

Pannua, pannua, pannuaaaaaaaaa!! :hysteric::skilletgirl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä yritin myös joskus etsiä Emmaljungia netistä, jos ulkomailta saisi tilattua halvemmalla. Taisin loppujen lopuksi löytää vain pari nettikauppaa, joissa hinnat ylipäätään oli esillä, mutta ne oli suunnilleen samat kuin täältä lastentarvikeliikkeestä ostettuna. Lisäksi tuohon olisi tullut pk:t päälle, joten tilaaminen ei olisi tullut kannattavaksi, jos ne nyt edes olisi voinut tilata. Nuo nyt vaan on kalliita kaikkialla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän paketti Hollannista tuli tänään. Kaikki oli juuri sitä, mitä tilattiin. 10 euroa postikulut ei kyllä olleet todellakaan liikaa kotiovella toimitetuista isoista paketeista. Olemme siis todella tyytyväisiä.

 

Emmaljungasta sen verran, että Suomessa Lastentarvikeliikkeet on maahantuojia ja hinnat voi vaihdella. Itse tilasin just Kemista kun sain Edge Duo vaunut hintaan 750 euroa kun Oulussa hinta oli 885 euroa. Kemi käyttää Transpointia kuljetuksiin ja kahden laatikon toimituskulut oli 30 euroa. Eli kotiovelle taas. Ei ollut minusta paha :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemusta saksalaisesta verkkokaupasta bambinokids.de?

Tuolta löysin Recaroa edullisesti, matkarattaat noin 100e halvemmalla kuin Suomesta :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me tilasimme Kikiweltistä (http://www.kikiwelt.de/) kaksi Cybex Pallas-Fix istuinta 28.12.2011, toimitusajaksi luvattiin 10 työpäivää varastossa oleville tuotteille. Tilauksen postikulut olivat 12,95 euroa, joka ei mielestäni ole ollenkaan paha kun miettii kuitenkin kuinka painavista paketeista (n. 14kg/istuin) on kyse.. Kumpikin istuin tuli omalla lähetys tunnuksella, olisivat tulleet kotiin asti mikäli olisimme olleet kotona jako yrityksen aikana. Nyt jouduimme hakemaan postista, joka ei meille ollut mikään ongelma kun matkaa postiin on 500m ja se on auki 06-00. Ensimmäinen istuin ehti meille 5.1.2012 (eli 8 päivää tilauksesta) ja toinen istuin tuli sitten tänään, 9.1.2012, (eli 12 päivää, 8 työpäivää tilauksesta).

 

Eli voin suositella tämän kokemuksen mukaan. Tosin meillä kaikki meni putkeen ja ei ole tarvinnut olla lähettäjään missään yhteyksissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me tilattiin viime syksynä Briteistä Securatotilta (http://www.securatot.co.uk) turvaistuin, Besafe iZi Combi X3 isofix. Tilauksen jälkeen Securatotilta tuli sähköposti, jossa varmistettiin muutamalla kysymyksellä, että istuin varmasti sopii autoomme. Tämän jälkeen istuin tuli melko nopeasti (en muista enää montako päivää meni) kotiovelle kannettuna ja hinta oli noin 80€ halvempi kuin Suomesta ostettaessa.

 

Hyvin toimi siis meillä tuolta tilaaminen eli voin kyllä suositella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MyPramilta tilattiin yhdistelmät 2009 ja kaikki sujui loistavasti.Yhteydenpito englanniksi.Nyt meni yksi osa rikki niin saatiin ovelle toimitettuna kokonaan uusi runko.Yhdistelmien hinta lisävarusteineen paljon halvempi kuin Suomesta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaunut (Hartan) tilattiin babyonlineshop.de, toimitusaika oli pitkä, mutta muuten kaikki toimi loistavasti. Muuta sälää oon tilannut babyartikel.de-sivustolta, kaikki meni hyvin sitäkin kautta tilattaessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä tilasin sunnuntai-iltapäivällä (12.2) Kikiweltistä (http://www.kikiwelt.de/) Cybex Pallas 2-fixin esikoiselle. Maanantaina tuli viesti, että istuin on lähtenyt matkaan ja seurantakoodi. Tänään perjantaina (17.2) postin setä toi kotiovelle DHL:n paketin. Kaikki oli kuten pitikin ja paketissa vielä minikokoinen Haribon nallekarkkipussi mukana :grin:

 

Vuosi sitten tilasin briteistä Snowflakesilta Phil&Teds Vibet, ne tuli UPS:lla. UPS:n setä soitti ennakkoon (ehkä puolta tuntia aiemmin), tää postin setä ei. Toisaalta ton turvaistuimen ois voinut sitten käydä hakemassa Postista, jos ei olisi sattunut kotona olemaan, UPS tarjoaa sitä muutamaan kertaan seuraavina päivinä.

 

Kaikenkaikkiaan olen tosi tyytyväinen meidän ulkomaantilauksiin. Nytkin säästin reilusti satkun Suomen hintoihin verrattuna!

Share this post


Link to post
Share on other sites

mites olisi ihan scooterit/racet/oran terrat? ne menee kyllä makuulle, ja kasaantuu kohtuullisen kokoisiksi. ei kääntyviä pyöriä ja näitä näkee enempi kun jopa yhdistelmiä noin 1v ylöspäin. uudenmallisten (2011?) brion racen selkänojan ja oran terran, pitäisi mennä niin makuulle että sinne saisi kantokopan kyytiin jo vauvallekin. muutama on ostanu jo ihan vauvalle siis kyseiset pelit autoon, ja käyttänyt niitä nyt parivuotiaalla edelleen kun isommat vaunut on myyty pois :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^ Joo meillekin tuli Kikiweltistä miniatyyri Haribon pussi lähetyksen mukana :grin:

 

Tuosta toimituksesta tuli mieleen, että kaikki kamat joita olen tilannut Saksasta DHL/Deutsche Post -toimituksella tulee Suomen päässä Postin keltainen kuljetus 14 -tavalla (tai no nykyään se on Itella Express Business Day nimihirviö) ja siihen ei sisälly soittoa etukäteen. Paketti tuodaan klo 14 mennessä ja jos ei kukaan ole kotona niin paketti viedään lähipostiin, josta sen saa hakea itse.

 

Tavallinen DHL on sitten erikseen ja se vastaa UPS, Fedex jne. toimituksia kotiovelle etukäteissoiton kera. Oon päätellyt, että Saksan posti varmaankin ostaa toimituspalvelut DHL:ltä ja siksi sieltä tulee heidän seurantakoodinsa tai jotain semmosta :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

www.beebile.ee täältä tilasin kaksi kiddyn istuinta toimituskulut niille oli 20€ ja maksoin penkit torstaina ja tiistaina olivat jo kotiovella. Erittäin hyvää ja nopeaa palvelua ja 150€ säästöä suomen hintoihin ei ollut yhtään pahitteeksi =D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

 

Onko kellään tuoretta tietoa siitä, toimittavatko briteistä Suomeen P&T rattaita - jossain vaiheessa (2009 paikkeilla muistaakseni) eivät toimittaneet valmistajan vaatimuksesta (mikä on kyllä EU:n säädösten vastaista). Haikailen P&T Exploreja www.pramworld.co.uk -kaupasta, olisi aika edulliset. Sivuilta ei löydy erillistä tietoa P&T-merkin tuotteiden toimittamisesta. Verkkokaupasta sinänsä näyttää olevan hyviä kokemuksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

 

Onko kellään tuoretta tietoa siitä, toimittavatko briteistä Suomeen P&T rattaita - jossain vaiheessa (2009 paikkeilla muistaakseni) eivät toimittaneet valmistajan vaatimuksesta (mikä on kyllä EU:n säädösten vastaista). Haikailen P&T Exploreja www.pramworld.co.uk -kaupasta, olisi aika edulliset. Sivuilta ei löydy erillistä tietoa P&T-merkin tuotteiden toimittamisesta. Verkkokaupasta sinänsä näyttää olevan hyviä kokemuksia.

 

Vastaanpa omaani, eli näyttää nykyisin taas toimivan; kysely toimitusmaksuista ja tieto tuotteiden lähettämisestä heti samana päivänä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli mieleen, että miten olette toimineet takuun kanssa jos olette laittaneet myyntiin ulkomailta ostettuja lastentarvikkeita esim. kirpparille tai huuto.nettiin? Mitään ostokuittia kun ei ole, vaan mulla on sähköpostissa tilausvahvistus. En kuitenkaan haluaisi omia tietojani laittaa eteenpäin tuntemattomalla ostajalle.

Edited by Eva Luna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ostin Quinny Zapp Xtra -matkarattaat Dublinista Eurobaby.ie:n kautta. Tilaus sujui vaivatta netin kautta, ohjelma laski automaattisesti tilausvaiheessa postikulutkin mukaan. Toimitus tuli kotiovelle noin viikko tilauksen jälkeen. Olen erittäin tyytyväinen. Postikuluineenkin matkikset maksoivat yli 100 eur vähemmän kuin mitä esim. vauvantarvikeliikkeessä Espoossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli mieleen, että miten olette toimineet takuun kanssa jos olette laittaneet myyntiin ulkomailta ostettuja lastentarvikkeita esim. kirpparille tai huuto.nettiin? Mitään ostokuittia kun ei ole, vaan mulla on sähköpostissa tilausvahvistus. En kuitenkaan haluaisi omia tietojani laittaa eteenpäin tuntemattomalla ostajalle.

 

Jos ostan huutonetistä vaunut niin en oleta, että niissä olisi takuuta jäljellä, ellei myyjä itse takuusta & kuitista mainitse. Joten ei mun mielestä sun tarvii mitään takuuasioita alkaa selvittämään, jos vaunut myyt. Ne myydään & ostetaan siinä kunnossa missä ne on sillä hetkellä ja jos ne hajoaa niin sitten hajoaa. Joissakin paikoissa tuo takuu ei enää ole voimassa, jos vaunut vaihtaa omistajaa (hassua minusta, mutta tuota perustellaan sillä, ettei 1. omistajan vaunujen huollosta ole mitään tietoa, eikä voida tietää onko niitä huollettu oikein vai ei).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now