Iridessa

Letrozol ORION 2,5 mg (vol. 2)

961 posts in this topic

Mitenkäs meni pääsiäisen munanpiilotukset ja muut harrastukset kanssasisarilta? :D

Täällä odotellaan ovisplussaa. Ei näy, ei kuulu, kp 12 menossa. Historiassa ovisplussat on tulleet kp 11-12 melkein poikkeuksetta, joten olis jo aika. Ei kyllä niitä ovulaatiota edeltäviä munanvalkuaislimojakaan näy vielä. Höh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heipparallaa!

 

Täällä sujui pääsiäinen tosi rauhallisesti, enimmäkseen ihan vain kotona. Oli jotenkin sellainen oloa että halusi ottaa vaan ihan rennosti pari päivää kun siihen kerrankin oli mahdollisuus.

 

Mites Ankeriaksen ultra meni? Muistaakseni mainitsit että sinullakin on tänään  :gmake:

 

Mulla oli tänä aamuna eka seurantaultra, nyt siis piikitetty 6 päivää Puregonia. Oikealla ja vasemmalla näkyi kuulemma yhdet n. 10mm kokoiset follit ja sitten taas paljon pieniä. Eli kaksi on EHKÄ lähtenyt kasvamaan. Nyt jatkan vielä piikitystä ja maanantaina uudelleen ultraan. Viimeksi oli kyllä ihan sama juttu, että vaati pidemmän stimulaation ennenkuin mitään oikeastaan alkoi näkyä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi! No jotain ainakin tapahtuu siellä, Noomi, kiva! Onko sulla uus ultra ensi viikolla?

 

Mulla ei ultrassa näkynyt aivan mitään (paitsi tietenkin niitä "ihania" pikkurakkuloita...). Joten labran kautta kotiin, ja huomenna saan puhelun, jos annosta pitää nostaa, eli jos estradioli ei ole kohonnut tarpeeksi. Huoh. Osasin kyllä odottaa tätä: aina mulla uusi lääke ensin tehoaa, ja sitten ei enää toimikaan seuraavalla kerralla. Mutta nyt vaan malttia ja lisää pistoksia. Toivottavasti saadaan kypsymään 1-2. :/ Maanantaina sen näkee. Oli muuten ihanaa, kun mies oli eka kertaa tänään ultrassa mukana. Katteli aivan tosissaan näytöltä näkymiä

Edited by Ankerias

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tää ei meinaa mitenkään suostua muokkaamaan tuota viestiä. Piti vielä sanoa Sarvikselle, että toivottavasti saat megaluokan ovulaation jossa on kaikki kohdillaan ! Pidä meidät ajan tasalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näin mä Elämänalku oman kokemukseni pohjalta ajattelisin, että lääkäri kertoo teille näkemyksensä ja vaihtoehdot, mutta teidän päätös se hoitotavan valinta lopulta kuitenkin on - varsinkin yksityisellä luultavasti vielä todennäköisemmin, sillä teidänhän rahoilla siinä pelataan. Ei meidänkään esimerkiksi olisi ollut mikään pakko mennä IVF-hoitojonoon, vaan siihen kysyttiin kyllä suostumus sekä suullisesti että kirjallisesti. Tosin sitä en sitten tiedä, että miten pitkään olisivat lopulta julkkarilla suostuneet hoitamaan meitä ns. "kevyemmin menetelmin", jollei oltaisi menty siihen jonoon.

Toivottavasti Noomi nuo kaksi follia jatkaisivat nyt tasaista kasvuaan täyteen poks-mittaansa ja ensi maanantaina kontrolliultrassa olisi hyviä uutisia :)

 

Kun mä Ankerias pistelin taannoin ekassa IVF-hoidossa Gonalia 150 yksikköä per päivä, niin silläkin annoksella saatiin aikaiseksi kuudessa päivässä noiden pikkurakkuloiden lisäksi vain kaksi muita suurempaa follia. Näin niin kuin vertailun vuoksi, vaikka erilainen vaste olikin tietysti tavoitteena ^_^ Tosin mulla ei ole PCO-tyyppisiä munasarjoja ja sulla puolestaan muistaakseni on, joten sun kohdalla varmaan varotaan vielä herkemmin mahdollista hyperin riskiä ja hyvä toisaalta kuitenkin niin. Onko sullakin siis seuraava kontrolliultra maanantaina? Kunpa siihen mennessä olisi tulosta alkanut jo muodostua, nostetaanpa sun annosta tai ei :)
 

Tsempit Sarvis ovisjahtiin  :) Limis ehtii kasvaa lisää, kun ei kovin aikaisin tule. On sitten niiden seitsemän veljeksen hyvä kiinnittyä :girl_haha:

 

Täällä on pölistelty peittoja oikein huolella tähän kiertoon, kun kerran odottelin ovista tulevaksi jo muutamaa päivää aikaisemmin kuin mitä se sitten lopulta tulikaan. Viime viikon perjantaina (kp 14) irtosi munasolu, sillä oikeaa puolta vihloi niin, että piti välillä oikein irvistellä. Se on kyllä erikoista, miten näissä Letro-kierroissa tuon oviksen tuntee noin selvästi. Ei mulla luomukierroissa tällaisia oviskipuja ole, vaikka niissäkin todistetusti ultran mukaan kuitenkin ovuloin. Tämän viikon maanantaina aloitin sitten ohjeen mukaisesti (neljäntenä päivänä ovisplussasta) Luget taas matalalla annostuksella (100 mg / päivä) loppukierron tueksi, eikä ole tuhruiluakaan näkynyt, ju-huu! :dancegirl: Että oikeinkin on ollut esimerkillinen kierto tähän asti, joten on se vaan ihme ja kumma, kun ei näillä asetelmilla lapsia saada silti millään tehtyä :blink:

Edited by Töhö

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsemppiä kaikille kiertoihin!

 

Mulla alkoikin kierto lugejen alla ja ovis olikin jo kp11, kun yleensä se on kp13-16. Onneksi olin katellu Fertilityfriendin ennustetta, että pääsiäiseksi osuu ovis, niin osasi hyödyntää. En kyllä tiiä millasen limiksen kerkesin kasvattaa, kun noin ajoissa oli tuo ovis.

Luget täälläkin aloitettu tukemaan loppukiertoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hellurei kaikille ja peukut pystyyn tähän kiertoon.

 

Täällä pääsiäinen on sujunut työn merkeissä. Ajattelin ottaa tämän kierron rennosti.. Joten en ole täälläkään käynyt. Kp 14 pärähti taas hymynaama ovulaatiotikkuun ja hyödynnettiin ennen kohalla ja vielä jälkeenkin mutta mutta...... Eipä tainnut tärpätä tässäkään kierrossa nimittäin tänään vessassa käydessä paperiin piirtyin punainen väri :( Nyt ois kiertopäivä 26 ja yleensä menkat alkaa 28 tai 29 eiköhän ne sieltä parin päivän päästä kunnolla ala. Nyt on sellainen olo että varaan ajan gynelle ja pyydän ultrausta että onko kaikki kohdallaan. Voisin ajoittaa käynnin kp 11 kohdille niin eikös silloin pitäisi olla follit hyvässä koossa?? Kysyisinkin teiltä jotka olette käyneet kontrolli ultrissa että oletteko saaneet ovulaatio plussan vaikkei follit ole olleet hyviä/ vaste. Ajattelin ensin että voisin soittaa gynelle mutta pelkään että hän vain sanoo että jatkaa reuhassa letroja ja siinä sitten vain aikaa kuluu jos onkin jotain hämminkiä. Sitten vielä olisi sellainen henkilökohtaisempi kysymys teille jotka käytte hoidoissa onko hoidoille ollut esteitä jos teillä on ollut ylipainoa? Itselläni kun tuota ylipainoa on jonkin verran niin sitä miettinyt että miten hoitojen käy jos niihin joudutaan. Tässä kyllä jo jonkin verran painoa saanut pois. Rupeaa itsellä pikkuisen pinna kiristyä tämän asian suhteen mutta onneksi mies ottaa vielä aika rauhallisesti. Kohtahan se vuosi tulee yritystä täyteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Mulle kävi marraskuussa 2012 niin, että söin alkukierrossa letroja ja tikutin CB:n digillä plussan kp12 aamulla, mentiin iltapäivästä inssiin ja oli aika iso yllätys kun ultrassa lääkäri totes, ettei mitään ovista ollut vielä tulossa.

Toisessa letrokierrossa taas ultrattiin ovisplussaa seuraavana päivänä ja silloin oli ovis just tapahtunut/tapahtumassa.

Eli mulla on kokemusta kummastakin letroja syödessä.

Edited by Anastacia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miten Anastacialla sujuu piinailu? :ph34r:

 

Ja mites Noomin ja Ankeriaan kontrolliultrat tänään sujuivat? :)

 

Entä kuinka Odottelevan puolestaan kävi, alkoivatko sun menkat? Mulla on yksi Letro-kierto ollut sellainen, ettei ultrassa näkynyt vastetta ollenkaan, mutta siinä kierrossa en sitten myöskään turhaan tikutellut ovista, joten en osaa sanoa, että olisiko ovistesti mahdollisesti silti plussannut. Noin muuten ovistesti on kyllä aina mulla plussannut myös luomukierroissa, jos vaan olen jaksanut tikuttaa, mutta on kai se silti käsittääkseni mahdollista, ettei joka kierrossa ole kuitenkaan ollut kypsää munasolua, mitä irrota (ja ne ovuloimattomat kierrothan lisääntyvät iän myötä). Paino on normaali, joten sen vaikutuksesta hoitoihin en osaa sanoa tarkemmin mitään paitsi sen, mitä lapsettomuushoitoihin hakeutuessamme meitä hoitavan polin yleisohjeessa asiasta luki: "sekä ali- että ylipaino heikentävät hedelmällisyyttä, joten painonhallintaan, terveelliseen ravitsemukseen ja sopivaan liikuntaan kannattaa pariskunnan molempien osapuolien panostaa".

 

Täällä piinapäivät jatkuvat, odottelen menkkoja alkavaksi perjantaina/lauantaina. Rinnat ovat ehkä inan verran arat, mutta se voi johtua Lugesteronistakin. Ja välillä nipistelee alavatsalla sekä vasemmalla että oikealla puolella, mutta niin on nipistellyt joskus aiemmissakin kierroissa, eikä se ole silti tarkoittanut ainakaan raskautta. Että eipä täällä suurin odotuksin mennä, mutta ainakin on edes jälleen kerran yksi kierto yritetty parhaamme :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Töhö, kiitos kysymästä :) Ei täällä mitään ihmeitä. Eilen oli pahoinvointia, mutta sitä ollut negakierroissakin, joten en hihkunut ilosta :D Tissit aristaa mullakin vähän, jos niitä painelen/puristelen. Ja menkkakramppejakin oli eilen, mutta niitäkin löytyy negakierroista. Eipä siinä, eka kerralla kun olin raskaana, niin en ois tajunnut jos en ois testiä tehnyt. Toka kerralla osasin vähän epäillä asiaa, kun tanssi ei sujunut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Töhö Kyllä täällä menkat alkoivat ja reippaasti.

 

Tänään alkoi letrokierto numero 3. Varasin gynelle ajan 3.5 katsotaan nyt suostuuko hän ultraamaan sitten. Täytyy muutenkin keskustella hänen kanssaan että miten tässä edetään. Nyt itsellä on aika paskat fiilikset koko touhuun mutta eiköhän tämä tästä.

 

Peukut pystyyn töhölle ja anastacialle piinailuun.

Edited by Odotteleva

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peukkuja pidän Anastacia ja Töhö!

 

Täällä seitsemän veljeksen megafollikkelikierto on ovisvaiheessa. Eilen kp17 ovistesti positiivinen, tänään vielä aamulämpö matala. Toivotaan että lämmöt nousee parin päivän sisään. Harvakseltaan on näitä pitkiä kiertoja, viimeksi puolisen vuotta sitten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mites Ankerias sinun ultra meni maanantaina?

 

Meillä oli tosiaan maanantaina ultra ja siellä näkyi yksi 18mm folli ja sitten muutamia pienempiä, mutta eivät olleet kuitenkaan liikaa lähteneet kasvamaan. Limakalvokin oli kuulemma hyvä. Eli ekaa kertaa ikinä tuli vaste lääkkeelle. Pistin maanantai-iltana Pregnylin eli voi siis olla, että ovuloin tässä kierrossa ehkäpä ekaa kertaa ikinä (tai no en tiedä ikinä, mutta siis kuitenkin!). Peittoja on heiluteltu maanantaina, eilen ja tänään olisi vielä tarkoitus "talletella". Sitten la-aamuna alkaa 12 päivän Luge-kuuri, kaksi kapselia päivässä. Jännittää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällähän on jo kyselty kuulumisiani :) En ole ehtinyt päivittämään, kun kiirettä pitää. Ensinnäkin Töhö ja Anastacia voimia raastaviin piinapäiviin!! Se on mulle ainakin kaikkein raskain vaihe.

 

Ette ikinä arvaa, huh mikä tilanne. Viime viikon ultrassa ei siis näkynyt mitään, ja jatkoin pienellä annoksella pistelemistä viikonlopun yli. Mutta maanantain ultrassa näkyikin yllättäen NELJÄ n. 12 mm:n follikkelia, ja estradioli oli 1,6 eli lääkärin mukaan 3-4 niistä todennäköisesti puhkeaa. Hoito jouduttiin keskeyttämään ja kondomia kuulemma suositellaan... Eli Noomi, meillä vaihtui nyt osat. Mukavaa että sulla toimii nyt! Niiiin paljon hyviä ajatuksia sinne lähetän! MUTTA ei tässä vielä kaikki - viikonloppuna ei tullut mieleenkään, että siellä voisi kasvaa niin monta, ja sunnuntai-iltana me oltiin yhdynnässä. Tätä en kehdannut lääkärille edes sanoa. Seurailen kuitenkin ovulaatiotesteillä, että milloin ne aikovat irrota, ja tänä aamuna sain hymynaaman testiin. Joten huomenna pitäisi olla ovulaatio. Siittiöt voivat kyllä hyvinkin elää sen 5 päivää kohdussa, enemmänkin. En tiedä itkeä vai nauraa! Tosi ristiriitaista: toisaalta nyt ois varmaan paremmat mahdollisuudet kuin koskaan tulla raskaaksi (vaikka ei todellakaan aiota enää olla yhdynnässä tässä kierrossa), toisaalta jos nyt sitten olisinkin raskaana, niin mikä PANIIKKI että montako vauvaa siellä sitten on!? Että neljän veljeksen mahdollisuus täälläkin Sarvis, nyt sitten yhdessä jännitellään :D Onhan se epätodennäköistä, että kaikki niistä kasvaisi, puhkeaisi, hedelmöittyisi ja kiinnittyisi, ja että siittiöt ois muka ihan tsäpäkkänä siellä vielä huomennakin. No, eihän sitä koskaan tiedä. Nyt tulee jännät pari viikkoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ankerias, meillä oli ihan sama tilanne viime kierrossa! Ihan noita ultraa edeltäneitä peitonheilutteluja myöden. Oli kyllä raastavaa aikaa loppukierto, monella tavalla... Ja ovis- sekä menkkakivut olivat myös ihan karmeat. Makasin sikiöasennossa sohvalla vielä normaalisti tehokkaan ibuprofeenin jälkeen, liikkeelle pääsin vasta paracetamolin vaikuttaessa sen lisäksi. Toivon todella, ettei sulle tule sellaista infernaalista menkkaviikkoa kuin täällä oli!

 

Tänään oli täällä kp12 ja toisen letrokierron folliultra, ja voisin hyppiä ilosta! Kaksi follia on lähtenyt kiltisti kasvamaan, toinen on nyt 13mm ja toinen 9mm, ja limis paksuuntuu hyvin. Ovista odotellaan siis vapuksi :)

 

10.5. menen verikokeella testaamaan, tapahtuiko ovis. Mulla kun nuo ovistestit näyttävät lähes koko kierron ajan plussaa. Sitä täällä taidettiin kyselläkin aiemmin. On siis mahdollista :P

 

Voimia kaikille ja erityisesti piinailijoille, täällä on sormet ja varpaat ristissä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsempit Anastacia loppupiiniksiin! :ph34r:

 

Iso peukku Noomin ja Phalenen hyville ultrakuulumisille! :) Nyt vaan sitten peitot heilumaan  :pupu_1:

 

Huh, onpa Ankeriaallakin tiukka tilanne: jos Sarviksella on tarjolla seitsemän veljestä, niin sulla on näköjään tyrkyllä Lucky Luken Daltonin veljekset :girl_haha: Päinvastoin kuin yllä kehoitin, niin nyt vaan sitten jalat (ja sormet) ristiin, ettei lopputulos olisi järkytys :P 

 

Mites Sarvis lämpöjen nousun kanssa kävi? Nyt ollaan kyllä jännän äärellä, lapsiluku saattaa tulla kerralla täyteen :girl_crazy:

 

Pahoittelut Odotteleva uudesta kierrosta :( Tuttuja ovat todellakin ajoittaiset paskat fiilikset tähän touhuun, täällä tätä suota on tarvottu jo piakkoin kolme vuotta. Mutta ei auta kuin rämpiä eteenpäin toivoen, että josko vielä joskus onnistaisi ja se pyyhkisi tämän kurjuuden mennessään ja antaisi sen tunteen, että yritys oli lopulta kaiken tämän vaivan arvoista  :girl_pinkglassesf:

 

Kiitos teille kaikille tsempeistä, mutta valitettavasti mä testasin eilen aamulla (jolloin oli dpo 11) negan (tell me something new... <_< ). Onhan tuo vielä vähän aikainen ajankohta eli ainakin teoriassa onni voisi vielä kääntyä loppukierrossa plussan suhteen, mutta vaikea oikeasti uskoa siihen, kun ei ole tärppejä näkynyt ikinä tähän mennessäkään. Eli siltä se nyt vaan pahasti vaikuttaisi, että vaikka kierto olisi kuinka kuin oppikirjasta (kuten tällä kertaa on ollut) ja mitään lapsettomuutta selittävää tekijää ei löydy, niin jostain syystä sitä lasta ei taida tulla meille kuin korkeintaan IVF-hoidoilla.

 

Niinpä nyt jännäänkin, että päästäänkö tuurilla IVF-hoitojen toiselle kierrokselle jo toukokuussa, vaikka hoitaja viime puhelullani polille sanoikin, että ensi kuussa on kyllä jo ruuhkaa hoitojonossa. Toivottavasti tilanne olisi tässä muutaman viikon aikana muuttunut, sillä niinkin voi käydä. Lugesteronin käytön lopetin varoiksi jo maanantaina, sillä en halunnut ottaa edes minimaalista riskiä sen suhteen, että menkat myöhästyisivät niistä johtuen. Toivottavasti ne alkavat ylihuomenna, sillä silloin pitäisi joka tapauksessa soitella polille ja kysellä tuota IVF-hoitomahdollisuutta seuraavaan kiertoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zempata kaikille. Harmi että moni muukin edelleen lapsettomien ketjussa.

Minäkin otin Letrozolea omin päin pitkästä aikaa oviksen korjaamiseksi. Sitähän on syöty varmaan 12 kiertoa mutta nyt oviksen korjaamiseen. Vaikutti toimivan oviksen osalta mutta kun lapsettomuutta tulee täyteen pari vuotta pian niin koko seksikin tuntuu turhalta. Ivf suunnitteilla kesään, toiveissa.

 

Otin pari pv 2 tablettia kun aiempi annos 1 tabletti. Oviskivut oli niin kovat että en meinannut pystyä seisomaan suorassa ja istuessakin kovaa kipua. Jotain kai irtosi mutta en pidätä hengitystä piinapöivinä. :D tavallaan tästä pari viikkoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pikapäivityksenä: lämmöt nousi ja oletan ovuloineenki kp (18-)19. Miehellä, vuorotyöläisellä, oli sopivasti vapaata, niin hyödynnettiin kyllä ihan kiitettävästi ovisplussa. Odotellaan siis sinne toukokuun tokalle viikolle tuloksia.

 

Tsempit ja vapputerveiset!

Edited by sarvis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiva kuulla susta pitkästä aikaa, Secretariat! :) Olen monet kerrat tässä välissä jo ehtinyt miettimään, että mitähän sulle mahtaa kuulua. Harmi tosin, että olet edelleen samassa veneessä mun kanssani :unsure: Mulla on usein myös kunnon oviskivut Letro-kierroissa, ei alkuunkaan sellaisia tuntemuksia ole kyllä luomuna. Tsempit piinailuun, eihän sitä koskaan tiedä ;) Ja tulehan toki pulisemaan lisää myös tuonne suljetun puolen IVF-ketjuun viimeistään sitten, jos ne hoidot mahdollisesti alkavat.

 

Pitkää pinnaa ja peukkuja myös Sarvikselle alkaneisiin piinapäiviin ^_^

Mä tein uuden raskaustestin eilen aamulla (jolloin siis oli dpo 13), eikä se nega siitä muuksi muuttunut. Valkkariin ilmestyikin jo sitten eilen illalla vaaleanpunertava sävy, joten menkat alkavat kunnolla todennäköisesti viimeistään huomenna. Soitin myös tänään sinne polille, eikä mahduttu mukaan toukokuun hoitokiertoon (kuinkas muutenkaan, tässä lapsiasiassahan ei tule kuin pelkkiä takapakkeja toisensa perään <_< ). Että uusi yritys sitten heinä- tai elokuun kierrosta. Ehkä kevyesti Letroilen vielä toukokuun kierron ajan (kun kerran on yhä viisi tablettia jäljellä), vaikka aika turhalta se tuntuukin. Sen jälkeen sen sijaan vaan Ellun kanailen lomaillen kokonaan tästä lapsiasiasta sinne asti, kunnes lopulta huolivat meidät sinne IVF-hoidon kakkoskiepille :gsew:

 

Hyvää vappuviikonloppua kaikille - vetäkää kunnon sima- ja munkkiöverit! :dancegirl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Töhö, kuin myös. Olen ollut hengessä mukana ja lukenut säännöllisesti mutta välillä vähän turhauttaa koko lapsen yrittäminen ja en ole kirjoittanut juurikaan hetkeen. Mies kyselee ovulaatiosta ja fiilis on että sama se vaikka mittaisinkin kun tulosta einkuitenkaan tule. :D Toivottavasti vielä tilanne kääntyy molemmilla! Vappu hyvä levätä. Vähän oon ihmetelly niitä superbiukkoja kuukautisia. Luin että normaalit olisivat 50-150ml. Enmmktenkään pääse sellaisiin lukemiin, niukat kuulemma 30-50. Voin hikisesti saada aikaan 30, en ole varma. Voihan olla että hormonit niin hitaalla jo nykyään ettei vuotoakaan juuri tule. Toisaalta ihme voi meille ja kaikille muillekin käydä koska tahansa! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mites täällä ihmisillä meni vappu? :) Täällä meni rauhallisesti!

 

Alkoiko Töhöllä menkat vai oliko väärä hälytys?

 

Pistin maanantaina Pregnylin, eli siitä 36h laskettuna ovis on luultavasti ollut keskiviikkona. Talleteltiin ma, ti ja ke. Lauantaina alotiin sitten Luget, yksi kapseli aamuin illoin. On kyllä ällöttävää kamaa.. Ei ole jotenkin nyt usko kovin korkealla että meillä olisi tärpännyt, ekasta kierrosta hoitojen aikana kun ovis on luultavasti ollut. Ihme kyllä Lugeistakaan ei ole tullut mitään tuntemuksia.  :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan samoilla fiiliksillä täälläkin Secretariat mennään eli en usko enää yhtään, että tärppiä tulisi muuten kuin korkeintaan IVF-hoidoilla. Ja samoin mulla on taisteluväsymystä tuon yrittämisen kanssa, tuntuu niin joutavalta hommalta, kun joka kierron jälkeen joutuu aloittaa taas saman touhun alusta. Siksi odottelenkin jo kesätaukoa, jolloin saa pistää kierron tai parin ajaksi tämän asian pohtimisen täysin narikkaan :) Toivottavasti tekin pääsisitte pian jo sinne IVF-hoitoihin!

 

Noomilla onkin nyt jännät paikat, tsempit piinapäiviin :ph34r: Lupaavalta ainakin vaikuttaa, pidellään peukkuja!  :)

 

Mulla meni vappu flunssaa potiessa, kivat sille <_< Kyllähän ne menkat lauantaina alkoivat ja nyt ovat jo loppuneetkin, sillä vuoto jäi niukaksi ja koko kuukautiset kestivätkin vain kaksi päivää. Aloitin eilen illalla Letrot jälleen viideksi päiväksi eli syön nyt pois viimeiset viisi tablettia, ennen kuin aloitan näistä hoidoista ja yrittämisestä kesälomailun sekä sen jälkeen toivottavasti loppukesällä IVF-hoidot. Oma usko tärppiin tästä alkaneesta kierrosta on noin prosentin luokkaa, mutta parempi kai sekin kuin pyöreä nolla, mitä olisi todennäköisesti täysin luomuillessa :P

Edited by Töhö

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa kaikille,

 

Nyt vasta löysin aktiivisen foorumin jolla kohtalontovereita :)

 

Minulla myös Letrozol käytössä, tosin nyt on vasta toinen kierto näillä. Perjantaina taas ultra, toivottavasti jotain olisi tapahtunut. Viime kuussa oli yksi "johtofolli", mutta ei tärpännyt. Yritän ajatella että eka kierto oli vasta harjoitus, vaikka edelleen harmittaa.

 

Onko muille tullut lääkkeestä sivuoireina kuumetta?

Koko vappu meni kuumeessa, ja edelleen on ihan järkyttävä flunssa. Viime kuussa oli samoihin aikoihin pari päivää kuumetta, joten en usko että on sattumaa. Perjantaina kysyn asiaa vielä lääkäriltä; pelkään että kuumeilu vaikuttaa raskautumiseen/follien kasvamiseen..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei vain ja tervetuloa joukkoon Mynni! :) Millaisella annostuksella syöt Letrozolia? Vaikuttaa toimineen mukavasti, se on kiva kuulla.

Onnea ultraan, toivotaan että olisi kypsynyt (tai ainakin mukavasti pyöristynyt) sopivat 1 - 2 follia. Toivotaan myös, että se yksi harjoituskierros on saanut kaiken toimimaan niin kuin pitää! :lipsrsealed:

 

Mulle ei ole tullut kuumetta, enkä ole edes lämpöjä osannut mitata ovulaatioon liittyen. Sen sijaan ovulaation paikkeilla olen havainnut flunssan oireita nyt parissa edellisessä kierrossa. En uskalla sanoa, ovatko nämä kaksi asiaa yhteydessä vaiko eivät, mutta minulla siis näin. Nytkin on ollut pari - kolme päivää päänsärkyä, nuhaa ja lievää väsymystä, ja ovis oli luullakseni alkuviikosta. Ainakin peittojen heiluttelu ajoitettiin sen mukaan...

 

Noomille ja sarvikselle kovasti tsemppiä kanssapiinailijalta! Plussatuulia toivottelen sinne :girl_wink:

 

Secretariat, kiva kun kerrot kuulumisia! Kuulostaa todellakin niukoilta nuo sinun lukemasi :o Mutta ollaanhan me kaikki erilaisia, voi olla että esim. limakalvo voisi kasvaa enemmän kuin nyt, mutta toisaalta voi olla että kaikki on ihan priimakunnossa, vuodon määrästä viis. Toivon jälkimmäistä! On tää välillä turhauttavaa, varsinkin kun opettaessa törmää jatkuvasti mitä hurjimpiin vanhempiin - joille siis kuitenkin on suotu se lapsi - ja itse saa vaan tahkoa tämän "maailman luonnollisimman" asian parissa kuukaudesta toiseen. Mutta eipä tässä vielä olla luopumassa toivosta, kesää kohti vaan. Kun se plussa (tai adoptio, tai sijoituslapsi, tai...) lopulta osuu kohdalle, niin nämä yritysajat tuntuvat varmasti kaikki sen arvoisilta. Ja jos se plussa ei osu kohdalle... no, siihen tilanteeseen kehitän sitten uuden voimalauseen... :P

 

Töhölle toivon kädet kyynärpäitä myöden ristissä "ihmeplussaa" tähän viimeiseen letroilukiertoon! :D

 

).( Täällä siis ankaraa piinailua ainakin ensi tiistaihin asti :ph34r: Keskiviikkona menen verikokeeseen, jossa selvitetään miten ovulaatiolle kävi, ja sitä ennen ajattelin "tuhlata" yhden testin ihan kaiken varalta. Laskujeni mukaan silloin on vasta dpo9 tai 10, mutta ehkä joku haamu voisi tarttua tikkuun jo silloin, jos on tarttuakseen. Vappu meni meillä pitkälti eri osoitteissa, mutta yritettiin parhaamme mukaan ajoittaa peiton heiluttelut oviksen mukaan. Minun piti mm. lähteä mökiltä vanhempien luota maanantaina vähän aiemmin, koska "oli vielä tarkastamattomia kokeita ja muita tekemättömiä töitä kotona" ;) Vatsassa ainakin nippailee ja tuntemukset muutenkin on olleet semmoiset, että usko Letroihin ja ovulaatioon on kovinkin korkealla!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taas jäänyt kirjoittelut, vaikka oon kyllä päivittäin teidän kuulumisia seuraillut! Töhö, pahoittelut negasta! :( Otatko oikeesti noin lunkisti kuin miltä vaikuttaa?! Täällä onkin nyt monta piinailijaa, joilla on ens viikolla jännät paikat. Noomi ja Sarvis ja minä ainakin! Mulla tuli ovulaation jälkeen heti nännit kipeäksi ja rinnat on paisunu paisumistaan, on semmonen olo että nyt oli ainakin Kunnon Ovulaatio. Muuten toistaiseksi aika oireetonta (dpo 7).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now