tinka28

Lugesteron?

206 posts in this topic

APUVA! Yllätysplussa kesälomareissulla. Hain Lugesteron 200 mg apteekista, mutta tungenko nuo nyt pimpsaan vai suuhun?! Ohjeena vaan 1 kapseli kolmesti vuorokaudessa... Kyseessä siis luonnonplussa jossa halutaan tukea lyhyttä luteaalivaihetta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huikeaa!! Paljon onnea, @sarvis! :lipsrsealed: Toivottavasti kaikki menee hienosti loppuun asti! :give_heart: Vahva suositus pimpsaan tunkemiselle, sillä muistelisin, että ovat sitä kautta käytettynä tehokkaampia ;) Tosin ainakin mun saaman ohjeen mukaan plussan myötä niiden käytön voi lopettaa (ja näin itsekin tein plussattuani), koska luonto hoitaa homman kyllä sen jälkeen... mutta jos Lugejen käyttö tässä vaiheessa tuo sulle varsinkin mielenrauhaa, niin ei niistä toki haittakaan ole ^_^

Edited by Töhö

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitti @Töhö! Mulla luki potilaspapereissa, että "jos raskaustesti positiivinen, tuetaan Lugesteronilla". En muistanut mitään oviksen jälkeistä tukea harrastaa kun tässä on ollu vähän kaikkea muuta mielessä. Syksyllä olis ollut tarkoitus aloittaa privaatissa hoidot, ei olla tässä välissä tehty muuta kuin nollattu nuppia kaikesta hoitohommasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ No siinä tapauksessa ei kun Luget käyttöön vaan. Ja hieno hommahan se olisi, jos toivottavasti vältätte nyt syksyn privahoidot - säästyy sekä hermot että rahat! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on niinkin kovat viikot kuin 3+5, että ei tässä kauheesti passaa henkseleitä paukutella. Mutta aletaan pistää Lugea pesään. Se on vähän sellaista "ei ehkä hyötyä, mutta ei ainakaan suurta haittaakaan" -tyyppistä hoitoa gynen mukaan, mutta kokeillaan nyt tätäkin kun viime kerralla luomuylläri meni varhain kesken alkuvuonna.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

8+5 mennään, viimeisen Lugesteronin ja nyt vähän ahdistaa. Gynen kanssa juttelin 5+ viikolla, ja hän lupasi lopettaa jo seiskaviikolla. Mulla on ehkä hieman keltarauhasen vajista, ainakin luteaalivaihe on enemmän tai vähemmän lyhyt, mutta toisaalta en ole tiputellut loppukierrossa aikoihin. Tähän vaivaan kuitenkin pääosin määräsi Luget. Googlailemalla näyttää siltä, että Jenkeissä käyttävät ainakin jonnekin 12-viikolle saakka. Oon kyllä ymmärtänyt, että näyttöä tehosta ei juuri ole, niin että jättäiskö homman sitten tähän. Luget on valumisineen vähän ikäviä, ärsyttävät, kutittavat ja toki myös maksavat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now