lavella

Plussa vai ei? - vol. 13

664 posts in this topic

Paljon onnea @Ewwwie ! :wub: 

Tein malttamattomana jo tänään uuden testin ja hieman vahvempi viiva tuli jos eilisiin vertaa. Se vaan, että mieheltä tuli täystyrmäys raskauden suhteen, koska 3 lasta jo on. :( Miehen tuntien hän ei aio mieltään muuttaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vilukissalle paljon tsemppiä! Vaikea tilanne. Toivottavasti alkujärkytyksestä toivuttuanne saatte keskusteltua asiasta yhdessä rauhassa. Onneksi tässä on myös vielä hyvin aikaa päätöksenteolle, tänään ei tarvitse päättää mitään :lipsrsealed:

Vaikea tilanne kyllä, meille on nyt kolmas tulossa ja keskustelu tulevasta ehkäisystä on jo alkanut. Sivuttiin myös aihetta että keskeytettäisiinkö mahdollinen neljäs (= vahinko)raskaus. Olimme erimielisiä siitä. Voin vain kuvitella kuinka vaikea keskustelu teille tulee joka tapauksessa ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikäs teidän kokemus on pc:n liuskoista, saatteko jo testiajalla 5 min sisään kunnon viivan, vai onko jollain muullakin hitaasti vahvistuva viiva? Tänään on arviolta dpo15, ja testiajalla tuli näkyviin aika haalea viiva, joka kuitenkin 15-20 min kuivuttuaan muuttui suht näkyväksi viivaksi. Onko tämä normaalia? Viiva on kuitenkin vahvistunut eilisestä.

Tässä kuva testiajan sisällä:

https://aijaa.com/teBIEx

Tässä 15-20 min jälkeen:

https://aijaa.com/4rqzEZ

 

 

Edited by -Hunaja-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viivat ainakin erottuu jo hyvin @-Hunaja-!

Mulla on pc:stä sellainen kokemus, että varhaisessa vaiheessa testiviiva on testiajan puitteissa hyvin hitaasti vahvistuva eli ei kyllä ihan heti ole pärähtänyt selkeää viivaa. Vasta sitten jo kun hcg-pitoisuudet on olleet selvästi korkeammat, on testiviivakin ilmestynyt nopeasti. Mulla on kyllä pc:stä sellainenkin kokemus, että kuivuttuaan viiva haalenee. Toisaalta jos testiajan puitteissa tulee haalea, mutta värillinen viiva, niin kyllä minä sen plussaksi tulkitsisin :) Onnea!

Edited by Tiberia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos kaikille kommenteista! Valitettavasti viivan vahvuus suhteessa dpo:ihin ei enteillyt hyvää, vaan tämä osoittautui kemialliseksi. Viiva pysytteli tuollaisena muutaman päivän eikä lähtenyt vahvistumaan :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sarjassa typeriä kysymyksiä, mutta voisitteko viisastuttaa ensikertalaista :rolleyes:Koska aloitatte raskaustestien tekemisen? Kuinka monta päivää ovulaation jälkeen tai ennen odotettuja menkkoja voisi alkaa testailla? 

Meillä on yk2 menossa, tein keskiviikkona positiivisen ovistestin ja kuumeisena odottelen tikutusta ja / tai edes jotain oireita :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@-Hunaja- harmi juttu:unsure:  toivotaan pysyvää plussaa pian :lipsrsealed:

@mama33 ei ole typeriä kysymyksiä :) itse olen himotestaaja ja ekat testit oon tehnyt dpo 8 paikkeilla, kait se jotenkin "luotettava" tulos kannattaa odottaa menkkojen myöhästymiseen (mitä en ole ikinä itse tehnyt:lol:)....

Tsemppiä!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Haaveissa Joo tuo menkkoihin odottaminen tuntuu liian pitkältä ajalta :D Kun jo yhden päivän aikana ajatus käy lukuisia kertoja mielessä... Sain viime keskiviikkona CB:n testillä pysyvän hymynaaman ja pieniä menkkakipuja oli ke + to aamu eli ehkä jos arpoisi ovulaation torstaille, niin dpo 8 olisi perjantai. Huoh, VIISI päivää :(

@-Hunaja- todella harmillista :/ Toivottavasti seuraavasta saatte pysyvän plussan

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Marika__ en ole vielä uskaltanut :unsure: tänään vasta dpo8/9 (varmemmin 8), joten ei varmaan vielä mitään näkyisikään... plus mulla ei ole ollut oikein mitään oireita. Ihan muutamia alavatsan menkkakipupistoksia lukuunottamatta.

MUTTA! Ihan siis nyt iltapäivästä on alkanut tuntua alavatsassa jännältä ja jotain on menossa. Muutenkin kroppa tuntuu oudolta. Vaihtoehdot tuntemusten perusteella on: alkava flunssa, ovulaatio (jep, tuntemukset enemmän sellaiset mitä ovulaation yhteydessä verrattuna menkkakipuihin) tai jotain muuta :o CB:lla hymynaama viime viikon ke, eli ei toivottavasti ovulaatio :D 

Ehkä huomenna aamulla rohkaistun ja pissaan tikunnokkaan. Jännittää eikä haluaisi pettyä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Marika__ testasin alkuviikosta ja negaa näytti. Menkatkin alkoi torstaina ihan ajallaan :angry: Eli aloitetaan neljän viikon periodi alusta ja toivotaan parempaa onnea sukusoluille... Millainen vaihe teillä on menossa? Yritättekö, odotatteko vai onko pikkuinen (-set) jo arjessa mukana?

Mikä on @-Hunaja- teillä tilanne?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@mama33 meillä on jo 3 poikaa, 3v , 1v&7kk ja 4kk :rolleyes: 

Täällä vain aina seurailen mukana "edelleen". Itse tänne eksyin ensimmäistä kertaa kun aloin odottaa tuota meidän 1v&7kk :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Marika__ Oi ihanaa, onnea kolmesta pojasta! Viimeinenhän on ihan vasta poikanen <3 Mun mielestä muuten todella hyvillä väleillä tullut teidän pojat. Mikäli minulla olisi mahdollisuus päättää tai vaikuttaa, niin toivoisin tuolla tavoin itsellenikin. Nuoruuden haaveenani oli myös juuri 3 lasta :give_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@mama33 onko teillä siis ensimmäinen yrityksessä? Tsemppiä joka tapauksessa seuraavaan yritykseen :P

Meidän ensimmäinen oli ihan suunnitellusti tehty ja nappasi yrityskerralla 1. Olimme aina puhuneet että 2 lasta halutaan, ei ehkä ihan näin lyhyellä välillä mutta kuitenkin.

Keskimmäinen tuli pillereistä huolimatta :o ja kolmas imetyksen aikana. Nyt niitä on 3 ja olen ihan tyytyväinen vaikka en 3 lasta suunnitellutkaan tekeväni :ph34r:-_- ainakaan näin lyhyillä väleillä :lol:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan hyvältähän tuo näyttää, jos huomenna vahvempi niin suunta on oikea. Onko ovulaatiopäivä satavarma? Sehän jos heittää päivälläkin vaikuttaa jo :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katris, toi testi on varmaan pc? Mun kokemuksen mukaan se antaa tosi vaaleita viivoja, ainakin verrattuna muihin testeihin. Plussasin nyt perjantaina dpo 16. Apteekin omaan tuli vahva viiva ja pc:ssä viiva oli semmonen hailakka, ihan selvä viiva se oli ja hiukan vahvempi kun toi sun, mutta kuitenkin selvästi vaaleampi kuin toisessa testissä. Ja joo eri testien viivoja ei kannattaisi vertailla. Senpä takia testasin tänään uudelleen pc:llä, viiva on kyllä vahvistunut, mutta silti se on edelleen vaaleampi kuin se apteekki oman viiva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now