Sign in to follow this  
Followers 0
mustikankukka

Poistettu

7 posts in this topic

Todellakin voi johtua hormoneista :):lipsrsealed: ennen kaikkea nyt hengität syvään. Saat ihan vapasti tuntea mitä tahansa tunteita, surua, epätoivoa, iloa, vihaa, mitä vain. Ne on vaan tunteita (jotka osittain liittyvät hormoneihinkin), eivätkä ne tunteet määritä sinua ihmisenä, odottajana tai äitinä :) älä suotta ruoski itseäsi, et ole tehnyt mitään väärää!

Raskaus herättää lähes aina voimakkaita ja ristiriitaisia tunteita. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis yhtään mihinkään! Anna itsellesi aikaa totutella ajatukseen ja kropallesi aikaa totutella hormoneihin :) kyllä se elämä siitä tasoittuu. Ja jos ahdistaa tms. kovasti, niin sitten neuvolan kautta keskustelemaan psykologin kanssa. Se oikeasti auttaa :)

Onnea :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hormoonit. Hormoonit. Hormoonit. 

Mutta tee hyvä ihminen testi ennen kun psyykkaat ittes ihan sekopääks. :) Saat asiaan varmistuksen 

Ja jos oot raskaana testinkin mukaan niin hengitä. Sun ei tarvi vielä olla valmis mihinkään. 9kk on pitkä aika kasvaa äidiksi ja olla sitten valmis :) 

Alkuraskauden oireet on inhottavia ja varmasti tilanteessa vielä missä ahdistaa niin entistä kamalempia. Niille ei oikein mitään voi. Mitä vähemmän taistelet vastaan ja vaan meet virran mukana hyväksyen olotilan ni sitä helpommalla pääset. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksista, helpotti vähän. En ole viitsinyt tehdä vielä testiä, kun on niin alussa. Pelottaa, että se onkin vielä nega, ja sitten mindfuckiinnun vaan lisää. Mutta jos on näin överit oireet niin kai sitä hormoniakin on pakko jo olla koneistossa. Olis kyllä AIVAN SAIRASTA, jos olisi tällaiset oireet ja EI olisi raskaana. Mulla ei ole milloinkaan elämässäni ollut tällaista oloa, ja eroaa kyllä kuin yö ja päivä sellaisista "oonkohan raskaana kun tuntuu vähän tältä ja tuolta" -kierroista, joita joskus ennen yritystä oli.

 

Palaan asiaan kun on mustaa eikun oliko se punaista valkoisella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, niinhän siinä kävi, että ruutuun piirtyi haalea viiva. Nyt siis rv 3+3. Kiitos testaamiseen yllyttämisestä Happpy, ja kiitos yleisestä kannustuksesta Ewwwie. Yllättävän rauhoittava ja onnellistuttava vaikutus oli tuolla testillä, vaikka tosiaan oireista ja yleisestä olosta pystyin raskauden päättelemäänkin. Mutta onpahan nyt sitten "virallista"! Eiköhän tästä selvitä. Mies tosin reagoi testiin lähinnä panikoitumalla, mutta se onkin jo toinen tarina... Raskaus on pitkä aika molempien tottua ajatukseen, kuten tuolla sanoittekin.

 

Että jes! Onhan tää kumminkin aika helkkarin hianoo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0