Guest siipi

Äitiysvaatteita netistä

112 posts in this topic

Pakko hehkuttaa täälläkin. Olen Kaasona siskoni häissä ja tilanteeni pelasti Lapsenpäästäjän Puoti helsingissä!. Niillä on myös verkkokauppa. Erinomainen palvelu ja laaja valikoima. Oli vaikea valita, kun kaikki näytti niin hyvältä päällä. Tosi harvinaista raskausaikana:) Suosittelen! Kätilö tarjoili meille kahvia vaatteiden kokeilujen välissä ja jutusteltiin kaikenlaista. Piristävä kokemus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Halusin ostaa imetysyöpaidan jo nyt valmiiksi, mutta turhauduin kun Suomen valikoimista ei tahtonut löytyä kohtuuhintaista ja silmää miellyttävää yksilöä. Niiden perässä aloin surrfaamaan netissä, ja kas, löysin paikan, josta tilasin paitsi imetysyöpaidan, myös ne kuuluisat Bravadon Silk Seamless -imetysliivit! Vertailin hintoja ja meinasin tiputtaa silmät päästäni, kun huomasin, että tosiaankin ulkomailta tilaamalla saan molemmat lähes samaan hintaan kuin Suomesta pelkät em. liivit... :rolleyes:

 

Tilasin täältä:

 

http://www.nursingbra-shop.co.uk/

 

Toimitus maksoi yhden punnan ja tosiaan lähes liivien hinnalla sain tuon liivit + imetysyöpaita -paketin. Tilasin torstaina, tuli tänään tiistaina!!! :)

Tosi nopeaa ja hyvää palvelua (laittoivat pe meilin että paketti on pakattu ja lähetetty).

 

Ja en jaksanut juosta Suomessa mihinkään etukäteen sovittamaan liikkeisiin, arvioin kokoni. Bravadon taulukko piti mulla ainakin paikkansa, passaa hyvin!

Edited by nonna-marie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä hommasin lähinnä Mamaliciouksen odotusvaatteita. Ovat kohtuuhintaisia ja kivan näköisiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tilasin äitiysvaatteita netistä, netistä olen tilannut aiemminkin melko paljon vaatteita. Mutta ne koot! Suurin osa vaatteista oli pieniä ja jouduin ne palauttamaan. Tilasin siis äitiysvaatteita ihan alkuraskaudesta, jolloin mahaa eikä painoa ollut vielä tosiaankaan kertynyt, käytin tuolloin vielä omiakin ns. normivaatteitakin. Onko muiden mielestä äitiysvaatteiden koot jotenkin normaalia pienempiä vai sattuiko kohdalleni vain pieniä malleja? Merkkejä en enää muista. Ostin sitten äitiysvaatteita ihan kivijalkaliikkeestä ja koot about samoja, kuin normivaatteissakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko joku tilannut täältä www.lumingerie.fi ?

Olen tilannut imetysliivejä Lumingerielta ja voin suositella. Monipuolinen valikoima ja ihan mahtava asiakaspalvelu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lämmin suositus Asokselle! Nykyään palautukset myös Suomesta maksuttomia. Siellä on mun silmään tosi kauniita äitiys- ja imetysvaatteita ja hinnatkin kohdillaan. Tilasin viimeeksi imetyspaitoja ja ne imetysmekanismit on ihan omaa luokkaansa ja vaatteiden laatukin yllätti.

Share this post


Link to post
Share on other sites