Evel1n

Eka helpolla, toinen antaa odottaa! Kokemuksia?

6 posts in this topic

Otsikko kertoo jo kaiken! Meillä esikoinen nyt 1v, synt 3/16, sai alkunsa lähes yrittämättä yk2:sta. Nyt menossa pikkukakkosen yk6, kemiallinen raskaus oli yk4, mut muutoin ei mitään! Alkaa jo hermo mennä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä sama homma. Ensimmäinen sai alkunsa teroilla käynnistetystä kierrosta (kun lopetin pillerit niin ei lähtenyt hormonitoiminta käyntiin vaan hain terot jotta menkat alkaisivat, ja heti siitä ekasta tulleesta kierrosta tärppäsi). Viime syksynä lapsen ollessa vajaa 1,5v, alettiin yrittämään ja edelleen yritetään. Kuukausi sitten käytiin lekurissa ja nyt aloitan clomifen lääkityksen pian. Turhauttaa tämä hankaluus. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on Nazz lähes prikulleen sama tilanne :D tosin meillä yk:ta kertynyt kai 7 eikä tietääkseni kemiallisiakaan, ainakaan selkeitä.

 

Tsemppiä sinnekin yritykseen! Toivottavasti nyt pian tärppäisi itse kullakin!

Edited by Ewwwie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä eka lapsi tuli yk3, sen jälkeen tärppäsi yk7 (kkm vko 12), yk2 (kkm vko6) ja pienellä lääkkeellisellä avulla yk8 (nyt rv18). Puoli vuotta on lääkärien mukaan vielä lyhyt aika, vaikka tuskastuttavan pitkältä tuntuukin. Meillä siis uutta onnistumista odotettiin melkein 2 vuotta... Se siitä sisarusten pienestä ikäerosta.

Edited by Tuiketta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä ensimmäinen sai aikoinaan alkunsa ekasta kierrosta, mutta kakkosta yritettiin vuosi... Luulen, että syynä oli mun aivan hirvittävä stressaaminen ja kuumeilu, mikä lopulta helpotti kun tulin siihen pisteeseen, että "luovutin" ja lähdin hoitovapaalta töihin. Sitten kakkosen raskaus alkoikin samantien :D Välissä oli vielä kaksi tuulimunaraskautta, eka ennen esikoista ja toinen heti esikoisen perään, siis juuri ennen kuin sitten alkoi se vuoden pitkä piinallinen yritys,mikä varmasti myös lisäsi epätoivoa. Mutta nyt meidän perheeseen odotetaankin jo neljättä :give_heart: Mutta siis ihmiset yrittäkää saada ajatuksia muualle ja olla luottavaisin mielin, että se tulee kun on aika, oman kokemukseni mukaan sillä on mieletön merkitys! Vaikka ei se helpolta siinä kohtaa tunnu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now