Sign in to follow this  
Followers 0
winku

Yksin äidiksi

2 posts in this topic

Mitä vaihtoehtoja on tarjolla? Kiinnostaa myös kokemukset, miten tähän on päädytty, miten prosessi eteni jne. Myös ajatuksia ja mahdollisia kokemuksia kumppanuusvanhemmuudesta saa jakaa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa! Mähän odotan itsellesenä naisena toista lastani helmikuulle. Esikoisella on "isä", joka karkasi vastuutaan kun vetelä spagetti, mutta toinen on lahjasoluilla saanut alkunsa. :lipsrsealed: En ole niin kumppanuusvanhemmuuteen ja niihin muotoihin perehtynyt, mutta vaihtoehtoja niiden lisäksi on ihan lapsettomuusklinikan kautta hakeutua hoitoihin. Toki kalliimpaa, mutta luovuttajat on käyty terveyspuolelta todella tarkkaan läpi. Jotkut etsivät luovuttajan itse ja käyttävät muumimuki-menetelmää, mies runkkaa siis purkkiin ja nainen itse lääkeruiskulla "tekee inseminaation" itselleen. Halvempaa, mutta terveyspuoli voi olla mitä vain. Nuo itsenäisesti sopimuksia tekevät voivat tehdä "isän" kanssa millaisen sopimuksen vaan; ei ikinä paljasta lapselle isän tietoja, kun lapsi täyttää 18. Klinikalta lapsi saa luovuttajan koodia vastaan 18 vuotiaana yhteystiedot luovuttajasta ja saa olla yhteyksissä jos haluaa. :)

Facebookissa on sellainen ryhmä kuin itselliset äidit, siellä on paljon meitä tässä tilanteessa olevia ja muutamia kumppanuusvanhemmuudenkin valinneita! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0