Iridessa

Letrozol ORION 2,5 mg (vol. 2)

961 posts in this topic

^ huh oletpas ollut urhea! Mä olin eilen jo niin paniikissa niistä muutamista hartiapistoista! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi Elämänalku :(:lipsrsealed: Mites jakselet tällä hetkellä? Asia kerrallaan, koita olla vielä stressaamatta liikaa tulevia yrityksiä tai hoitoja, vaan koita keskittyä ensin rauhassa omaan toipumiseesi. Ja luomuplussissahan ei ole mitään koodia, miksei sellainen voisi ihan hyvin teille uudestaankin tulla. Monet onnistuvat raskautumaan uudelleen keskenmenon jälkeen.

 

Hullun uhkarohkea Kirsty voisi kyllä olla parempi sana kuvaamaan sitä mun toimintaa :girl_crazy: Hyvä kuulla, että olet noin hyvävointinen :) Koska sulla on seuraava kontrolliverikoe?

 

Tervetuloa takaisin tänne, Sarvis - mitäs me IVF-hoidon jälkeen "maitojunalla" Letroiluun palailijat :girl_haha: Millä annostuksella ja minä päivinä meinaat Letrot napata? Meinaan kun mullakin tämä vastepuoli on aika maltillista, niin kiinnostaa myös sun kokemukset Letroista.

 

Ohops, Phalene, johan siellä pomppasikin komea sato. Toivottavasti nyt kokeilun kautta löytyisi se sulle optimaalisin Letrojen annosmäärä ja käyttöajankohta, että saisit haudottua 1-2 komeaa johtofollia jatkossa ^_^

 

Meillä oli Ankerias ensimmäinen IVF-hoitokierto pitkällä kaavalla tammi-helmikuussa. Munasolut jäivät kautta linjan liian raaoiksi, sillä Gonalin päiväannos oli alussa liian matala. Siispä uusi yritys korkeammalla lääkeannostuksella ensi syksynä. Nyt tämä väliaika seuraavaa IVF-kierrosta odotellessa pitäisi saada jotenkin kulumaan, joten ajattelin Letroilla, ettei tarvitsisi ihan peukaloitaan pyöritellä :rolleyes: Sulla on näköjään samat Gonalit olleet nyt käytössä, toivottavasti olisivat kohdallasi toimivat! Jännät paikat on ainakin, kovasti tsemppiä piinapäiviin torstain testipäivää odotellessa :ph34r:

 

Täällä tänään kp 2 eli menkat alkoivatkin etuajassa eilen (harmi, ettei ollut edes aprillipilaa moinen kohtalo :rolleyes: ). Niinpä Letroilu alkaakin jo huomenna. En ole vieläkään päättänyt, että otanko tähän ekaan kiertoon yhden vaiko kahden tabletin päiväannostuksen  :girl_prepare_fish: Taitaa syntyä ratkaisu huomenna aamulla ihan fiilispohjalta :P

 

Parempaa uutta viikkoa kaikille, toivottavasti mennään kovaa kohisten kohti kevään plussatuulta! :tender:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Töhö: Fyysisesti olo on suht ok. Henkisesti ihan hajalla. Jotenkin ei jaksa uskoa luomu plussaan ku miehen siittiöt on mitä ovat. Ennen tätä raskautta oli jonkinlainen rohkeus lähteä hoitoihin. Nyt se rohkeus on täysin poissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kovasti jaksamista elämänalku! Kannattaa hetki ottaa rauhassa, keskenmeno on niin iso shokki, etenkin kun siinä on pitkäaikaiset toiveet taustalla. Ja juuri se, kun vähän näkee jo tulevaisuutta aikajanalla ja se katoaa & tilalle tulee epävarmuus hamaan tulevaan asti. Tuolta jostain lueskelin taannoin km kokeneiden ajatuksia ja sitä, että ennemmin moni olisi/oli kestänyt vuosien yrityksen ilman plussaa kuin keskenmenon/keskenmenot yrityksen aikana. Itse mietin taannoin, että olisi varmaan ollut hyvä mennä ihan jonnekin terapiaan purkamaan ajatuksia heti toisen km jälkeen. Mutta purkasin sitten tietyille ystäville, joilla oli myös omakohtaisia kokemuksia. Voi olla että joskus silti täytyy vielä mennä asiasta puhumaan... Kyllä ne keskenmenot vieläkin pyörivät ajatuksissa, etenkin kun törmää lapsiin jotka ovat saman ikäisiä kuin omat kesken menneet olisivat olleet.

 

Mutta ehkä jos yhtään siltä alkaa tuntua, voitte käydä jutustelemassa tilanteesta klinikalla. Ja mies silloin uudelleen siemennesteanalyysiin. Jossain oli suositus tehdä se muutamien kuukausien päästä uudelleen, koska tulos voi heitellä. Ja laatua voi myös parantaa monissa tapauksissa. Onhan se kuitenkin hyvin, kun on plussa tullut, vaikka se ei varmasti nyt lohdutakaan.

 

Ja pakko jakaa vielä aiemmin mainitsemastani ystäväpariskunnasta (+35v), joilla on tosiaan yli 6v rankkoja hoitoja takana ja oli sanottu, että munasolut ovat niin surkeita, että ei hoidoillakaan tule onnistumaan. Heille tuli yllättäen luomuplussa ja nyt oli nt-ultrassakin kaikki OK. Nyt tuntuvat kaikki lapsettomuustaistelut sen arvoisilta, vaikka vuoden vaihteessa olivat jo jättämässä koko homman sikseen, kun oli jo liian raskasta henkisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Töhö kyseli letrotsolin käytöstä: voin varmistaa vielä maanantain polikäynnillä, onko ok käyttää omatoimisesti letroja. Käytin yhtä tbl kp2-7 (ovuloin varhain), mutta vois kyllä kokeilla kahtakin tablettia, jos ei sille nähdä esteitä. Ihan vaan koska kaikki konstit käyttöön!

Elämänalulle tsemppiä. Tuiketta tuossa edellä sanoikin kaiken olennaisen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elämänalulle vieläkin toivottelen kovasti voimia ❤

 

Töhö, rankat pettymykset sullakin ollu IVF:ssä. Millä mielin nyt?

 

Tänään tein negatiivisen raskaustestin. Menkkojen pitäisi jo alkaa, kun kp 31 dpo 16 ja viimeisestä lugesta 3 päivää. Jostain syystä nyt tuntui pettymys rankemmalta kuin koskaan aiemmin. Kai kierto kierrolta odotukset nousee. Pelottaa jo ennalta, miten jaksan vielä viisi kiertoa tätä käsittääkseni aika tehotonta hoitomuotoa ts. lähes varmoja pettymyksiä. Ja sitten päälle vielä IVF:t...

 

En ole löytänyt mistään oikeen tietoa, vertaistukea tai varsinkaan onnistumisia ovulaation induktiosta pistoshoidoilla PCO-tapauksissa. Sekin tuntuu ikävältä. Että ei tiedä onko tässä edes mitään järkeä?

 

Anteeksi masentava vuodatukseni. Tiedätte varmasti kyllä tunteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin sitä vaan edelleen lueskelee tätäkin keskustelua...

 

Ankeriaalle oli pakko tulla sanomaan, että täällä yksi PCO-tapaus, joka raskautui Gonal-f-kierrosta :) Letroilla oli viisi tuloksetonta OI:ta sitä ennen.

 

Toivon teille kaikille niiiiiiiiiiiiin paljon tsemppiä ja voimia jaksamiseen :lipsrsealed: Koko sydämestään sitä aina toivoo, että plussapuhuri tekisi oikein kunnon hirmumyrskyiskun tänne ketjuun :lipsrsealed:

 

tinhi ja Täplä 28+5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos kannustuksesta, Tinhi :)

Voi Elämänalku :girl_cry::lipsrsealed:  Osaatko sanoa mistä se erityisesti johtuu, että rohkeus hoitojen aloittamiseen on nyt poissa? Anna tosiaan vielä rauhassa aikaa itsellesi, toipuminen keskenmenosta on nyt ensisijaisen tärkeää. Tuiketta hyvin jo asiasta sulle kirjoittikin.

 

On kyllä Tuiketta varmaan ollut melkoinen tunnemyrsky siinä kohtaa, kun mainitsemasi ystäväpariskunta on lopulta plussannut ja vieläpä luomuna tuollaisten vaiheiden jälkeen :) Kun meillä on takana yritystä "vasta" hieman alle puolet tuosta heidän historiastaan ja välillä mullakin on jo hetkiä, jolloin olisin täysin valmis viheltämään pelin poikki ja tekemään vaihteeksi jotain ihan muuta, kuin yrittämään, yrittämään ja yrittämään tätä lasta :girl_sigh:

 

Pahoittelut Ankerias negasta :( Ihan samalta mustakin alkoi tuntua viime syksynä Letrojen kanssa jossain neljännen kierron paikkeilla, että ei tämäkään hoitomuoto varmaan auta meidän kohdalla yhtään mitään. Varsinkin negojen ja menkkojen aikaan tuo synkistely tuntuu olevan jo enemmän sääntö kuin poikkeus. Tosiasia kuitenkin on, että näissä hoidoissa aina jotkut myös onnistuvat. Onko sulla miten mones pistoshoitokierto nyt menossa? Ja oletteko jo jonossa IVF-hoitoihin? Mulle tämän koko yrityshistorian pahin pettymys (kohdunulkoista lukuun ottamatta) on tähän mennessä ollut se, kun IVF-hoidon vaste oli noin heikko ja sitten jouduttiin taas jonoon puoleksi vuodeksi. Mä olisin vaikka heti yhden välikierron jälkeen voinut yrittää uudelleen. Eli tämä odottelu on näköjään mulle kaikkein pahinta ja sen sijaan niin kauan kuin on yritystä, pysyn myös paremmin nahoissani. Siksi mun oli pakko ottaa edes nämä Letrot takaisin tähän odotteluun, koska en pysty vaan pyörittelemään peukaloitani. Me harkitaankin miehen kanssa, että jos myös ensi syksyn IVF-hoitojen kakkoskierros päättyy tuloksettomana, niin sitten mahdollisesti mennään heti perään uudelle kierrokselle yksityiselle, sillä mua ahdistaa ajatuskin taas kerran puolen vuoden jonosta. Mutta nyt fiilis on onneksi jo parempi kuin silloin heti IVF-hoidon päätyttyä, sillä loppukevääseen / kesään on tiedossa jo niin paljon kaikenlaista kivaa menoa ja meininkiä, etten onneksi jouda liikaa moisia jonotteluja murehtimaan :lol:

 

Ilmoittelehan toki Sarvis, että mitä sulle sanotaan maanantaina polilla tuosta Letrojen käytöstä erityisesti käyttöpäivien ja annostuksen suhteen. Myös mä nimittäin ovuloin aika varhain, yleisimmin kp 12. Uskoisin, että omatoiminen Letroilu ilman folliultria on ihan OK, sillä johan mulla on neljässä kierrossa viime syksynä tosiaan varmistettu se, että folleja kysyy vain sen max. 1-2 kappaletta. Viidennen Letro-kierron joulukuussa vedinkin sitten jo ominpäin, ihan lääkärin luvalla.

 

Päädyin nyt kuitenkin Letrojen suhteen tässä kierrossa kahden tabletin päiväannostukseen, sillä iski paniikki siitä, etteivät laiskat munasarjani välttämättä värähdäkään mistään yhden tabletin annoksesta :girl_crazy: Niinpä tabletteja jää tämän kierron jälkeen jäljelle enää vaivaiset viisi, joten toivottavasti polilta irtoaisi uusi resepti ensi kiertoa varten. Letroilu alkaakin olla nyt jo tältä erää loppusuoralla eli viimeiset tabut heitän huiviini tänään illalla. Vihlontaa on tuntunut jo useana päivänä erityisesti vasemmassa munasarjassa, joten siellä se tuleva ovis mahdollisesti luuraa. Eilen myös oikeassa muniksessa tuikki kipu jonkun verran, mutta huomattavasti vähäisempää on nyt meininki sillä puolella.

 

Hyvää viikonloppua kaikille! B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muakin kiinnostas, jos jotkut saa eriohjeen kuin "syö letroja kp3-7". Kiinnostais tietää miksi toisille määrätään eripäivät.

 

Pitäs itekkin huomenna aloittaa omat letrot. Jos taas tässä kierrossa itken niiden aikaan, niin eitän vesilintua niillä.

 

Onko sulla Töhö e-resepti? Saisko sen sitä kautta uusittua, jos on?

 

 

Ihmeistä, mun tuttu on saanut kaksi lasta hoidoilla ja nyt oottaa puolessa välissä kolmatta "hupsoho"-vauvaa. Että kyllä niitä luomuihmeitä tapahtuu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muakin kiinnostas, jos jotkut saa eriohjeen kuin "syö letroja kp3-7". Kiinnostais tietää miksi toisille määrätään eripäivät.

Riippuu kierron pituudesta ja ovulaation ajankohdasta, olettaisin. Mulla on lyhkänen kierto, 25-26 pvää ja ovuloin (yleensä) varhain, kp 12 maissa. En usko että se on niin just tarkkaa.

 

Tyhjennysvuoto alkoi tänään, joten aloittelen letrokuurin huomenna. En siis ehdi polille kyselemään asiasta, mutta samapa tuo. Ajattelin vaihteeksi kokeilla kahta tablettia per päivä, katotaan mitä tulee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, mulla taas ovis on kp13-16 ja lutis n.13pv. Ja mullahan ovis silti vaihtelee vaikka syön letroja.

Edited by Anastacia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen Anastacia myös käsittänyt tuon eron Letrojen aloituspäivässä siten, että jos ovuloi yleensä aika aikaisin, niin Letrot voidaan todennäköisemmin silloin aloittaa jo kp 2-3, mutta jos taas pakkaa ovuloimaan aika myöhään, niin niiden aloitus saattaa sitten alkaa esimerkiksi vasta kp 4. Toivottavasti sulla on itkuherkkyydet pysyneet nyt aisoissa? On mulla itse asiassa e-reseptikin, mutta mähän olen menossa huomenna joka tapauksessa polille seuraavan IVF-hoidon suunnittelukäynnille, joten samalla hoitunee toivottavasti tuo Letro-reseptin uusiminenkin.

 

Tsempit Sarviksen Letro-starttiin, toivotaan hyvää vastetta!  :tender:

 

Mun usko tärppiin on nyt jotenkin niin nollilla, että jaksoin aloittaa oviksen tikuttamisen vasta tänään aamulla (menossa siis kp 10). Digi näytti ympyrää, joten toivottavasti ovis olisi vasta edessäpäin. Jos se nimittäin viime kierrossa oli jo kp 9, niin en jaksa oikein uskoa onnistumiseen niin varhaisella oviksellakaan: miten ihmeessä limis ehtisi paksuuntua yhtään riittävästi, kun kuukautisvuotokin on loppunut vasta vähän sitä ennen :huh: Kun mä tosiaan yleisimmin ovuloin kp 12, niin toivottavasti viime kierron aikainen muniminen oli vaan sitä edeltävästä IVF-hoitokierrosta johtuvaa, poikkeuksellista häröilyä. No, tikuttelen illalla ja/tai huomenna uudelleen ja elän toivossa, että pian alkaisi hymynaamaa irtoamaan, jos on irrotakseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pannaankin letrot vielä tauolle lääkärin määräyksestä, toisessa munasarjassa on vielä niin paljon toimintaa jäljellä, että nyt tarvii vähän jäähdytellä.

Nyt mulla vähän hirvittää, että tässä on joku superovulaatio tulossa ja plussan seurauksena syntyy seitsemän veljestä kerralla. D-: No, jospa ei kuitenkaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisipa Sarvis jo suorastaan ironista, jos nyt tulisi seitsemän veljestä, kun ensin on IVF-hoidoissa puskettu hiki hatussa, että saadaan ylipäätään vastetta aikaiseksi :girl_crazy: Kuinka pitkään sulla on vielä jännättävää edessä tämän kierron osalta ennen kuin tiedät, että miten on mahdollisesti käynyt? ;)

En ole vieläkään saanut ovisplussaa bongattua, mutta mulla oli tänään polilla IVF-hoidon suunnittelukäynti ja siellä tehdyn ultran perusteella on tuolla alakerrassa jotain tapahtunut, sillä kuulemma "komea" johtofolli on taas oikealla puolella. Omatoiminen Letroilu on siis tuottanut tulosta  :) Sen follin koko tosin jäi siinä hötäkässä mysteeriksi, kun en saanut selvää lääkärin mutinasta, eikä sitä tietoa vielä Omakannassakaan näkynyt. Limiksen paksuus sen sijaan oli kuulemma 6,7 milliä eli tuttua perustasoa mulle. Jatketaan siis edelleen peittojen heiluttelua, sillä ainakin teoriassa olisi jälleen kerran mahdollisuus suoranaiseen tärppi-ihmeiden ihmeeseen :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on Töhö kp4 menossa, ultra oli siis eilen. Ei tarttis siis hirveästi vielä elämöintiä olla munissa! Omakannan mukaan oikealla oli kuusi antraalifollikkelia, isoimmat 10 mm:n kokoisia. Kuutoset siis täysin mahdollisuuksien rajoissa! :D Ei kyllä tullut yhdyntäkieltoa, kai me ollaan niin toivoton tapaus...

 

Tsemppiä komealle johtofollille! Poksu nyt oikein kypsäksi ja somaksi munaksi ja etene luomuplussaksi! Vähän noitaloitsuja pääsiäiseen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Töhö - Nyt ei ole tarvinnut itkeä :D Mutta turvotus on jäätävä, tiiä sitten johtuuko letroista vai mistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällähän on muutamalla nyt jännäilyn paikka :) Toivottavasti saataisi plussia tähän ketjuun!

 

Mulla on tosiaan välikierto nyt hoidettu alta pois ja perjantaina alkaa taas Puregonin piikitykset. Hieman eri annoksella, kun viimeksihän kävi niin että ensin kun piikin 50 yksikköä niin ei tapahtunut mitään, mutta kun annos nostettiin 75 yksikköön, niin tuli multifollikkelivaste ja hoitokierto piti keskeyttää ja saatiin peittojenheiluttelukielto. Nyt alan perjantaina pistämään 62,5 yksikköä ja sitä pistän vajaan viikon, kunnes on sitten eka seurantaultra :) Toivon niiiiiin paljon että hoitovaste olisi nyt sopiva, kun Puregon selvästi (ainakin viimeksi toimi), mutta oikea annos tulisi löytää.. Ärsyttävä PCO, ensin ei tapahdu mitään ja sitten tapahtuu liikaa..!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällähän on muutamalla nyt jännäilyn paikka :) Toivottavasti saataisi plussia tähän ketjuun!

 

Mulla on tosiaan välikierto nyt hoidettu alta pois ja perjantaina alkaa taas Puregonin piikitykset. Nyt kp3 menossa. Hieman eri annoksella, kun viimeksihän kävi niin että ensin kun piikin 50 yksikköä niin ei tapahtunut mitään, mutta kun annos nostettiin 75 yksikköön, niin tuli multifollikkelivaste ja hoitokierto piti keskeyttää ja saatiin peittojenheiluttelukielto. Nyt alan perjantaina pistämään 62,5 yksikköä ja sitä pistän vajaan viikon, kunnes on sitten eka seurantaultra :) Toivon niiiiiin paljon että hoitovaste olisi nyt sopiva, kun Puregon selvästi (ainakin viimeksi toimi), mutta oikea annos tulisi löytää.. Ärsyttävä PCO, ensin ei tapahdu mitään ja sitten tapahtuu liikaa..!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Tinhi!!! Antaa kyllä paljon toivoa tuo kertomasi.

 

Töhö, meillä oli vasta eka pistoshoito tuo. Mennään tätä yhteensä kai 6 yk:ta, jos toimii siis. Ei olla vielä IVF-jonossakaan. Mulla vaan ei toiminu ensin clomit ja sitten ei toiminu letrot, niin pelottaa että tästä ei koskaan tule mitään, kun ehkäisyksettömiä vuosia takana kuitenkin jo yli 6.

 

Noomi, mullakin alkaa pistokset nyt lauantaina, eli samaa matkaa mennään! Jännästi kivaa :) Tsemppiä sulle hirmuisesti, toivon että saadaan sulle kunnon ovulaatio tällä kertaa! Onnea kaikille muillekin matkaan ❤

Edited by Ankerias

Share this post


Link to post
Share on other sites

Töhö: Eikai sitä rohkeutta ollu alunperinkään olemassa. Mehän oltiin vasta menossa ensikäynnille lapsettomuus klinikalle. Todennäköisesti en olisi uskaltanut inseminaatiota kummempiin hoitoihin mennä.. Meille sanottiin ettei se riittää pitää olla icsi.

 

Olo on edelleen paha. Perheneuvolassa kävin juttelemassa. Sielä oli aivan ihana ihminen. Päätettiin jutella taas uudestaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ankerias, kiitoksia tsempeistä. Mikä sulla on pistettävä lääke ja annos? Voi olla että olet sen kertonut mutta ei pysy aina perässä kaikkien tilanteissa. Onko sulla seurantaultraa?

 

Mulla alkaa tosiaan nyt huomenna perjantaina pistokset ja ensi to on eka ultra ja labra (estradioli).

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tosiaan Sarvis, munasarjat voisivat noilla päivillä pitää vielä vähän matalampaa profiilia :blush: Jännäksi menee siis tämä kierto, tiedä vaikka saisit toivoa joululahjaksi useamman potkupuvun...  ;)

 

Toivottavasti Anastacia Letro-kuuri on "turvottanut" myös munasarjoissa sen verran, että ensi viikolla oviksen bongailu tuottaa tulosta ^_^

 

Tsemppiä Noomille huomiseen Puregon-piikityksen starttiin :) Tarkkaa on kyllä näköjään tuo annoksen viilailu, mutta josko nyt tuolla kahden annoksen keskiarvolla tulisi viimeinkin myös sellainen vaste, joka olisi sopivaa keskitasoa :D

 

Huh, pitkä on yrityshistoria teilläkin Ankerias, soisi kyllä todellakin tärpin jo tulevan! :tender: Ymmärrän kyllä, että noilla kilsoilla alkaa jo turnausväsymystä esiintymään, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Mutta älä silti vielä heitä kirvestä kokonaan kaivoon, sillä nuo piikityshoidot vaikuttavat kyllä toimivilta ja moni niillä tulosta saa. Ja jos lopulta IVF-hoitoihin asti päädytte, niin se vasta tehokasta keskimäärin onkin. Tsempit siis sullekin ylihuomiseen pistosrupeamaan, pidän peukut pystyssä :)

 

Hyvä kuulla Elämänalku, että olet saanut perheneuvolasta apua, joka on tuntunut hyvältä. Askel kerrallaan eteenpäin. Voihan olla, että kun paha olo pikkuhiljaa helpottaa, niin sen myötä pystyt jossain vaiheessa miettiä uudelleen sitä ensikäyntiä lapsettomuusklinikalla. Sanottiinko teille siitä ICSI:stä ennen tuota keskenmennyttä raskautta vaiko vasta sen jälkeen? Alkanut raskaushan on voinut muuttaa tilannetta, jolloin lääkärit mahdollisesti arvioivat tapauksenne uudelleen ja kevyemmät hoidot voivat olla sittenkin mahdollisia. Ja myös lapsettomuusklinikalla on mahdollisuus puhua omista peloistaan ja toiveistaan hoitoa koskien, ei siellä väkisin joudu mihinkään ryhtymään. Voimia edelleen toipumiseen :lipsrsealed:

 

Kiitos Sarvis niistä noitaloitsuista, jotka taisivat muuten tehota, sillä wu-huu, täällä on tänä aamuna (kp 13) viimeinkin bongattu ovisplussa! :dancegirl: Iloitaan nyt sentään näistä koko rahan edestä, kun ei kerran raskaustestiplussia ole paljoa näkynyt :P Tämän perusteella ovis tulee tällä kertaa näköjään pari päivää myöhemmin kuin normaalisti, joten toivottavasti limiskin olisi nyt ehtinyt paksuuntua vähän tavanomaista enemmän ^_^ Nyt tiedän myös varmuudella aloittaa Lugesteronin käytön ensi maanantaina.

 

Siispä näissä olosuhteissa kirjaimellisesti munarikasta pääsiäistä! :pupu_1:

Edited by Töhö

Share this post


Link to post
Share on other sites

Töhö: Ennen tätä keskenmenoa simppatulosten yhteydessä sanottiin että icsi hoitoa suosittelevat koska normaali muotoisia vain 2% ja eteenpäin liikkuvia vain 15%. Eipä kai ne yksityisellä voi kieltääkään meitä kokeilemasta inseminaatiota..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noomi, Gonal-F on lääke ja 50 yksikköä pistän. Näillä asetuksilla viimeksi ultrassa näkyi kasvava follikkeli ja sain ovulaatiotestiin hymynaaman. Mullakin on torstaina ultra :) Kyllä ne fiilikset yleensä tasoittuu tässä alkukierrosta, onneksi. Ehkä hormonitkin vaikuttaa asiaan? Ei sitä vuoristorataa jatkuvasti jaksaisikaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now