nuupis

Mitä söit synnytyksessä?

234 posts in this topic

Iltapalaa sain sairaalalla klo.20, saliin yöllä yhdeltä ja vauva syntyi yhdeksän jälkeen. Synnytyksen aikana join n.3dl mehua, en syönyt mitään, mutta mehusta sain energiaa. Mies kävi syömässä jotain siinä just ennen ponnistusvaihetta, meinasi melkein myöhästyä siitä! :D Aamupäivällä saatiin sitten ne synttärikahvit ja mie sain lounaankin, joten en jaksanut niitä leipiä syödä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En ole kerennyt kaipailla ruokaa synnytyksen aikana. En tiedä olisiko tarjoiltu jotain jos synnytykset olisi venyneet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siinä aamuna, kun synnytys alkoi, söin aamupalan kotona, sairaalassa söin pelkästää pari palaa suklaata ja join vettä, seuraavan kerran söin vasta yöllä kolmen aikaan pojan synnyttyä. Ei vaan pystynyt syömään, kun jännitti ja olin niin täpinöissän!

Toisella kertaa söin sairaalassa aamupalan ennen vesienmenoa, synnytyksen aikana join vaan vettä ja synnytyksen jälkeen söin heti päivällisen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En mitään.

 

Sairaalalla unohtivat sanoa että sieltä olisi saanut hakea jotain evästä jääkaapista. Yhden pillimehun toivat (sokeria) kun vauvan sydänäänet alkoi heiketä.

Olin kyllä niin sumussa koko päivän korkean kuumeen vuoksi, etten edes tajunnut etten ollut syönyt mitään. Vettä join paljon, koska suu kuivui koko ajan. Illalla vasta selvisi että sieltä olisi saanut käydä evästä, vaikka sitä ennen oli ollut yö- ja aamuvuoro töissä  :girl_mad: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Niinpä!

Vähän suututtaa näin jälkeenpäin mietittynä. Samoin mies olisi saanut käydä kahvia siellä osastolla, mutta siitäkään ei kerrottu ennenkun tosiaan tuolloin illalla. Mies oli käynyt päivän mittaan alakerran kahviossa muutaman kerran kahvilla...  

Itse olin tosiaan kovassa kuumeessa (joka sekin huomattiin vasta silloin iltavuoron aikaan, vaikka olin tärissyt ambulanssista lähtien...), joten en tiedä olisinko sitten kuitenkaan välttämättä halunnut syödä mitään. Mehu ois ehkä ollut ihan jees sen veden sijaan. Mutta ollutta ja mennyttä. Hengissä on kuitenkin selvitty ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Illalla söin kotona varmaan, en muista. Seuraavana aamuna klo 5.30 oltiin sairaalassa ja ennen sinne lähtöä söin jogurtin. Join pillimehun just ennen saliin siirtymistä ja likka synty klo 12.31. Siitä pari tuntia, niin menin suihkuun ja sain sinne pillimehun, kun iski huono olo. Siitä jonkin ajan päästä saatiin leivät, kaakao ja jogurtti saliin. Illalla kuuden jälkeen menin potilashotellista illalliselle. Sellasilla eväillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin syönyt illalla leipää ja jogurttia, ja synnytys käynnistyi aamuyöllä ihan puskista vesienmenolla. En syönyt mitään itse synnytyksen aikana, koska homma eteni aika vauhdikkaasti ja viimeksikin oksensin juomani pillimehun pois. Join hieman vettä mutta siinäpä se. Synnytyksen jälkeen olikin kova nälkä ja jano, mutta sain syödä ja juodakin kunnolla vasta kun oltiin odoteltu istukan irtoamista tunnin verran vauvan syntymän jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä en saanut syödä mitään, kun oli koko ajan riskinä keisarinleikkaus. En olisi saanut juodakaan, mutta salaa hörpin aina vettä, kun kätilön silmä vältti. Hirveä jano oli koko ajan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now