lavella

Plussa vai ei? - vol. 13

664 posts in this topic

Iltapäivällä tein saman ”testaa varhain” testin sekä pc. Ei mitään kummassakaan. Tänään aamulla tein taas molemmat (hullu ku oon) ja taas tuli tohon rfsu täysin samanlainen viiva ku eilen. Selvä mut ei vahvempi. Pc ei mitään vaik kuin tihrustaa. Vähän epäileväinen olo. Nyt kyllä vasta dpo 9. 

 

@Doremifa testasitko sinä? :) 

Edited by Lotta_

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Lotta_ voisko olla niin, että noin aikaisilla päivillä vain aamupissassa on niin suuret pitoisuudet, että näkyy testissä? Mulle dpo10 on ollut aikaisin mitä oon saanu koskaan näkymään.

Täällä näytti tänään tältä:

https://aijaa.com/dTmpTd

Ylhäältä alaspäin pc:t

dpo13 aamu

dpo12 aamu

dpo10 ilta

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Lotta_ onpas tosi jännä tilanne, ihan selvä viivahan tuossa alemmassa on, mut ylemmässä en näe. Jospa dpo10-11 tois selvyyttä asiaan. Tsemppiä odotteluun!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@lotta minäkin tein tuon rfsu "testaa aikaisin" dpo8 ja sain viivan, siinä ei ollut mielestäni väriä ja annoin olla testaamisen silloin. Sitten kuitenkin malttamattomana menin ostamaan dpo11 sen tavallisen rfsun ja uudestaan tuon herkän niin sain saman mielestäni harmaan viivan mutta se rfsun normaali testi taas antoi haamun. Meni luotto tuohon testiin vaikka siis viivan antoi mutta ilman väriä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@sipulinen olen näkevinäni tuossa ylemmässä jonkun varjomaisen viivan, mutta omaan silmään se näyttää harmaalta... Toki kuvaan sitä väriä on vaikea saada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saiskohan täältä taas mielipiteitä, kun oma pää on ihan pyörällä... Alkuvuodesta varhainen keskenmeno, raskaustestissä viivat lähtivät laiskasti tummumaan ja lopulta alkoi vuotelu ja huonosti tosiaan sitten päättyi. Nyt on jälleen plussaa testissä, mutta näyttäisi, että taas viiva vahvistuu liian hitaasti. Oireitakaan ei taaskaan juuri ole. 

https://aijaa.com/k1rXZP 

Kuvassa ylinnä dpo 13 ja alla dpo 12, 11, 10, eka hailura tuli testiin dpo 9, siitä ei kuvaa. Onko kenelläkään vastaavilla viivoilla tilanne edennyt hyvin? Itsellä jo taas ihan lohduton olo :(

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Hatchling Kyllä tuo musta olis selvä plussa! Mä en saanut koskaan kovin vahvaa viivaa vaikka hcg oli 1,5 kertainen sen dpo:n normilukemiin. Minusta viivan väri ei aina ole merkitsevä, ehkä jos viiva ei edistyisi ollenkaan tai lähtisi haalistumaan. Kuitenkin hcg niin korkea että tuskin tuolla testillä se näkyisi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now