Sign in to follow this  
Followers 0
Maallinen olento

Vaihtoehtomuodin äitiysvaatteita, mistä?

3 posts in this topic

Olen koittanut koluta nettiä läpi köyhin tuloksin. En haluaisi aivan luopua omasta tyylistäni raskauden vuoksi ja kulkea tyyliin vaaleissa farkuissa ja persikanvärisessä topissa, vaan kaipaisin kovasti jotain omanlaista päällepantavaa. Edes jotain hieman rokahtavampaa. Ehdotuksia mistä löytäisi, shoppailuvinkkejä?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Emp-nettikaupassa löytyy ainakin omaan silmään tosi paljon vaatteita, joihin mahtuu varmasti aika isonkin masun kanssa! En tiedä mitä tyyliä erityisesti haet, mutta siellä on kaikkea ihan tosi dramaattisesta pitsiröyhelö-gootista bändipaitoihin ja scifinörtti-fanikamaan. Ja toki bänditoppeja jne. myös aika kivoilla leikkauksilla, pitkinä ja löysinä. Kauppa toimii hyvin ja toimittaa oman kokemuksen mukaan nopeasti. Monet tuotteet vaikuttaa erityisesti hintaan nähden laadukkaalta ja niistä on aika hyvin arvioita ja tietoja saatavilla, ettei ihan osta sikaa säkissä. Itsekin ajattelin tilata pari pidempää toppia ja jotkut villit leggarit. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu Empiltä oon joskus tilannutkin. :) Mies sanoi että sieltä on joskus saanut äitiysvaatteita, mutta eipä saa enää, höh. Mut pitääpä katsoa mitä löytyy perusmallistosta :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0