Sign in to follow this  
Followers 0
happpy

Turvakaukalo ja -istuimet vol 2

11 posts in this topic

No niin, täällä taas. :D

 

Nyt meillä on hankittuna Britaxin B-motionit ja Click&go adapterit. Olen antanut itseni ymmärtää, että tähän yhdistelmään sopivat Britaxin Baby safe Plus SHR ja Primo.

Onko jollakulla näkemystä ja/tai kokemusta noista turvakaukaloista? Kumpi kannattaa hankkia?

 

Tuossa on Nuttyn viimeinen viesti edelliseen ketjuun. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itseäni kiinnostais kuulla kokemuksia Cybex Sironasta, Britaxin Dualfixistä tai Recaron Zero.1sestä! :) jossain vaiheessa pitäs siirtyä kaukalosta istuimeen ja noi kolme on kalkkiviivoilla. Toki vielä pitää mennä liikkeeseen ja mallata kaikkia autoon, että mikä sopii parhaiten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on Britaxin Dualfix ja tykkään siitä ihan tosi paljon! Kääntösysteemi helpottaa etenkin rapa-aikana autoon laittamista. Nyt kun lapsi istuu naama menosuuntaan, niin etupenkki saa olla tosi edessä ettei potki selkänojaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään vielä kokemusta concord reverso plussasta? Arvotaan britaxin max fix kakkosen ja sen välillä. Britaxia sais halvemmalla, mutta concord on menestynyt testeissä tosi hienosti. Mietityttää vaan vähän, kun täällä concordia ei pääse kokeilemaan autoon ja sen sanotaan vievän aika reilusti tilaa. Britax mahtui hienosti meidän octaviaan. Britax oli myös melko tilavan oloinen ja ainakin meidän 2v4kk pojalla oli siinä enemmän jalkatilaa kuin omassa 2way pearlissa, kun taas concordista en osaa sanoa, kun en ole sitä missään oikeasti nähnyt. Onneksi istuimen tuleva käyttäjä on vasta 3kk, niin on aikaa arpoa :D Automatkat kaukalossa vaan tuppaa olemaan yhtä huutoa, niin kuin oli pojankin kanssa ja se helpotti, kun siirryttiin istuimeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nutty, meillä oli esikoisella tuo Primo. Brionhan se silloin oli, mutta oletettavasti sama kaukalo kuin nyt Britaxilla. Ollaan oltu siihen tosi tyytyväisiä. Yksi plussa ehdottomasti, se että Primo on aika paljon kevyempi kuin monet muut. Kaukalo+vauva yhdistelmä on aika raskas kantaa, vaikka ei pitkiä matkoja tarvitsisikaan kanniskella. Jotkut ei ilmeisesti tykkää asennosta missä vauva siinä on, mutta ei mulla ole mitään valitettavaa sen suhteen. Primo on toki ehkä vähän ahtaampi kuin moni muu, mutta ei sekään meillä tuonut ongelmia. Poika siirtyi turvaistuimeen 10kk iässä kun 9kg tuli täyteen, mutta hyvin olisi vielä hetken mahtunut kaukaloonkin. Voin siis suositella Primoa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Mutta mikä mahtaa selittää niitten hintaeron? Primo on melkolailla edullisempi?

 

Toivottavasti tänään löytyisi Vaunu-aitasta molemmat, niin pääsisi vertailemaan painoja ja "kannettavuutta".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille valikoitui nyt Britaxin Dualfix ja tän 4 tunnin yhteiselon aikana oon ainaki tykänny hurjasti! Niin ulkonäöstä, toiminnoista ja tukevuudesta. Poikaki tuntuu viihtyvän paljon paremmin kuin kaukalossa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me päädyttiin Primoon.

Itseasiassa sen kummemmin vertailematta. Osui ekana silmään kaupan hyllyllä ja oli kivan värinen. :D

 

Nyt on matkusteltu jo useampia kertoja kodin ja sairaalan väliä, hyvin tuntuu toimivan. Helppo kiinnittää vöillä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0