vatukka

Hermoilua (alkuraskaus)

6 posts in this topic

Täällä uusi tuplien odottaja hermoilee ja kun googlellakaan mitään löydä mihinkään suuntaan.

Panikoin tässä nyt että millaiset mahdollisuudet molemmilla sikiöillä on selvitä.

Kävin varhaiskultrassa 7+2 ja sieltä löyty 7+0 ja 7+1 vastaavat sikiöt sykkeineen (lääkäri epäili että kaikki ois molemmilla omaa).

Nyt 7+6 ja oireet helpottanu huomattavasti ja nyt toki hysterisoin täällä että toinen tai molemmat on menehtyny. Kuinka yleistä siis on että näin olisi käynyt ,netistä kun löytää vaan tietoa pääasiassa siitä kuinka toinen ei ole lähtenyt kehittymään tai on tullut pois jo ihan alussa tms -.- 2 viikkoa seuraavaan ultraukseen ja oon nyt jo ihan hermoraunio!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vatukka, ei tohon auta mikään. Sitä hermoilee eka sinne 12 viikolle, sit 16, 20 ja sit jokaista ultraa n. 4 viikon välein. ;) Oireita tulee ja menee, ainut on sit myöhemmin liikkeet. Jos niitä ei tunnu tai tulee vähän, ei kannata jäädä odottelee.

 

Tää kuulostaa kauheelle, mut nyt et voi kun odottaa. Jos jotain sattuisi, se ei johdu mistään mitä oot tehny tai jättäny tekemättä. Alku on aina se kamalin vaihe..

Tsemppiä sylintäydeltä ja hermoja odototteluun. Ja ennen kaikkea onnea tuplaraskaudesta! ♡

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei vatukka! Mitä sulle kuuluu? Oletko jo ollut toisessa ultrassa? Itse sain myös tietää maanantaina odottavani kaksosia. Ultrapäivänä 7+2 alkiot vastasivat 7+1 ja 7+0. Molemmilla sydän sykki ja kaikki tosiaan omaa (pussit, istukat). Eli kovin samanlainen lähtötilanne meillä, mutta olet mua pidemmällä raskaudessa. Olen itsekin hyvin huolissani juuri keskenmenosta ja mahdollisesti liian vähäisistä oireista.

 

Toivottavasti teillä on kaikki hyvin!

 

Kirsimari 7+6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heipsan Kirsimari ja onnea tuplauutisista   :)

Joo ultrailtu on, olikohan se nyt viime maanantaina ja täysin viikkoja vastaavat kaksi ketkuttelevaa pötkylää sieltä löytyi :) ja kotidopplerilla olen ääniäkin alkanut saada kuuluviin, aina en vaan ole varma että onko yhden ja saman äänet/kaiku tms vai löydänkö ihan kahdet äänet... itsestä ainakin tuntuu että kahdet äänet olen löytänyt kun vähän eri paikasta ne tuntuu löytyvän... Oireita ei juurikaan ole muuta kuin että väsy tulee tosi aikaseen, haluttaa syödä kokoajan vaikkei olis nälkäkään :D ja erityisesti broilerin makkara ja jääkylmä purkkiananas on himotuksina :) sit toki mahakipuja, pääasiassa vasemmalla puolalle mutta jos enemmän teen jotain/olen jalkoillani tms niin polttelee kohdun alueella, hirvittää kun mulla herkästi supisteleva kohtu (edellisissä raskauksissa (yksös raskauksia) olin vuodelevossa rv 14-37 supisteluiden takia ja kun paikat alko aukeemaan jo puolenvälin vaiheilla -.-) saa nähdä miten käy nyt kun on entistä kuormittavampi raskaus -.- Mut ei auta kuin mennä päivä kerrallaan eteenpäin... Ei millään jaksas odottaa että aika menis nopeeta ja sais nyytit jo syliin :D 25.2 onneks pääsee taas kurkkimaan kun olis niskapoimu-ultra... 

 

Vatukka ja minionit 10+4

Edited by vatukka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minkälaisia plussatestejä olette tehneet monikoista? Sain vahvan testituloksen puolitoisa päivää jälkeen kun menkkojen olisi pitänyt alkaa. Ikinä ei ole tullut noin vahvaa tulosta raskauksista, ei edes ekalla kerralla kun testasin viikon myöhemmin kuin menkkojen olisi pitänyt alkaa. Meillä suvussa on kaksosia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ANIS: Mulla tuli tosi myöhään plussa ja oli silti puolet himmeämpi ku kontrolliviiva... mulla nomaalisti kierto sen 30-31 päivää ni viel kiertopäivä 38 sain negatiivisen raskaustestin, sitten kp 40 sain positiivisen ja tosiaan oli puolet himmeämpi kuin kontrolliviiva... En kyllä yhtään osannu odottaa että siellä olis kaksi koska oon aina luullu et plussan saa jo kaksosraskauksissa tosi aikasin ja vahvana :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now