lavella

Plussa vai ei? vol. 9

1003 posts in this topic

Kiitos onnitteluista, vielä tuntuu kyllä epävarmalta, mutta niinhän se aina alkuraskaudessa on, että mitä vaan voi tapahtua ja tulevan suhteen ei ole mitään varmuutta.

 

ja eikö vieläkään ketään toista, jonka viivoja voitaisi arvailla ja seurata?

 

Ja vaikka tämä on plussa vai ei ja en nyt varsinaisesti epäile,että mulla ei olisi plussa nyt, niin silti tässä kuva http://aijaa.com/Wx9ghR

 

Ylin kuvassa tältä aamulta. ei ole yhtään eilisestä vahventunut eikä tullut näkyviinkään sen nopeampaa. Mutta on tuo toivottavasti silti ihan ok viiva. Osaisiko joku sanoa kuin vahvalla pc:n viivalla uskaltaisi testata digillä, niin että tulisi se 2-3 viikkoa tulos? en haluaisi aikaisemmin testata ja toisaalta huomenna ois se 4+0 laskennallisesti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä sain tuolla pc:n vahvuudella digiin 2-3 :) Hienosti vahvistuu Lallis, onnea :give_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

voi ei voi ei, sorruin siihen digiin ja se näytti vaan sen 1-2. ja liuskakaan ei ollut yhtään eilistä vahvempi. En kerinnyt kuvailla, kun testasin kotona. tiedän siis, että digistä ei kannata tehdä suuria päätelmiä, mutta silti... ja kyllähän niiden liuskojenkin pitäisi alkaa vahvistua, kun hcg:an nousee koko aika normaalisss raskaudessa. Eilen tuli myös ihan hitunen ihan vähän rusehtavaa lugemössön seassa. nyt on siis 4+0 ovisplussasta mitattuna ja 4+1 alkion mukaan mitattuna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi lallis, tsemppiä <3

 

 

Näättekö tässä mitään?

 

http://aijaa.com/rrpcdM

 

http://aijaa.com/JQDtYw

 

Mulla oli viimeeksi joku kemiallinen kun menkat vaan yhtäkkiä tuli normaalina. Ja nyt olis sitten uusi yritys. Oon hätänen taas, mulla dpo 5-6.

 

Mutta tää sofi - testi, eikö siinä oo herkkyys 25?

Edited by mmemmyli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mmemmyli, ihan kuin näkyisi jotakin ihan haaleaa viivan alkua?! On kyllä tosi aikaista testata, mutta toivottavasti vahvistuu. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mmemmyli, munkin mielestä näkyy viivan alku. Mutta tuntuu kyllä aika uskomattomalta, jos tosiaan on vasta dpo 5 tai 6, koska alkiohan ei oikeasti edes voi kiinnittyä ennen sitä dpo 6:tta. Kävimme asiaa lapsettomuuslääkärin kanssa läpi, kun mullehan laitettiin kuuden päivän ikäinen alkio tässä kierrossa. Viidentenä päivänä alkio saavuttaa blastovaiheen ja noin 6-7 päivänä sen kuori hajoaa ja se pääsee vasta sitten tarttumaan kohdun limakalvolle ja vasta silloin alkaa hcg:n eritys. Voisitkohan olla erehtynyt siitä ovispäivästä ja se ois ollut jo aikaisemmin?

 

Sofi taitaa tosiaan olla nykyään 25 herkkyydeltään. Mutta siis varmasti näyttää noita tosi haaleita viivoja jo alle sen olevalla hcg:llä. Ainakin mulla varmastikin näytti sekä sofi että pregcheck haalean haaleaa haamua vaikka hcg oli alle 25 viimekierron kemiallisessa raskaudessa, jossa vielä verikoetta edeltäneenä päivänä havaittavan haamun vaikka seuraavan päivän verikoe oli negatiivinen, eikä hcg laske 25 yksikköä loppuvaiheessa alle vuorokaudessa. Oonkin miettinyt, että tarkoittaako se herkkyys, että sillä hcg arvolla näkyy selkeä viiva, mutta minkälainen on se selkeä viiva? Ainakaan se ei ole kontrollin värinen, koska normaaliraskauksissakin esim. pregcheck näyttää kontrollin vahvuista viivaa ties kuinka monennella dpo:lla, kun hcg on jo useita satoja tai jopa tuhansia. 

 

Tässä muuten kuva, kun olihan mun pakko tehdä vielä yksi testi täällä töissä, että sain kuvan otettua. Ihan vastaava viiva kuin eilen. Ei siis yhtään vahvistumista ja ihan yhtälailla vasta testiajan lopulla vahvistui noin tummaksi. http://aijaa.com/GLdaBn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lallis, musta toi on tosi htvä viiva. Ite sain cb digillä 4+0 tuloksen ei raskaana ja 5+0 oli 1-2. Ja viiva ei ollut ees noin vahva silloin. Eli en hätäilisi vielä. :)

 

mmemmylillä en näe mitään kännyllä

Edit, näenpäs sittenkin ylemmässä kuvassa hentoisen viivan

Edited by arvoitus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lallikselle tulin huikkaamaa et en ois yhtää huolissani tosta digin tuloksesta. Hcg nousee tosi yksilöllisesti (niinkun varmaan tiedätkin ;)). Itse sain 3+ vasta 5+6. Vaikka ois pitäny aikasemmin jo näyttää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Musta toi on ihan hyvä viiva rv 4+0/4+1. Ja eihän noita kuivia testejä sais verrata keskenään. Mä veikkaan, että tuo sun testi tuossa kuivuessaan vähän tummenis ja jos vertaat toissa-aamuiseen niin kyllähän siinä on eroa. Mä sain muuten kuopuksen raskaudessa rv 4+2 vielä sen raskaana 1-2. Toivottavasti testit siitä vielä vahvistuis sulla! :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos tsempeistä, 

mutta siis ei se testi edes kuivaessaan tummunut, melkein päin vastoin niin, että se on hitusen vaaleampi kuin eilinen kuivahtanut testi. Mutta eipä auta kuin oottaa ja toivoa, että tämä tästä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmemmyli, mulla noi sofit antaa melkein aina punertavaa viivaa. Negakierrossa sain niihin punertavaa viivaa kun muut testit antoi puhdasta negaa. Ennen kuukautisia, kuukautisten jälkeen ja oviksen aikaan antoivat punaista viivaa. Mä en henk.koht tuon takia luota niihin yhtään ja nakkasin viimeiset Sofit roskikseen.

Kokeile jotain muuta testiä.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mukavaa lauantaita! Täällä himotestaus, jonka tiedän olevan älytöntä, jatkuu. On muuten jännä, kun muuten kykenen ottamaan kaikki hoitoisin liittyvät asiat tyynesti ja realistisesti, mutta tämä testiasi on tällainen, jossa sekoan joka kerta!

 

Testiviiva pregcheckissä on melko lailla eilisen kaltainen. Löysin kuitenkin oman vanhan testipostauksen, jossa totean, että vielä hcg 400 testiviiva piirtyy suht hitaasti ja on vain noin puolet kontrollinnvahvuudesta. Koitan siis uskoa, että jotain toivoa on. en... En kuitenkaan uskalla tehdä sitä digiä. Ristiriitaista. haluan tietää, mutta sitten en uskallakaan. http://aijaa.com/dpCmdL

 

Ehkä tätä toivoa vähän lisää apteekin omat testit, joissa viiva on vahvistunut selkeämmin, kuva on eiliseltä. http://aijaa.com/cW0vwG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun silmiin toi ylin viiva on ihan selkeästi vahvempi kuin aiemmat. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kysymys näenkö hulluja ? Sunnuntain testi siis 10min jälkeen eli 30minuutin testi ajan sisällä otettu... onko nää kuuluisia rfsun viivanpaikkoja? Nää siis ekat tälläiset rfsun testin niin itsellä ei tän kummempaa kokemusta näistä...

 

Ja siis eilen dpo10

Tänään dpo11

 

http://aijaa.com/qY0dat

 

 

aijaa.com/RcicTo

 

Niin ja siis ei tartte käännellä väännellä ja näkyy ihan joka valossa sekä hämärässä nää viivat..

Edited by tinka28

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.