lavella

Plussa vai ei? - vol. 13

664 posts in this topic

Tottakai testaan:girl_haha:senkin takia pysyvä plussa ois mahtava juttu, en edes halua ajatella, paljonko kaikkiin näihin testeihin on kulunut rahaa :ph34r:

Pc:ssä on tänään selvä, punainen viiva :lipsrsealed: ironisesti kyllä se on edelleen tosi vakea saada kuvaan.....! Mutta on selvästi vahvistunut :)

14636824.jpg

Mulla se kohdunulkoinen näkyi just näin haamuillen ja dpo 12 paremmin pc:ssä. Sillä toivoin, että tää ois näkynyt aiemmin paremmin (ja niin se kyllä ehkä vähän näkyikin :) ), ois vähän rauhoittanut mua. Tiputteluvuoto alkoi kohdunulkoisessa tänä vastaavana päivänä eli niin kauan kun ei vuoda mitään niin oon hyvillä mielin :)

Edited by Ewwwie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selvä punainen viiva tän päivän pc:ssä! :) Ja eilisestä rfsu:n herkässä näkyy selvä vahvistuminen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

:give_heart: kaikille :)@Tepsa digeihin asti mun addiktius ei yletä, en aio tehdä ollenkaan :D

Tilannepäivitystä, että Pc saman vahvuinen kuin eilen eli hyyyvin haalea edelleen :( dpo 13 nyt. Mutta viiva kuitenkin.. :) One step oli eilisestä vahvistunut, ihan olemattoman vaalea sekin. Ovistesti kans vahvistunut.

Huonot kuvat taas, mutta tässä ylempänä eilinen pc ja alhaalla tän aamun pc. Eilinen on toki kuiva, että voihan se olla, että onkin vähän vahvistunut.

https://aijaa.com/UTr2q4

Tässä myös ovistestit, jos jotakuta kiinnostaa :) ylempi eilinen, alempi tän aamuinen.

https://aijaa.com/lGJaIU

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen nyt kyllä aika ilonpilaaja mutta mun silmiin noi näyttää aika räikeiltä viivanpaikoilta. :unsure: Toki toivon, että olen väärässä ja se viiva siitä lähtee vahvistumaan. :lipsrsealed: Niin paljon vaan huonoa lukenut viime aikoina oikeastaan kaikista testeistä ja selkeistä huijariviivoista. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä oon @lavellan kanssa samoilla linjoilla. Ja varsinkin kun dpot alkaa juosta, näitä viivoja on ollu jo useamman päivän ja vahvistuminen on todella minimaalista. -_- Mutta toki toivotaan että me ollaan väärässä. 

Jotta ovistesti näyttää raskautta niin sen pitää olla räikeästi vahvempi viiva kuin kontrollin. Tuollaista viivaa se antaa monelle loppuraskaudessa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, samaa olin tulossa sanomaan, ovistestit tosiaan tummuu loppukiertoa kohden, mutta jotta ovistesti kertoisi raskaudesta niin molempien viivojen pitäisi olla yhtä tummat tai testiviivan kontrollia tummempi.  Ja kyllä r-testissäkin näkyis jo selvää viivaa jos ekan haamuilaisen on bongannut dpo 8/9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nuista viivoista on kyl niin hankala sanoa, tuo tän päivänen on jotenki tollanen kapeahko viivanen, eli sillä perusteella vaikuttas viivanpaikalta! Toivon todella että viiva vahvistuis, mut en tiiä onko enää kovin suuria mahiksia jos on jo dpo13?

testailetko yhä myös iltaisin? itellä kokemuksena et illalla tullut vahvempi viiva mitä aamulla (siis ihan samana päivänä testattu).

toki myös kokemuksena nuo hiton viivanpaikat monen kierron lopussa ja mietin et reagoiko ne testit alkamassa oleviin menkkoihin?!  tuskin, mut kaikkea sitä silloin yritysaikana mietti..

:lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä ne värillisiä viivoja on, sitä en epäile yhtään, sen verran selkeitä ovat livenä :) se kyllä huolestuttaa, että dpo 13 ja niiiiiiiin haaleita edelleen. Mutta mä koen tän tosi raskaaksi, kun mun sanaa ei "uskota" vaan väitetään ihan selviäkin viivoja (rfsu:n herkkä) olemattomiksi, vaikka oon sanonut, että kuvat on huonoja ja livenä näkyy selvemmin. Joten poistun nyt täältä... 

@Snapperille ja @malla77 kiitos kannustuksesta :lipsrsealed:

Edited by Ewwwie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pahoittelut realismista. En tiennyt että täällä on hypättävä mukaan riemunkiljahduksiin vaikka ite ei mitään näe ja faktat alkaa valitettavasti puhua ei raskauden puolesta. :girl_sigh:

Tottakai me kaikki teillä sitä raskautta toivotaan. Mä en vaan voi onnitella ja iloita testistä, joka on mun silmiin nega. Korkeintaan viivanpaikka. Eihän meidän sanat vähennä sun näkemää, jos se susta on värillinen ni let it be. :) Toivottavasti voit tulla kertomaan meidän olleen väärässä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^Hyvä että sanoit. Mä nimittäin olin unohtanut tyystin että nuissa on livenä näkynyt ihan värikin!

mutta tosiaan kuvista on niin hankala nähdä, mä ainakin tietokoneella näen aika huonosti nuo viivat, niin niistä on omaa mielipidettä tosi hankala sanoa. (mun oli pakko ettiä jostain omasta testistä kuva, niin joo eei sitä väriä siinä kuvassa näkynyt).

pahoittelut myös minulta, tarkoitukseni ei ollut olla "loukkaava".. :lipsrsealed:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ewwwie miltä tuo tämän aamun testi näytti kuivuessaan? Onko vahvistunut eilisestä?

äläkä nyt oikeesti poistu täältä, (paitsi ku tuonne odotusklubeihin), mä niin kovin toivon että saat sen pysyvän plussan, olisit sen kyllä niiin ansainnu jo! :lipsrsealed:

ja mä kans suosittelisin kokeileen tota digiä, vaikka ne on kyl aika kalliita (vai onko enää?)!

Edited by Tepsa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen ajatellut, että tämän ketjun tarkoitus on arvuutella onko tämä plussa vai ei muiden mielestä. Kusitestiaddiktina vuodesta 2010 saatan myös parilla kolmella neljällä (kuka näitä hei laskee? :ph34r:) muullakin foorumilla käydä kytsimässä raskaustestikuvia ja viime vuosina jopa räikeämmät viivat pc:ssä on olleet vain viivanpaikkoja ja rfsu/one step/pro matris on testejä, joilla voi heittää vesilintua niiden väärien toivoviivojen kanssa. :mellow:

Olen @Ewwwie monta vuotta stalkannut täällä teidänkin matkaa ja ihan vilpittömästi toivon sitä viivan vahvistumista ja pysyvää raskautta. En ilkeyttäni tai tahallaan halunnut pahoittaa mieltäsi. Osta digitesti tai koita päästä verikokeeseen niin ei tartte piinailla noiden kökköjen liuskatestien kanssa. Tsemppiä ja peukut pystyssä, että olen väärässä alkuperäisen kommenttini kanssa. ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snapperin tossa kuivuneessa testissä näen jonkinlaisen viivan, mut en osaa väristä sanoa. Toivottavasti viiva lähtee sieläkin vahvistumaan! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mäkin näen kuivuneessa @Snapperin testissä viivan, tosin en tiedä olisiko enempi viivanpaikkaan viittaava vielä? Toivottavasti vahvistuis ja te saisitte jo onnenne syliin :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now