Taateli

Crescent compact kuomurattaat

7 posts in this topic

Kävin kaverin kanssa katselemassa rattaita ( meille ei enää uusia viitsi ostaa ) ja noita compacteja testailtiin. Kivan näköiset, reilun kokoiset, kevyet, mutta mutta se työntöaisa ei ollut tukeva. Siitä kohtaa mistä korkeutta säädetään aisa heilui ja tuntui että "jää käteen". En ainakaan niillä hinnoilla ( 285 € ) ostaisi. Tämä kokemus oli Turussa baby1:ssä. Voi olla että oli vain huono yksilö.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minuakin kiinnostaa käyttökokemukset kyseisistä rattaista! Onko kellään?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on kyseiset rattaat ja ollaan oltu tyytyväisiä. Crescentit on lähes vastaavat kuin esim. brion racet. Rattaat kulkee hyvin lumessa ym. tuli testattua viime talvena :). Meillä on ollut kantokopan kanssa nämä tytöllä jo syntymästä asti. Jalkapeitto sisältyi hintaan kun ostettiin. Kevyet työntää, säätövaraa kolmeen asentoon selkänojassa, kuomussa kurkistusikkuna ja olen jopa pari lenkkiä juossut näiden kanssa. Likakin lähtee kankaista hyvin pyyhkimällä kostealla.

 

Nämä lähtee meiltä kuitenkin vaihtoon heti kun ostaja löytyy, koska jäin kuitenkin kaipaamaan kääntyviä etupyöriä, joihin totuin esikon aikoina. Makuasia :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin ja piti lisätä vielä, että tavarakori on metallinen, toisin kuin monissa muissa vastaavissa kuomurattaissa. Ja on ollu kätevä, itsellä ainakin ollut varmempi olo kuin kankaisen tavarakorin kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei! Onko lisää kokemuksia?

Meillä on vanhat (ja rumat) Emmaljungan yhdistelmät, joten haluaisin uudet vaunut --> Tosin tässä vaiheessa järkevintä taitaa olla hankkia kuomurattaat. Nämä saisin 200€:lla, joten mietin, kannattaako!?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Mullakin on Crescentit ja erityisen hyvät ovat siitä että näissä mahtuu tarvittaessa vielä isokin lapsi nukkumaan (makuutilan pituus on 97 cm)! Harvoissa rattaissa on näin pitkää. Vrt. norm 2 v. on n. 92 cm pitkä. Tilapäisesti meidän 6 v. tyttö istui näissä jalan loukattuaan kävelyllä ja jopa hän (120 cm) mahtuu istumaan kuomun alle. Eivät siis ainakaan tule pieniksi niinkuin joidenkin rattaiden kanssa käy ;-) Materiaalit eivät ole ehkä ihan yhtä laadukkaat kuin Emmaljungalla, mutta rattaat ovat kestäneet hyvin ainakin nyt 1,5 v. ajan käytössä. Näissä on myös kivoja pieniä yksityiskohtia kuten tasku sadesuojalle tai pikkutavaroille kuomun takana tms.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now