Ansa87

Raskaanako? :)

7 posts in this topic

Hei :) olen uusi täällä, vauvaa miettinyt miehen kanssa viime syksystä lähtien ja tänä vuonna on alettu pikkuhiljaa jättää ehkäisyä pois. Nyt vahvasti epäilen että eka ovulaation ajalle sattunut suojaamaton puuhailu olisi johtanut tuloksiin.. :) tietysti on vielä ihan täysin mahdollista että olenkin vaan kipeä tms, testin aion tehdä vasta loppuviikosta. Mutta olen tosi hedelmällisestä suvusta. ;) Nyt on kierron päivä 22/28, ovulaatio oli myöhässä päivänä 16-17 ja seksiä oli päivänä 15. Oireina on tärinää, lämpöä, turvotusta ja tänä aamuna voimakas pahoinvointi ja huimaus ja jomottavia alavatsakipuja. Ajattelin että olisin ihan paniikissa raskauden mahdollisuudesta mutta toistaiseksi on yllättävän zen olo. Ja vaikka en olisi nyt raskaana, tämä puolivahingossa tapahtunut "yritys" sai mut rohkaistumaan sen suhteen että uskaltaisin jättää oikeasti kondomit kokonaan nurkkaan. Mitä tuumaatte kokeneemmat mun oireista? Ja onko muita jotka on alkaneet yrittää lasta ikään kuin vähitellen, uskalluksen mukaan? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan lupaavalta kuulostaa, toivottavasti testi näyttäisi kohta plussaa! Meilläkin meni eka yrityskierto ensin vähän ujostellen, kondomi jätettiin vaan kerran pois. Toisessa yrityskierrossa uskallettiin jo olla kokonaan ilman, mutta siitä alkanut raskaus meni kesken. Kolmannella kerralla sitten yritettiinkin jo ihan tosissaan ja siitä saatiin pysyvä plussa. Tällä hetkellä taitaa olla taas vähän tällainen siirtymiskausi meneillään... Erittäin säntillinen kondomin käyttö on lipsunut varmojen päivien menetelmän puolelle ja nyt mietityttää, olisiko jo aika antaa toiselle lapselle lupa tulla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hih, kiva kuulla etten oo ainoa varovainen. :) kuulostaa just samalta kuin meillä, ensin varmat päivät ja sitten ei enää niin varmat. :P mulla on vaan jotenkin niin vahva tunne että olen raskaana. Ihan toinen kysymys onkin sitten se että meneekö kaikki hyvin ja pysyykö tyyppi mukana. Voi toivottavasti! Minkä ikäinen teidän esikoinen on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän tyttö on jo 4-vuotias ja on jo ainakin vuoden kovasti kaipaillut pikkusisarusta. Oli vaan niin jäätävä uhmaikä, että en pariin vuoteen uskaltanut edes ajatella toista lasta. Ja nyt kun uhmaikä on ohi, niin on hirveesti töitä ja pitäis valmistua ja rakentamishaavekin olis... Ei se oikea aika taida tulla ikinä tällä menolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se varmaan koskaan tule. Tietysti jos tietää että varmasti esim puolen vuoden päästä on parempi tilanne niin sitten on ihan fiksua odottaa. Mutta jos kyse on vain elämän yleisestä keskeneräisyydestä niin sen on turha odottaa loppuvan. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suurin este tässä on liian pieni asunto. Ja kun seuraavaa asuntoa ei voi kovin kepeästi hankkia, kun se määrää sitten mihin kouluun tyttö menee ja siellä sitten asutaan niin kauan kunnes koulu on käyty (koulun vaihtaminen olisi kamalaa). Tähän kaupunginosaan ei haluta jäädä, mutta me ei osata päättää, mihin muutettaisiin... Mut kai tässä mahtuisi neljästäänkin asumaan ainakin siihen asti kunnes vauva alkaa liikuskella...

 

Kiva muuten saada uusia tänne, tää on ihanan asiallinen ja kannustava foorumi. Sitten kun on keränny 10 viestiä niin pääsee noihin klubeihin, jotka on aktiivisempia. Toivottavasti pääset liittymään suoraan odotusklubiin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tuopa se just on kun pitää miettiä niin monta asiaa ja myös edessä olevia vuosia. Mutta asiat taitaa yleensä järjestyä vaikkei kaikki olosuhteet olisi täydellisiä. :) tsemppiä päätöksiin! Ja kiitos :) tämä vaikuttaa tosi kivalta paikalta, ja vertaisten seura tuntuu tosiaan ihanalta kun on ihan uudessa tilanteessa ja läheiset ystävät ei ole vielä tässä vaiheessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now