Sign in to follow this  
Followers 0
dansku

IVF kokemukset

462 posts in this topic

Kiitos @sarvis ! Toivotaan näin! Ja kovasti tsemppiä sulle seuraavan hoitokierron odotteluun! Toivotaan että DHA:sta on ollut hyötyä :)

Tosi mahtavaa kuulla @Tinas että pääsit siirtoon! Ja voihan! Ymmärrän että kamalaa miettiä viikonlopun yli tällaista asiaa kun ei pääse kysymään ammattilaiselta! Soitatko biologille heti maanantaina? Kun kysyin tosta luokituksesta silloin meidän siirron yhteydessä niin he sanoivat että jokainen kirjain kuvaa jotain tiettyä juttua (jota ei selventänyt tai en ainakaan muista) mutta sanoivat että meidän 3cb olisi voinut vaikka iltapäivällä olla jo 4aa eli kaikki alkiot kehittyvät vaan omaa vauhtiansa ja tuo ehkä sitten kehittyi vaan hiukan hitaammin kuin muut? Jostain luin että 3 luokituksen alkiot kiinnittyvät parhaiten! Ja jos on jo hatching-vaiheessa (eli 4aa??) niin on jo kiire siirrolla. Eikö teillä ollut joku siinä vaiheessa? Eli sinuna en nyt heittäisi hanskoja tiskiin ollenkaan! Tuskin siirtäisivät jos ei mahdollisuuksia olisi. Ja kerrothan mitä sanovat klinikalta, kiinnostaa kovasti kun ei itselleni ole myöskään ollenkaan selvä tämä homma. Ja eikö me pähkäilty että blastovaiheessa ei enää ole niin suurta merkitystä tuolla luokituksella? 

Ja kiitos tsempeistä :lipsrsealed: tuntuu tosiaan että olen nyt ahdistuneempi kuin hoitojen aikaan. Joskus kuvittelin että positiivinen raskaustesti on avain onneen mutta ehei...<_< tein eilen uuden testin ja se oli kyllä hienosti vahvistunut. Rintojen arkuus on hiukan palannut ja nälkä on kokoajan. Mutta se "venyttävä" painon tunne on hävinnyt ja kaikki nivustuntemukset myös. Välillä tuntuu menkkamaista lievää jomoa. Ei tässä auta muu kuin odotella. Digin ajattelin tehdä huomenna. Sujuiko ystäväsi ivf-alkuinen raskaus muuten hyvin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kirsty loistavaa, että viiva vahvistui testissä, kuten pitääkin! :wub: Varmaan noiden ihan ensimmäisten oireiden kanssa on niin, että ne tulevat ja menevät, kun hcg-pitoisuus on kuitenkin vielä matalahko näin alkuvaiheessa ilmeisesti. Mutta varmasti hermoja raastava tilanne. :huh:

Ystäväni silloinen plussa on nyt reilu 3 vuotias nuorimies, eli raskaus päättyi onnelliseen lopputulokseen. :) Lapsi voi koko ajan erinomaisesti, mutta äidille raskaus oli kyllä aika vaativa - ystäväni sai 1. kolmanneksen riesaksi raskausajan migreenin (ei siis normaalisti kärsi migreenistä), mikä on varsinainen vitsaus, kun migreenilääkkeitä ei raskaana suositella, ellei kyseessä ole todella vakava (ja raskautta uhkaava) kohtaus. Sen lisäksi hän kärsi koko raskauden ajan ns. raskausajan ihottumasta ja joutui rasvaamaan itseään kortisonivoiteella tai jollain vastaavalla 2xpäivässä koko raskauden loppuun asti. Tosin tässä positiivisena se, että raskausarpia ei päässyt syntymään. :girl_wink: Mutta onneksi ei siis mitään vakavampaa, vain ikävähköjä vaivoja ja lopputuloksena terve poika. :give_heart:

Yritän päästä maanantaina soittamaan biologille tai klinikalle, olen vain ihan jumissa yhdessä työtapahtumassa, enkä myöskään pääse sen vuoksi itse puhelimeen vastaamaan, eli katsotaan lykkääntyykö vielä tiistaille. Mieskin juuri päivitteli, että miten ihmeessä en kysynyt klinikalla mitään. :blink: Palaan sitten raportoimaan vastauksista.

Hyvin pysyivät jomottelut eilen aisoissa ja olen tämän aamunkin lyhyttä koiralenkuraa lukuunottamatta rentoillut - alaselkä on aavistuksen arka ja vähän jomottelua yrittäisi pukata, kun rakko on täysi, mutta taitaa tuo olla enemmän noissa munasarjoissa tosiaan, kuten lääkäri veikkasikin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@tinas toivotaan että näin olisi. Olo on kyllä niin normaali, että en millään arvaisi olevani raskaana, ei varmasti ole hyvä juttu <_< pessimisti täällä moi!:P ja ihanaa kuulla että ystäväsi saikin kuin saikin lapsen syliin asti pitkän odotuksen jälkeen! :lipsrsealed:

Kuulostaapa hyvältä että sulla ei tullut pahempia jomotuksia siirron jälkeen verrattuna edellisiin! Olen mukana hengessä piinapäivissä! Ja toivon NIIN, että nyt viimein nappaisi pikkuinen kiinni!! :lipsrsealed:Tulehan päivittelemään vointeja jos vaan yhtään jaksat. Ja kiva kuulla myös mitä sanovat klinikalta tuosta alkion luokituksesta. Eikö se Eero sanonutkin että huonolaatuisin alkio joskus osoittaatuukin ainoaksi terveeksi kun tehdään alkiodiagnostiikkaa..?toivotaan että teillä oli vain mahdottoman huono tuuri edellisten kahden kanssa ja tämä olisi nyt se teidän siirto!

Edited by Kirsty

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kirsty optimisti täällä hei ja ajatellaan näin päin, että raskaana olet, ennen kuin toisin todistetaan! :wub: Toivotaan, että raskautesi jatkuu yhtä hienosti kuin @Töhön ja että jossain kohdin pääsen liittymään seuraan. :) Toivottavasti fiilikset hiukan perjantain ultran jälkeen siellä vahvistuisivat ja pääsisit joulun viettoon rauhallisin mielin! :give_heart:

En ehtinyt tänään soittaa klinikalle - päivään ei kertakaikkiaan mahtunut yhtään taukoa, jossa olisin päässyt paikkaan jossa soittaa ja pääsin nyt vasta kotiin - yritän huomenna paremmalla onnella. Sinänsä olen rauhoittunut ja todennut, että oli miten oli, alkio siirrettiin ja kaveri joko tarttuu tai ei, siitähän ei valitettavasti mikään laatu toimi takuuna. Eli vaikka en biologia tavoittaisi huomenna, niin näillä mennään. :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heheh @Tinas yritän omaksua tuon ajattelutavan, kiitos! :D  Näinhän se on mutta kun pettymykset ovat vaan niin liian tuttua kauraa..;)

saitkos tänään soitettua? Ja millon sulla on testipäivä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kirsty ymmärrän kyllä hyvin, että onnea on vaikea uskoa todeksi ja pysyväksi, kun on kulkenut pitkän tien pettymysten saattelemana. :lipsrsealed: Toivottavasti siellä vointi on ollut hyvä - tulehan kertomaan sitten kuulumisia huomisesta ultrasta, kun kerkiät - valtavasti tsemppiä mukaan ja toivotaan, että kaikki näkyy oikeissa paikoissa! :lipsrsealed:

Viikko on ollut ihan kaaosmainen, tällaista kiirettä ei aiemmin ennen joulua tunnu olleen milloinkaan töissä ja kotona. Päätin kiiren keskellä myös olla soittamatta klinikalle - juttelen sitten mieluummin kuitenkin asian kasvotusten, jos uutta kierrosta päädytään suunnittelemaan. Tulin oikeastaan siihen tulokseen, että alkio on siirretty ja se on ollut klinikan mielestä siirtokelpoinen, eli tällä mennään. Pelkään, että stressaannun keskustelusta pahimmillaan sitten vielä enemmän - kasvotusten lääkäri voi sitten käydä läpi näitä paremmin.

Vatsan jomotukset tekivät paluun ke iltana, aiemminhan nämä eivät hyvää ole luvanneet, mutta toisaalta aiemmin ovat ajoittuneet tuonne ihan siirron jälkeiseen aikaan. Ne keskittyvät mulla siis enemmän ehkä munasarjojen kohdille sitten kuitenkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

@tinas kiitos!  :lipsrsealed: Ultrassa oli kaikki niinkun pitääkin tänään, huh mikä helpotus! Eli näkyi kohdunsisäinen raskaus, ihan pieni 1 mm sikiökaikukin mahdollisesti. Tosi helpottavaa mutta vielä on matkaa.. ehkä hetkeksi voin huokaista nyt kuitenkin. Sain jonkun ikävän flunssan ja ihan sekava olo eli ei tätä oikein edes sisäistä kunnolla. 

Ja uskon että oli varmasti hyvä ratkaisu olla soittamatta sinne klinikalle, hehän aina painottavat, että yritetään välttyä turhilta alkionsiirroilta eli siirretty alkio on varmasti hyvin elinkelpoinen! Nyt toivon todella että kivut tässä vaiheessa lupaisivat ainoastaan hyvää!! Itselläni tuli jo aika aikaisessa vaiheessa kummallisia kipuja/tuntemuksia joita en oikein osannut paikallistaa, jossain vaiheessa paikallistin ne juuri munasarjojen alueelle. Lisäksi nivusissa tuntui kummallista "painetta"/kipua ja alaselässä lievää kipua. Uskon jälkikäteen, että nuo tuntemukset ovat johtuneet kiinnittymisestä, mutta olivat tosiaan niin minimaalisia että hyvä kun huomasi. Tsempit piinailuun!! :lipsrsealed: on se vaan niin hermoja raastavaa :blink: millon ajattelit testata?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoa, @Kirsty, että kaikki oli ultrassa niin kuin pitääkin! :):lipsrsealed: Sulla ei ilmeisesti ollut verikoetta ollenkaan, jossa olisi katsottu HCG-arvoa? Mullahan oli se heti testipäivänä ja siitä pystyi jo huojennukseksi päätellä, että tuskin on ainakaan tällä kertaa kohdunulkoinen raskaus, kun arvo oli noussut niin hyvin. Toki ymmärrän erittäin hyvin, että haluat hetken varmistella raskauden pysyvyyttä ja toteutella ajatukseen sekä kenties päästä myös pahimmista peloista yli, ennen kuin rohkenet liittyä odotuspuolen ketjuihin. Just take your time, siellä sua odotellaan, kunhan koet olevasi valmis ^_^ Ja nuo raskausoireet voivat omankin kokemuksen mukaan tosiaan vaihdella aika paljonkin, joten on ihan normaalia olla välillä tuntematta oikein mitään oireita.

@Tinasilla ei olekaan enää pitkä matka testipäivään :ph34r: Toivon todella kovin, että saisitte toivotun joululahjan! :give_heart: Ymmärrän kyllä hyvin, ettet lopulta halunnut kysellä klinikalta mitään niistä alkion merkinnöistä. Todennäköisesti sieltä oltaisiin vain rauhoiteltu sua sanomalla jotain sen tyyppistä, että sillä siirretyllä alkiolla on ihan hyvät mahdollisuudet onnistua - ja senhän sä tiedät jo muutenkin, sillä ei kai ne mitään toivottomia tapauksia olisi lähteneet edes siirtämään. Onko tällä jälkimmäisellä piinaviikolla ollut mitään muita tuntemuksia kuin tuota alavatsan ja selän jomottelua? Jännä kyllä, että sulla tulee aina noita kipuja siirron jälkeen. Itsellä ei tullut kummallakaan kerralla siirrosta mitään tuntemuksia. Mutta kunpa ne mahdolliset jomottelut näihin aikoihin alkaisivatkin kertoa kohdun kasvusta... :) Onnea matkaan vimppoihin piinapäiviin! :girl_pinkglassesf:

Koska sulla @sarvis jatkuvat hoidot? Toivottavasti DHEA-kuuri on tehnyt tehtävänsä! :tender:

Kaikille teille oikein hyvää ja tunnelmallista joulua sekä tietenkin mitä parhainta vauvaonnea uudelle vuodelle!! :lipsrsealed:

Edited by Töhö

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kirsty miten ihanaa, että saitte noin hyviä uutisia ja pääset viettämään nyt joulua ja nauttimaan raskaudesta huojentunein mielin! :lipsrsealed:

Täällä odotellaan nyt lähinnä vuotoa alkavaksi - mittasin jostain mielijohteesta aamulla lämmön ja se on tipahtanut 36.3 kohdalle (eli ihan alkukierron lukemiin), eli veikkaan, että kuukautiset alkavat viimeistään jouluna, jos progesteroni pari päivää niitä viivyttää. Tein aamulla myös raskaustestin ja tyylipuhdas nega oli - totesin, että mieluummin totean asian nyt ennen joulua kuin sitten joulun pyhinä. Eli veikkaan, että nuo vatsan säryt tällä kertaa kertovat enemmän terojen viivästyttämästä kierrosta.
Mullahan tulee siis sunnuntaina 14 dpo ja normaalisti luteaalivaihe kestää 12-13 päivää, eli sitä kautta vuodon pitäisi alkaa suunnilleen tässä kohdin. Ja koska era on otettu kyseessä ei siis voi olla maailman myöhäisin implantaatio, koska kohdun vastaanottavuus ei tähän taivu. ;) Mietin itse, että testipäivänä mulla olisi jo DPO 16, eikä luteaalivaihe ole ikinä kestänyt niin kauan, eli eiköhän vuoto tällä kertaa ala jo ennen testipäivää oman normikierron mukaan.

Lääkäri kirjoitti mulle lääkkeet valmiiksi, joten taidan käydä hakemassa Elonvan jo huomenna tai tänään illalla apteekista ja on sitten valmiina, niin voin sen pistää kp 2, joka varmaankin osuus tosiaan juuri joulun pyhiin sitten. Tästä kierroksesta, jos kaikki siis onnistuu, tulee nyt PGS-kierros, eli alkioista lähetetään näyte labraan kromosomitutkimusta varten. Eli tammikuussa ei tuoresiirtoa tehdä, kun tulokset eivät siihen ehdi ja jos hyviä alkioita on, siirrytään suoraan PASiin sitten helmikuun alussa.

Ihanaa joulun aikaa @Töhö, @Kirsty ja @sarvis ja kiitos, että olette kulkeneet matkaa kanssani - jos meillä @sarvis osuus hoidot yhtään samaan kiertoon olet enemmän kuin tervetullut tänne kanssani piinailemaan, meillähän tie vielä ainakin hetken jatkuu. :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kaikille.Torstaina hoitaja Helsingista soitti ja sanoi,että minä ja minun mies pitää lopeta tupaka.Onko joku teiltä polttaa?Nyt yritän lopeta.On vaikea ,mutta tarvi,koska maaliskuu aloitamme.Kaikille hyvää ja rauhallista joulua!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@töhö kiitos! Ja ei, mulla ei verikokeella ikinä katsottu hcg:tä, eli en saanut siitäkään vahvistusta vaikka tokihan digistä jotain osviittaa saa. Ajattelin huomenna vielä tarkistaa tuleeko digiin 3+. Katsotaan millon uskallan tulla odotuspuolelle, olen vähän sivusta seuraillut jo mutta ei vaan vielä pysty, olen todellinen pessimisti näköjään. <_< lapsettomuustaival jotenkin niin syvällä sisimmässä, olenkin tässä jouluna kahlannut läpi jäsenten viimeisen ivf/icsi keskustelun kun vihdoin sinne pääsen näköjään! :D

@Tinas voihan harmi ja pahoittelut negasta! :unsure::( onko vuoto alkanut vai pääsitkö vielä uudelleen testaamaan? Oliko tänään se virallinen testipäivä? Onneksi teillä on nyt hyvät suunnitelmat jatkoon eikä tule kovin pitkää taukoa välissä, ennen kuin päästään siirtoon alkiodiagnostiikan avulla, se varmasti auttaa jaksamaan. Jään taustalle kannustamaan teitä ihan hurjasti ja toivon että ensi vuosi olisi tuloksekas teille näissä hoidoissa! :lipsrsealed::lipsrsealed:

Samoin @Kiki25 ja @sarvis toivon teille kovasti onnea ja tsemppiä tuleviin hoitoihin!! @Kiki25 tsemppiä myös tupakoinnin lopettamiseen, kannattaa kyllä ehdottomasti molempien lopettaa ennen hoitoja, siitä on varmasti hyötyä.

Ja samoin kiitos kaikille ihanille kanssasisarille,:lipsrsealed: ihanaa joulunaikaa!! Olen itse ollut kamalassa flunssassa sohvan pohjalla lähes koko joulun..

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kirsty, mitä digi näytti?

Päivitän tiedon tännekin ketjuun; kuukautisten piti alkaa jouluaattona, aatonaattona tuli pieni omituinen tuhru ihan kirkasta verta mutta ei mitään muuta sen jälkeen. Ei tuhrun tuhrua, ei toisaalta myös mitään oireita. Tänään laihasta aamupissasta tein testin, ja kyllä siinä plussa näyttäisi olevan. Elämäni toinen luomuplussa! Meni kyllä pää niin sekaisin, vaikka jotenkin vaan tiesin koko ajan, että plussa se on. Ostin kasan testejä ja testaan huomenna lisää ja varaan vielä ar-ultrankin, ennen kuin alan suuremmin ilakoida asiasta. Mutta hurjan paljon tsemppiä teille kaikille @Kiki25, @Tinas, ja @Töhö, toivottavasti tavataan odottajien puolella. <3 Olette ihania. Tämä on ihan super-palsta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iiih onnea @sarvis!!! Ihan mahtavia uutisia!:lipsrsealed::lipsrsealed: Toivon todella että kaveri pysty kyydissä ja kaikki menee hyvin!!! Luomuplussa! Ihan uskomatonta! Onko sulla oireita? Mä tein digin tiistaina ja 3+ näytti mutta eihän se tämän hermoilijan hermoiluja kauaa helpottanut.. ei vieläkään juuri mitään oireira niin ei tässä kovin toiveikas uskalla olla. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Korjauksena siis, en testannut aamu- vaan iltapäiväpissasta. Huomenna digi. Tänään testasin siis neljällä testillä. Siksikin niin omituinen olo, kun ei juuri mitään oireita ole. Pientä jomottelua vasemman munaasarjan seudussa välillä, mutta ei tissikipua tai muutakaan. Ekassa raskaudesta mulle PMS-oireeksi täysin epätyypillinen tissikipu paljasti, mutta nyt vaan en vuoda.

Ar-ultraa suunnittelen mutta varmaan viikolle 7, niin pitäisi sykkeen näkyä varmasti.

@Kirsty, sun tilanteessa ei varmaan testeistä saa isompaa apua, vaan ultralla nähtävä sikiö+syke olisi seuraava etappi. Toki digin viikkojen vieriminen on lupaava merkki. Onko sulla tarkoitus käydä ultrassa uudestaan ja milloin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@sarvis ei ole totta, IHAN MAHTAVAA!!! :lipsrsealed::lipsrsealed::lipsrsealed: DHEA siis TODELLA näytti sulla toimivan. Olen ihan super super super iloinen sun puolesta - masentavimmista masentavimman syksyn ja niin monen epäonnisen hoitokierron jälkeen kukaan ei takuulla ansaitse näitä hyviä uutisia niinkuin sinä!  Onnea vielä kerran ja tarrasukkia pikkukaverille! :wub:

Kerropas mulle vielä, kuinka kauan sä söit tuota valmistetta ja aiheuttiko se sulla oireita?

Mulla alkoi vuoto sitten jouluaattona, mutta kuten aiemmin totesin, se ei oikeastaan hetkauttanut mihinkään suuntaan sinänsä, koska tulos oli tiedossa. Pistin siis joulupäivänä Elonvan ja huomenna lääkärille tiirailemaan mitä munasarjoissa olisi tapahtumassa. Verrattuna edelliseen kertaan Elonva aiheutti joulupäivän illalla kohdun limiksen totaaliromahduksen - vuodin niin paljon, että kaikki tuli läpi kaikesta. :blink: Totesin miehellekin, että ilmeisesti nämä kuukautiset hoidetaan sitten 4 tunnin aikana.

Tänään siis kp 5 ja olo edelliskiertoon sen verran erilainen, että munasarjat tuikkivat aikatavalla tänään - toivotaan, että tuntemukset eivät lupaa huonoa, kun viimeksi mitään tuntemuksia ei oikein ollut. Laitan huomenna päivityksiä follitilanteesta. Toivotaan, että alkukeväästä pääsen liittymään teidän seuraanne tuonne toiselle puolelle! Tosin pari kiertoa tässä menee, kun alkioille tällä kertaa tehdään se pgs. :ph34r:

@Kirsty valtavasti tsemppiä piinailuun sinne - menetkö vielä dextraan seurantaultraan vai siirrytkö nyt julkiselle? Periaatteessa sähän voisit käydä otattamassa hcg-arvon kai julkisellakin, jos se rauhoittaisi mieltä? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Sarvis!Olette kaikki ihania tällä!Minulla on kysymys.Kohta aloitan työ ja mietin saisinko sairas paivää kun menen Helsingissa.Aika on 12.3 minun miehille ja spermalaboratoriossa myös ja minulle silloin aika.Hyvää että aloitan työ,mutta mietin miten menee stimulatio myös?Kiitos teille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@sarvis joo, mulla on varattu seuraava ultra 8.1. Miten se voikaan tuntua valovuosilta tämä reilu viikko tässä odottelua? Ikinä ei ole aika mennyt näin hitaasti. :wacko: mulla on ollut plussasta saakka tissikipua vaihtelevasti, tosin erittäin lievää sellaista. Nyt sekin on hiipumaan päin ja pelottaa koska ensimmäisessä km:ssa juuri tissikipu loppui ekana. Teitkö digin tänään ja mitä näytti?

@tinas pahoittelut vielä negasta! :( onneksi kuitenkin selkeä suunnitelma ja josko nuo tuntemukset takaisivat vielä isompaa satoa kun viimeksi eivätkä olisi huono juttu ollenkaan? Toivotaan tosiaan että pääset pian seuraamaan meitä odotuspuolelle!!!!! (Jos sinne ikinä uskallan itse hahah) ;) 

Ja Dextraan menen vielä yhteen ultraan joka on reilun viikon päästä. Ensi viikollahan voisi tosiaan käydä nuo hcg:t ottamassa, pääseeköhän julkiselle ihan ajatuksella oma huoli? Kun mitään vuotoa kopkop ei vielä ainakaan ole ollut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos kerron silloin työanta mitä tapahtuu?Tuleeko irisanomisanominen?Minä pelkään nyt.Olen illoinen että sain työ ,mutta...:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kirsty varmaan pääset julkiselle, jos vain soitat olevasi raskaana ja pyydät verikokeella vahvistusta? Eikö tuo kuulu ihan neuvolan tms peruspalveluihin, joissa raskaus varmistetaan? Tosin omaa kokemusta ei aiheesta ole, mutta näin kuvittelisin? :huh: Suurtsemppi täältä piinailuun!!

@Kiki25 muistaakseni työnantajan ei tarvitse antaa lomaa hoitoja varten - riippuu toki työnantajasta. Voisit toki pyytää palkatonta vapaata tuon päivän ja sanoa, että sinulla on pakollinen henkilökohtainen asia hoidettavana? :)

Kävin tänään kp 6 ultrassa ja hiukkasen ovat munasarjat tsempanneet sekä follien määrän että koon suhteen: viimeksi mulla oli 8 follia kp 8, joista 2 alle 6 mm, 4 7-8 mm, 3 10-11 mm ja 1 9-10 mm. Tällä kertaa folleja oli 11 kpl, joista 4 6-8 mm, 2 9-10 mm, 3 11-12 mm ja 2 15-16 mm. Nyt kiinnostavaa on se, tasoittuuko follien koko ja

Pistin juuri ekan orgalutranin jarruksi ja aloita uutena vuotena vielä pergoveriksen tsemppariksi. Seurantaultra on 2.1. ja punktio olisi vielä toistaiseksi ajoitettu pe 5.1. Jännät paikat kohta meikäläisellä siis. :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0